12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #دسر شکلاتی
.
.
مواد لازم برای ۶ نفر
کرم شکلات دراژه: ۲ بسته
بیسکوییت پتى بور: ۳ بسته (۳۰۰ گرم )
خامه قنادی: ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه )
کره: ۶۰ گرم
موز: ۲ عدد
شیر: ٢/٥ پیمانه
شکلات به ميزان داخواه برای تزیین
.
.
بیسکوییت خرد شده و کره آب شده رو مخلوط کنید و کف ظرف بریزید، ۲۰ دقیقه تو دمای یخچال بذاريد، حالا کرم شکلات دراژه رو (مثل دستور روى بسته بندى) با شیر سرد مخلوط کنید و بذارید رو حرارت کم وقتی جوش اومد بگذارید و بعد از اينكه كمى خنك شد، روى لايه اول بریزيد و ظرف هارو دوباره به مدت ۱ ساعت تو یخچال بذاريد. خامه قنادی رو هم بزنید تا فرم بگیره و به همراه موز یک لایه دیگر پر کنید و در آخر دسرتون رو با شکلات تزیین و سرو کنید.
نوش جان❤️
#M
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍
27.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خل_و_چل 🤣
[گردونه شانس+کورنداگ]
#M
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزشی #چیز کیک
مواد لازم :
بیسکوئیت پتی بور له شده
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه یا ترکیبش
شکلات
کارامل
خامه
وانیل
طرز تهیه :
بیسکوئیت ها رو له کرده کف قالب بریزید و به ترتیب پنیر رو با شکلات مخلوط کرده یه لایه ۲ سانتی پنیر را با کارامل مخلط کرده و یه لایه و پنیر سفید با کمی عصاره وانیل مخلوط کرده و لایه آخر کارامل بریزید ۳ تا ۴ ساعت در یخچال و تمام
نوش جان
#M
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍