eitaa logo
خـوشـ😋ـمـزه تـرین ها🍟🥩
22.6هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
53.7هزار ویدیو
104 فایل
سلاااام😍 به بزرگترررررین کانال موکبانگ خوش اومدین ☺ کلی کلیپ غذا خوردن خفن هرروز میذاریم تا اب دهنتون بیاد😋😁😎😍 کنار ما با یه دید خوشمزه همه چیزو بخور😌😋😍 هرروز قویتر از دیروز😘😘🙇😻 🧇😍🍝@Delicious_foods🍲 🧇😍 تبلیغات: @tarefeh_tabligh
مشاهده در ایتا
دانلود
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش شکلاتی . . مواد لازم برای ۶ نفر کرم شکلات دراژه: ۲ بسته بیسکوییت پتى بور: ۳ بسته (۳۰۰ گرم ) خامه قنادی: ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه ) کره: ۶۰ گرم موز: ۲ عدد شیر: ٢/٥ پیمانه شکلات به ميزان داخواه برای تزیین . . بیسکوییت خرد شده و‌ کره آب شده رو مخلوط کنید و کف ظرف بریزید، ۲۰ دقیقه تو دمای یخچال بذاريد، حالا کرم شکلات دراژه رو (مثل دستور روى بسته بندى) با شیر سرد مخلوط کنید و بذارید رو حرارت کم وقتی جوش اومد بگذارید و بعد از اينكه كمى خنك شد، روى لايه اول بریزيد و ظرف هارو دوباره به مدت ۱ ساعت تو یخچال بذاريد. خامه قنادی رو هم بزنید تا فرم بگیره و به همراه موز یک لایه دیگر پر کنید و در آخر دسرتون رو با شکلات تزیین و سرو کنید. نوش جان❤️ #M ۰ 😍🧇@Delicious_foods🧇😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزشی کیک مواد لازم : بیسکوئیت پتی بور له شده پنیر خامه ای یا ماسکارپونه یا ترکیبش شکلات کارامل خامه وانیل طرز تهیه : بیسکوئیت ها رو له کرده کف قالب بریزید و به ترتیب پنیر رو با شکلات مخلوط کرده یه لایه ۲ سانتی پنیر را با کارامل مخلط کرده و یه لایه و پنیر سفید با کمی عصاره وانیل مخلوط کرده و لایه آخر کارامل بریزید ۳ تا ۴ ساعت در یخچال و تمام نوش جان #M ۰ 😍🧇@Delicious_foods🧇😍