فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام منتقم خون حسین(علیه السلام )🖤
✨ کلیپ عطر یار تقدیم به ساحت مقدس آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ✨
🍃 اللهم عجل لولیک الفرج 🍃
🖤✨🖤✨🖤✨🖤✨🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز کرامات عجیب و مقامات شیخ #نخودکی
#امام_حسین
↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
*از صلیب سرخ آمده بودند اردوگاه اسرا گفتند: در اردوگاه شما را شکنجهتان میکنند یا نه؟ همه به آقا سید نگاه کردند ولی آقا سید چیزی نگفت مأمور صلیب سرخ گفت: آقا شما را شکنجه میکنند یا نه؟ ظاهراً شما ارشد اردوگاه هستید. آقا سید باز هم حرفی نزد. پس شما را شکنجه نمیکنند؟ آقا سید با همان اُبهت خاص خودش سرش پایین بود و چیزی نمیگفت. نوشتند اینجا خبری از شکنجه نیست. افسر عراقی که فرمانده اردوگاه بود، آقای ابوترابی را برد تواتاق خودش گفت: تو بیشتر از همه کتک خوردی، چرا به اینها چیزی نگفتی؟ آقای ابوترابی برگشت فرمود: ما دو تا مسلمان هستیم با هم درگیر شدیم، آنها کافر هستند دو تا مسلمان هیچ وقت شکایت پیش کفار نمیبرند. فرمانده اردوگاه کلاه نظامی که سرش بود را محکم به زمین کوبید و صورت آقا سید را بوسید بعدش هم نشست روی دو زانو جلو آقا سید و به فکر عمیقی فرو رفت میگفت شما الحق سربازان خمینی هستید.*
*#سیدآزادگان*
*#سیدعلیاکبرابوترابی
به مناسبت سالروز بازگشت #آزادگان به کشور
↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | عاقبت شگفت آور مسئول شکنجه اسرای ایرانی
‼️ نتیجه جهاد تبلیغی در زندان رژیم بعث
________
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ۲۶مرداد، سالروز بازگشت #آزادگان به میهن اسلامی
↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
✔️✔️ دولت انگلیس پس از ملی شدن صنعت نفت، به جهت از دست دادن یکی از منابع عمده ارزی خو لحظهای از توطئه علیه دولت مصدق دست بر نداشت. ملی کردن صنعت نفت، مصدق و جبهه ملی را رویاروی دولت انگلیس قرارداد و در نهایت انگلیس را به ایننتیجه رساند که تنها راه حل مسئله نفت سرنگونی دولت مصدق میباشد.
اما به جهت موقعیت بین المللی و قرار داشتن در جایگاه درجه دوم از قدرت (great power) در فرایند امر مذکور ناگزیر از جلب موافقت و همراهی یک قدرت درجه یک (super power) بود. به همین منظور با عنوان کردن خطر کمونیزم سعی در متقاعد کردن آمریکا نمود، که در این رابطه ریچارد کاتم میگوید: «احساس من در آن موقع این بود و هنوز هم هست که انگلیس از میزان ترس بیمار گونه آمریکاییان از کمونیسم آگاه بود.... انگلیسیها زیرکانه از این ترس برای ترغیب ما به درگیر کردن خودمان در کودتا سوء استفاده کردند.»
مذاکرات انگلیس و آمریکا تا زمان ترومن نتیجه بخش نبود، چرا که ترومن و همفکرانش راه حل کمک به مصدق را به منظور جلوگیری از کودتای کمونیستی در ایران، در قالب دکترین «سد نفوذ» پیشنهاد میکردند. درحالیکه در پی تحویل مقام ریاست جمهوری آمریکا از ترومن به آیزنهاور، این استراتژی جای خود را به یک راهبرد امنیتی خصمانه و تهاجمی جدید به نام «انتقام گسترده» داد. چرخش مذکور در سیاست خارجی آمریکا با به قدرت رسیدن آیزنهاور، به اتخاذ سیاست نفتی و مقابله با حکومت ملی مصدق در ایران کمک کرد. بدین ترتیب میتوان نتیجه گرفت؛ در حالی که هدف انگلیس از راه اندازی کودتا و حرکت ضد ملی، دستیابی دوباره به منافع نفتی است، تغییر سیاست آمریکا در قبال ایران، متاثر از دو دلیل عمده یعنی نگرانی از خطر کمونیست و نگرانی از خارج شدن ذخایر نفتی ایران از دست جهان غرب میباشد.
📚ویکی فقه
دانشنامه حوزوی
ایتا
@Dastanqm
صدای مرا از پامنار می شنوید- 26 مرداد 1401 - برنامه سیاسی تاریخی شبکه 4 | شبکه 4 - ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۱
https://telewebion.com/episode/0x29439a9
صدای مرا از پامنار می شنوید - قسمت دوم - برنامه سیاسی تاریخی شبکه 4 | شبکه 4 - ۲۷ مرداد ماه ۱۴۰۱
https://telewebion.com/episode/0x2946a68
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://www.aparat.com/v/n0pK9
فرعون
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
داستانهای قرآنی و مذهبی
امتیاز قوم حضرت یونس(ع)
در سیرهی حضرت یونس(ع)آزمایش چنین بود كه خطر به قوم تبهكار نزدیك شد و بر قوم او سایه افكند، اما پس از توسل آنان به خداوند، خطر قریب الوقوع رفع گردید.
هم درمورد قوم یونس چنین شد و هم درمورد خود حضرت یونس: "لما امنوا كشفنا عنهم عذاب الخزی و متعناهم الی حین."(1) نكتهی شایان ذكر این كه عذاب الهی دوگونه است: جسمانی و روحانی. عذاب جسمانی آن است كه به بدن یا مال یا فرزند و مانند آن آسیبی برساند و عذاب روحانی آن است كه از مقامهای معنوی بكاهد و لذت مناجات با خدا را از كام انسان سلب كند و یا آبرو و حیثیت او را ببرد.
بهیقین عذاب روحانی بدتر از عذاب جسمانی است، چنانكه روح و همهی شئون آن قویتر از جسم و اوصاف و عوارض آن است.
خداوند دربارهی قوم حضرت یونس میفرماید: ما آنها را رسوا نكردیم. ولی قوم مدین رسوا شدند. یعنی گذشته از این كه جسم شان آسیب دید، حیثیت تاریخیشان نیز لكهدار شد. قوم ثمود و قوم عاد نیز بدینگونه رسوا شدند. خداوند آنها را هم مستأصل كرد و هم در تاریخ مفتضح شان ساخت. اما قوم یونس كه توبه كردند، مجدداً از لطف الهی برخوردار شدند و خداوند به آنان حیات و تمتع و بهره دوباره داد و حیثیت بخشید و پیامبرشان را برای ادامه ی رهبری آنها اعزام كرد.
هجرت حضرت یونس از محیط مسئولیت و سفارت و رسالت خود فاصله گرفت، گرچه بر او واجب نبود با تحمل فشار زاید و سرسختی امت ناسازگار، در بین آنها بماند، اما بهتر از كاری كه او كرده، ممكن بود.
هجرت حضرت یونس از محیط مسئولیت و سفارت و رسالت خود فاصله گرفت، گرچه بر او واجب نبود با تحمل فشار زاید و سرسختی امت ناسازگار، دربین آنها بماند، اما بهتر از كاری كه او كرده، ممكن بود. مبلّغ دین الهی و مربّی جامعه انسانی باید مسئولیت خویش را تا آخرین لحظه انجام دهد. اینگونه نباشد كه با مقداری فشار خسته شده، رسالت خود را ترك كند، چون تا آخرین مرحله انتظار پیروزی وجود دارد، زیرا احاطه بر همهی اسباب و علل و آگاهی از همهی موانع در اختیار خداست و انسان وسیلهای بیش نیست، زیرا او تنها چند صباحی را در این مقام و سنگر میماند.
آنكس كه كار را به مقصد و ثمر میرساند، خداوند است. لقمان حكیم این چنین فرزند خود را پند میدهد: "واصبر علی ما اصابك ان ذلك من عزم الامور"(2)؛ بردباری و پایداری جزو عزم الامور است.انسان تا اهل عزم نباشد، نمیتواند در صحنههای سیاسی، نظامی، فرهنگی و مانند آن پیروز شود. از این رو پیامبرانی را كه مسئولیت آنها خطیرتر بود و ایستادگی بیشتری میطلبید "اولواالعزم" گویند.
اموری كه انسان باید در آن مصمم و قاطع باشد و "ینبغی ان یعزم علیه"، التفات، عزم، مراقبت و محاسبت بیشتر و دایمی را میطلبد، تا انسان به هدفی كه دارد موفق شود. گرچه هیچ امری، حتی یك نگاه جزئی یا حركت كوتاه بدون تصمیمگیری انسان انجام نمیگیرد، لیكن ممكن است با پدیدآمدن برخی از موانع آن عزم منهدم گردد و انسان عازم، مردّد شود ولی برخی از امور باید دربارهی آنها تصمیم جدی گرفت كه چیزی مانع ادامهی تصمیم نگردد. صبر و مقاومت در برابر رویدادهای تلخ در فراز و نشیب آزمون، امر به معروف و نهی از منكر، جهاد و اجتهاد و مانند آن، از عزم الامور است.
یعنی انسان اگر مسئولیتی را در اینگونه امور پذیرفت، باید دربارهی آنها مصمم باشد و تا لحظهی آخر از انجام آن كوتاهی نكند. ازاینرو خداوند، رسول اكرم(صلی الله علیه و آله) را امر به صبر و استقامت میكند:
"فاصبر لحكم ربّك ولا تكن كصاحب الحوت."(3)
پینوشتها:
1- سوره ی یونس، آیه 98 .
2- سوره ی لقمان، آیه 17.
3- سوره ی قلم، آیه 48 .
برگرفته از سیره ی پیامبران، آیة الله جوادی آملی .
منبع:جام
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://www.aparat.com/v/wcEOd?playlist=502541
انیمیشن کوتاه «کاخ سیاه؛ کودتا» 28مرداد
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
کانال کودکان(و نوجوانان)علی اصغر در ایتا👇
https://eitaa.com/koodakAliAsghar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://www.aparat.com/v/osCYg?playlist=502541
اینفوگرافی «شعبون بیمخ»(شعبان جعفری) که بود؟
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
کانال کودکان(و نوجوانان)علی اصغر در ایتا👇
https://eitaa.com/koodakAliAsghar
داستانهای قرآنی و مذهبی
امام حسین در دوران معاویه
اقدامات امام در عصر حکومت معاویه
با اینکه امام حسین (علیهالسّلام) به پیمانی که با معاویه بسته بود وفادار ماند، اما هیچ مانعی جلودار امام (علیهالسّلام) دربرابر اعتراض به ظلم و جورهای بیحصر و حد معاویه نبود. امام (علیهالسّلام) در برابر بدعتها و بیدادگریهای بیشمار معاویه سکوت نمیکرد و در شرائط پر از خفقان دوران معاویه که کسی جرات اعتراض نداشت تا آنجا که توان داشت در برابر ظلم و ستمهای معاویه به مخالفت برمیخاست. مبارزات و اقدامات امام حسین (علیهالسّلام) در زمان حکومت معاویه، مقولهای است که ما در دو بخش به بررسی مختصر آن پرداختهایم:
4️⃣ سیاست معاویه در رویارویی با امام
✅ معاویه نیز بهمانند دیگر خلفا (در ظاهر) احترام بسیاری برای حضرت (علیهالسّلام) قائل بود چه اینکه میدانست حضرت (علیهالسّلام) در دل مردم مکه و مدینه جایگرفته و با او نمیتوان بهمانند دیگر مردم، بهدرشتی پرداخت. ازدیگرسوی، امام (علیهالسّلام) مانعیبزرگ بر سر راه حکومت معاویه تلقی میگردید و معاویه پیوسته نگران قیام امام حسین (علیهالسّلام) بود. ازاینرو او در برابر امام (علیهالسّلام) سیاست بسط و اقباض را درپیشگرفت.
👺 اکرام و دلجویی ظاهری
✅ معاویه ازیکسو جایگاه حضرت را از نظر دور نمیداشت و در ظاهر به او احترام میکرد و بزرگ میشمرد و به کارگزارانش نیز دستور میداد که متعرض فرزند رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) نشوند و از بیاحترامینسبت به ایشان بپرهیزند.
او در راستای همین سیاست اکرام زائد الوصفی به امام (علیهالسّلام) مینمود بهگونهای که یک بار ۲۰۰۰۰۰ درهم برای حضرت (علیهالسّلام) فرستاد و گفت: «بگیر که تاکنون به خدا سوگند به احدی چنین عطائی نکردهام.» امام (علیهالسّلام) نیز فرمود: «بدان که احدی نه قبل از تو و نه بعد از تو، افضل از من نبودهاست.» تکریمها و عطایای معاویه نسبت به امام حسین (علیهالسّلام) حتی با روگردانی ایشان از بیعت با یزید نیز ادامه داشت.
♦️ مراقبت پیوسته و دائمی
✅ از سوی دیگر معاویه مراقبت پیوسته و شبانهروزی از امام (علیهالسّلام) را در دستور کار خود قرار داده با فرستادن نامههای مختلف و به مناسبتهای مختلف سعیداشت بهزعم خویش امام (علیهالسّلام) را از انجام قیام علیه دولت خویش باز دارد. معاویه بهشدت از امام حسین (علیهالسّلام) مراقبت میکرد و تمام حرکات و سکنات زندگی خصوصی و عمومی ایشان را در سفر و حضر زیر نظر داشت. معاویه بهعمد میخواست که امام (علیهالسّلام) را حساس کند و نسبت به این مراقبت او را مطلع سازد و اعلام دارد که ریز و درشت جریان زندگی وی لحظهبهلحظه به وسیله جاسوسان به او گزارش میشود تا شاید اینکار امام (علیهالسّلام) را از اندیشه قیام باز دارد.
نقلشده که پساز شهادت حجربنعدی عدهای از کوفیان به مدینه رفتند و خبر شهادت حجر و یارانش را به امام حسین (علیهالسّلام) دادند آنان همچنان در مدینه ماندند و در خانه امام آمد و شد میکردند. مروان حکم فرماندار وقت مدینه گزارش ماجرا را به معاویه مخابره نمود. معاویه ازیکسو نامهای به مروان مینویسد و در آن یادآور میشود که: «هیچ متعرض حسین (علیهالسّلام) مشو او با ما بیعت کردهاست و بیعت خود را نمیشکند و پیمان خود را زیر پا نمینهد.» و از سوی دیگر نامهای به امام حسین (علیهالسّلام) نوشت و بیعت او و لزوم پایبندی به آن را متذکر شد و سپس به زعم خود به تهدید و ارعاب امام (علیهالسّلام) پرداخت. امام (علیهالسّلام) نیز طی نامهای مفصل به معاویه، ضمن بیان مطالبی در خور توجه نوشت که با او سر جنگ و مخالفت ندارد.
📚 ویکی فقه دانشنامه حوزوی
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
https://www.aparat.com/v/3TLvS
☝️سریال حضرت حجر بن عدی ع قسمت ۱
50 دقیقه
داستانهای قرآنی و مذهبی در ایتا👇
https://eitaa.com/Dastanqm
13950529_17306_192k.mp3
3.39M
🔹کلیپ صوتی
حادثهای در کشور ما در سال ۱۳۳۲ اتّفاق افتاد -حادثهی بیستوهشتم مرداد- حادثه از این قرار بود که دولت مصدّق که نفت را، منبع ثروت ملّی کشور را از چنگ انگلیسیها و از دست انگلیسیها با کمک افرادی که بودند -مرحوم آیتالله کاشانی و دیگران- توانست خارج کند، یک اشتباه تاریخی انجام داد و آن تکیهی به آمریکا بود.
۱۳۹۵/۰۵/۲۵
#کودتای_28_مرداد
#اشتباه_تاریخی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
ÏíÏÇÑãÑÏãßÇÔÇäæÂÑÇäæÈíÏáموسیقی.mp3
2.9M
🔹دشمن فهمید که راز پیروزی ملت ایران چیست؛ درصدد برآمد تا سیاسیّون و سردمداران دولتی را از روحانیت و دین جدا کند. آنها را از آیةالله کاشانی جدا کردند و بینشان فاصله انداختند و متأسفانه موفّق هم شدند.
▪بیانات در دیدار مردم کاشان و آران و بیدگل
۱۳۸۰/۰۸/۲۰
#کودتای_28_مرداد
#راز_پیروزی_ملت_ایران
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
åÑãáÊæÏæáÊíÈåÂãÑíÇÇÚÊãÇÏÑÏÖÑÈåÎæÑÏموسیقی.mp3
1.95M
🔹این رویکرد استکباری که آمریکاییها دارند و از دهها سال پیش تا امروز هم ادامه دارد، موجب شده است که در ملّتهای دنیا یک احساس بیاعتمادی و بیزاری نسبت به دولت آمریکا بهوجود بیاید؛ این مخصوص کشور ما نیست؛ هر ملّتی به آمریکا اعتماد کرد، ضربه خورد.
▪بیانات در دیدار دانشآموزان و دانشجویان
۱۳۹۲/۰۸/۱۲
#کودتای_28_مرداد
#اعتماد_به_آمریکا
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | یک اشتباه تاریخی
🔻 رهبر انقلاب: این تجربهی نهضت ملّی جلوی چشم ما است. در نهضت ملّی، دکتر مصدّق به آمریکاییها حسنِظن داشت، بلکه ارادت داشت امّا مایل نبود تکیه کند به آنها؛ -با انگلیسیها البتّه بد بود- مایل به استقلال بود. آن کسی که عامل کودتا علیه دکتر مصدّق شد، نه یک انگلیسی، [بلکه] یک آمریکایی بود و پشت سرش بیش از دستگاه اینتلیجنتسرویس انگلیس، سیای آمریکا قرار داشت؛ آمریکا اینجوری است. یعنی با یک نظامی و با یک حکومتی هم که مطلقاً حکومت دینی هم نیست، حکومت انقلابی هم نیست -نهضت ملّی که یک حکومت انقلابی نبود؛ فقط دنبال استقلال کشور از زیر یوغ انگلیسها بود و خیال میکرد آمریکاییها کمکش میکنند- نتوانستند بسازند؛ با استقلال کشور مخالفند. ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
🗓 سالروز کودتای ۲۸ مرداد
💻 Farsi.Khamenei.ir
داستانهای قرآنی و مذهبی
✍ جنبشِ نـاکـام | بازخوانی تاریخی ماجرای جنبش ملی صنعت نفت و کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲
🔻 جنبش ملی علیه زیادهخواهی مستکبرین
🔹️ موقعیت خاص ایران و نفوذ سیاستهای بیگانگان، همواره منجر به کشمکشهایی بین قدرتهای بیگانه، برای غارت ثروتهای ملی ایران بوده است. این رقابتها زیربنای بسیاری از حوادث تلخ تاریخ ایران معاصر محسوب میشود. پس از جنگ جهانی دوم و شکست آلمانها، دولتهای متفقین، یعنی انگلیس و آمریکا و شوروی، هریک درصدد کسب امتیازات جدید و به دست آوردن حداکثر ممکن از غنائم جنگی بودند. متجاوزین به کشور که بر اساس توافق، زمان اشغال نظامیشان به پایان رسیده بود، در تلاش برآمدند تا نفوذ نظامی خود را به نفوذ سیاسی و اقتصادی تبدیل کنند. دولت انگلیس، بر اساس قرارداد سابق، امتیاز جنوب را داشت و دولت شوروی هم، برای کسب امتیاز نفت شمال تلاش کرد. اما در این میان، مجلس، اعطای هرگونه امتیازی را ممنوع کرد. آمریکا این قانون را ابزاری مناسب برای خارجنمودن رقبایش از میدان دید و به همین خاطر و در پس خواستههای استعماریاش با چهرهای معتدل، مناسباتش را با ایران دنبال کرد.در این میان، جنبش ملیشدن صنعت نفت با رویکرد ضداستعماری شکل گرفت. دکتر مصدق با کمک مرحوم کاشانی، توانست حمایت مردمی را به دست آورد. در این میان، نقش علما و مشخصاً آیتالله کاشانی، پررنگ بود. ایشان هم در شکلگیری نهضت، هم در مواجهه با تهدیدات نظام سلطه و هم در خصوص توطئههای نظام پادشاهی و دربار، نقش مؤثری ایفا کرد و با بسیج ملت در مقابل هجمهها ایستاد. این جنبش در گامهای ابتدایی خود، به موفقیتهای خوبی رسید و توانست حرکتی را آغاز نماید که میرفت تا دست استعمارگران را از نفت ایران قطع نماید. این جنبش، حتی توانست در مقاطعی، توطئههای دشمنان خارجی و عوامل و وابستگان داخلیشان را ناکام بگذارد؛ اما به مرور در مسیر نهضت، انحرافات و اشکالات و اختلافات مهمی رخ داد که منجر به شکست آن و تسلط مجدد مستکبرین و قدرتهای مادیِ زیادهخواه بر منافع ملت ایران شد.
🔻 اعتماد به بیگانه؛ جدایی از دین و مردم
🔸️ یکی از عوامل مهمِ شکست، اعتماد مصدق به مستکبرین بود. در جریان ملیشدن صنعت نفت، مصدق به آمریکاییها اعتماد کرد: «در نهضت ملی، دکتر مصدق به آمریکاییها حسنِظن داشت، بلکه ارادت داشت.»...
🔍 ادامه #یادداشت_هفته شماره جدید نشریه خطحزبالله را بخوانید👇
khl.ink/f/50785