هدایت شده از مدرسه تمدنی بینات
⚡️بررسی مفهوم پسانداز از نظر «اسلام»
👌 دو نکته مهم در پرداختن به مفهوم پسانداز، توسعه معنایی و همچنین میزان حدّ و اندازه پس انداز است. طبق روایت امام صادق علیه السلام، ما چند نوع پسانداز داریم؛ ۱. پساندازهای خوب که «مال» هستند. ۲.پساندازهایی که در حد کنز هستند. ۳.پساندازهای سهگانۀ حرام!؛( مفهوم مال منجر به حرام، مفهوم مال منجر به هلاکت، مفهوم مال منجر به خروج از دایره ولایت اهل بیت...)
👌 اندازه و #مقدار_پسانداز هم امری مهم است که در نگاه کینز مورد غفلت واقع شده! چرا که؛ «مٰا مِن شَیءٍ إلّا و لَه حدٌّ یَنتهی اِلیه إلّا الذّکر..»/ المحاسن ج۲ ص۵۷۷). اما طبق فرموده بزرگترین اقتصاددان عالم (امام صادق علیه السلام) به مفضل بن عمر، #حدّ_مُجاز_پسانداز و ذخیرۀ سرمایه، چهار هزار درهم است. به عبارت دیگر؛ طبق دستهای از روایات، آن مقدار ذخیرۀ پولی که میتوان با آن به منزلۀ مال برخورد کرد و احکام و لوازمِ مالیت را (که مثلا ملکیت یا إباحه در تصرف دو نمونه از احکام مال است..) در آن جاری دانست، در حدود چهار هزار درهم است./ اما در صورت ذخیرۀ پولی بیش از این مقدار، آیا آن مقدار زاید از دایره مالیت و احکام آن خارج شده و داخل در #حدّ_کَنْز( یعنی حدّ ممنوعۀ پسانداز) میشود یا نه؟! جای بحث دارد!(فَتَأمّل).
👌پساندازِ مال در حدّ کنز و مال اندوزی، در قرآن و روایات به شدت مورد مذمت واقع شده و نسبت به آن وعدۀ عذاب داده شده است؛ بیآبرویی در دنیا( به جهت حریص بودن و بخل)، و عذاب اخروی... از جمله آنهاست.«سوره توبه آیات ۳۴ و ۳۵». در صورتی که ذخیره پولی، بیش از حد مُجاز باشد و به مقدار مثلا ده یا دوازده هزار درهم برسد، مشمول #حکمِ_کنز خواهد شد.( البته با توضیحاتی که بعداً خواهد آمد).../ چهار دسته روایات درباره تبیین حد ممنوعۀ کنز داریم: ۱. روایاتی که مطلق مالاندوزی (که بیش از مخارج زندگی معمول است) را کنز میداند.۲. روایاتی که بیان میکند هر مالی که حقوق واجب آن( مثل زکات) پرداخت نشود، کنز است. ۳. روایاتی که به حد مشخصی برای حد ممنوعۀ کنز اشاره کرده اند. ۴. دسته چهارم هم درباره عدم تعیین حد مشخصی برای کنز، تا قبل از ظهور است...
👌 با توجه به روایات، فرض پسانداز مطلوب و محل مصرف آن، دارا بودن خانوادۀ گسترده شامل؛ فرزندان فراوان، صلۀ رحم گسترده، اطعام و کمک به ایتام و فقراء محله و... است و با #تبیین صحیح این مفهوم (پسانداز)، درک مردم از مفهوم مال و مفهوم کنز ارتقاء پیدا کرده و زمینه را برای طرح مسأله سرمایه گذاری آن مال در قالب #انفاق (در مقابل نظریه پر چالش هدایت نقدینگی به سمت تولید صنعتی)، فراهم خواهد کرد.
📖 مرور جلسات قبل: جلسه اول/ جلسه دوم/ جلسه سوم/ جلسه چهارم/ جلسه پنجم
🗞جهت مطالعه کتاب؛«نظریه فقهی انفاق»
#مباحثات
📌مسجد مقدس جمکران | جمعه انتظار
https://eitaa.com/olgou_mashhad
دارُ السَّلام🌴
⚡️نشست تخصصی: طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری روز شنبه اول دی ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح در شهر اصفهان برگزار
⚡️امیرالمومنین علیه السلام( به عنوان حاکم جامعه اسلامی)، همیشه مردم را سفارش به مواظبت از #شحم_کلیهها میکردند!
✍ یکی دیگر از اسامی کلیه،اصل «شحم کلیهها» است. شحم باعث #تسخین_کلیهها و حفظ گرمای آن شده، گرما هم علاوه بر بهبود عملکرد کلیهها، در #انعطاف_کلیهها( برای پرتاب نطفه و باروری انسان)، و نیز در گردش خون مطلوب توسط کلیهها موثر و ضروری است.
❓با سایر اسامی کلیه آشنا شویم...
🎙پیشنهاد استماع صوت نشست تخصصی طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری:
https://eitaa.com/olgou4/7223
#طبیب_مشاور
#طبیب_مشاور_کلیه_و_مجاری_ادراری
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
@Darol_salam
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️نشست تخصصی طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری در مدرسه علمیه علامه کلباسی اصفهان در روز شنبه ۱ دی ۱۴۰۳ برگزار شد. (به فضل الهی)
🎙صوت نشست تخصصی:
https://eitaa.com/olgou4/7223
#طبیب_مشاور
#طبیب_مشاور_کلیه_و_مجاری_ادراری
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️یکی از اسامی کلیه اَصْلُ الفَرَحْ است. این اسم به ما می گوید: اختلال در عملکرد کلیه به معنای کاهش شادی ها در جامعه و افزایش اختلافات در جامعه است!
❓با سایر اسامی کلیه آشنا شویم...
🎙پیشنهاد استماع صوت نشست تخصصی طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری:
https://eitaa.com/olgou4/7223
#طبیب_مشاور
#طبیب_مشاور_کلیه_و_مجاری_ادراری
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ دانش اورولوژی و نفرولوژی ناکارآمد هستند! / مردم و متخصصان طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری را مطالعه کنند!
👌 بررسی اشکالات بنیادین دانش های پوزیتویستی اورولوژی و نفرولوژی یکی از سرفصل های مطرح در طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری است. به ۶ دلیل نظری و اجرایی پیشنهاد می کنیم؛ متخصصان اورولوژی کشور در کلاسهای فقهی پیشگیری و درمان بیماری های کلیوی و مثانه شرکت کنند.
👌 اشکال اول نظری: در کتاب هاریسون (بخش بیماری های کلیوی و مجاری ادراری) طبقه بندی و وزن دهی صحیحی درباره بیماری های مرتبط با کلیه و مثانه ارائه نشده است. یک دانش پیشرفته به صورت استدلالی بیماری های مادر در هر عضو را به دانشجویان علوم پزشکی معرفی می کند و در بخش بیماری های کلیوی هم، بیماری های اصلی را معرفی می نماید. ( طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری، به ترتیب کاهش شحم کلیه و سردی کلیه را به عنوان مهمترین مرض های کلیه و مجاری ادراری معرفی کرده است!)
👌اشکال دوم نظری: در کتاب هاریسون (بخش بیماری های کلیوی و مجاری ادراری) و سایر کتب مرجع در این دانش پوزیتویستی، اجزای کلیه با روش آناتومی میکروسکوپی به شکل تفصیلی معرفی شده است؛ ولی جزء اصلی کلیه و مجاری ادراری به صورت غلط معرفی شده است. معرفی نفرون های کلیه به عنوان عضو اصلی کلیه یک غلط فاحش علمی محسوب می شود. عدم شناخت جزء اصلی و عدم معرفی کارکردهای جزء اصلی کلیه، از مهمترین اشکالات دانش فعلی پوزیتویستی محسوب می شود. ( طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری، شحمکلیه را به دلیل نقش آن در گرمی و انعطاف و افزایش عدم جذب کلیه، مهمترین عضو کلیه و مجاری ادراری می داند.)
👌اشکال سوم نظری: در کتاب هاریسون (بخش کلیه و مجاری ادراری) تحلیل روشنی از متغیر های اصلی بدن وجود ندارد. طبق بیان رساله ذهبیه، همه قوت و حرکات بدن (مانند: هضم، جماع، خواب و سایر حرکات) تحت تأثیر مزاجهای چهارگانه است و امزجه اربعه هم تحت تأثیر ریح عمل می کنند. رساله ذهبیه ریح را اصلی ترین متغیر سلامت بدن و از جمله سلامت کلیه و مجاری ادراری معرفی می کند. بی توجهی به معرفی متغیرهای اصلی سلامت بدن و سلامت کلیه و مجاری ادراری، سومین اشکال فاحش کتاب هاریسون در بخش بیماری های کلیوی و مجاری ادراری است.
👌اشکال چهارم نظری: عدم شناخت صحیح از عوامل پیشگیری از بیماری های کلیوی و مجاری ادراری، یکی دیگر از اشکالات دانش اورولوژی و نفرولوژی محسوب می شود. توصیه به مصرف زیاد آب برای عدم ابتلاء به بیماری های کلیوی و مجاری ادراری، به افزایش سردی کلیه ختم می شود و در نهایت نارسایی کلیه را تسریع می کند. (طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری بیش از ۱۰ عامل قطعی مؤثر بر پیدایش بیماری های کلیوی و مجاری ادراری را تبیین نموده است. تلاش برای افزایش شحم کلیه، تلاش برای افزایش گرمی کلیه و مصرف کم آب از عوامل بسیار مهم بر سلامت کلیه و مجاری ادراری محسوب می شود.)
👌 اشکال پنجم و ششم دانش های اورولوژی و نفرولوژی: گسترش بیماری های کلیوی و مجاری ادراری در جامعه و افزایش هزینه های مرتبط با دانش ارولوژی و نفرولوژی، جذابیت این شبه دانش پوزیتویستی را کاهش داده است. کاهش ابتلاء به بیماری های کلیوی و مجاری ادراری و درمان ارزان، از جمله شاخصه های اصلی ارزیابی کارآمدی و جذابیت یک دانش محسوب می شود!
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - نشست تخصصی طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری - مدرسه علمیه علامه کلباسی اصفهان - شنبه اول دی ۱۴۰۳
🎙پیشنهاد استماع صوت نشست تخصصی طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری:
https://eitaa.com/olgou4/7223
#طبیب_مشاور
#طبیب_مشاور_کلیه_و_مجاری_ادراری
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
https://eitaa.com/olgou4
🧩 تغيير كتب درسي - امشب (یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳) ساعت ٢٠
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
https://virasty.com/Islam1357/1734870275901324796
🔺 امام صادق علیه السلام فرمود: «پیامبر خاتم صلوات الله علیه و اله، همواره براى خريد عطر بيشتر از خريد غذا هزينه مىكرد.»/📚 الکافی ج۶ ص ۵۱۲
🧪فروش #عطرهای_طبیعی_و_درمانی
😍🤩
👌روایح خوشبو و معطر
👌طبیعی و بدون مواد افزودنی
👌بیان طبیعت و مزاج روایح در بسته بندی
👌بیان خواص درمانی و مضرات و منع مصرف
👌فرموله شده از اجزای گیاهی و معدنی و حيوانی
👌حجم های ۱ g و ۲/۵ g غلتکی و ۵ g اسپری
📋 لیست عطرهای موجود + قیمت
۱. شکوفه سنجد (2/5 g) ۸۵ تومان
۲. نرگس شهلا (2/5 g) ۸۸ تومان
۳. میوه هلو (2/5 g و 5 g) ۱۲۰ تومان/ ۲۵۰ تومان
۴. لیمون (2/5 g) ۱۳۰ تومان
۵. غنچه (2/5 g و 5 g) ۱۲۰ تومان/ ۲۴۰ تومان
۶. گیسو (2/5 g و 5 g) ۱۴۰ تومان/ ۲۸۵ تومان
۷. شیخ بهایی (2/5 g و 5 g) ۱۶۰ تومان/ ۳۳۰ تومان
۸. زبرجد (2/5 g و 5 g) ۱۲۵ تومان/ ۲۶۰ تومان
۹. طهورا (2/5 g و 5 g) ۱۷۰ تومان/ ۳۵۰ تومان
۱۰. زعفران (2/5 g و 5 g) ۲۷۰ تومان/ ۵۵۰ تومان
۱۱. سیترین (2/5 g و 5 g) ۱۵۰ تومان/ ۳۱۰ تومان
💵 پولاتو به هر عطری نده! عطری بخر که هم خوشبو باشه و هم حال بدنت رو خوب کنه☺️
🆔 سفارش محصول با تخفیف و مشاوره:
@Montazeralmahdi77
۰۹۱۵۶۹۲۰۲۸۷
⬇️ لینک کانال رایحۀ طیّب
@Rayehe_Tayyeb