eitaa logo
𝑻𝒂𝒃𝒂𝒕𝒕𝒂𝒍 |تبتـل
448 دنبال‌کننده
953 عکس
407 ویدیو
10 فایل
‹بسم‌اللّٰھ..!› -وَاذْکُرِاسْـمَ‌رَبِّكَ‌وتَبَتّّـل‌ْإلَیْه‌ِتَبْتِیـلاً نام‌ پروردگارت‌ رایادکن؛و ازهمه‌ گسستہ‌ وبااوپیوسته‌ شو . .🌱' - رسالتمون‌تسکین‌دادنِ‌حالِ‌شماست ؛ ➪https://daigo.ir/secret/5733420600 فرهنگِ‌فورواردرابه‌جای‌آورید!'
مشاهده در ایتا
دانلود
۳ مرداد ۱۴۰۲
𝑻𝒂𝒃𝒂𝒕𝒕𝒂𝒍 |تبتـل
_
- بعضی روضه ها جان‌سوزند و بعضی جان‌ستان ! بعضی روضه ها هم آن‌قدر جان را می‌سوزانند که جانت را می‌ستانند . . جانت را می‌گیرند و با خود به کربلا می‌برند💔! آن وقت دیگر نیازی نیست روضه خوان چیزی بخواند ؛ اصلا گویا تویی و یک دشت روضه‌ی مصور به وسعت ڪربلا(:
۳ مرداد ۱۴۰۲
𝑻𝒂𝒃𝒂𝒕𝒕𝒂𝒍 |تبتـل
_
روضه‌ی علۍاصغر از این جنس روضه هاست؛ فقط کافی‌ست روضه‌خوان بگوید: - شیرخواره،مادرِ بی‌شیر،حرارت آفتابی سوزان و تلذّی 💔 .
۳ مرداد ۱۴۰۲
𝑻𝒂𝒃𝒂𝒕𝒕𝒂𝒍 |تبتـل
_
آن‌وقت‌است كِ جانت ستانده‌می‌شود💔راهی کربلا می‌شوی؛حسین را می بینی روبروی رباب! و دست هایی که چون گهواره به هم گره خورده، شاید خوابش ببرد و کمتر رنج ببرد این طفل شیرخوار و بی تاب آب . حسین و رباب را می‌بینی و چشمان مادر و پدری که به شیرخواره گره خورده در حالیکه هر دو شرمنده اند؛ رباب شرمنده‌ی خشکی شیر و حسین شرمنده‌ی مشک بی‌آب و طفل بی تاب!(:
۳ مرداد ۱۴۰۲
𝑻𝒂𝒃𝒂𝒕𝒕𝒂𝒍 |تبتـل
_
و نگاه حسین که گاهی به لب های ترک خورده‌ی علی اصغر گره می‌خورد و گاهی به چشمان لرزان و بی تابِ رباب دوخته می‌شود! شاید حسین'؏زمزمه می‌کرد: «کدام را آرام کنم؛ مادر را یا شیرخواره را؟» که ناگاه از آن طرف میدان صدایی شوم به گوشَت می‌رسد: «کدام را نشانه بگیرم، پدر را یا پسر را؟» و تو می مانی و ناگاه لاله ای پرپر شده در میان آغوش پدر و نگاه مادر که آرام شده، آرام و مبهوت! و حسینی که خون گلوی شیر خواره را، یا بهتر بگویم خون دلش را رهسپار آسمان می‌کند تا بماند به یادگار تا روز ِ ظهور!
۳ مرداد ۱۴۰۲
𝑻𝒂𝒃𝒂𝒕𝒕𝒂𝒍 |تبتـل
_
. به ناگاه پرده ای میان تو و کربلا حائل می‌شود؛ حالا تو مانده ای و بار خون علی اصغر بر دوشَت ! حال می‌دانی گهواره‌ها باید همیشه فرزندی از محبان حسین'؏ در آغوش بپرورانند برای منتقم کربلا . . . 13:04✍
۳ مرداد ۱۴۰۲
Meysam Motiei - Talazi Makon Nazaninam (128).mp3
9.7M
تلظےمڪن‌نازنینم؛تلظےمڪن‌جانِ‌بابا . . مباداڪه‌دشمن‌ببیندتڪان‌خوردن‌شانہ‌ام را . .💔" اندڪےطَراوَٺ‌روح'!
۳ مرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳ مرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از یه ڪنج‌ ازحࢪم ؛
ساعت 19 محفل داریم با موضوع عشق قبل از ازدواج👌🏻
۳ مرداد ۱۴۰۲
روز هفتم محرم عمربن سعد، عمر بن حجاج را با ۵۰۰ سوار در کنار شریعه فرات مستقر کرد و مانع دسترسی امام حسین (ع) و یارانش به آب شد. این رفتار غیرانسانی سه روز قبل از شهادت امام حسین (ع) صورت گرفت. روز هفتم محرم آب به روی سپاه امام حسین (ع) بسته شد و آرام آرام زمان هرچه بیشتر به نمایانگر شدن جلوه‌های ایثارگری در صحرای کربلا نزدیک می‌شد. امام باقر (ع) فرمودند: «امام حسین (ع) از کربلا نامه‌ای برای محمد بن حنفیه فرستاد که متن آن چنین بود: «بسم الله الرحمن الرحیم من الحسین بن علی الی محمدبن علی و من قبله من بنی‌هاشم، اما بعد فکان الدنیا لم تکن و کان الاخرة لم تزل، والسلام؛ نامه‏‌ای است از حسین بن علی به محمد بن علی و دیگر بنی‌هاشم. اما بعد، مثل این‌که دنیا اصلا وجود نداشته و آخرت همیشگی و دائم بوده و هست». در شب هفتم امام حسین (ع) با عمر سعد ملاقات و گفتگو کردند. خولی بن یزید اصبحی، چون عداوت شدیدی با امام حسین (ع) داشت ماجرا را به عبیدالله بن زیاد گزارش داد و آن ملعون نامه‌ای برای عمر سعد نوشت و او را از این ملاقات‌ها بر حذر داشت و دستور منع آب را صادر کرد. در این روز عبیدالله بن زیاد نامه‏‌ای به نزد عمر بن سعد فرستاد و به او دستور داد تا با سپاهیان خود بین امام حسین و اصحابش و آب فرات فاصله ایجاد کرده و اجازه نوشیدن حتی قطره‏ای آب را به امام ندهد، همان‌گونه که از دادن آب به عثمان بن عفان خودداری شد. هنگامی که کاملا آب به روی امام حسین (ع) و یارانشان بسته شد مردی به نام عبدالله بن حصین ازدی که از قبیله بجیله بود فریاد برداشت که:‌ای حسین! این آب را دیگر بسان رنگ آسمانی نخواهی دید، به خدا سوگند که قطره‏‌ای از آن را نخواهی آشامید تا از عطش جان دهی. امام حسین (ع) فرمودند: خدایا او را از تشنگی بکش و هرگز او را مشمول رحمت خود قرار مده. حمید بن مسلم می‌گوید: به خدا سوگند که پس از این گفتگو به دیدار او رفتم در حالی که بیمار بود، قسم به آن خدایی که جز او پروردگاری نیست، دیدم که عبدالله بن حصین آن‌قدر آب می‏ آشامید تا شکمش بالا می‏ آمد و آن را بالا می‏ آورد، و باز فریاد می‏ زد: العطش! باز آب می‏ خورد تا شکمش آماس می‏ کرد، ولی سیراب نمی‌شد، و چنین بود تا جان داد. از قدیم الایام روز هفتم را متعلق به حضرت علی اصغر (ع)، کوچکترین سرباز سپاه امام حسین (ع)، می‌دانند، که یکی ازمصائب ناگوار و سوزناک واقعه کربلا شهادت حضرت علی اصغر (ع) است و در این روز مرثیه خوانی می‌شود.
۳ مرداد ۱۴۰۲
۳ مرداد ۱۴۰۲