فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Cr: canyoucookuk
مواد لازم:
2 عدد سینه مرغ (به دو نیم شده)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پاپریکا
2 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی(قابل حذف)
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری پونه کوهی 1/2 ریحان خشک
1/2 آسیاب شده فلفل سیاه
1 عدد تخم مرغ زده شده
آرد سوخاری
روغن برای سرخ کردن
فیله های مرغ را مزه دار کنید و بگذارید یک ساعت بماند.
مرغ را با آرد سوخاری به طور یکنواخت بپوشانید و 8 تا 10 دقیقه تفت دهید.
نوش جون♥️
۰
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من وقتی که اعصاب ندارم و میخوام آشپزی کنم:
🥪
۰
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه وایب خوبی میده🥹🍳
#آشپزی_انیمهای
۰
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ی مدل سیب زمینی خوشمزه😋🍟
۰
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"زندگی" یعنی🍓
بخند ، هرچند که غمگینی؛
ببخش ، هرچند که مسکینی؛
فراموش کن ، هرچند که دلگیری...
اینگونه بودن زیباست
هر چند ڪه آسان نیست...
🖌#کانال_دڪتر_انوشه
اینستاگرام ما👇
۰
۰
🖌#کانال_دڪتر_انوشه
📚@Dr_anosh📚