لباس سبز سپاه ؛
لباس رزمِ حضرت علیاکبر (ع) است
این لباس را فقط باید در میدان رزم پوشید.
#شهید_سردار_مهدی_خندان
دفاع مقدس
لباس سبز سپاه ؛ لباس رزمِ حضرت علیاکبر (ع) است این لباس را فقط باید در میدان رزم پوشید. #شهید_سردا
.
خاطره : " لباس سبز"
به روایت از : خواهر شهید
دوره آموزشیاش که تمام شد ، لباس فرم سپاه را تحویل گرفت و به خانه آمد . حال و هوایی عجیبی داشت . اصرار داشتیم آنها را بپوشید تا ببینیم در لباس سبز سپاه چه جلوه ای پیدا می کند . اول قبول نکرد . خیلی که به او اصرار کردیم کوتاه آمد ، ولی قبل از به تن کردن آن ناگهان حالش منقلب شد و به شدت زد زیر گریه . از مادرمان با التماس درخواست کرد که قبل از پوشیدن لباس برای او دعا کند . می گفت : ننه تا تو برایم دعا نکنی من لیاقت پوشیدن این لباس را نخواهم داشت . مادر که تاب دیدن گریه و بی تابی مهدی را نداشت بلافاصله دعاکرد . مهدی رفت توی اتاق دیگر ، لباسش را عوض کرد و برگشت . خدایا چه می دیدیم ؟ لباس سبز سپاه چقدر به قد رشید و چهره سبزه اش می آمد ! شده بود عین ماه شب چهارده . از این که چشمهای ما آنطور به او خیره شده بود خیلی خجالت می کشید ، چند دقیقه بعد رفت و لباس فرم را در آورد و آن را با نهایت احترام تا کرد و گذاشت داخل گنجه . بعد ازآن روز هرچه به او اصرار کردم یکبار دیگر ، محض خوشی دل من چند دقیقه آن لباس را توی خانه بپوشد ، قبول نکرد . بار آخر گفت : آبجی ، پشت این لباس فرم، کلی حکمت خوابیده، در زمان جنگ یک نفر سپاهی موقعی حق دارد این لباس سبز و آن آیه مقدس دوخته شده بر روی سینه اش را بپوشد که توی میدان جنگ حضور داشته باشد. به همین خاطر نه ما اعضای خانواده و نه هیچ کدام از دوست سپاهی و بسیجی اش هیچ وقت ندیدیم او در شهر یا اصلاً مناطق پشت جبهه ، لباس فرم سبز سپاه را بپوشد . مهدی می گفت : "لباس سبز سپاه لباس رزم حضرت علی اکبر (ع) است . این لباس را فقط باید در میدان رزم پوشید ."
#شهید_مهدی_خندان
#فرمانده_دلاور_تیپ_عمار
#لشکر۲۷_حضرترسولﷺ
💠 برای مسئولان!! 👇👇
🔷️#خاطره ای از جانشین لشگر ۲۵ کربلا در دوران دفاع مقدس، شهید حاج حسین بصیر :
چند شب مانده بود به عملیات والفجر هشت، شور و حال عجیبی بین بچهها بود، در آن شب های زمستانی، برای تقویت روحیه، دستههای عزاداری به راه میانداختیم و به گروهانها و گردانهای همجوار میرفتیم. یک شب کل گروهان را به دو ستون کردیم و به طرف گردان امام محمد باقر (ع) لشکر کربلا رفتیم.
من وسط دو ستون بودم تا حرکت بچهها را منظم کنم. آن شب تاریک، جاده به خاطر بارانی که شب قبل آمده بود خیس و گلی بود و احتمال داشت لیز بخوریم؛ بین راه دیدیم که ستونها به هم چسبیدهاند، سریع خودم را به آن قسمت رساندم، دیدم فردی با یک پیت نفت به دست، باعث توقف ستون و بههم ریختن صف شده‼️
کمی از کارش دلخور شدم،وقتی رفتم به او اعتراض کنم، دیدم حاج حسین بصیر است که وسط چالهای که در آن آب است ایستاده و با علامت دادن با پیت حلبی، نمی گذارد دیگران توی آب بیافتند. . . . او دستش را طوری روی صورتش گرفته بود که شناخته نشود!!
(راوی:همرزم شهید)
ا🌿➖🌿➖🌿➖🌿➖🌿
🗓 دوم اردیبهشت ۱۳۶۶ - سالروز شهادت سردار خاکی و بی ادعای لشگر ۲۵ کربلا، حاج حسین بصیر - عملیات کربلای ۱۰ - منطقه ماووت عراق
#حاج_حسین_بصیر
#کربلای_۱۰
#ماووت
🇮🇷کانال دفاع مقدس 🇮🇷
@DefaeMoqaddas
🗓 ۲ اردیبهشت؛ سالروز شهادت بزرگمردی
از تبار مجاهدان فی سبیل الله
#سردار_حاجحسین_بصیر
بزرگ مردی از تبار علویان مازندران ؛
او مالک اشتری بود در لشکر ۲۵ کربلا
که با عهد و پیمانش بارها به قربانگاه
رفت تا به وظیفه عمل کرده باشد.
حسین بصیر ؛ حسینی بود و با نثارِ
جانِ خود در دفاع از انقلاب اسلامی
به کاروان حسین (ع) پیوست.
[شهادت: ماووت ۱۳۶۶ کربلای ۱۰]
"روحششادباصلوات"
🇮🇷کانال دفاع مقدس 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم | تصاویری از شهید والامقام، حاج حسین بصیر، جانشین لشگر ۲۵ کربلا
🔶️ ناله و بی تابی سردار مرتضی قربانی، فرمانده لشگر، بر سر نعش خونین فرمانده خاکی دلیرمردان مازندران
ا🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱
🗓دوم اردیبهشت ۱۳۶۶ - سالروز شهادت سردار بی ادعای لشگر ۲۵ کربلا، حاج حسین بصیر - عملیات کربلای ۱۰ - منطقه ماووت عراق
#حاج_حسین_بصیر
#لشکر_۲۵_کربلا
🇮🇷کانال دفاع مقدس🇮🇷
🔷️#خاطره ای از همرزم شهید حاج حسین بصیر
تو حتما شهید می شوی🕊
حاج بصیر همیشه بیم داشت که مبادا به درجه رفیع شهادت نائل نشود یکبار من به ایشان عرض کردم: حاجی حتماً یک مصلحتی است که خداوند شما را نگه داشته است. در حال حاضر جنگ به وجود شما نیازمند است، اما حاجی باز نگران بود، تا اینکه بعد از مدتی دیدم که حاجی مثل سابق اظهار نگرانی نمی کند و در روحيا ایشان هم تغییرات زیادی به وجود آمده بود.
....در آخر مراسم دعا گفت: خداوندا به رزمندگان ما طول عمر با عزت عنایت فرما! به من هم طول عمر عنایت کن تا بیشتر بمانم و بیشتر خدمت کنم. پس از شنیدن این صحبت ها تعجحب کردم و روزی از حاجی پرسیدم: حاجی شما همیشه اظهار نگرانی می کردید که چرا از دوستان شهیدت عقب مانده ای و به شهادت نرسیده ای و همیشه آرزوی شهادت می کردی اما مدتی است که می بینم آن نگرانی سابق را نداری بلکه دعا می کنی بیشتر زنده بمانى؟!
حاجی که منظور مرا متوجه شده بود، نگاهی عمیقانه به من انداخت و گفت: راستش مدتی قبل در عالم رویا سراغ امام حسین (ع) را گرفتم، به اردوگاه آن حضرت (ع) رفتم و از اصحاب ایشان سراغ خیمه حضرت (ع) را گرفتم. نزدیک خیمه شدم و از فردی که از خیمه آقا محافظت می کرد اجازه ورود خواستم آن شخص گفت: آقا هیچ کس را به حضور نمی پذیرند، ناراحت شدم و دوباره گفتم: فقط یک سئوال از ایشان دارم. او گفت: هر سئوالى داری آن را مکتوب بنویس تا از آقا برایتان جواب بگیرم.
....من در برگه ای خطاب به امام حسین (ع) نوشتم: آیا من شهید می شوم؟ آقا در جواب نوشتند: بله شما حتماًً شهید می شوید. _حال که مطمئن شدم به شهادت می رسم؛ دوست دارم بیشتر زنده بمانم تا در جنگ خدمت بیشتری کنم. حاج بصیر در این دنیا به معرفت شهدا رسیده بود و آرزو می کرد؛ بماند و در راه خدا جهاد کند تا ذخیره و اندوخته بیشتری برای آخرت کسب كند.
راوی: سردار حاج کمیل کهنسال
🗓 دوم اردیبهشت ۱۳۶۶ - سالروز شهادت سردار بی ادعای لشگر ۲۵ کربلا، حاج حسین بصیر - عملیات کربلای ۱۰ - منطقه ماووت عراق
#حاج_حسین_بصیر
#کربلای_۱۰
#ماووت_عراق
#لشگر_۲۵_کربلا
🇮🇷کانال دفاع مقدس🇮🇷
@DefaeMoqaddas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓 ۳ اردیبهشت ۱۳۶۶ — سالروز شهادت معلم و دانشجوی بسیجی، علی اصغر ربیع نتاج ،نیروی گردان عاشورا ، لشکر ۲۵ کربلا
🌱 ولادت: بابلسر - ۲۵ آبان ۱۳۴۳
🕊 شهادت: عملیات کربلای ۱۰، ماؤوت
🔹مزار: گلزارشهدای تکیه معصوم زاده - فریدونکنار- مازندران
🎥 #فیلم | رجز خوانی بسیجی عاشق و دلباخته، شهید ربیع نتاج
🌷 دل گرفتن از منال و منزل و بستر خوش است
🌷 عزم میدان کردن و لبیک بر رهبر خوش است
ا▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
✍️پ.ن: شهید آوینی، کلیپ شعرخوانی شهید ربیع نتاج در جمع رزمندگان را در یکی از قسمت های مجموعه روایت فتح آورده و در گفتار متن فيلم، وی را اينگونه معرفی میكند:
💠 در آن لحظات كه ميخواستيم بقصد خطوط مقدم عملياتی، سوار هلیكوپتر شويم، ناگاه به ياد آن سيد عارف دريا دلمان، شهيد علي اصغر ربيع نتاج افتاديم كه شش ماه قبل در همين جا با او آشنا شده بوديم. روز دوم عمليات كربلاي ده بود. سيلاب پل موقتی را كه يگانهای مهندسی ستاد حمزه بر رودخانه چومان زده بودند با خود برده و كار هوانيروز دو چندان شده بود. نسيم باد از بوستانهای «تجري من تحتها الانهار» وزيدن گرفت و نغمهی خوش غزلی كه از آسمان سينه آن دلاور، شهيد سيد علی اصغر ربيع نتاج نزول میيافت. فضای خاطره را پركرد. سايهی عنايت شهيد سيد علی اصغر ربيع نتاج، اكنون پناه امنی است كه محبان و پيوستگان او را از آتش دور میدارد و اين معنای شفاعت شهيد است. آن روز كه همهی پيوندها جز پيوند محبت گسيخته میشود، محبت راستين آنان به شهيد ،رشتهی شفاعتشان است.
#شهید_علیاصغر_ربیع_نتاج
#کریلای_۱۰
#لشگر_۲۵_کربلا
🇮🇷کانال دفاع مقدس🇮🇷
💠 سفره شام در حسینیه الوارثین
#تخریب_لشگر_10
💠 شهدا کنار سفره..
غذای سفره امام زمان(ع) لوبیا پلو ویا قیمه لاپلو...
یک ظرف که دوتا قاشق داخلش قرار داره و ظرف ماست دو نفره...
سور و سات سفره همینه و بس..
سفره امام زمان باید به همین سادگی باشه..
این سفره ای بود که شهدا کنارش می نشستن...
#شب_میلاد_امام_زمان(ع)
🔻حسینیه الوارثین
🗓اردیبهشت سال 65
📷 افراد حاضر در عکس از سمت راست
🌷 شهید چهاردلی
🔷️ سلیمان آقایی
🔷️ صفری
🔷️ سید ریحانی
🌷 شهید اربابیان
🌷 شهید صدیق
🔷️ اسماعیل گوهری
🔷️ قاسم مقیسه
🔷️ حمید لطیفی
🔷️ علیرضا شکاری
🔷️ سیدنادر حسینی
🔶️ پشت سر
🔷️ جعفرطهماسبی
🔷️ علیرضا تقی پور
🌷 شهید مقدم
🇮🇷کانال دفاع مقدس🇮🇷
@DefaeMoqaddas
🌹سوم اردیبهشت ۱۳۵۸
سالروز شهادت سپهبد قرنی
اولین رییس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی
♦️محمدولی قرنی در سال 1292 شمسی متولد و از ابتدای کار در ارتش، فعالیت علیه رژیم طاغوت را آغاز کرد. در سال 1337 با عده ای از همکاران خود طرح یک کودتا را علیه رژیم ریخت که بنا به دلایلی کشف شد و به سه سال زندان محکوم شد. سپهبد قرنی پس از آزادی از زندان به فعالیت های خود ادامه داد و در جریان 15 خرداد 1342 پس از دیدار با آیت الله میلانی مجددا دستگیر و به سه سال زندان محکوم شد. به دنبال پیروزی انقلاب، سپهبد قرنی به سمت اولین رییس ستاد مشترک ارتش منصوب شد.
♦️سرانجام بازرگان نخست وزیر دولت موقت در 6 فروردین 1358، ایشان را از ریاست ستاد ارتش برکنار کرد. سپهید قرنی در روز سوم اردیبهشت 1358 در منزل خود توسط چند تروریست از گروهک ضاله فرقان به شهادت رسید.
#شهید_سپهبد_قرنی
#سالروز_شهادت
🇮🇷کانال دفاع مقدس🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_موشن
💢 ۳ اردیبهشت، سالروز شهادت سپهبد شهید سید محمدولی قرنی
🌹گرامی باد یاد و خاطره اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران و نخستین شهید از شهدای ترور پس از پیروزی انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹ببینید سپهبد قرنی که بود و چرا پهلوی او را از ارتش اخراج کرد ؟
27.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 مستند شهید سپهبد قرنی
سالروز شهادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 مستند // گروهک فرقان
دفاع مقدس
🎞 مستند // گروهک فرقان
🔴 #گروهک_فرقان
✍ یکی از گروه های منحط که در ابتدای پیروزی انقلاب بر اساس خط اعتقادی منحرف خود و برداشت های اشتباه و ناصواب از اسلام و قرآن، ترور و به شهادت رساندن مقامات سیاسی و نظامی وفادار و دلسوز نظام را در دستور کار خود قرار داده بود؛ گروه فرقان بود.
یکی از مقامات نظامی و متعهد به نظام که توسط این گروه، ترور و به شهادت رسید؛ سپهبد شهید؛ محمد ولی قرنی بود.
محمدولی قرنی در سال ۱۲۹۲ در تهران به دنیا آمد. در سال ۱۳۰۹، وارد د دانشکده افسری شد و در سال ۱۳۳۶، به اتهام توطئه برای سرنگونی پهلوی دوم دستگیر و به اخراج از ارتش و زندان محکوم گردید.
با پیروزی انقلاب اسلامی، قرنی اولین رئیس ستاد مشترک ارتش شد و در مقابله با آشوبهای کردستان ایفای نقش کرد.
وی در سوم اردیبهشت ۱۳۵۸، به دست چند تن از اعضای گروهک فرقان بهشدت مجروح شد و به شهادت رسید.
اما روایت سرلشکر پاسدار محسن رضایی؛ رئیس وقت سازمان اطلاعات سپاه از اعتقادات این گروه و فعالیتهای آنها و همچنین نحوه شناسایی، دستگیری و بازجویی و اعترافات آنان، روایتی جالب و در عین حال عبرتآموز است که به مناسبت سالروز شهادت سپهبد شهید محمدولی قرنی توسط این گروه منتشر میشود:
یکی دو ماه از انقلاب نگذشته بود. دولت موقت انسجام لازم را نداشت و نهادهای امنیتی هم در کشور شکل نگرفته بود. در کشور، احساسات و شور انقلابی جریان داشت و سلاح بسیار زیادی در دست مردم بود. ساختار اداری قبلی بهکلی نابودشده و نهادها و سازمانهای جدید هم در حال تأسیس بودند.
در چنین وضعیتی، گروه فرقان با رهبری یک طلبه جوان به نام اکبر گودرزی شکل گرفت. اعضای این گروه قصد داشتند که عده زیادی از روحانیون مبارز و سران نظام را ترور کنند.
آن موقع، مسئولان نظام محافظ و نگهبان نداشتند و هرکسی بهراحتی میتوانست آنها را ترور کند، چون خبری از پلیس و امنیت نبود. بعلاوه گروه فرقان یک گروه جوان و ناشناخته بود و برعکس گروههای دیگر مانند مجاهدین خلق یا حزب موتلفه اسلامی، تقریباً هیچ شناختی از آن وجود نداشت.
اعضای این گروه جوانهایی مذهبی اما احساساتی بودند که با برداشت سطحی از قرآن و نهجالبلاغه برای بیشتر مفاهیم دینی، مصادیق عینی ساخته و با یک برنامه حسابشده به دنبال ترور برخی از مسئولان و چهرههای انقلابی بودند.
آنها کار بسیار خطرناکی را شروع کرده و عدهای از متدینترین، انقلابیترین و وفادارترین نیروهای انقلاب و امام را نشانه گرفته بودند.
در مرحله اول، امثال محمدولی قرنی، آیتالله مطهری، دکتر محمد مفتح، مهدی عراقی و پسرش محمد حسام را شهید و به جان خیلیهای دیگر مانند آیتالله هاشمی رفسنجانی و آیتالله خامنهای سوءقصد کردند که ناموفق بودند.
گروه فرقان عده زیادی از افراد را نشانه گرفته بود تا شهید کند. اگر فرصت مییافت، احتمالاً ده تا پانزده نفر دیگر از سران نظام را شهید میکرد. البته بخش عمدهای از این اطلاعات، بعد از دستگیری آنها به دست ما رسید.
در واقع، ما با جریان ناشناختهای مواجه بودیم که با اتکای به آیات قرآن و شعارهای اعتقادی و ظاهر اسلامی، نزدیکترین افراد به حضرت امام را هدف قرار داده بود.
⚪️ نفوذ در درون گروه
یک روز مرتضی الویری یک نفر را به من معرفی کرد که بهنوعی با گروه فرقان ارتباط پیداکرده بود. من این فرد را به آقای رمضانی و دکتر محمدی معرفی کردم و او نفر اصلی برای نفوذ در تشکیلات فرقان شد.
آن فرد به ما خبر داد که یکی از نیروهای کادر فرقان در جستوجوی خانهای برای اجاره است. ما از این فرصت استفاده کردیم و خانه دو طبقهای در نزدیکی بیت حضرت امام اجاره کردیم. در طبقه اول آن، یکی از برادران پاسدار به نام آقای قایقران را با خانوادهاش قرار دادیم تا از نزدیک مراقب اوضاع باشد و طبقه دوم را از طریق عامل نفوذی خود به کادر فرقان پیشنهاد دادیم.
ادامه 👇👇👇
دفاع مقدس
🔴 #گروهک_فرقان ✍ یکی از گروه های منحط که در ابتدای پیروزی انقلاب بر اساس خط اعتقادی منحرف خود و برد
خوشبختانه آن فرد آمد و در طبقه دوم مستقر شد. ما به کمک دوستانمان در اداره دوم ارتش، در همه جای آن خانه میکروفون کار گذاشته بودیم و گفتوگوی افراد و جلسههای گروه فرقان را شنود میکردیم. از خلال شنودها اطلاعات خوبی به دست آوردیم. تیم تعقیب و مراقبت ما هم فعال شد و ما با تعقیب افرادی که به آن خانه تردد داشتند، اطلاعات خود را درباره فرقان تکمیل کردیم.
متأسفانه شهادت دکتر مفتح کار را برای ما سخت کرد. ما نمیدانستیم خانههای تیمی فرقان را که شناسایی کرده بودیم، بزنیم یا نه و اگر به این خانهها حمله کنیم، آیا موفق خواهیم شد تا از ترور افراد دیگر به دست عوامل فرقان جلوگیری کنیم یا اینکه احتمال دارد اعضای فرقان هوشیار شوند و از دسترس ما خارج شوند؟ این تردید تا دیماه سال ۵۸ که همه خانههای تیمی گروه فرقان را شناسایی و به آنها حمله کردیم، بین دوستان ما مطرح بود.
🔴 دستگیری و بازجویی اعضای گروه
بعد از شهادت شهید مفتح در آذر ۵۸ به نتیجه رسیدیم که به هر طریق ممکن، حمله به خانههای تیمی گروه فرقان را شروع کنیم. بر همین اساس، به یازده خانه تیمی حمله کردیم که در نتیجه آن، نزدیک به پنجاه نفر از اعضای فرقان دستگیر شدند.
آقای گودرزی (رئیس گروه) برخلاف تصور، در ۴۸ ساعت اول اعتراف کرد و اطلاعات زیادی در اختیار ما گذاشت. من از دوستان سؤال کردم: شما چطور اینهمه اطلاعات را از ایشان گرفتید؟ آیا او را کتک زدید؟ گفتند: نه ما حتی یک سیلی هم به او نزدیم.
دوستان ما فقط کار اطلاعاتی صرف نمیکردند، چون میدانستند که این گروه، اعتقادی است. ازیکطرف، با اعضای گروه فرقان مباحثه اعتقادی داشتیم و در وهله اول، بطلان عقایدشان را ثابت میکردیم. هنگامیکه آنها از درون متزلزل میشدند، شروع به حرف زدن میکردند.
بنابراین، مهمترین ابزار ما، اثبات بطلان اعتقادات آنها بود که برایشان بسیار سخت بود و از اینکه میدیدند همه اعتقادات آنها پوچ بوده، عذاب میکشیدند.
حادثه فرقان یکی از عبرتهای تاریخ انقلاب است. افرادی متدین، نمازخوان، نماز شب خوان و دائم روزهدار با شعار اسلام آمدند و بهترین آدمهای متدین انقلاب را به شهادت رساندند. اما با کار فرهنگی که روی آنها شد، بهشدت عوض شدند، تغییر کردند و فهمیدند که اشتباه بزرگی کردهاند، طوری که تا نزدیکی چوبه دار، دغدغه این را داشتند که آیا خدای متعال توبه آنها را پذیرفته یا نه؟
آنها حتی پدر و مادر و خواهران و برادران خود را توجیه کرده بودند که اشتباه کردهاند. به آنها گفته بودند که برای ما دعا کنید تا خدا توبه ما را بپذیرد.
اگر این حادثه، هرسال یکبار به جوانان ایران یادآوری شود و بهعنوان یک پند جلوی چشمانشان باشد، گزاف نخواهد بود.
منبع:
اردستانی، حسین، تاریخ شفاهی دفاع مقدس: راه دوران مبارزه، بحران گروههای سیاسی: روایت محسن رضایی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، تهران ۱۳۹۹، صص ۳۱۷، ۳۱۸، ۳۱۹، ۳۲۰، ۳۲۱، ۳۲۲، ۳۲۷
43.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥. "دادگاه "اکبر گودرزی" رهبر و بنیان گذار گروهک "فرقان
💠 حوادث انقلاب و جنگ // ۳ اردیبهشت ۱۳۵۸
درگیری نقده : برقراری آرامش نسبی از ساعت 12 ظهر ؛ حائل شدن نیروهای اعزامی می ارتش بین دو طرف درگیر و خروج هر دو طرف از شهر ؛ آغاز جمع آوری اجساد از خیابانها ؛ كشیده شدن دامنه درگیری به روستاهای اطراف و گزارش مطبوعات از تخلیه روستاها و به آتش كشیده شدن خانه های روستایی و …
امضای توافقنامه آتش بس بین هیات اعزامی استاندار آذربایجان غربی و حجت الاسلام ملاصالح رحیمی و حاج میرزاابراهیم محرر با توافق درباره خروج نیروهای ارتش از شهر و استقرار واحدهای ژاندارمری به جای آن و تاكید بر اینكه پس از اعلام آتش بس از هركسی خلافی مشاهده شود بشدت مجازات خواهد شد .
ممنوع شدن تشكیل میتینگ با حضور افراد مسلح در نقده به دستور هیت حسن نیت اعزامی به نقده .
پیام رادیو - تلویزیونی آیت الله طالقانی خطاب به مردم نقده مبنی بر آگاهی و هوشیاری در مقابل توطئه دشمنان و توصیه به انتخاب افراد آگاه و مسؤول و خدمتگزار و تشكیل شوراها برای به دست گیری سرنوشت خود و حل و فصل مشكلات . اطلاعیه سیاسی - تبلیغی حزب دمكرات كردستان خطاب به كردها و تركهای نقده و درخواست پایان دادن به درگیری میان خود .
برگزاری جلسه آشتی بین علامه احمد مفتی زاده و عزالدین حسنی در كرمانشاه و توافق دو طرف برای رفع اختلافها و جلوگیری از برادركشی ؛ فراهم آوردن امكان دسترسی طرفین به رادیو تلویزیون و تاكید بر اینكه در صورت نقض تعهدات ، اشخاص محرك در اختیار دادگاه انقلاب اسلامی قرار گیرند .
آیت الله طالقانی و حاج سیداحمد خمینی به عنوان نمایندگان امام از شبیرخاقانی درخواست كردند كه از تصمیم خود مبنی بر ترك خرمشهر منصرف شود
اجتماع گروهی از مسلمانان منطقه تركمن صحرا در مسجد علی بن موسی الرضا ( ع ) در تهران و اعلام همبستگی با امام خمینی و انقلاب اسلامی و تاكید بر خلع سلاح افراد غیرمسؤول در منطقه برای استقرار كامل آرامش در آن .
گزارش سفارت آمریكا در تهران از تحقیقات و نظر فرانك باروز ( رئیس اتاق بازرگانی ایران و آمریكا ) دربارة وجود اختلاف بین رهبران مذهبی انقلاب ؛ احساسات ضدآمریكایی در ایران و نقش امام خمینی در دامن زدن به این احساسات و نیز گزارش ملاقات با آیت الله شریعتمداری .
ترور سرلشكر قرنی اولین رئیس ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران به دست گروه فرقان و تفسیر رادیو لندن درباره نقش وی در درگیریهای كردستان و علت ضدیت گروههای چپ با وی . محكومیت همراه با ابهام ترور سرلشكر قرنی در اطلاعیه سازمان مجاهدین خلق ایران : علی رغم مسؤولیت قرنی در مقام ریاست ستاد ارتش ، تا وقتی فعالیت سیاسی امكان پذیر است چنین اقداماتی نمی تواند اصولی و بجا تلقی شود .
بیانات امام خمینی در ملاقات جداگانه با نیروهای مسلح و تاكید ایشان بر حفظ وحدت بین قوای نظامی و انتظامی و بین مردم و نیروهای مسلح . امام توجه حاضران را به این نكته جلب كردند كه «یك بركت است كه برادرها ( نظامیان و غیرنظامیان ) یكدیگر را پیدا كرده اند . »
نامه وزارت امور خارجه آمریكا با امضای سایروس ونس ( وزیر خارجه آمریكا ) به سفارت آن كشور در تهران ؛ شامل دستورالعملها و توصیه هایی به سفارت درباره لزوم مذاكره با مقامهای ایرانی و فراهم آوردن زمینه های بهبود تدریجی روابط اقتصادی ایران و آمریكا و پیشنهاد شروع مذاكره با رضا صدر ( وزیر بازرگانی ) . اهمیت تأثیر از دست رفتن پایگاههای استراق سمع آمریكا در ایران در نظر سناتور جان گلن ، ترنر ( رئیس سیا ) ، براون ( وزیر دفاع آمریكا ) و نیز خبرگزاری فرانسه و نیویورك تایمز .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 به مناسبت دوم اردیبهشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
♦️ماجرای طنز رد شدن حاج قاسم سلیمانی از گزینش سپاه کرمان از زبان شیرین خودش و سردار کرمی☺️
🔸ماجرای بدنساز بودن حاج قاسم، پیراهن آستین کوتاه، بازوهای کلفت، موهای فرفری و کمربند پهن ایشان را از دست ندهیم.