❤️ نجات گمشده و عنایت به زائرین
خادم و کلیددار حرم که مکبر مرحوم آقای روحانی که از علمای قم و امام جماعت مسجد امام حسن عسکری ع بود می گوید: شبی از شبهای سرد زمستان در خواب حضرت معصومه علیها السلام را دیدم که فرمود: بلند شو و بر سر مناره ها چراغ روشن کن.
من از خواب بیدار شدم ولی توجهی نکردم. مرتبه دوم همان خواب تکرار شد و من بی توجهی کردم
در مرتبه سوم حضرت فرمود: مگر نمی گویم بلند شو و بر سر مناره چراغ روشن کن!
من هم از خواب بلند شده بدون آنکه علت آن را بدانم در نیمه شب بالای مناره رفته و چراغ را روشن کردم و بر گشته خوابیدم.
صبح بلند شدم و درهای حرم را باز کردم و بعد از طلوع آفتاب از حرم بیرون آمدم با دوستانم کنار دیوار و زیر آفتاب زمستانی نشسته، صحبت می کردیم که متوجه صحبت چند نفر زائر شدم که به یکدیگر می گویند: معجزه و کرامت این خانم را دیدید! اگر دیشب در این هوای سرد و با این برف زیاد، چراغ مناره حرم این خانم روشن نمی شد ما هرگز راه را نمی یافتیم و در بیابان هلاک می شدیم.
خادم می گوید: من نزد خود متوجه کرامت و معجزه حضرت و نهایت محبت و لطف او به زائرینش شدم
📚محمدصادق انصاری، ودیعه آل محمد، ص 14
✾📚 @Dastan 📚✾
خطبه فدکیه.pdf
1.91M
💠 متن کامل خطبۀ فدکیۀ حضرت زهرا(س)
🔸خُطبه فدکیه یا خطبة لُمَّة، خطبه حضرت فاطمه(سلام الله علیها) در مسجدالنبی است که در اعتراض به غصب فدک ایراد شد. ابوبکر پس از رسیدن به خلافت با انتساب روایتی به پیامبر(صلی الله علیه و آله) مبنی بر اینکه پیامبران از خود ارث نمیگذارند، دهکده فدک را که پیامبر(صلی الله علیه و آله) به فاطمه(سلام الله علیها) بخشیده بود، به نفع خلافت مصادره کرد. فاطمه(سلام الله علیها) پس از بیثمر بودن دادخواهیاش به مسجد پیامبر رفت و خطبهای ایراد کرد که به خطبه فدکیه مشهور شد. او در این خطبه بر مالکیتش درباره فدک تصریح کرد. همچنین به دفاع از حق علی(علیه السلام) درباره خلافت پرداخت و مسلمانان را بهخاطر سکوت در مقابل ستم به اهلبیت(علیهم السلام) سرزنش کرد.
🔸خطبه فدکیه مجموعهای از معارف را در زمینههای خداشناسی، معادشناسی، نبوت و بعثت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)، عظمت قرآن، فلسفه احکام و ولایت دربردارد.
✾📚 @Dastan 📚✾
📌درگذشت آیتالله مجتهد شبستری
🔸آیت الله محسن مجتهد شبستری در سال ۱۳۱۶ در شبستر متولد شد. وی مقدمات علوم دینی را در تبریز گذراند و برای ادامه تحصیل به حوزه علمیه قم رفت و از اساتیدی همچون علامه طباطبایی، محقق داماد، امام خمینی، میرزا هاشم آملی و سایر شخصیتهای بزرگ آن حوزه بهره برد.
🔹وی در سال ۱۳۵۲ به تقاضای مردم به تهران رفت و امامت مسجدی را به عهده گرفت که آن مسجد پایگاهی برای فعالیتهای انقلابی و جذب جوانان و دانشجویان شد. اعلامیههای حضرت امام (ره) از آن مسجد چاپ و توزیع میشد.
🔸بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مسئولیت کمیته انقلاب آن منطقه به ایشان سپرده شد. او بعد از مدتی با شرکت در انتخابات مجلس، چندین دوره نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بود. وی در سال ۱۳۷۴ به امر مقام معظم رهبری بهعنوان نماینده ایشان در آذربایجانشرقی و امام جمعه تبریز، منصوب شد.
🔹ایشان در یکی از خطبههای نماز جمعه تبریز در سال ۸۸ نسبت به فتنه آن سال اینگونه میگوید: «آنچه باید مورد توجه قرار گیرد این است که دفاع از ولایت فقیه رضایت الهی را به دنبال دارد و امروز حمایت از رهبری، حمایت از امام زمان است».
🔸 از وی به عنوان یکی از بنیانگذاران جامعه روحانیت مبارز نام برده میشود. او پیش از انقلاب با آیت الله مرتضی مطهری، دکتر بهشتی و دکتر مفتح دوستی داشت و در مبارزات سیاسی شرکت مینمود.
🔹آیت الله شبستری در تاریخ ۲۶ آبان ۱۴۰۰ در سن ۸۴ سالگی بر اثر حمله قلبی درگذشت و در حرم حضرت معصومه سلاماللهعلیها به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۲۶
#آیت_الله_مجتهد_شبستری
✾📚 @Dastan 📚✾
📌درگذشت حاج ملا اسماعیل سبزواری
🔸ملا اسماعیل سبزواری محدث و واعظ، در شهر سبزوار متولد شد، تحصیلات مقدماتی را در زادگاهش به پایان رساند و برای تکمیل تحصیلاتِ علوم دینی به حوزه علمیه نجف رفت و پس از کسب درجه اجتهاد به تهران بازگشت.
🔹حاج ملا اسماعیل حکمت و فلسفه را نزد حاج ملا هادی سبزواری فیلسوف نامی فراگرفت و پس از فوت استادش، او تنها کسی بود که توانایی تدریس اسفار را داشت.
🔸 ملااسماعیل بسیار اهل پژوهش بود. وی در رشته موعظه استادی مُسلَّم به شمار می رفت و دارای تألیفاتی بود. مجمعُ النّورَین و نوادِرُ الاثار از جمله تالیفات این محقق گرانقدر به شمار می رود.
🔹حاجملااسماعیل سبزواری سرانجام در ۱۴ جمادیالاولی سال ۱۳۱۲ ه.ق در شهر تهران چشم از جهان فرو بست و در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع) شهر ری به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۱۴
#ملا_اسماعیل_سبزواری
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صوت_نویافته
🔆گزیده ای از منبر نویافته ی قدیمی آیت الله حاج شیخ حیدر علی محقق🎤
🔸(وظایف فرد دیندار)
✾📚 @Dastan 📚✾
🔆كيفر تارك نهى از منكر
شيخ طوسى (قدس سره ) به سند خود از امام صادق (عليه السلام) نقل مى كند: دو فرشته از طرف خدا ماءمور شدند تا مردم قريه اى را (به خاطر گناهانشان ) به هلاكت برسانند، وقتى اين دو فرشته شبانه وارد آن قريه شدند، ديدند كه مردى در دل شب برخاسته و به راز و نياز و تضرع پرداخته و با خدا مناجات مى كند. يكى از فرشتگان به ديگرى گفت : به سوى خدا برگرديم و درباره اين مرد عابد سؤ ال كنيم كه آيا جزء هلاك شدگان است يا خير؟
ديگرى گفت : من آنچه را كه ماءمورم انجام مى دهم و ديگر نياز به سؤ ال نيست .
فرشته نخست به سوى خدا مراجعه كرده و درباره آن مرد عابد سؤ ال كرد.
خداوند به آن فرشته اى كه مراجعه نكرده بود وحى كرد كه آن مرد عابد را نيز با ساير مردم به هلاكت برسان ((زيرا او هيچگاه به خاطر خشم من به گناهكار، نسبت به گناهكاران خشم نكرد و نهى از منكر ننمود)).
اما فرشته اى كه مراجعه كرده بود تا در مورد آن مرد عابد سؤ ال كند، مشمول غضب الهى گرديد و خداوند او را به جزيره اى انداخت و كيفر نمود.
📚عاقبت و كيفر گناهكاران، سيد جواد رضوى
✾📚 @Dastan 📚✾
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔹فعالان فضای مجازی از فضای مجازی برای ترویج کتاب استفاده کنند. این از وظایف است واقعاً! #مقام_معظم_رهبری ۱۴۰۳/۲/۲۵
📚 فهرست کتابهای نوجوان معرفی شده در کانال «باور»:
1️⃣ فهرست کتابهای مناسب برای دختران نوجوان
2️⃣ فهرست داستانهای مناسب نوجوان در موضوع دفاع مقدس
3️⃣ فهرست داستانهای اجتماعی مناسب نوجوان
4️⃣ فهرست داستانهای تاریخی مناسب نوجوان
5️⃣ فهرست داستانهای مذهبی برای مخاطب نوجوان
6️⃣ فهرست داستانهای نوجوان مرتبط با انقلاب(۱)
7️⃣ فهرست داستانهای نوجوان مرتبط با انقلاب(۲)
9️⃣ فهرست کتابهای عاشورایی ویژه نوجوان
🔟 فهرست کتابهای مناسب عید غدیر
💢 فهرست کتابهای مناسب برای ایام فاطمیه، بهزودی...
📗 تکمعرفیهای داستان نوجوان:
1️⃣ کتاب انجمن عقابها
2️⃣ کتاب آتیش پاره
3️⃣ کتاب مت میلیونر
4️⃣ اعترافات غلامان
5️⃣ شبیخون به خفاش
6️⃣ حکایت پای دار
7️⃣ بابالجواد
8️⃣ موش و گربه
9️⃣ ریاح
🔟 شکار هیولا
1️⃣1️⃣ دختری که پروانه شد
2️⃣1️⃣ تسخیرشدگان
💢 با انتشار این پیام، یاریگر ما در لبیک به فرمان رهبری باشید.
📚 #معرفی_کتاب_نوجوان
📖 #روز_کتاب_و_کتابخوانی
✾📚 @Dastan 📚✾
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابل توجه خانمهایی که به بهانه هایی چادرنمی پوشند ...
😭😭😭😭
حتما گوش کنید منقلب میشید.
🔶سبک زندگی فاطمی
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 ولادت امام سجاد علیهالسلام (به قولی)
🔸ولادت امام سجاد علیهالسلام به روایتی در تاریخ یک شنبه پانزدهم جمادی الاول سال ۳۸ هجری قمری و به روایت دیگر، در پنجم شعبان همان سال در مدینه به وقوع پیوست. مادر آن حضرت، شهربانو و پدر بزرگوارشان امام حسین علیهالسلام می باشند.
🔹کنیههای امام سجاد علیهالسلام، ابوالحسن، ابوالحسین، ابومحمّد،ابولقاسم و ابوعبدالله گزارش شده و القاب ایشان، زین العابدین، سیدالساجدین، سجاد، ذو الثفنات، هاشمی، علوی، مدنی، قرشی، علیاکبر هستند.
🔸ایشان در طول عمر پربرکتشان، در حوزه سیاسی براى پیش راندن مسلمانان به سوى نفرت از بنیامیه و افزودن حس مبارزه جویى با آنان، تلاشهاى مؤثرى را به انجام رساندند و در فرصت های مختلف، مردم را بر ضد امویان تحریک میکردند.
🔹ایشان براى آگاهى مردم، شیوه دعا را بهکار گرفتند، بهگونهایکه به گفته بسیاری از عالمان علوم اسلامی، دعاهاى آن حضرت، بازگو کننده رویدادهاى عصر آن حضرت هستند.
🔸دعاهای آن حضرت در کتاب صحیفه سجادیه که به زبور آلمحمد صلیاللهعلیه شهرت دارد جمع آوری شده است. این مجموعه، اثر بی همتایی میباشد که در جهان اسلام، پیوسته مورد توجه بزرگان و علما و مصنفان قرار گرفته است.
🔹تاریخ دقیق شهادت امام سجاد علیهالسلام، روشن نیست؛ برخی از روایات شهادت امام سجاد علیهالسلام را در۵۷ سالگی و به دستور ولید بن عبد الملک به وسیله سمّ گزارش کردهاند، مزار ایشان در قبرستان بقیع است.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۱۵
#امام_سجاد_علیهالسلام
✾📚 @Dastan 📚✾