🔰 همراه شما هستیم در پیام رسان👇👇
🌎 تلگرام
🆔https://t.me/Doaye_nodbeh80
🌎 ایتا
🆔https://eitaa.com/Doaye_nodbeh80
mahe ramzan tofigh ejbari.mp3
5.5M
🎙#استاد_عالی
🔖 توفیق اجباری برای بندگی در ماه مبارک رمضان 🔖
••✾❀🕊🍃🌺🍃🕊❀✾••
@Doaye_nodbeh80
••✾❀🕊🍃🌺🍃🕊❀✾••
🔸️﷽🔸️
◀️#قرآن_اخلاق_کرونا۱۱
⬅️جهاد مواسات ( 2)
🔸️رشد در اسلام رشدی جمعی است. از اینرو برای رشد مومنان و تعالی آن ها باید هم فرد فرد جامعه رشد کنند و هم مجموع آن ها نیز به تعالی برسد. به همین دلیل هر کس باید در صدد رشد جامعه خویش باشد. در جامعه ایمانی و امت اسلام، هم مومن رشد و تعالی خود را هدف قرار می دهد و هم حول ولی ارتباطات عمیقی با دیگر مومنان برقرار می کند تا رشد و تعالی در جمع مومنین نمایان گردد. بنابراین 💥#جهاد_مواسات، بخشی از حرکت سلوکی است که مومنان برای رسیدن به خدا به آن نیازمند هستند.
• جهاد مواسات تمرین و آماده سازی مردم برای از خودگذشتن در راه امام است.
☀️و المسارعین الیه فی قضاء حوائجه
• بخشی از جهاد مواسات زکات مالی است. خواه واجب یا مستحب. در فرهنگ اسلام بحث از اقامه نماز همواره همراه با پرداخت زکات است.
☀️وَأَقيمُواالصَّلاةَوَآتُواالزَّكاةَوَ ما تُقَدِّمُوا لِأَنْفُسِكُمْ مِن خَيْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَاللَّهِ إِنَّا للَّهَ بِماتَعْمَلُونَ بَصيرٌ (110 بقره)
🔸️به عبارت دیگر هر جا ارتباط مومن با خداوند را ترسیم می کند (أَقيمُواالصَّلاةَ) ، به ارتباط مومن با دیگر مومنان (آتُواالزَّكاةَ) نیز می¬پردازد، چرا که در دین اسلام، نه تنها رشد فرد و رشد جامعه جدای از هم دیده نمی شوند؛ بلکه موید و کمک کننده هم هستند.
• به همین دلیل است که در فرهنگ قرآن، انفاق باعث زیاد شدن خود فرد میشود. یعنی رشد وجودی و معنوی می یابد. نه اینکه فقط مال او بیشتر میشود.
☀️َّمن ذَا الَّذِى يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ وَ لَهُ أَجْرٌ كَرِيمٌ(11 حدید)
• هر خرج کردنی را انفاق نمیگویند، انفاق به کاری گفته میشود که بتوان خلأ یا شکافی را در جامعه پرکند. اگر اولویتها درنظر گرفته نشوند، پول خرج شده است ولی انفاق محقق نشده است. حتی ممکن است شخص گمان می کند که کار درستی انجام داده است، در حالیکه زیان کرده است.
☀️قُلْ هَل نُنَبِّئُكُم بِالْأَخْسَرِينَ أَعْمَالاً(103) الَّذِينَ ضَلّ سَعْيُهُمْ فىِ الحَيَوةِ الدُّنْيَا وَ هُمْ يَحْسَبُونَ أَنَهُّمْ يُحْسِنُونَ صُنْعًا(104 کهف)
• احتیاجات انسان محدود به احتیاجات مالی نیست. نیازهای روحی و معنوی انسان از نیازهای مالی او حیاتی تر است. لذا اگر کسی بتواند در جهاد مواسات در خدمت فرهنگی به افراد قدم بردارد، پاداشی افزون خواهد داشت.
🔸️پیامبر هنگام فرستادن امیرمومنان به یمن به وی فرمود: اگر در این مسیر بتوانی یک نفر را هدایت کنی، از تمام آنچه خورشید بر آن تابیده است، برایت بهتراست.
☀️لَأَنْ يَهْدِيَ اللَّهُ عَلَى يَدَيْكَ رَجُلًا خَيْرٌ لَكَ مِمَّا طَلَعَتْ عَلَيْهِ الشَّمْسُ وَ غَرَبَتْ (کافی5/28)
••✾❀🕊🍃🌺🍃🕊❀✾••
@Doaye_nodbeh80
••✾❀🕊🍃🌺🍃🕊❀✾••
⚡﷽⚡
🌷#هر_روز_به_نیابت_از_یک_شهید(۳۲)
✅#او_با_سپاهی_از_شهیدان_خواهد_آمد
⭕️به#برکت و#نورانیت دو چندانی این پویش
⭕️ان شاءالله اندکی از دین ما به#شهدا ادا شود
🔺️#استغاثه_جهانی_طلب_منجی
☀️#اصحاب_آخرالزمانی
🔻#شهید_سید_حسین_علم_الهدی و شهدای دانشجو
🔹️#شهیدی_که_با_تانک_از_رویش_رد_شدند
🍁#هدیه_نثار_روح_بلند_این_شهید
🔹️#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
🌷#مهمانی_شهدا
🔸️متولد:۱۳۳۷،شهادت: ۱۶ / ۱۰ / ۱۳۵۹محل تولد:اهواز،محل شهادت:هویزه
🔸️همرزمش میگوید←️تانک از روی پیکر مبارک حسین گذشت🖤 در صورتی که او هنوز جان داشت🖤 پیکر او در سال 1361، از روی قرآن و آرپیجی که در آخرین لحظات در کنارش بود شناسایی شد،گلزار شهدای هویزه با ۲۲ سال سن به خاک سپرده شد.
💢 از دست نوشته های شهید علم الهدی:
🍃 آری! تنهایی،موهبتی است الهی.در تنهایی از تنهایی به در می آییم.در تنهایی به خدا می رسیم و من در سنگر تنها هستم.روزها در تنهایی با خود سخن می گویم و در جمع نماز جماعت با دوستانم.
◽️در این تنهایی، در این خانه جدید، با خود، با خدا و با شهدا سخن می گویم.
✨ من در این تنهایی به یاد انس علی ابن ابیطالب (ع) با تاریکی شب و تنهایی او می افتم. او با این آسمان پرستاره سخن می گفت، سردرچاه نخلستان می کرد و می گریست. ✨
راستی فاصله اش با من زیاد نیست. از دشت آزادگان تا کوفه و کربلا، 20 کیلومتر است ...» ✔️
🔮#اللّهمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّڪَ_الفَرَج🥀
🍀🌟🍀🌟🍀🍀🌟🍀🌟🍀🍀
@Doaye_nodbeh80
🍀🌟🍀🌟🍀🍀🌟🍀🌟🍀🍀
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 افشاگری آیتالله میرباقری پیرامون تلاش WHO برای جلوگیری از روزه گرفتن در ماه رمضان
@Doaye_nodbeh80
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کارشناس سعودی:
هیچ راهبردی برای مقابله با راهبرد ایران وجود ندارد...!
@rayehe313
⭕️ ماجرای ساخت مسجد مقدس جمکران
#جمکران
#روشهای_توسل
🔴🔵 جریان ساخت مسجد مقدس جمکران و بیان فضیلت خواندن نماز آن از زبان امام عصر (عج ):
🌺 شيخ عفيف صالح حسن بن مثله جمكراني می گويد:
🌹 شب سه شنبه، هفدهم ماه مبارك رمضان 373 هجري، در سراى خود خفته بودم كه جماعتى به درِ سراى من آمدند. نصفى از شب گذشته بود. مرا بيدار كردند و گفتند: «برخيز و امر امام محمد مهدى صاحب الزمان ، صلوات الله عليه را اجابت كن كه ترا مى خواند».
🔹 حسن بن مثله مى گويد: «من، برخاستم و آماده شدم» چون به در سراى رسيدم، جماعتى از بزرگان را ديدم. سلام كردم. جواب دادند و خوش آمد گفتند و مرا به آن جايگاه كه اكنون مسجد (مقدس جمكران) است، آوردند».
چون نيك نگاه كردم، ديدم تختى نهاده و فرشى نيكو بر آن تخت گسترده و بالشهاى نيكو نهاده و جوانى سى ساله، بر روى تخت، بر چهار بالش، تكيه كرده، پير مردى در مقابل او نشسته، كتابى در دست گرفته، بر آن جوان مى خواند.
بيش از شصت مرد كه برخى جامه سفيد و برخى جامه سبز بر تن داشتند، برگرد او روى زمين نماز مى خواندند.
♦️ آن پير مرد كه حضرت خضر (علي نبينا و آله و عليه السلام) بود، مرا نشاند و حضرت امام (عليه السلام) مرا به اسم خواند و فرمود: «برو به حسن بن مسلم بگو: «تو، چند سال است كه اين زمين را عمارت میكنى و ما خراب میكنيم. پنج سال زراعت كردى و امسال ديگر باره شروع كردي، عمارت ميكني، رخصت نيست كه تو ديگر در اين زمين زراعت كني، بايد هرچه از اين زمين منفعت برده اي، برگرداني تا در اين موضع مسجد بنا كنند».
🔸 به حسن بن مسلم بگو: «اين جا، زمين شريفي است و حق تعالي اين زمين را از زمينهاي ديگر برگزيده و شريف كرده است، تو آن را گرفته به زمين خود ملحق كرده اي! خداوند، دو پسر جوان از تو گرفت و هنوز هم متنبّه نشده اي! اگراز اين كار بر حذر نشوي، نقمت خداوند، از ناحيه اي كه گمان نميبري بر تو فرو ميريزد»
🔷 حسن بن مثله عرض كرد: «سيّد و مولاي من! مرا در اين باره، نشاني لازم است؛ زيرا مردم سخن مرا بدون نشانه و دليل نميپذيرند»
امام (عليه السلام) فرمود: «تو برو رسالت خود را انجام بده، ما در اين جا علامتي ميگذاريم كه گواه گفتار تو باشد. برو به نزد سيّد ابوالحسن، و بگو تا برخيزد و بيايد و آن مرد را بياورد و منفعت چند ساله را از او بگيرد و به ديگران دهد تا بناي مسجد بنهند، و باقي وجوه را از رهق به ناحية اردهال كه ملك ما است، بياورد، و مسجد را تمام كند، و نصفِ رهق را بر اين مسجد وقف كرديم كه هر ساله وجوه آن را بياورند و صرف عمارت مسجد كنند.
🔴 مردم را بگو تا به اين موضع رغبت كنند و عزيز بدارند و چهار ركعت نماز در اين جا بگذارند: دو ركعت تحيّت مسجد، در هر ركعتي، يك بار «سورة حمد» و هفت بار سورة «قل هو الله احد» (بخوانند) و تسبيح ركوع و سجود را، هفت بار بگويند.
و دو ركعت نماز صاحب الزمان بگذارند، بر اين نسق كه در (هنگام خواندن سورة)حمد چون به «ايّاك نعبد و ايّاك نستعين» برسند، آن را صد بار بگويند، و بعد از آن، فاتحه را تا آخر بخوانند. ركعت دوم را نيز به همين طريق انجام دهند. تسبيح ركوع و سجود را نيز هفت بار بگويند. هنگامي كه نماز تمام شد، تهليل (يعني، لا إله الاّ الله) بگويند و تسبيح فاطمة زهرا(عليها السلام) را بگويند. آن گاه سر بر سجده نهاده، صد بار صلوات بر پيغمبر و آلاش، صلوات الله عليهم، بفرستند»
و اين نقل، از لفظ مبارك امام (عليه السلام) است كه فرمود:
🌺 «فَمَنْ صلاّهما، فكأنّما صلّي في البيت العتيق».
🔴 هركس، اين دو ركعت (يا اين دو نماز) را بخواند، گويي در خانة كعبه آن را خوانده است.
♦️ حسن بن مثله ميگويد: «در دل خود گفتم كه تو اين جا را يك زمين عادي خيال ميكني، اين جا مسجد حضرت صاحب الزمان (عليه السلام) است».
پس آن حضرت به من اشاره كردند كه برو!
چون مقداري راه پيمودم، بار ديگر مرا صدا كردند و فرمودند: «در گلّة جعفر كاشاني چوپان بُزي است، بايد آن بز را بخري. اگر مردم پولش را دادند، با پول آن خريداري كن، و گرنه پولش را خودت پرداخت كن. فردا شب آن بُز را بياور و در اين موضع ذبح كن. آن گاه روز چهارشنبه هجدهم ماه مبارك رمضان، گوشت آن بُز را بر بيماران و كساني كه مرض صعب العلاج دارند، انفاق كن كه حق تعالي همه را شفا دهد.
آن بُز، ابلق است. موهاي بسيار دارد. هفت نشان سفيد و سياه، هر يكي به اندازة يك درهم، در دو طرف آن است كه سه نشان در يك طرف و چهار نشان در طرف ديگر آن است».
آن گاه به راه افتادم. يك بار ديگر مرا فرا خواند و فرمود: «هفت روز يا هفتاد روز ما در اينجاييم.
♦️ حسن بن مثله ميگويد: «من، به خانه رفتم و همة شب را در انديشه بودم تا صبح طلوع كرد. نماز صبح خواندم و به نزد علي منذر رفتم و آن داستان را با او در ميان نهادم
⭕️ ماجرای ساخت مسجد مقدس جمکران
#جمکران
#روشهای_توسل
🔴 همراه علی منذر به جایگاه دیشب رفتیم پس او گفت : به خدا سوگند که نشان و علامتی که امام فرموده بود اين جا نهاده است و آن، اين كه حدود مسجد، با ميخها و زنجيرها مشخص شده است»
آن گاه به نزد سيّد ابوالحسن الرضا رفتيم. چون به سراي وي رسيديم غلامان و خادمان ايشان گفتند:
«شما از جمكران هستيد؟» گفتيم: «آري». پس گفتند: «از اول بامداد، سيد ابوالحسن در انتظار شما است»
♦️ پس وارد شدم و سلام گفتم. جواب نيكو داد و بسيار احترام كرد و مرا در جاي نيكو نشانيد. پيش از آن كه من سخن بگويم، او سخن آغاز كرد و گفت: «اي حسن بن مثله! من خوابيده بودم. شخصي در عالم رؤيا به من گفت:
🌹 «شخصي به نام حسن بن مثله، بامدادان از جمكران پيش تو خواهد آمد، آن چه بگويد اعتماد كن وگفتارش را تصديق كن كه سخن او، سخن ما است. هرگز، سخن او را ردّ نكن». از خواب بيدار شدم و تا اين ساعت در انتظار تو بودم.
🔹 حسن بن مثله، داستان را مشروحاً براي او نقل كرد. سيد ابوالحسن، دستور داد بر اسبها زين نهادند. سوار شدند. به سوي دِه (جمكران) رهسپار گرديدند.
چون به نزديك دِه رسيدند، جعفر شبان را ديدند كه گله اش را در كنار راه به چرا آورده بود. حسن بن مثله، به ميان گله رفت آن بز كه از پشت سر گله من آمد، به سويش دويد. حسن بن مثله، آن بُز را گرفت و خواست پولش را پرداخت كند كه جعفر گفت: «به خدا سوگند! تا به امروز، من اين بز را نديده بودم و هرگز در گلة من نبود، جز امروز كه در ميان گله، آن را ديدم و هرچند خواستم كه آن رابگيرم، ميسّر نشد»
پس آن بُز را به جايگاه آوردند و در آن جا سر بريدند.
سيد ابوالحسن الرضا به آن محل معهود آمد و حسن بن مسلم را احضار كرد و منافع زمين را از او گرفت.
آن گاه وجوه رهق را نيز از اهالي آن جا گرفتند و به ساختمان مسجد پرداختند و سقف مسجد را با چوب پوشانيدند.
سيد ابوالحسن الرضا، زنجيرها و ميخها را به قم آورد و در خانة خود نگهداري كرد. هر بيماري صعب العلاجي كه خود را به اين زنجيرها ميماليد، در حال، شفا مييافت.
♦️ ابوالحسن الرضا وفات كرد و در محلة موسويان (خيابان آذر فعلي) مدفون شد، يكي از فرزندان اش بيمار گرديد. داخل اطاق شده سر صندوق را برداشت زنجيرها و ميخها را نيافت».
🤲ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه امروز
دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
پخش شده از شبکه یک سیما
🔰 همراه شما هستیم در پیام رسان👇👇
🌎 تلگرام
🆔https://t.me/Doaye_nodbeh80
🌎 ایتا
🆔https://eitaa.com/Doaye_nodbeh80