⭕️ چند نکته درباره حمله امروز به سفارت آمریکا در بغداد
✍ سیدرضا قزوینی غرابی
۱۰ دی ۱۳۹۸
امروز و پس از گذشت دو روز از حمله هوایی آمریکا علیه مواضع حشدالشعبی و گردانهای حزبالله عراق در منطقه مهم مرزی عراق و سوریه، سفارت آمریکا در بغداد مورد حمله معترضان عراقی که عمدتاً از رزمندگان حشدالشعبی بودند قرار گرفت.
♦️حمله معترضان به سفارت آمریکا در عراق که در منطقه به شدت حفاظت شده الخضراء (Green zone) قرار دارد، تاکنون در نوع خود بیسابقه بوده است.
♦️چادرهای تحصن نصب شد، شعارهای ضدآمریکایی سر داده شد، بخشی از دیوارههای بتنی حائل تخریب و یک برج نگهبانی در آتش سوخت، تعدادی از دوربینهای امنیتی سفارت منهدم و به داخل محوطه آن سنگ پرانی شد.
♦️در نهایت هم معترضان وارد محوطه سفارت شدند. تا ساعاتی پس از حمله نیز آتش در بخشهایی از ساختمان بیرونی همچنان شعلهور است. تصاویر و فیلمهایی از کارمندان و سربازان محافظ آن منتشر شد که نشان از هراس آنان از حمله معترضان داشت.
♦️احتمالا اگر واکنش نیروهای امنیتی عراقی نبود، رخدادهای بیشتری در داخل سفارت رقم میخورد.
♦️از ترامپ گرفته تا بسیاری از سناتورها نیز با نارضایتی تام درباره این رویداد علیه ایران اظهارنظر کردند و تهران را عامل حمله به سفارت معرفی کردند و از دولت عراق خواستند تا مسوولیت کامل حفاظت از سفارت را به خوبی انجام دهد.
♦️به طور جدی به نظر میرسد؛ این اقدام بیسابقه میتواند به مثابه پاسخ و واکنش حشدالشعبی به حمله دو روز قبل جنگندههای آمریکایی به مواضع آن تلقی شود.
تردید نباید داشت که حمله تعداد زیادی از معترضان به سفارت آمریکا و برقراری چادرهای تحصن در مقابل آن و نصب پرچمهای عراق و گردانهای حزبالله روی دیوارهای آن، بار روانی به مراتب بیشتری از پاسخ نظامی و موشکی دارد و این هوشمندی برنامهریزان این اتفاق را نشان میدهد.
♦️گردانهای حزبالله و فرماندهان حشد که برخی از آنان از رهبران سیاسی در بغداد به شمار میروند، اکنون این پیام را به واشنگتن ارسال کردند که واکنش به تعرضات آمریکا الزاما موشکی نیست و حتی میتواند در بغداد و علیه منافع مستقیم واشنگتن و مرکز سیاسی و دیپلماتیک آن و با تهییج کردن احساسات ضدآمریکایی رقم بخورد.
♦️علاوه بر اینکه نباید از نظر دور داشت که این اقدام و استمرار احتمالی تحصن مقابل سفارت، میتواند منجر به افزایش فشار بر پارلمان برای تسریع در تصویب قانونی برای جدول بندی زمانی #خروج_نظامیان_خارجی از عراق شود.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
-💠 انقلابمونو صادر کردیم اونم با دلار ۱۴ هزار تومن 😊👌👌
✅ کانال "روایت ایام"
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔸عقب نشینی ترامپ از توئیت تهدیدآمیزش/ ترامپ: دنبال جنگ با ایران نیستیم
رئیسجمهور آمریکا:
🔹دنبال جنگ با ایران نیستم. ایران باید بیش از هر کس دیگر خواهان صلح باشد. من صلح را دوست دارم.
🔹سفارت آمریکا در عراق ایمن است و چند ساعتی است که در این وضعیت قرار دارد.
🔹بسیاری از جنگاوران بزرگ ما، همراه با مهلکترین تجهیزات نظامی موجود در دنیا، فوراً به آنجا فرستاده شدند.
🔹از رئیسجمهور و نخستوزیر عراق بابت پاسخ سریعشان به ناآرامیها تشکر میکنم.
🔹من رابطه بسیار خوبی با کیم جونگ اون دارم. او به سخنش وفادار است.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
پرسش و پاسخ آقای کریمی قدوسی.mp3
9.44M
🎧 #بشنوید
🔉 صوت #پرسش_و_پاسخ جلسه آقای کریمی قدوسی
(عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس)
در مدرسه معصومیه(س)
📅۲۱آبان۱۳۹۸
#همایش_بصیرتی
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🇺🇸 آمادهباش 4000 سرباز آمریکایی برای استقرار در کویت
🔹 بر اساس گزارش رسانههای آمریکایی، بالغ بر 4000 تن از سربازان این کشور در پی بالا گرفتن اعتراضات در اطراف سفارت آمریکا در شهر بغداد در حالت آمادهباش برای استقرار احتمالی در کشور کویت قرار گرفتهاند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
⭕️ خبر دسته اول از فتنه جدید برای پایان سال ۹۸
✍️محسن غرویان از مدافعان سینه چاک حسن روحانی طی یادداشتی تلاش کرده برخی مواضع شاذ سیاسی درونی خود درباره انتخابات و نقش شورای نگهبان در تایید صلاحیتها را از زبان مردم و افکار عمومی مطرح کند. او مدعی شده که احساس عمومي باید اين باشد که آنچه راي مردم هست واقعا از صندوقها درآيد و مردم نبايد احساس کنند انتخابات از قبل تنظيم شده تا افراد خاصي وارد مجلس شوند. غرویان همچنین در یادداشت خود نهادهای نظارتی موثر در انتخابات را نیز به راحتی متهم به جناحی عمل کرده و تلویحا وجود شائبه نوعی تقلب خاص انتخاباتی را نیز در میان مردم مطرح میکند.
یادداشت غرویان در حالی بر شبهه افکنی در روند قانونی تایید صلاحیت نمایندگان در کشور و اتهامات تلویحی به شورای نگهبان درباره سلامت انتخابات آتی مجلس اصرار دارد که چندین هفته مانده به اعلام نتایج نهایی بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا نیز در توئیتی، نتایج بررسی صلاحیتها را زیرسؤال برده و به نوعی دیگر فرمان حمله به شورای نگهبان را صادر کرده است.
پمپئو وزیر خارجه آمریکا در توئیتر خود نوشت: «انتخابات پارلمان ایران دو ماه دیگر برگزار میشود اما رژیم پیشتر با رد صلاحیت بیش از 1000 نامزد به دستکاری در آن پرداخته است. ما در کنار مردم ایران که خواستار آن هستند که صدایشان شنیده شود، میایستیم.»
اما یادداشت محسن غرویان را باید به نوعی نقطه عطف جدید برای دوماه مانده به انتخابات دانست. زیرا اصلاح طلبان و برخی از اعتدالیون تاکنون تنها تمرکزشان بر شبهه افکنی در نحوه تایید صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس بود ولی غرویان از شائبه تلویحی نوعی تقلب خاص در انتخابات سخن گفته است.
بنابراین باتوجه به یادداشت آقای غرویان و همچنین انبوهی از اظهارنظرهای فعالین اصلاح طلب و اعتدالی حامی دولت در زیر سوال بردن پیشاپیش عملکرد شورای نگهبان و زمینه سازی برای ایجاد شبهات جدید در جامعه، طبیعی است که سوالات زیادی اینک در ذهن صورت بپذیرد. سوالاتی که با توجه به سوابق فتنه گران که اینک بخشی از آنها دوباره برای انتخابات فعال شده اند، بیشتر و بیشتر و واقعیتر نیز میشود. این در حالیست که طی هفتههای گذشته نیز مشخص شده بحران آفرینی در کشور تا پایان سال و به خصوص در ایام انتخابات آتی مجلس دستورالعمل ثابت سیاست خارجه آمریکا در ایران است. تجربه سالهای گذشته نیز نشان میدهد این همه زیر سوال بردن پرشتاب روند تایید صلاحیت ها از چندین ماه قبل از آغاز انتخابات مجلس، نمی تواند اتفاقی و بدون برنامه ریزی بوده باشد.
مهمترین این سوالات اکنون این است که با توجه مواضع فعلی بسیاری از چهره های اصلاح طلب و حامیان دولت، باید منتظر پروژه جدیدی برای ایجاد بحران در کشور از طریق زیر سوال بردن مجدد روند تایید صلاحیت ها و نهایتا خدشه به سلامت انتخابات کشور بود؟ آیا برخی مجددا برای فعال سازی فتنهای شبیه فتنه 88 بسیج شده و فرمان جدیدی از خارج از کشور دریافت کردهاند؟! آیا خیز برداشتن برای ایجاد و عمق بخشی به آشوب های معیشتی و اقتصادی طی هفته های گذشته بخشی از زمینه سازی برای فتنه انتخاباتی پایان سال بوده؟! یا مکمل و یا ترکیب هر دو در آینده مدنظر است؟!
لازم به ذکر است گرچه تجربه فتنههای مختلف در بیست سال اخیر، نهادهای امنیتی کشور را در برابر چنین پروژههای فتنه گون بسیار ورزیده و هوشمند کرده ولی باید همچنان در برابر برخی اصلاح طلبان و حامیان دولت که علاوه بر تجربه فتنه انگیزی، اینک در بن بست روحی و عملی با توجه به عملکرد بد دولت و نمایندگانشان در مجلس و شورای شهر تهران قرار دارند، هوشیار بود. زیرا از چهره های افسرده، ناامید و شکست خورده که راهی برای ادامه قدرت از طریق صندوق رای برای خود نمیبینند، انتظار هر نوع انتحار، زیر میز بازی زدن و بیعقلی سیاسی مجدد باید داشت. بی عقلی سیاسی که با توجه هوشیاری و تجربه آموزی مردم از فتنههای گذشته، البته هیچ پشتوانه و سرمایه اجتماعی با خود به همراه نخواهد داشت و قطعا اینبار پایان همیشگی اصلاحات و بخشی از اعتدالیون غربگرا را در جمهوری اسلامی رقم خواهد زد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
پامپئو نیروهای مسلح عراق را «تروریست» خواند
🔹وزیرخارجه آمریکا در واکنش به تظاهرات ضدآمریکایی روز سهشنبه در بغداد، ضمن تکرار اتهامزنی علیه ایران، سران الحشدالشعبی را که بخشی از نیروهای مسلح عراق هستند، تروریست خواند.
🔹پامپئو نوشت: حمله به سفارت ایالات متحده توسط تروریستها- ابومهدی المهندس و قیس الخزعلی هماهنگ شده و توسط هادی العامری و فالح الفیاض نیروهای نیابتی ایران، مورد تشویق قرار گرفته بود.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
چ🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟ اولین تشکلی که رسماً حمایت خود را از مو
ح🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟
با پایان انتخابات ریاستجمهوری و عدم پیروزی مهندس موسوی، وی بههمراه #مهدی_کروبی با #ادعای_تقلب در انتخابات، کشور را به ورطه آشوب و اغتشاش کشاند.
توصیههای چندماهه بزرگان نظام و انقلاب به وی برای طی کردن مسیر قانونی اعتراضات راه بهجایی نبرد و او بر ادعای خود مبنی بر تقلب در انتخابات اصرار میورزید.
بعد از ماجرای هتک حرمت به #عاشورای_حسینی و حضور مردم در خیابانها برای اتمام حجت با سران فتنه، اگرچه موجب فروکش کردن اغتشاشات شد؛ اما موسوی که انتظار میرفت رویه خود را عوض کند نه تنها چنین نکرد! بلکه 25 بهمنماه 89 با دعوت از هوادارانش برای حضور در خیابانها که در تهران حتی به #درگیری_مسلحانه منتهی شد، اوج تندروی را از خود بروز داد. اقدامی که آن زمان بسیاری از شخصیتهایی که تا دیروز در قبال فتنه سکوت کرده بودند پای کار آورد و به تقبیح این رفتارها پرداختند.
بعد از حوادث سال 88، برخی اصلاحطلبان بخاطر همراهی با ادعای تقلب میرحسین موسوی و دامن زدن به اغتشاشات دستگیر و محاکمه شدند. فضای پیش آمده موجب شد تا اصلاحطلبان انتخابات #مجلس_نهم را #تحریم کنند و بهجز لیستِ چند حزب مانند #مردمسالاری و #خانه_کارگر شاهد صفآرایی آنها نباشیم.
ادامه دارد....
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴 جهان به زودی با یک سلاح استراتژیک جدید روبرو میشود
رهبر کره شمالی:
▪️دنیا در آینده نزدیک شاهد آن خواهد بود که کره شمالی به یک سلاح استراتژیک جدید دست مییابد.
دامنه و عمق قدرت بازدارندگی هستهای کره شمالی به نگرش و نحوه برخورد آمریکا بستگی خواهد داشت.
دیگر هیچ دلیلی وجود ندارد که این کشور آزمایشهای نظامی هستهای خود را از سر نگیرد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
#عراق
🔹آخرین اخبار از درگیریها در سفارت آمریکا در بغداد
۱- تجمع تظاهرکنندگان مقابل سفارت آمریکا ادامه دارد.
۲- نیروهای امنیتی سفارت آمریکا به سمت تظاهرکنندگان گاز اشک آور شلیک کردند.
۳- مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا: حمله به سفارت ایالات متحده توسط ابومهدی المهندس و قیس الخزعلی هماهنگ شده و توسط هادی العامری و فالح الفیاض که نیروهای نیابتی ایران هستند مورد تشویق قرار گرفته بود.
۴- مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا از اعزام 750 نیروی نظامی آمریکایی به منطقه به صورت فوری خبر داد.
۵- نیروهای آمریکایی که نیمه شب گذشته به سفارت آمریکا در بغداد اعزام شدند، تفنگداران نیروی دریایی آمریکا موسوم به نیروهای مارینز و مستقر در کویت بودند که با ۳ فروند هواپیمای MV-22 به بغداد منتقل شدند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
ح🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟ با پایان انتخابات ریاستجمهوری و عدم پی
خ🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟
با اینحال این جناح یک مشکل مهم داشت. آنها میخواستند در انتخابات کاندیدا داشته، باشند، در حالیکه یکبار در سال 88 سلامت انتخابات را زیرسوال برده بودند و نظام را به لبه پرتگاه بردند و اولین سوالی که با آن روبهرو میشدند این بود که نظرشان درباره حوادث سال 88 چیست؟
با اعلام نتایج احراز صلاحیتها، تنها #محمدرضاعارف و #حسن_روحانی کاندیداهای این جناح بودند.
محمدرضا عارف تلاش میکرد تا خود را کمتر در معرض سوالات درباره 88 قراردهد و اگر از او در اینباره میپرسیدند سعی در پاسخ روشن ندادن داشت. وی در یکی از میتینگهای انتخاباتی خود (21 اردیبهشت 92 در دانشگاه الزهرا)، درباره فتنه 88 میگوید: قبل از انتخابات و بعد از انتخابات اتفاقاتی افتاد که در شأن کشور نبود و درباره آن یک سویه قضاوت شد؛ فعلاً باید پرونده 88 را مسکوت بگذاریم و با نگاه به آینده انتخابات 92 را در دستور کار قرار دهیم تا در فرصتی مناسب در فضایی آرام و در قالب کرسیهای آزاداندیشی اعلام وقوع اتفاقات 88 را ریشهیابی کنیم."
ادامه دارد....
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist