گفتگوی اسلام و مسیحیت
﷽؛ #پروفسور هانری کوربن فرانسوی: همه #ادیان با مرگ پیامبران خود، مُردند. 👈 #یهود با مرگ موسی
﷽؛
کُربَن عقیده داشت که خلافت پیغمبر و دیگر ائمه هدی بدون واسطه است.
مطالعات او در باره #تشیع خوب بود و چون مطالعاتی در تطبیق در باره تشیع و #ادیان و #مذاهب دیگر مانند مسیحیت انجام داده بود در #شیعه این مزیت را می دید که همیشه شخصی رابطه بین حق و خلق هست، رابطی که غایب است مانند حضرت مهدی(عج) در این زمان، یا حاضر مانند دیگر امامان معصوم در زمان خودشان.
#علامه_طباطبایی (ره) در ملاقاتی با هانری کُربن در تهران، از قول او، وجه امتیاز تشیّع را در مقایسه با سایر ادیان آسمانی و مذهب اهل سنّت مطرح کرده و می نویسد: شب ۱۶ مهر ماه ۱۳۳۸ طبق مواعده قبلی، ملاقات دویم در محیط گرم و دوستانه به عمل آمد. در این مجلس، آقای دکتر کُربن گفتند: «امسال، موقعی که اروپا بودم، در «ژنو» کنفرانسی در موضوع «امام منتظَر» به عقیده شیعه دادم و این مطلب برای دانشمندان اروپایی که حضور داشتند، کاملاً تازگی داشت». آقای دکتر کُربن سپس اضافه کرد: به عقیده من، مذهب تشیّع تنها مذهبی است که رابطه هدایت الهی را میان خدا و خلق، همیشه زنده نگه داشته و به طور مستمر و پیوسته ولایت را زنده و پابرجا می گذارد. مذهب یهود، نبوّت را که رابطه ای است واقعی میان خدا و عالم انسانی، در حضرت کلیم ختم کرده و پس از آن، به نبوت حضرت مسیح و حضرت محمّد (ص) اذعان ننموده و رابطه مزبور را قطع می کند. نیز مسیحیان در حضرت #عیسی متوقّف شدند و اهل سنّت از مسلمانان نیز در حضرت محمّد (ص) توقّف نموده و با ختم نبوّت در ایشان، دیگر رابطه ای میان خالق و خلق، موجود نمی دانند.
☪✝ eitaa.com/Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
﷽؛ کُربَن عقیده داشت که خلافت پیغمبر و دیگر ائمه هدی بدون واسطه است. مطالعات او در باره #تشیع خوب
از نظر هانری کُربن، اساس، اهداف و شیوه های تبلیغی و ارشادی امامان معصوم (ع) با روش هایی که ارباب #کلیسا به کار می گیرند، بسیار متفاوت بوده است و به ویژه در عصر ظهور امام زمان (عج) با توجّه به برخورداری آن حضرت از امدادهای الهی، علم و حقایق، به گونه ای خاص بر بشریت آشکار خواهد شد. کُربن در مقاله «تأویل #قرآن و حکمت معنوی اسلام» می نویسد: تعلیم، یعنی کار ارشادِ خلق که خاصّ امام است، با کاری که ارباب کلیسا می کنند، قابل قیاس نیست.
امام، مرد خدا و برخوردار از الهامات غیبی است و از این طریق با حقایق، آشنا می شود و تعلیم او ذاتاً تعلیم حقایق و معانی باطن است و در آخر الزّمان با ظهور امام منتظَر، وحی کامل می شود و همه حقایق آشکار می گردد.
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
🎙📚#معرفی_کتاب1⃣
📜روایتی از کتاب #کشیش #مسیحی درباره ی حضرت زهرا(س)
سال ۲۰۰۹ انتشارات «جورجیاس»، از ناشران معروف آمریکایی، کتابی منتشر کرد به نام Fatima, Daughter of Muhammad، «#فاطمه (س)، دختر محمد (ص)».(📌آقای سید جعفر شهیدی هم یک کتاب با همین نام دارند.)
کتابی که نخستین اثر جامع درباره زندگی ایشان به یک زبان اروپایی محسوب میشد که براساس منابع دست اول عربی نوشته شده بود.
این کتاب، زندگی نامهای مستند درباره حضرت فاطمه (س) است. این کتاب مثل دهها کتاب مستند دیگری است که درباره ایشان تا امروز نوشته شده است، امّا فرق این اثر با دیگر کتابها در این است که نویسنده این کتاب کشیشی #کاتولیک است که در جست وجوی حقیقت، با #اسلام و #شیعیان آشنا شده و عمری را وقف شناخت پیامبر اکرم (ص) و خاندانش و به ویژه حضرت فاطمه (س) و دخترشان حضرت زینب (س) کرده است.
☪✝ eitaa.com/Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
کریستوفر پائول کلوهسی به عنوان کشیشی که تحصیلات خود را در رشته شیعه شناسی تکمیل کرده است، یکی از همین حقیقت طلبانی است که سعی میکند با نشان دادن شباهتها و نقاط مشترک بین بزرگان ۲ دین، حقیقت را درباره شخصیت پیامبر اسلام (ص) و به ویژه دختر والامقامش به تمام دنیا نشان دهد.
کلوهسی #کشیش کاتولیک آفریقای جنوبی و عضو هیئت علمی مؤسّسه مقدس مطالعات عربی اسلامی در ایتالیاست. وی که سال هاست تمرکز خود را بر روی مطالعات شیعی و قرآن قرار داده، در کتاب خود به ابعاد مختلفی از زندگی و شخصیت حضرت زهرا (س) پرداخته است. پروفسور کلوهسی درباره علاقه اش به شخصیتهای برجسته شیعه گفته است: «خانم فاطمه (س) و پسرش حسین (ع) شخصیتهای بسیار جذابی به ویژه برای #مسیحیان کاتولیک هستند، زیرا هم سویی آشکاری بین آنها و شخصیت عیسی #مسیح (ع) و حضرت مریم (س) در #مسیحیت وجود دارد.»
وی هدف از پرداختن به زندگی حضرت زهرا (س) را این گونه شرح میدهد:
«ابتدا قصد داشتم رساله دکترای خود را درباره زندگی امام حسین [ع]بنویسم به ویژه درباره موضوعات ناجی و رستگاری که قبلتر محمود ایوب به طرز ماهرانهای بررسی کرده بود، امّا با خواندن زندگی نامه امام حسین [ع]در منابع، از اینکه متوجّه شدم تقریبا هیچ کسی درباره مادر ایشان، حضرت فاطمه [س]، چیزی ننوشته است، غمگین شدم.
البته کتابهای کوچکی از جمله متن معروف شریعتی موجود است، اما آثاری که براساس مطالعه اساسی متون و منابع دست اول شیعه و سنی نوشته شده باشد، اگر وجود داشته باشد هم بسیار کم است. این شد که خودم را آماده انجام این کار کردم: تصمیم گرفتم اولین زندگی نامه جامع دختر پیامبر [ص]را به یک زبان غربی، اما کاملا براساس منابع عربی اولیه بنویسم.»
کتاب کریستوفر کلوهسی تأثیر بسزایی در فضای مطالعات شیعه شناسی غربی گذاشت. انتشار چاپ دوم این کتاب در سال ۲۰۱۳ اقبال گسترده خوانندگان غیرمسلمان را برای آشنایی بیشتر با زندگی حضرت زهرا (س) نشان داد.
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
جوان ایتالیایی که تحت تأثیر "شخصیت سیاسی #حضرت_زهرا(ع)" #مسلمان شد.
حسین مورالی، جوان ایتالیایی است که میگوید: بهنظر من شهادت حضرت زهرا(ع) نوعی شهادت سیاسی و اعتقادی و دفاع از حق امام زمان خود بود، نکته مهمی که موجب شد #اسلام را بهعنوان دین خودم انتخاب کردم.
مارکو که نور اسلام در هیئتی در نزدیکی شهر رم بر قلبش تابیده است، آنقدر به اهلبیت علیهم السلام بهخصوص حضرت زهرا(ع) و #امام_حسین(ع) عشق میورزد که خود را آزادشده آن حضرت بهدلیل ارادت به آستان مقدس حضرت زهرا سلام الله علیها میداند، اینطور است که نام «حسین» را برای خودش انتخاب کرده است تا یادش نرود بر سفره کریمانه اربابش نشسته است، اینگونه است که خود را #مسلمان منتظری معرفی میکند که تا آخر عمر باید در مسیر ترویج اسلام فعّالیت داشته باشد.
گزارش کامل:👇
https://www.siasatrooz.ir/vdcce0qso2bqi18.ala2.html
☪✝ eitaa.com/Debate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
#کلیسای وانک اصفهان
یا کلیسای نجات دهنده مقدّس ، نام کلیسایی است در محله جلفا (اصفهان)، که از نام کلیسای «سورپ آمنا پرکیچ وانک» جوغا در نخجوان گرفته شدهاست. این کلیسا از کلیساهای تاریخی #ارمنیهای اصفهان میباشد و در زمان شاه عباس دوم ساخته شدهاست.
وانک در زبان ارمنی به معنی صومعه است.
نکته جالبی که در #معماری این کلیسا بیشتر از هر چیزی جلب توجّه می کند گنبدهای این کلیساست. معمولا کلیساها دارای گنبدهای مخروطی شکل هستند امّا وانک برخلاف دیگر کلیساها گنبدی شبیه به گنبد مساجد دارد که تاثیر گرفته شده از #مساجد دوره #صفویه می باشد.⛪️
نقاشی های کلیسای وانک اصفهان روایت کاملی از #عهد_عتیق و عهد جدید را در قالب تصویر به نمایش گذاشته.
علاوه بر این نقّاشی ها در حیاط کلیسا تندیس هایی از نیم تنه مشاهیر #ارمنی نیز وجود دارد که به زیبایی این فضا افزوده.
در سال ۱۶۰۶ کلیسای وانک ساخته می شود.
البته کلیسای وانک از همان ابتدا به این شکلی که در حال حاضر می بینیم نبوده و به مرور و طی ۱۰ سال ساخت این کلیسا تکمیل می شود.
کلیسای وانکی که در سال ۱۶۰۶ ساخته شد تنها ساختمان کوچکی بود که در حال حاضر قسمت جنوب غربی کلیسای وانک رو شامل می شود. در آن زمان این کلیسا هاکوب یا یعقوب نام داشت که تا ۵۰ سال به همین صورت مورد استفاده روحانیون و مرکزی برای آموزش #کشیش ها بوده است. بر سر در ورودی کلیسای وانک اصفهان در کتیبه ای جمله زیر به چشم می خورد:
«وانک آمنا پرکیچ و مقر سقف اعظم ارمنیان ۱۶۰۶۰ میلادی»
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
واکنش مجلّه ترکی Lehman درباره اظهارات #پاپ در مورد چچن ها که آنها را بی رحم و بی شرف خطاب کرده بود.
🔺این مجلّه عملکرد #مسیحیان در #جنگ_های_صلیبی و کشتار میلیونی مسلمانان، دوستی با نازی ها، کودک آزاری جنسی توسّط کاتولیکها و...یادآوری می کند که چه کسی بی رحم و...واقعی است.
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
تصویری جالب از سبک حجاب
#بلژیک
عکّاس می گوید:
بعد از جستجوی نامش در نت، متوجّه شدند، در #کلیسا فعّالیت داشته، در مسیر حفظ دین خودش تلاش میکرده و از تحریف آن دفاع میکرده؛ قلم قوی داشته و به سبک سخنوران شعر میسروده.
نویسنده در ادبیات هلندی بوده و چندین اثر چاپی داشته شامل اشعار مذهبی و اخلاقی و جملات جدلی علیه مخالفان دین #مسیحیت #کاتولیک در برابر #پروتستانها.
چون خانم بوده اجازه عضویت در جمعیت شاعران که همه آقا بودند نداشته، ولی در نهایت یکی از نادر زنانی بوده که به او اجازه داده شده عضو انجمن برادری معّلمان باشه.
🌐ninfrance
☪✝ eitaa.com/Debate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
⛔️ #مسیحیت_تبشیری که با ادّعای #صلح و #محبت افراد را به خود جذب می کند و تلاش میکند چهرهای موجّه و مظلوم از خود نشان دهد، در آشوبهای اخیر ایران تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا افراد را دعوت به #اغتشاش و آشوب کند.
❗️این اقدامات که حتّی برخلاف آموزههای #مسیحیت تلقّی میشود و مبانی مطرح شده در #کتاب_مقدّس را نیز زیر سوال می برد، در همه بحران ها و آشوبهای دهههای اخیر در ایران انجام شده و یکی از اهداف اصلی این #فرقه صهیونیستی، یعنی مقابله و ضدّیت با «اسلام و استقلال ایران» را مشخّص می کند..
🌐boshra_net
☪✝ eitaa.com/Debate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
👈 فیلمی از انتشار #انجیل توسّط عناصر تبشیری
✍#مسیحیت_تبشیری برای تبلیغ مکان نمی شناسد و یکی از ابزارهای مهمّ موفّقیتشان در جذب همین هست.
برخی اماکن جذب مخاطب توسّط مسیحیت تبشیر: نمایشگاههای کتاب، نمایشگاه قرآن، مترو، ایستگاه اتوبوس، مهمانی های دانشجویی، دورهمی های دوستانه، مخصوصآ محافل زنانه، آرایشگاهها و...
☪✝ eitaa.com/Debate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
‼🇨🇦کودکان سرخپوست و مدارس اجباری #کليسای #کاتولیک
(این ویدئو مربوط به سفر چند ماه پیش پاپ هست.)
❗ از اواسط سده نوزدهم حدود ۱۵۰ هزار کودک از بومیان کانادا به اجبار از خانوادههای خود جدا و به دستور دولت مجبور شدند به منظور جذب در «فرهنگ کانادایی» و به عبارت دیگر از بین بردن رسوم بومی آنها در ۱۳۹ مدرسه شبانهروزی با مدیریت کلیسای کاتولیک ساکن شوند.
❗ در طول این دوره، هزاران کودک از سوء تغذیه، بیماری و آنچه «سهلانگاری» توصیف شده جان خود را از دست دادند.بسیاری دیگر نیز به صورت جسمی و جنسی مورد آزار قرار گرفتند.
❗ این مدارس تا دهه ۱۹۹۰ میلادی همچنان دایر بودند. از ماه می سال ۲۰۲۱، بیش از ۱۳۰۰ قبر بینام و نشان در محل این مدارس کانادا پیدا شده است.
❗ مرد میانسالی که دوران کودکی خود را در این مدارس سپری کرده است میگوید: «آنها پوست ما را با برس میشستند ولی این پوست ما بود که تیره بود و کثیف نبودیم. آنها مواد شیمیایی به ما میپاشیدند و کاری میکردند که به زبان خودمان صحبت نکنیم. ما را کتک میزدند و حبس میکردند. حتی اجازه نداشتیم یک کلمه به زبان "آلگونکین" صحبت کنیم».
وی با اشاره به تعرّضات جنسی که در این مدارس متحمل شده بود تصریح کرد: «سه بار تلاش کردم خودکشی کنم تا دیگر به آن فکر نکنم. نمیتوانستم با این مسئله کنار بیایم».
#پاپ_فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان که سالها درباره این جنایت سکوت کرده بود، مدّتی پیش برای دلجویی و عذرخواهی از مردم کانادا راهی این کشور شد.
🌐 https://www.thecanadianencyclopedia.ca/en/article/residential-schools
☪✝ eitaa.com/Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
﷽؛ ‼🇨🇦کودکان سرخپوست و مدارس اجباری #کليسای #کاتولیک (این ویدئو مربوط به سفر چند ماه پیش پاپ هست
زمان سفر پاپ، احساسات بسیاری در کانادا برانگیخته شد؛ خاصّه آن که بازماندگان این مدارس شبانهروزی و خانوادههایشان که با رنجهای از دست دادن عزیزان خود دست و پنجه نرم میکنند، مدّتها خواستار عذرخواهی پاپ بودند.
دولت کانادا اذعان داشته که آزار جسمی و جنسی در #مدارس مسیحی این کشور که با بودجه دولتی اداره میشد از قرن نوزدهم تا دهه ۱۹۷۰ بیداد میکرد.
حدود ۱۵۰ هزار کودک بومی از خانوادههایشان به زور گرفته شدند تا در این مدارس خانه، زبان و فرهنگ خود را فراموش کنند و در جامعه #مسیحی کانادا ادغام شوند.
رز آن آرکیبالد، رئیس مجمع ملّی اقوام اولیه کانادا نیز که یکی از برجستهترین رهبران بومیان در این کشور محسوب میشود و چندین عضو خانواده او در این مدارس شبانهروزی بودند از جمله یکی از خواهران او که در مدرسهای در اونتاریو جان باخت، این مدارس را نهادی برای «همسانسازی و نسلکشی» نامید.
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
برخی رسانه های اروپایی به مسأله امنیت برای زنان در قطر پرداختند. از جمله "صفحه توییت" فوتبال قسمتی از یک مصاحبه با یک زن انگلیسی را منتشر کرده است که مورد استقبال قرار گرفته است.
در این توییت آمده است:
الی مولوسون، هوادار تیم فوتبال انگلیس:
بهعنوان دختری که در انگلیس بزرگ شدهام، هرگز باور نمیکردم که میتوان بدون آزار جنسی بیرون رفت! در قطر ۲۰۲۲ به چیزی دست یافتم که هرگز فکرش را هم نمیکردم!
من حتّی یک متلک و آزار کلامی هم نشنیدم. احساسِ امنیتِ باورنکردنی دارم.
☪✝ eitaa.com/Debate