هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶۸
۳۱ تیر ۱۴٠۳/ سال چهارم
علم انسان کشی و روضه های مکشوفه مدرنیته در ایران!
پسری را گفتند: پدرت مُرده، رخت عزا بر تن کن به قبرستان رویم. گفت: حتما اتفاقی افتاده که شما نمی خواهید بگویید!!! فی الواقع مرگ پدر را خبر بد نمی دانست و منتظر چیز دیگری بود.
راستش را بخواهید، بسیاری از اوقات این داستان برایم تداعی می شود. انگار خیل کثیری از #انقلابی های عزیز ما منتظر خبرهای دیگری هستند که به مصیبتهای زنده و در جریان نمی پردازند. مگر ما چقدر فرصت داریم که اینقدر راحت درگیر حواشی کم اهمیتی می شویم که به #ظرافت برایمان طراحی می کنند و بازیمان می دهند؟
بیش از ده ماه از نسل کشی شبه انسانهای صهیون در #غزه می گذرد. در این مدت حدود چهل هزار نفر در خاک و خون غلطیده اند. چه زخمهای زهرآلودی که بر قلبها نشسته و چه دیدگانی که بر خون. از آن سوی، داستان غزه میلیون ها نفر در جهان را بیدار کرده و به جبهه مقابل صهیونیستها کشانده.
اما این تمام ماجرا نیست! شاید بیراه نباشد اگر بگویم: مصیبتهای بسیار تلخ و سنگین دیگری هم وجود دارد. غصه هایی که شاید عمیق تر، سازمان یافته تر و دیرپاتر از قصه غزه باشد.
مثلا طبق اعلام رسمی #وزیر_بهداشت، هر سالی حدود ۳۸٠ هزار نفر در ایران می میرند که از این تعداد، مرگ صد هزار نفر به خاطر #فشار_خون است(اینجا).
تصور کنید: هشت سال با تمام دنیا جنگیده ایم و حدود ۲۵٠ هزار شهید در میدان جنگ داده ایم. حالا در شرایط صلح، سالی فقط صدهزار کشته فشار خون داریم. خود مسئولین هم مکرر اعلام کرده اند که از اصلی ترین عوامل فشار خون، همین #نمک هایی است که اتفاقا بر اساس استاندارد های غذایی خود وزارت بهداشت، تولید و توزیع می شود و #سیب_سلامت هم دارد!
#روضه مکشوفه ی دیگر، وضعیت #سقط جنین در کشور است. باز طبق اعلام رسمی مسئولین امر، سالی حدود یک میلیون و سیصد هزار سقط جنین در کشور اتفاق می افتد (اینجا).
در ظاهر دشمنی به ما حمله نکرده، اما می بینید که چند ده برابر حالت جنگی کشته داریم و چندصد برابرش مجروح.
آیا نباید بر این مصیبتها مانند دردهای غزه گریست؟ آنهم برای کشوری که در وضعیت جمعیتی نامساعدی است.
بر این سیاهه می توان روضه های مکشوفه دیگری هم افزود: آمار حدود چهل درصدی #طلاق، بیست میلیون نفر جمعیت #حاشیه_نشین کشور و ورود سالانه حداقل پنج میلیون پرونده به قوه قضائیه.
حال باید پرسید: ریشه این مشکلات سنگین و عمیق چیست؟ آیا می توان گفت که همه مسئولین در همه دولتها بی سواد بوده اند و علم مدیریت لازم را نداشته اند؟ یا اتفاقا مشکل از همان علم و سواد است که هرجا بیشتر و درست تر عملیاتی شده، کار را خراب تر کرده؟
اکنون که در آغاز فصل جدیدی از جریان مدیریت کشور هستیم، مهم ترین مسئله برای جریان های انقلابی بویژه #تشکل_های_خودجوش_مردمی، توجه به این نکات بنیادین است:
این علم اقتصاد مدرن است که منشا ایجاد بی عدالتی است.
این علم سلامت و پزشکی مدرن است که منشا ایجاد بیماری است.
این علوم تربیتی و روانشناسی مدرنند که منشا بی تربیتی ها و دور ماندن آدمی از فضائل انسانی است.
این علم آموزش و پرورش مدرن است که منشا بیسوادی انسانها در اساسی ترین امور زندگی است.
در این میان فاجعه حقیقی این است که انگیزه #جهادی را ضربدر اجرایی کردن پیشنهادها و طرحهای این شبه علمهای مدرن کنیم. شاید این بزرگترین خطری باشد که تشکل های خودجوش مردمی را تهدید و در نهایت عقیم خواهد کرد که فرمود: اَلْعَامِلُ عَلَى غَيْرِ بَصِيرَةٍ كَالسَّائِرِ عَلَى غَيْرِ اَلطَّرِيقِ لاَ يَزِيدُهُ سُرْعَةُ اَلسَّيْرِ إِلاَّ بُعْداً (الکافی ج۱ص۴۳).
به همین منظور، شورای راهبردی #الگوی_پیشرفت_اسلامی در نظر دارد سلسله جلساتی را برای ارائه پیشنهادهایی کاربردی به دولت محترم و بویژه تشکل های مردمی برگزار کند. پیشنهادهایی برآمده از علم لایزال #قرآن و روایات که عدالت می آفریند و سلامتی. قلوب را زنده میکند، حیات بخش است و بسترساز #مشارکت_مردمی و قیام به #قسط.
اولین آنها برنامه #معیشتی الگوی پیشرفت است که شامل ده سرفصل برنامه ای است(اینجا).
@besalamen_amenin
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
62.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️چگونه اقتصاد مردم پایه را بازسازی کنیم؟! / آیا با عوارض شش گانه بخش خصوصی و بخش دولتی آشنا هستیم؟!
👌برای بررسی این سؤال مهم در نشست تخصصی برنامه معیشتی الگوی پیشرفت اسلامی شرکت کنید/ چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح در شهر مشهد
🗞 اطلاعیه و پیشخوان مکتوب نشست:
https://eitaa.com/olgou4/6690
#مشاغل_برتر
#برنامه_معیشتی_الگوی_پیشرفت
#کارشناسی_امید_آفرین_الگوی_پیشرفت
https://eitaa.com/olgou4
دارُ السَّلام🌴
⚡️چگونه اقتصاد مردم پایه را بازسازی کنیم؟! / آیا با عوارض شش گانه بخش خصوصی و بخش دولتی آشنا هستیم؟!
دوستان بزرگوار اگر که از خروجی و ماحصل اقتصاد لیبرالی تاکنون خسته و ناامید شده اند، همّتی داشته باشن و افراد تاثیر گذار در اطراف خودشون رو نسبت به این نشست تخصصی مدیریت خبر کنند و دعوتشون کنند به این نشست تا إن شاءالله با برنامه های اسلام برای بهبود و #رونق_معیشت_مردم و حداقل با حدود ۴۰ تصمیم عملیاتی و قابل تحقق روی زمین آشنا بشن و مایه امید آفرینی در مردم شده و از پیشرویِ گفتمانِ شکست خوردهٔ مکاتب اقتصادی غرب و شرق( که عده ای آنرا قبله آمال خود میدانند...) جلوگیری شود. (به فضل الهی)
نمودار.pdf
9.57M
📎 نمودارِ پیشخوانِ نشست تخصصی #برنامه_معیشتی_الگوی_پیشرفت.
و اجمالی از برخی پیشنهادات برای مردمی شدن اقتصاد و رونق معیشت مردم؛
۱. احیای موات و واگذاری زمین رایگان به مردم( اینجا)
۲. احیای دار واسعه و خانه های ویلایی و حیاط دار (اینجا)
۳. احیای قَنَوات...(اینجا)
۴. تأسیس بازارهای رایگان برای همگانی شدن تجارت( سه تا از فوائد مهم آن؛ محرومیت زدائی دائمی/ تقویت تولید و تولید کننده / استحکام شبکه توزیع کشور در برابر بحران های طبیعی و نظامی...)
۵. گسترش مشاغل برتر( کشاورزی/ دامداری/ باغداری/ خیاطی )
و...
📣 زمان و مکان برگزاری نشست تخصصی در مشهد مقدس👇
(اینجا)
🌴 @Darol_salam
✍ کار برای خدا با کارِ خدا را انجام دادن، اولین تفاوتش در #زمان_شناسی و اولویت در کارهاست.(ماجرای مختار ثقفی و قیام توّابین نمونه خوبی برای #عبرت است). تفاوت دوم آن در این است که در اولی ممکن است حق و باطل به درستی شناخته نشود همانطور که سپاه یزید #قربةً_الی_الله برای قتال با فرزند پیامبر شمشیر کشیدند!
آری. آدمِ خدا شدن و برای او کار کردن، هیچ قیمتی برایش متصور نیست جز عبدالله شدن.
#محرّم
#یا_اباعبدالله
🌴 @Darol_salam
هدایت شده از بسلام آمنين
هدایت شده از بسلام آمنين
#دومین جلسه معرفی درسنامه های الگوی پیشرفت
#امشب ساعت ۲۱
باحضور: حجه الاسلام کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی)
https://virasty.com/Haj_ghasem/1721897073608614009
#یادداشت_هجدهم
۵ مرداد ۱۴۰۳
«ذات نایافته از هستی بخش/ کِی تواند که شود هستی بخش؟!»
✍ قاعده ای داریم در فلسفه با عنوان: «الشَّیء ما لم یوجَد لم یوجِد!» که بیشتر در مباحث فلسفی به کار گرفته میشود و عملا نقش آن در تحلیل مسائل مبتلابه جامعه پیدا نیست. معنای قاعده؛ یعنی مادامی که یک چیز خودش هنوز به وجود نیامده و ثابت نشده، نمیتواند به وجود آورنده و هستی بخش یک چیز دیگر باشد.
واقعا کسی که از خود چیزی ندارد، چگونه میتواند آن چیزِ نداشته را به دیگری هم بدهد؟!
آری؛ آن ذات نایافته از هستی بخش در عصر حاضر، همان تفکر غربی و شرقی است که در لباسِ #مُدرنیته با بنیان گذاریِ انواع #بدعت ها و سیطره بر ملت ها با خوی استکباری، بعد از گذشت حدود ۴قرن از به وجود آمدنش از عَجز خود در اداره عرصه های مختلف حکایت میکند..
📢 اعترافاتِ مدرنیته و #علوم_چالش_آفرین_غرب_وشرق به روایت آمار از برخی معضلاتِ جدی در کشور👇
۱. حوزه سلامت و پیشگیری از بیماری؛ مرگ بیش از ۸۵ هزار نفر بر اثر #فشار_خون در کشور و عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان ( اینجا و اینجا و اینجا)/ بیماری های قلبی عروقی به عنوان عامل اول مرگ و میر ایرانیان (اینجا)/ مشکلات اعصاب و روان و بازارِ آشفته مشاوره و ضعف جدی نظام روانشناسی (اینجا).
۲. حوزه خانواده؛
▫️ وضعیت ازدواج و طلاق: تهران، رکورددار ازدواج و #طلاق در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ (اینجا و اینجا و اینجا)
▫️ نرخ ناباروری و فرزندآوری و سقط جنین: کمترین میزان #فرزندآوری در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۱ سال گذشته.. تقریبا بیش از ۳ میلیون زوج نابارور وجود دارند که سالانه ۷۰ تا ۹۰ هزار زوج به این آمار اضافه میشود! (اینجا)/ روند کاهشی ۱۰ ساله ولادت از سال ۹۲ تا ۱۴۰۲(اینجا)/ گزارش سازمان جهانی بهداشت درباره #ناباروری (اینجا)/ آمارهای مربوط به #سقط_جنین در کشور!! اینجا و اینجا.
واقعا چقدر فرق است بین علمِ نسل کشی و جنایت صهیونیست ها در #غزه و بین علمِ سقط جنین در کشورها که بسا دامنه جان ستاندنش گسترده تر از هر جنگ نظامی بوده، منتهی به آرامی صورت میگیرد؟!
▫️مسأله تفریح:
در اهمیت #تفریح_روزانه در زندگی( نه هفتگی و ماهانه و سالانه!)، امام کاظم علیه السلام فرمود: «بكوشيد كه وقت شما چهار ساعت باشد؛ ساعتی براى مناجات با خدا، ساعتی براى كار و معاش، ساعتی براى ارتباط با برادران و مردم مورد اعتماد كه عيوب شما را به شما میفهمانند، ساعتی هم براى درک لذتهاى حلال،و بوسيله اين ساعت آخر بر انجام وظائف آن سه ساعت ديگر توانا میشوید»./📚تحف العقول ج۱ ص۴۰۸.
کاهش ۶۰ درصدی سهم تفریحات خانواده ها.(اینجا)/ البته عامل اصلی آن چیزی فراتر از مسأله تورم است و نباید آدرس غلط به مردم داد! (اینجا)
پس در واقع دلیل مشکلات بالا، #جهلی است که أصْلُ کُلِّ شَرٍّ و أعْظَمُ الْمَصٰائِب میباشد و جهالت نیز مُساوق با فِقدان و نداری.📚غررالحکم ج۱ ص۴۸/ ج۱ ص۱۸۵). و #ریشه_آن چیزی نیست جز؛ دریافت علم از غیر از جایگاه اصلی آن.( و پناه بردن به کارشناسی های ناکارآمد #توسعه_غربی). پیامبر فرمود: #أنا_مدینة_العلم و علی بابها و هر کسی که طالب علم(و صَلاح) است، «#امیرالمومنین» را دریابد.. و نیز امام باقر فرمود: شرقا و غربا فلا تجدان علما صحيحا إلا شيئا خرج من عندنا أهل البيت/📚/ صحیفة الرضا ج۱ ص۵۸/ کافی ج۱ ص۳۹۹
بنابراین با توجه به آمارهای بالا (که تنها بخش کوچکی از فجائع مدرنیته بوده و حاکی از #نمیتوانم های علومِ متحصّل از آن) و آمارهای وخیمی که در حوزه معیشت و آموزش و پرورش و.. بوده و در این نویسه نمیگنجد، شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی برنامه هایی را مبتنی بر آیات و روایات، برای بهبود این معضلات تنظیم کرده که اولین آن ها در حوزه #معیشت_بامشارکت_مردم بوده و نشستی تخصصی در این باره در مشهد مقدس برگزار خواهد شد به فضل الهی. 👈 اینجا
#گرمایش_و_سرمایش
✍ این روزها خیلی صحبت از گرمی هوا میشود و دائما مردم را دعوت به رعایت در مصرف آب و برق میکنند و البته که دعوت بِجایی است اما؛
❓چه کنیم که مسأله گرمایش و سرمایش به صورت ریشه ای مدیریت شود؟!
❓در ادبیات پیشرفتهٔ وحی، چه راه حلی برای مدیریت این مسأله آمده است؟!
🗞اینجا بخوانید👇
https://eitaa.com/olgou4/6705
🌴 @Darol_salam
دارُ السَّلام🌴
« #ژلاتین»❗️ یکی از مواد پر مصرف در فرآورده های غذایی. 🎥 مستند «استخوان خوک» ژلاتین به دو نحو تول
👆
📢 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت:
پاستیلهای باز و فله مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست...
در پاستیلهای باز و فله از ژلاتینهای خوکی و حیوانات غیر حلال دیگر، چون ماهی غیر حلال و گربه و سگ استفاده شده است...
https://www.iribnews.ir/00I0Y6
〰〰〰〰〰〰
✍ خودمونیما! چرا دست می ذاریم رو هر چیزی بعد مدتی گندش در میاد!
❓حالا اگر که قاچاقه و به بازار اومده، چرا جلو خرید و فروشش رو نمیگیرن؟!
❓#معیشت تعداد معدودی آدم قاچاق فروش مهمه یا به #حرام_خواری نیفتادن مردم و بی دین نشدنشون؟!
👌علل بی غیرتی و بی حیائی متعدده و یکیش به نوع #تغذیه مربوط میشه...
هشتگ #ژلاتین رو در کانال جست و جو کنید.
🌴 @Darol_salam
4.57M
🎙اخبار و حواشی این روزها
و مسأله مهم #مشاغل_برتر
👌توصیه دارم عزیزان با دقت گوش کرده و تأمل کنند
#یادداشت_نوزدهم
۷ مرداد ۱۴۰۳
گزارش امام صادق علیه السلام از مدل محرومیت زدائی امیرالمومنین علیه السلام!
✍️ یکی از شؤون امام معصوم علیه السلام در اداره جامعه، مدیریت «#معیشت» مردم بوده و یکی از تدابیر امام علیه السلام برای توسعه و عمومی شدن تجارت و آبادانی معیشت مردم، #احداث_بازارهای_رایگان میباشد.
امام صادق(عليه السّلام)فرمود: امير المؤمنين(عليه السّلام)فرموده است: «بازار مسلمانان چون #مسجد آنها است، هر كس پيشى گرفت و در جايى نشست به آن أحقّ است تا به شب. فرمود: آن حضرت در برابر دكانهاى بازار كرايه نمى گرفت». 📚«الکافی ج۲ ص۶۶۲»
👈 از فوائد بازارهای رایگان:
۱. ایجاد انگیزه برای #تولید_غیر_متمرکز(تقویت تولید و تولید کننده)؛ مهمترین مشکل تولید کننده، محدودیت در انتخاب بازار و وابستگی او به تولید کنندگان بزرگ و زنجیره ای و مگامال ها است که با احداث بازارهای رایگان در مکانی ثابت و وقفی، این مسأله به مرور حل میشود به امید خدا.
۲. محرومیت زدایی دائمی و امکان تجارت برای فقراء؛ به این معنا که چون عده قابل توجهی از مردم قدرت خرید یا اجاره محل کسب را ندارند، میتوانند از سود ناشی از #تجارت بهره مند شده و معیشت خود را تا حدی سامان دهند...
۳. استحکام شبکه توزیع کشور در برابر بحران های طبیعی و نظامی؛ چرا که سیستم توزیع مردمی، قابلیت تخریب و تعطیل ندارد و نوعی پدافند غیرعامل محسوب میشود. برخلاف سیستم های تولیدی متمرکز( مثلا با آتش سوزی یا از کار افتادن سیستم برق یا تخریب و هر نوع اختلال در شبکه توزیع یک کارخانه تولیدی بزرگ، علاوه بر خود تولید، توزیع آن کالا نیز به شدت تحت تأثیر قرار گرفته و امورات مردم مختل شده و چه بسا در افزایش قیمت ها نیز اثر خواهد گذاشت...)
۴. کاهش سطح عمومی قیمت ها؛ با رایگان بودن محل کسب و عدم پرداخت اجرت بابت آن و نیز انحصار زدایی در شبکه توزیع، قیمت محصولات هم کاهش پیدا میکند...
۵. افزایش سطحِ #عقل جامعه با ابزار عمومی شدن تجارت. ( اَلتِّجَارَةُ تَزِيدُ فِي اَلْعَقْلِ./ الکافی ج۵ ص۱۴۸)
🗞 برای آشنایی بیشتر با نظریه بازارهای رایگان و مفهوم مردمی کردن اقتصاد
👈 «اینجا» و «اینجا»
به فضل الهی، نشستی تخصصی با عنوان #برنامه_معیشتی_الگوی_پیشرفت در تاریخ چهارشنبه ۱۰ مرداد، در سالن تالار شهر مشهد مقدس برگزار خواهد شد👇
https://eitaa.com/olgou4/6690
🌴 @Darol_salam