زن نشسته بود وسط کوچه کنار بچه هایش؛ گریه می کردند.
امام موسی کاظم علیه السلام پرسید: چرا گریه می کنید؟
گفت: تو هم مثل بقیه، می پرسی و می روی.
اما حضرت باز پرسش خود را تکرار فرمود.
زن گفت: بچه هایم بی پدرند. گاومان هم مرد و حالا به نان شبم محتاج شده ام.
باب الحوائج علیه السلام ایستاد کنار کوچه و شروع کرد به نماز خواندن.
سپس زیر لب چیزهایی گفت و آن گاه چوبی برداشت و به گاو مرده زد.
حیوان ناگهان به خود تکانی داد و زنده شد.
امام آرام آرام شروع به رفتن کرد که زن دوید دنبالش و پرسید:
تو عیسی بن مریم هستی؟
فرمود: عیسی بن مریم نه؛ موسی بن جعفر!
منبع: کتاب آفتاب در محاق، مرثا صامتی
متن سخنرانی حضرت زینب (س) در شام (۱)
عین متن لهوف در کتاب ابو مخنف نیز وارد شدهاست و ترجمة آن از ابومخنف چنین است:
«زینب دختر علی بن ابی طالب ـ علیه السّلام ـ برخاست و گفت: «سپاس خدای را که پروردگار جهانیان است و درود خدا بر پیغمبر ـ صلی الله علیه و آله ـ و همة خاندان او باد. راست گفت خدای سبحانه که فرمود: «سزای کسانی که مرتکب کار زشت شدند زشتی است، آنان که آیات خدا را تکذیب کردند و به آن ها استهزاء نمودند.» ای یزید آیا گمان میبری این که اطراف زمین و آفاق آسمان را بر ما تنگ گرفتی و راه چاره را بر ما بستی که ما را به مانند کنیزان به اسیری برند، ما نزد خدا خوار و تو سربلند گشته و دارای مقام و منزلت شدهای، پس خود را بزرگ پنداشته به خود بالیدی، شادمان و مسرور گشتی که دیدی دنیا چند روزی به کام تو شده و کارها بر وفق مراد تو میچرخد، و حکومتی که حق ما بود در اختیار تو قرار گرفته است، آرام باش، آهسته تر. آیا فراموش کرده ای قول خداوند متعال را «گمان نکنند آنان که کافر گشتهاند این که ما آنها را مهلت می دهیم به نفع و خیر آنان است، بلکه ایشان را مهلت میدهیم تا گناه بیشتر کنند و آنان را عذابی باشد دردناک»
باشکاه خبرنگاران جوان
https://eitaa.com/Dastanqm
متن سخنرانی حضرت زینب (س) در شام (۲)
عین متن لهوف در کتاب ابو مخنف نیز وارد شده است و ترجمة آن از ابومخنف چنین است:
آیا این از عدالت است ای فرزند بردگان آزاد شده (رسول خدا ـ صلی الله علیه و آله ـ ) که تو، زنان و کنیزگان خود را پشت پرده نگهداری ولی دختران رسول خدا ـ صلی الله علیه و آله ـ اسیر باشند؟ پرده حشمت و حرمت ایشان را هتک کنی و صورتهایشان را بگشایی، دشمنان آنان را شهر به شهر ببرند، بومی و غریب چشم بدانها دوزند، و نزدیک و دور و وضیع و شریف چهرة آنان را بنگرند در حالی که از مردان و پرستاران ایشان کسی با ایشان نبوده و چگونه امید می رود که مراقبت و نگهبانی ما کند کسی که جگر آزادگان را جویده و از دهان بیرون افکنده است، و گوشتش به خون شهیدان نمو کرده است. (کنایه از این که از فرزند هند جگر خوار چه توقع می توان داشت) چگونه به دشمنی با ما نشتابد آن کسی که کینه ما را از بدر و احد در دل دارد و همیشه با دیدة بغض و عداوت در ما مینگرد. آنگاه بدونآنکه خود را گناهکار بدانی و مرتکب امری عظیم بشماری این شعر میخوانی:
فاهلوا و استهلوا فرحاً ثم قالوا یا یزید لا تشل
باشگاه خبرنگاران جوان
https://eitaa.com/Dastanqm
سخنرانی حضرت زینب (س) در شام به نقل از لهوف(۳):
و با چوبی که در دست داری بر دندانهای ابو عبدالله ـ علیه السّلام ـ سید جوانان اهل بهشت میزنی. چرا این شعر نخوانی حال آن که دلهای ما را مجروح و زخمناک نمودی و اصل و ریشة ما را با ریختن خون ذریة رسول خدا ـ صلی الله علیه و آله ـ و ستارگان روی زمین از آل عبدالمطلب بریدی، آن گاه پدران و نیاکان خود را ندا می دهی و گمان داری که ندای تو را می شنوند. زود باشد که به آنان ملحق شوی و آرزو کنی کاش شل و گنگ بودی نمیگفتی آنچه را که گفتی و نمیکردی آنچه را کردی.
بارالها بگیر حق ما را و انتقام بکش از هر که به ما ستم کرد و فرو فرست غضب خود را بر هر که خون ما ریخت و حامیان ما را کشت. ای یزید! به خدا سوگند نشکافتی مگر پوست خود را، و نبریدی مگر گوشت خود را و زود باشد که بر رسول خدا ـ صلی الله علیه و آله ـ وارد شوی در حالتی که بر دوش داشته باشی مسئولیت ریختن خون ذریة او را، و شکستن حرمت عترت و پاره تن او را، در هنگامیکه خداوند جمع میکند پراکندگی ایشان را، و میگیرد حق ایشان را «و گمان مبر آنان را که در راه خدا کشته شدند مردگانند، بلکه ایشان زندهاند و نزد پروردگار خود روزی میخورند.» و کافی است تو را خداوند از جهت داوری و کافی است محمد ـ صلی الله علیه و آله ـ تو را برای مخاصمت و جبرئیل برای یاری او و معاونت.و بزودی آنکس که کار حکومت تو را فراهم ساخت و تو را بر گردن مسلمانان سوارنمود، بداند که پاداش ستمکاران بد است و در یابد که مقام کدامیک از شما بدتر و یاور او ضعیفتر است.
https://eitaa.com/Dastanqm
سخنرانی حضرت زینب (س) در شام به نقل از لهوف(۴):
و اگر مصایب روزگار مرا بر آن داشت که با تو مخاطبه و تکلم کنم ولی بدان قدر تو را کم می کنم و سرزنش تو را عظیم و توبیخ تو را بسیار می شمارم، این جزع و بی تابی که می بینی نه از ترس قدرت و هیبت توست، لکن چشمها گریان و سینه ها سوزان است.
چه سخت و دشوار است که نجیبانی که لشکر خداوندند به دست طلقاء (آزاد شدگان) که حزب شیطانند، کشته گردند و خون ما از دستهایشان بریزد، و دهان ایشان از گوشت ما بدوشد و آن جسد های پاک و پاکیزه را گرگهای بیابان سرکشی کنند، و کفتارها در خاک بغلطانند (کنایه از غربت و بی کسی آنها). ای یزید! اگر امروز ما را غنیمت خود دانستی زود باشد که این غنیمت موجب غرامت(ضرر) تو گردد در هنگامی که نیابی مگر آنچه را که از پیش فرستاده ای، و نیست خداوند بر بندگان ستم کننده، به خدا شکایت می کنیم و بر او اعتماد می نماییم.
ای یزید! هر کید و مکر که داری بکن، هر کوشش که خواهی بنمای، هر جهد که داری به کار گیر، به خدا سوگند هرگز نتوانی نام و یاد ما را محو کنی، وحی ما را نتوانی از بین ببری، به نهایت ما نتوانی رسید، هرگز ننگ این ستم را از خود نتوانی زدود، رای توست و روزهای قدرت تو اندک و جمعیت تو رو به پراکندگی است،در روزی که منادی حق ندا کند که لعنت خدا بر ستمکاران باد.
سپاس خدای را که اول ما را به سعادت و مغفرت ثبت کرد و آخر ما را به شهادت و رحمت فائز گرداند، از خدا میخواهیم که ثواب آنها را کامل کند و بر ثوابشان بیفزاید، و برای ما نیکو خلف و جانشین باشد، که اوست خداوند رحیم و پروردگار ودود، و ما را کافی در هر امری و نیکو وکیل است.»
animation.gif
122.8K
#مهدویتدرقرآن
🔅آیهای از سوره حدید
📖اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ یُحْیِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها قَدْ بَیَّنَّا لَکُمُ الْآیاتِ لَعَلَّکُمْ تَعْقِلُون
🔸بدانید خداوند زمین را بعداز مرگ آن زندهمیکند! ما آیات (خود) را برای شما بیانکردیم، شاید اندیشهکنید! [حدید/۱۷]
🔹سلامبنمستنیر از امام باقر علیهالسلام روایتمیکند، که در تفسیر این کلام خدای تعالی، فرمودند:
«خدایتعالی زمین را بهواسطه قائم علیهالسلام زندهمیکند پسازآنکه مردهباشد و مقصود از مردن آن، کفر اهل آن است و کافر همان مرده است.»
📚اثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۰۹
4_5895719074851197152.mp3
13.64M
🔺 حبیب بن مظاهر اسدی(قسمت ۱)
🔷 شرح زندگی یاران فداکار و با اخلاص حضرت سیدالشهداء علیه السلام
🔶 حبیب از پارسایان شب و شیران روز بود که همه شب قرآن را ختم میکرد.
✍ وی از حضرت امام حسین (علیهالسلام) پرسید که شما پیش از آفرینش آدم چه بودید؟ فرمود: ما اشباهی از نور بودیم که دور عرش میچرخیدیم و فرشتگان را تسبیح و تحمید و تهلیل میآموختیم.
🎙 میثم ذوالقدر
👈 بازگشت به فهرست موضوعی
↙️به مابپیوندید↙️
🆔https://eitaa.com/meysamzolghadr
🌏 mzolghadr.ir
4_5895377032245679743.mp3
23.27M
🔺 حبیب بن مظاهر قسمت دوم
🔷 شرح زندگی یاران فداکار و با اخلاص حضرت سیدالشهداء علیه السلام
🔶 اين كودك همراه حسين قدم برمي داشت، هرگاه حسين بر خاك راه عبور مي كرد او خاك زير قدم حسين را برمي داشت و به صورت خود مي ماليد، به اين خاطر او را دوست دارم و....
👌 داستان زیبا و شنیدنی از نامه خصوصی امام حسین علیه السلام به حبیب بن مظاهر
🎙 میثم ذوالقدر
👈 بازگشت به فهرست موضوعی
↙️به مابپیوندید↙️
🆔https://eitaa.com/meysamzolghadr
🌏 mzolghadr.ir
ورود اسرا به کاخ یزید
پس از ورود اسیران کربلا به شام، زَحر بن قَیس و یا شمر بن ذیالجوشن جزئیات واقعه کربلا را به یزید گزارش کرد. یزید پس از شنیدن گزارش، دستور داد کاخ را تزیین کرده، بزرگان شام را دعوت و اسیران را به قصر وارد کنند. گزارشها حاکی از آن است که اسیران را در حالی وارد مجلس یزید کردند که با طناب به هم بسته بودند. در این هنگام فاطمه دختر امام حسین(ع) گفت: ای یزید! شایسته است دختران رسول خدا(ص) اسیر باشند؟ در این هنگام حاضران و اهل خانه یزید گریستند.
📚ویکی شیعه
#کربلا
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
eitaa.com/Dastanqm
کانال علیاصغر(همراهبامعرفی مطالب کانالهایی درارتباطبا کودک و نوجوان)👇
eitaa.com/koodakAliAsghar
شرح ماجرای قتل طفلان مسلم
بر اساس گزارش شیخ صدوق و خوارزمی، بعد از شهادت امام حسین(ع) و یارانش در واقعه کربلا در سال ۶۱ هجری و اسارت اهل بیت(ع)، دو پسر کوچک به نام محمد و ابراهیم از لشکر عبیدالله بن زیاد فرار کردند. آنها بعد از مدتی پیادهروی به خانه زنی که شوهر او عبدالله بن قطبه طایی نبهانی، از لشکریان ابن زیاد بود، پناه بردند؛ ولی با وجود تلاش آن زن در مخفی کردن محمد و ابراهیم، سرانجام به دست شوهر آن زن افتادند.
آن مرد دو کودک را کنار فرات برد و سر از تنشان جدا کرد و پیکرشان را در فرات افکند و سرهای آن دو را برای دریافت جایزه، نزد ابن زیاد برد. ابن زیاد پس از شنیدن ماجرا، دستور به قتل آن مرد داد و در همان جای قتل کودکان او را کشتند.
تفاوت نقلها
گزارش ماجرای شهادت دو نوجوان از کاروان اسرای کربلا در منابعی چون تاریخ طبری، امالی صدوق و مقتل الحسین خوارزمی تفاوتهایی دارد. شیخ صدوق بدون ذکر نام، آنان را فرزندان مسلم بن عقیل میداند که در کوفه اسیر بوده و بعد از یکسال اسارت سخت به کمک پیرمرد زندانبان که از ارادتمندان اهل بیت(ع) بود، از زندان فرار کرده و به شهر مسیب پناه بردند و در آنجا به شهادت رسیدند. خوارزمی نام آنان را ابراهیم و محمد ذکر کرده که از نسل و فرزندان جعفر طیار هستند و بعد از شهادت امام حسین(ع) از دست لشکریان ابن زیاد فرار کرده و به شهر مسیب پناه بردند. طبری و بلاذری دو نوجوان را از فرزندان عبدالله بن جعفر دانستهاند که به خانه مردی از قبیله طيّئ پناه بردند و او آن دو را به شهادت رساند.
📚ویکی شیعه
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
#مهدویتدرقرآن
🔅آیهای از سوره ص
📖اصْبِرْ عَلَى مَا يَقُولُونَ وَاذْكُرْ عَبْدَنَا دَاوُودَ ذَا الْأَيْدِ إِنَّهُ أَوَّابٌ .[ص/۱۷]
🔸بر آنچه مىگويند صبركن و بهیادبیاور بنده ما داوود صاحب قدرت را، كه او بسیارتوبهکننده بود.
🔹ابوبصیر از حضرت صادق علیه السلام روایتنموده که حضرت درباره آیه «اصْبِرْ عَلَى مَا يَقُولُونَ» فرمودند:
🔹« یعنی ای محمد بر تکذیب آنها صبرکن من انتقام خواهمگرفت بهوسیله مردی از نژاد تو و این همان قائم من است که مسلطنمودم او را بر خون ستمگران.»
📚الزام الناصب ج۱،ص۹۰
آيه ۱ تا ۳ سوره قصص، قانونمندبودن سنّتهاى الهی:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
طسم﴿١﴾
به نام خدا که رحمتش بیاندازه است و مهربانیاش همیشگی
طاء، سین، میم
تِلْكَ آيَاتُ الْكِتَابِ الْمُبِينِ ﴿٢﴾
این آیات [باعظمت] کتاب روشنگر است.
نَتْلُو عَلَيْكَ مِنْ نَبَإِ مُوسَىٰ وَفِرْعَوْنَ بِالْحَقِّ لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ ﴿٣﴾
بخشیاز سرگذشت [مهم] موسی و فرعون را برای [عبرتگرفتن] مردمی که ایمان میآورند بهحق و راستی بر تو میخوانیم.
معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
آیه ۴ تا ۶ سوره قصص، وارثان زمین:
إِنَّ فِرْعَوْنَ عَلَا فِي الْأَرْضِ وَجَعَلَ أَهْلَهَا شِيَعًا يَسْتَضْعِفُ طَائِفَةً مِنْهُمْ يُذَبِّحُ أَبْنَاءَهُمْ وَيَسْتَحْيِي نِسَاءَهُمْ ۚ إِنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُفْسِدِينَ ﴿٤﴾
همانا فرعون [در سرزمین مصر] برتریجویی و سرکشی کرد و مردمش را گروهگروه ساخت، درحالیکه گروهیازآنان را ناتوان و زبون گرفت، پسرانشان را سرمیبرید، و زنانشان را [برای بیگاریگرفتن] زندهمیگذاشت؛ بیتردید او از مفسدان بود.
وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ ﴿٥﴾
و ما میخواستیم به آنان که در آن سرزمین به ناتوانی و زبونی گرفتهشدهبودند، نعمتهای با ارزش دهیم، و آنان را پیشوایان مردم و وارثان [اموال، ثروتها و سرزمینهای فرعونیان] گردانیم.
وَنُمَكِّنَ لَهُمْ فِي الْأَرْضِ وَنُرِيَ فِرْعَوْنَ وَهَامَانَ وَجُنُودَهُمَا مِنْهُمْ مَا كَانُوا يَحْذَرُونَ ﴿٦﴾
و برای آنان در آن سرزمین، زمینه قدرت و حکومت آماده کنیم، و به فرعون و هامان و سپاهشان که از ایشاناند چیزی را که از آن هراسناک و درحذر بودند [و آن پیروزی بنیاسرائیل بر آنان بود] نشان دهیم.
معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
داستانهای قرآنی و مذهبی
آيه ۷ تا ۱۱ سوره قصص، الهام خداوند به مادر حضرت موسی:
وَأَوْحَيْنَا إِلَىٰ أُمِّ مُوسَىٰ أَنْ أَرْضِعِيهِ ۖ فَإِذَا خِفْتِ عَلَيْهِ فَأَلْقِيهِ فِي الْيَمِّ وَلَا تَخَافِي وَلَا تَحْزَنِي ۖ إِنَّا رَادُّوهُ إِلَيْكِ وَجَاعِلُوهُ مِنَ الْمُرْسَلِينَ ﴿٧﴾
و به مادر موسی الهام کردیم که او را شیر بده، پس هنگامی که [از سوی فرعونیان] بر او بترسی به دریایش انداز، و مترس و غمگین مباش که ما حتماً او را به تو بازمیگردانیم، و او را از پیامبران قرارمیدهیم.
فَالْتَقَطَهُ آلُ فِرْعَوْنَ لِيَكُونَ لَهُمْ عَدُوًّا وَحَزَنًا ۗ إِنَّ فِرْعَوْنَ وَهَامَانَ وَجُنُودَهُمَا كَانُوا خَاطِئِينَ ﴿٨﴾
[مادرش به الهام خدا او را به دریا انداخت] پس خاندان فرعون او را [از آب] گرفتند تا سرانجام، دشمنشان و مایه اندوهشان شود. مسلماً فرعون و هامان و سپاهیان آن دو خطاکار بودند؛
وَقَالَتِ امْرَأَتُ فِرْعَوْنَ قُرَّتُ عَيْنٍ لِي وَلَكَ ۖ لَا تَقْتُلُوهُ عَسَىٰ أَنْ يَنْفَعَنَا أَوْ نَتَّخِذَهُ وَلَدًا وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ ﴿٩﴾
و همسر فرعون گفت: [این نوزاد] برای من و تو مایه شادمانی و خوشحالی است، او را نکشید، امید است ما را سود دهد، یا وی را به فرزندی خود بگیریم. ولی آنان آگاه نبودند [که دشمنشان را بهدست خود میپرورند.]
وَأَصْبَحَ فُؤَادُ أُمِّ مُوسَىٰ فَارِغًا ۖ إِنْ كَادَتْ لَتُبْدِي بِهِ لَوْلَا أَنْ رَبَطْنَا عَلَىٰ قَلْبِهَا لِتَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ ﴿١٠﴾
و قلب مادر موسی [از هر چیز جز یاد فرزندش] تهی شد [و در اضطراب و نگرانی فرو رفت]. اگر قلبش را [با لطف خود] محکم و استوار نکردهبودیم تا از باورکنندگان وعده ما باشد، بهدرستی که نزدیک بود آن [حادثه پنهانی] را فاش کند،
وَقَالَتْ لِأُخْتِهِ قُصِّيهِ ۖ فَبَصُرَتْ بِهِ عَنْ جُنُبٍ وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ ﴿١١﴾
و به خواهر موسی گفت: [اوضاع و احوال] او را پیگیری کن. پس او موسی را از دور [در آغوش فرعونیان] دید درحالیکه خاندان فرعون [پیگیری او را] درک نمیکردند.
معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
آيه ۱۲ و ۱۳ سوره قصص، بازگشت حضرت موسي ...:
وَحَرَّمْنَا عَلَيْهِ الْمَرَاضِعَ مِنْ قَبْلُ فَقَالَتْ هَلْ أَدُلُّكُمْ عَلَىٰ أَهْلِ بَيْتٍ يَكْفُلُونَهُ لَكُمْ وَهُمْ لَهُ نَاصِحُونَ ﴿١٢﴾
و ما پیشازآن [خوردن شیر] همه زنان شیردهنده را بر او حرام کردیم [تا پستان هیچزنی را نگیرد،] پس [خواهرش پیشآمد و] گفت: آیا میخواهید شما را به خانوادهای راهنمایی کنم که سرپرستی او را برای شما بهعهدهگیرند و خیرخواه او باشند؟
فَرَدَدْنَاهُ إِلَىٰ أُمِّهِ كَيْ تَقَرَّ عَيْنُهَا وَلَا تَحْزَنَ وَلِتَعْلَمَ أَنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لَا يَعْلَمُونَ ﴿١٣﴾
پس او را به مادرش برگردانیم تا خوشحال و شادمان شود و اندوه نخورد و بداند که حتماً وعده خدا حق است، ولی بیشتر مردم [که محروماز بصیرتاند این حقایق را] نمیدانند.
معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
آيه ۱۴ و ۱۵ سوره قصص، دفاع حضرت موسي از مظلوم:
وَلَمَّا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَاسْتَوَىٰ آتَيْنَاهُ حُكْمًا وَعِلْمًا ۚ وَكَذَٰلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ ﴿١٤﴾
چون به توانایی [جسمی و عقلی] خود رسید و رشد و کمال یافت، به او حکمت و دانش دادیم؛ و اینگونه نیکوکاران را پاداش میدهیم.
وَدَخَلَ الْمَدِينَةَ عَلَىٰ حِينِ غَفْلَةٍ مِنْ أَهْلِهَا فَوَجَدَ فِيهَا رَجُلَيْنِ يَقْتَتِلَانِ هَٰذَا مِنْ شِيعَتِهِ وَهَٰذَا مِنْ عَدُوِّهِ ۖ فَاسْتَغَاثَهُ الَّذِي مِنْ شِيعَتِهِ عَلَى الَّذِي مِنْ عَدُوِّهِ فَوَكَزَهُ مُوسَىٰ فَقَضَىٰ عَلَيْهِ ۖ قَالَ هَٰذَا مِنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ ۖ إِنَّهُ عَدُوٌّ مُضِلٌّ مُبِينٌ ﴿١٥﴾
و [موسی] به شهر وارد شد درحالیکه اهل آن [در خانهها استراحت میکردند و از آنچه در شهر میگذشت] بیخبر بودند، پس دومرد را در آنجا یافت که باهم [بهقصد نابودی یکدیگر] زدوخورد میکردند، اینیک از پیروانش، و آندیگر از دشمنانش، آنکه از پیروانش بود از موسی برضد کسیکه از دشمنانش بود درخواست یاری کرد، پس موسی مشتی به او زد و او را کشت، گفت: این [نزاع میان آندو] از عمل شیطان است، قطعاً او گمراهکننده و دشمنیاش آشکار است.
معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی دشمن رؤیای صادقه میبینه..
🛑#جهاد_تبیین
√@TABEIN_14
برخورد یزید با سر مقدس امام (ع) در حضور اسیران
یزید در حضور اسیران، سر امام حسین(ع) را در ظرف طلا گذاشته و با چوبدستی به آن میزد. به گزارش ابن اثیر وقتی سکینه و فاطمه، دختران امام حسین(ع)، این موضوع را دیدند، چنان فریاد زدند که زنان یزید و دختران معاویة بن ابوسفیان به گریه افتادند. بنابر روایتی از امام رضا(ع) که شیخ صدوق نقل کرده، یزید سر امام حسین(ع) را در تشتی گذاشت و بر روی آن میز غذا نهاد. سپس با یارانش سرگرم غذا خوردن شد و پس از آن، میز بازی شطرنج را روی آن تشت گذاشت و با یارانش به بازی شطرنج مشغول شد. گفتهاند او هنگامی که در بازی میبرد، جام آب جو را گرفته مینوشید و تهمانده آن را در کنار تشت که سر بریده امام در آن بود، بر زمین میریخت. سکینه(س) در باره یزید گفته است: به خدا سوگند! هرگز کسی را سختدلتر، کافرتر و جفاکارتر از یزید ندیدم که به سر پدرم در مجلسی که برپا کرده بود مینگریست و شعر میخواند.
اعتراض حاضران
عدهای از حاضران، به رفتار یزید در مجلس اعتراض کردند؛ از جمله یحیی بن حکم، برادر مروان بن حکم که یزید با مشت به سینه وی زد. اَبوبَرْزه اَسْلَمی نیز اعتراض کرد و به دستور یزید از مجلس اخراج شد.
📚ویکی شیعه
#کربلا
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
eitaa.com/Dastanqm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀✨🖤
کلیپ
انشاالله فرج #امام_زمان امضا میشه
#اربعین
#امام_حسین (ع)
🏴❥لبیــــڪ یـــا حســــین❥🏴
╔═ 🏴════🏴 ═╗
🌴 @estikrgifhasan🌴
╚═ 🏴════🏴 ═╝
قسمتی از خطبه حضرت زینب سلام الله علیها در کاخ یزید لعنت الله علیه:
ای یزید آیا گمان می بری این که اطراف زمین و آفاق آسمان را بر ما تنگ گرفتی و راه چاره را بر ما بستی که ما را به مانند کنیزان به اسیری برند، ما نزد خدا خوار و تو سربلند گشته و دارای مقام و منزلت شده ای، پس خود را بزرگ پنداشته به خود بالیدی، شادمان و مسرور گشتی که دیدی دنیا چند روزی به کام تو شده و کارها بر وفق مراد تو می چرخد، و حکومتی که حق ما بود در اختیار تو قرار گرفته است، آرام باش، آهسته تر. آیا فراموش کرده ای قول خداوند متعال را «و کسانی که کافر شدند، گمان نکنند مهلتی که به آنان می دهیم به سودشان خواهد بود، جز این نیست که مهلتشان می دهیم تا بر گناه خود بیفزایند، و برای آنان عذابی خوار کننده است» ( ترجمه سوره آل عمران / آیه ۱۷۸) –
منبع: مقتل الحسین، ابومخنف، ترجمه سید علی محمد موسوی جزایری
در بلاغت چون علی در فصاحت چون حسن
در شهامت چون حسین و در حیا چون مادر است
#امام_حسین