💢 نایل فرگوسن استراتژیست یهودی انگلیسی آمریکایی که صهیونیست ها او را جانشین کیسینجر کرده اند، در تحلیلی آشفته، اضطراب خود را بروز داده و از آینده رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرده و افق تحولات را تیره و تار دیده. او که به اسلام ستیزی شهره است، در این تحلیل عمق ایران ستیزی خود را نمایانده است.
-------------
❓ آیا جنگ جهانی سوم رخ خواهد داد؟ خطر تشدید جنگ اسرائیل و حماس
2⃣ بخش دوم
✍ نیل فرگوسن
🔻 اجتناب از این نتیجه گیری که ایالات متحده از تهدید ناشی از ایران و نیروهای نیابتی آن راضی بود، دشوار است. من معتقدم که این پیامد آن بود که دولت بایدن - و به ویژه فرستاده ویژه آن در ایران رابرت مالی (که اکنون تحت تحقیق FBI است) - در تلاشهای خود برای احیای توافق هستهای منعقد شده با ایران توسط پرزیدنت اوباما بیش از حد پیش رفتند. اگر آنها زمان بیشتری را صرف تمرکز بر تبانی ایران با حماس، جهاد اسلامی و حزبالله میکردند و زمان کمتری را برای گوش دادن به نفوذیهای طرفدار تهران صرف میکردند، ممکن بود کمتر از رویدادهای اخیر غافلگیر شوند.
🔻 تشخیص اثرات درجه دوم و سوم این بحران، نیم قرن بعد، آسان نیست. یکی از راههای درک بزرگی بالقوه آنها این است که بپرسیم آیا رابرت گیتس، وزیر دفاع سابق آمریکا، که در مجله فارین افرز قبل از حمله به اسرائیل مینویسد، درست میگوید: «ایالات متحده اکنون با تهدیدات جدیتری نسبت به دهههای گذشته برای امنیت خود مواجه است. ، شاید همیشه پیش از این هرگز با چهار دشمن متحد همزمان - روسیه، چین، کره شمالی و ایران - مواجه نشده بود که زرادخانههای هستهای جمعی آنها ظرف چند سال میتواند تقریباً دو برابر اندازه خود شود.
🔻 گیتس استدلال کرد، مشکل این است که در لحظه ای که رویدادها نیاز به یک پاسخ قوی و منسجم از سوی آمریکا دارند، "کشور نمی تواند پاسخی ارائه دهد".
🔻 من پنج سال است که استدلال کرده ام که ایالات متحده و متحدانش در حال حاضر خود را در یک جنگ سرد جدید، این بار با جمهوری خلق چین، می بینند. من به مدت یک سال و نیم استدلال کرده ام که جنگ در اوکراین تقریباً معادل جنگ کره در طول جنگ سرد اول است، که نشان دهنده یک تقسیم ایدئولوژیک و همچنین ژئوپلیتیک بین کشورهای "ریملند" (انگلسفر، اروپای غربی و ژاپن) و کشورهای «هارتلند» اوراسیا (چین، روسیه و ایران به اضافه کره شمالی).
🔻 و من از ژانویه هشدار داده ام که جنگ در خاورمیانه ممکن است بحران بعدی در یک آبشار از درگیری باشد که پتانسیل تشدید به جنگ جهانی سوم را دارد، به خصوص اگر چین از این لحظه استفاده کند - شاید در اوایل سال آینده - و تایوان را محاصره کنند. اکنون که جنگ خاورمیانه واقعاً آغاز شده است، تاریخ چه مسیری را طی خواهد کرد؟
🔻 ابتدا اجازه دهید شبهات مربوط به همدستی ایران را رد کنیم. حماس و جهاد اسلامی فلسطین و حزب الله توسط تهران تامین مالی می شوند. در حال حاضر واحدهایی از سپاه پاسداران ایران در سراسر سوریه وجود دارد که آماده کمک به حزب الله علیه شمال اسرائیل هستند. جدای از پیگیری جاه طلبی نهایی خود برای محو اسرائیل از نقشه، هدف ثانویه تهران از بین بردن یا حداقل از بین بردن نزدیکی قریب الوقوع عربستان و اسرائیل بود. موفق بوده است. رسانه های سعودی به سرعت به تقبیح "اشغالگری اسرائیل" به عنوان عامل درگیری و محکوم کردن "مجازات دسته جمعی" اسرائیل برای غزه پرداخته اند.
دوم، این فقط اسرائیل نبود که در آخر هفته گذشته دچار شکست اطلاعاتی شد. به گزارش تایمز اسرائیل، ژنرال عباس کامل، وزیر اطلاعات مصر، میگوید که او شخصاً تنها ده روز قبل از حمله به بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل گفته بود که برای «یک عملیات غیرعادی، یک عملیات وحشتناک» آماده شود. ممکن است در مورد اینکه چرا نتانیاهو، اکنون رئیس دولت وحدت ملی، این هشدارها را نادیده گرفته است (اگرچه او دریافت آنها را رد می کند) حدس و گمان می رود. اما این دولت بایدن بود که در بهترین حالت چشم بسته بود. درست یک هفته قبل از حملات غزه، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی، به مخاطبان آمریکایی میگفت: «منطقه خاورمیانه امروز ساکتتر از دو دهه گذشته است. . . میزان زمانی که امروز باید برای بحران و درگیری در خاورمیانه صرف کنم، در مقایسه با هر یک از پیشینیان من که به ۱۱ سپتامبر بازمیگردد، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. شاید صرف زمان کمی بیشتر توصیه می شد.
ادامه در پست بعد..
#خبار_استراتژیک
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢 نایل فرگوسن استراتژیست یهودی انگلیسی آمریکایی که صهیونیست ها او را جانشین کیسینجر کرده اند، در تحلیلی آشفته، اضطراب خود را بروز داده و از آینده رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرده و افق تحولات را تیره و تار دیده. او که به اسلام ستیزی شهره است، در این تحلیل عمق ایران ستیزی خود را نمایانده است.
-------------
⁉️ آیا جنگ جهانی سوم رخ خواهد داد؟ خطر تشدید جنگ اسرائیل و حماس
3⃣ بخش سوم
✍ نیل فرگوسن
🔻 اکنون آمریکا چه می کند؟ به سختی می توان باور کرد که تیم بایدن به اندازه کیسینجر در سال ۱۹۷۳ موثر باشد. آنها با اعزام این دو گروه حامل، به دنبال بازدارندگی حزب الله - به عبارت دیگر، ایران - از گشودن جبهه دوم علیه اسرائیل از لبنان هستند. اما مشخص نیست که بازدارندگی آمریکا بیشتر از آنچه در فوریه ۲٠۲۲ در برابر روسیه موفق شد، موفق باشد. نیروهای نیابتی ایران در یمن و عراق قبلاً تهدید کرده اند که در صورت مداخله ایالات متحده، پایگاه های نظامی آمریکا در خاورمیانه را هدف قرار خواهند داد.
🔻 ایرانیها مطمئناً بیمیلی واشنگتن برای کشیده شدن به جنگ علیه نیروهای ایرانی در لبنان و سوریه را تشخیص میدهند. کارشناسان منطقهای در وزارت امور خارجه به کارفرمایان خود یادآوری خواهند کرد که اسرائیل در سال ۱۹۸۲ به طرز وحشتناکی در لبنان گرفتار شد - و بیش از ۲٠٠ پرسنل آمریکایی در یک حمله تروریستی در بیروت در سال بعد کشته شدند.
🔻 در مورد متحدان اروپایی آمریکا چطور؟ واقعیت این است که آنها بسیار کمتر از اوکراین متحد هستند. اتحادیه اروپا تا کنون بزرگترین کمک کننده به تشکیلات خودگردان در حال فروپاشی فلسطین است. روز دوشنبه، الیور ورهلی، کمیسر همسایگی کمیسیون اروپا، در توییتی نوشت که این کمیسیون همه کمکهای خود به فلسطینیها را تعلیق میکند. با این حال، ورهلی، که مجارستانی است، به سرعت مجبور به عقب نشینی شد، زیرا با کشورهای عضو مشورت نکرده بود، که ۹ نفر از آنها فلسطین را به عنوان یک کشور رسمی به رسمیت می شناسند. گزارش شده است که سه نفر دیگر - ایرلند، لوکزامبورگ و دانمارک - در بیانیه رسمی اتحادیه اروپا در واکنش به این حملات به دنبال اشاره به کاهش تنش بودند.
🔻 در هر صورت، اروپاییها احساس میکنند که دست خود را به اندازه کافی در مورد جنگ اوکراین پر کردهاند که در مورد آن اجماع بیشتری وجود دارد. با این حال، جدا نگه داشتن این دو جنگ دشوارتر از آن چیزی است که تصور می شود. روسیه از طریق حضور در سوریه از جمله سامانههای پدافند هوایی که در سوریه دارد، بهطور غیرمستقیم درگیر بحران خاورمیانه است. تبلیغات روسیه در حال حاضر سعی در ایجاد اختلاف بین کیف و اورشلیم دارد. و حداقل رقابتی بین اوکراین و اسرائیل برای تامین انواع خاصی از مهمات، به ویژه بمب های هدایت شونده و گلوله های توپخانه ۱۵۵ میلی متری وجود خواهد داشت.
🔻 ارتباط مناقشه خاورمیانه با اوکراین - و همچنین درگیری های دیگر - به دو چیز بستگی دارد: میزان تبانی بین "محور بد اراده" جدید و میزان عزم آمریکا. دلایلی وجود دارد که می ترسیم اولی قابل توجه باشد و دومی خیر.
برای کسانی که قبلاً توجه نداشتند، اکنون باید روشن شود که دو ستون پنجم متمایز در غرب وجود دارد: شارلاتان های پوپولیست در راست افراطی و همچنین چپ استالینیستی که جنایات جنگی پوتین را کم اهمیت می دانند و ترکیبی از احمق های مفید و هواداران اسلام گرا در چپ که تروریست های حماس و جهاد اسلامی را به عنوان مبارزان آزادی در برابر استعمار اسرائیل تجلیل می کنند.
🔻 همچنین نیروهای اقتصادی و سیاسی قدرتمندی وجود دارند که ایالات متحده را به سمت نوعی «مماشات» هدایت می کنند، به ویژه این تصور که رای دهندگان آمریکایی بیشتر به وضعیت اقتصادی داخلی خود اهمیت می دهند تا «جنگ های همیشگی» جدید - اصطلاح مورد علاقه انزواطلب ها در هر دو. طرف های طیف سیاسی و همانطور که از نحوه مدیریت جو بایدن در حمله روسیه به اوکراین مشخص شد، هیچ چیز رئیس جمهور ایالات متحده را بیشتر از اینکه ممکن است ناخواسته وارد جنگ جهانی سوم شود، نگران نمی کند.
🔻 البته طنز ماجرا این است که مماشات و شکست بازدارندگی بود که غرب را وارد جنگ جهانی دوم کرد.
🔻 من از زمان انتخاب بایدن استدلال کردهام که در دهه ۱۹۷٠ مجدداً در انتخابات شرکت میکنیم. امروز، من به طور فزاینده ای می ترسم که بتوانیم دهه ۱۹۳٠ را دوباره اجرا کنیم. اگر اسرائیل متوجه شود که نمی تواند با یک جنگ سه جانبه در غزه، کرانه باختری و لبنان مقابله کند و برای کمک نظامی علیه ایران به آمریکا مراجعه کند، به یکی از لولاهای تاریخ رسیده ایم. آینده جهان روی آن خواهد چرخید.
🔸 نایل فرگوسن عضو ارشد خانواده Milbank در موسسه هوور و ستون نویس Bloomberg Opinion است.
#خبار_استراتژیک
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
هدایت شده از ابوالحسن صادقی جهانی
☸ پیشینه #مسئول_ستیزی در ایران
✍ د.ابوالحسن صادقی جهانی
❇️ از مشروطه تا کنون روشنفکران ایرانی بر #آونگی سوار بودند که بین مسئول گرایی و مسئول ستیزی در نوسان بوده است. این وضعیت از آن جهت #دیالکتیکال توصیف شد که در آن دو گرایش متضاد دوش به دوش یکدیگر پیش رفته و بر یکدیگر موثر بوده اند و در نهایت #نسخه_جدیدی از هر یک پدید آمده است.
❇️ مراد از مسئول گرایی، جستجوی راههای تمدن، تجدد، توسعه یا پیشرفت به واسطه و عاملیت مسئولان، سیاستگذاران و خط مش نویسان است. یعنی مسئولان در برنامه هایی که برای اصلاح و بهبود امور ارائه می شود؛ دست بالا به عنوان عامل را دارند.
❇️ دسته دوم آن است که پیشرفت و ترقی را بی واسطه با مسئولان جستجو می کنند. از دید این دسته موتور محرک در جایی خارج از نظام دیوانی بایدجستجو کرد.(مثلاً حوزه فرهنگ،اخلاق و ..) قرار دارد و برای پیشرفت، ابتدا باید بتوانیم تحولی به عنوان مثال در اخلاق پدید آوریم و بدین ترتیب حتی روشنفکران و مسئولان متأثر از این تحول، اصلاح خواهند شد.
❇️ به نظر می رسد تجارب تاریخ معاصر در باره نسبت که روشنفکران با مسئولان (خط مش نویسان، سیاستگذاران و مسئولان) برقرار میسازند؛ حاوی نکات مهمی باشند.
❇️در دوره پس از استقرار جمهوری اسلامی،میان روشنفکران با خاستگاه غربی (بویژه رویکرد هابرماسی ) اندیشه های مسئول ستیز همواره مسلط بوده و این اندیشه تولید شده است؛ که مسئولان در ایران هیچوقت نتوانسته اند مدال خادمی و مسئولیت پذیری( بخوانید خائن، کم کار، باند باز، بی سواد، کار نابلد و..) بر گردن بیاویزند؛ نقد اصلی این نوشتار نیز بر این مساله استوار دارد.
ادامه دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کشور از سوءمدیریت فرهنگی و عدم برخورد قاطع با هنجارشکنان بیقانون رنج میبرد!
‼️ پژمان جمشیدی که در اغلب فیلمها و سریالهای تلویزیونی، شبکه نمایش خانگی و همچنین تیزرهای تبلیغاتی نقش پررنگی دارد ، همراه با همسرش که به صورت علنی کشف حجاب کرده بود در تشییعجنازه مرحوم آتیلا پسیانی حاضر شد.
‼️این حجم از تاکید گستاخانه سلبریتیها بر بیبندوباری قابل قبول نیست.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🚫 تمرکز ۲۷ ماهواره تصویربرداری بر روی غزه
♻️اطلاعات مهم از کمک فرانسه و آمریکا به صهیونیستها
❇️خبرگزاری تسنیم به کمک متخصصان دادههای ماهوارهای در ایران به اطلاعاتی دست یافته که نشان میدهد که یک روز پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی، غربیها با استفاده از ماهوارههای خود به کمک تمام قد این رژیم آمدهاند.
❇️این اطلاعات نشان میدهد که فرانسویها با ۵ ماهواره تجاری روی باریکه غزه متمرکز شدهاند و روزانه به طور میانگین بین ۱ تا ۲ بار تمام باریکه غزه و اطراف آن را با استفاده از سنجندههای پیشرفته این ماهوارهها، تصویربرداری و پایش کردهاند. قدرت تفکیک مکانی این ماهوارهها بین ۳۰ سانتی متر تا ۱.۵ متر است که همگی قابلیت بسیار خوبی برای رصد تغییرات زمین و تحرکات به شمار میآید.
❇️از سوی دیگر، آمریکا هم با تعداد زیادی ماهواره تجاری شامل منظومه ماهوارهای بزرگی متشکل از ۳ ماهواره بزرگ و ۱۹ ماهواره کوچک تجاری (جمعا ۲۲ ماهواره) از روز ۱۶ مهر پا به میدان گذاشته و به طور میانگین روزانه حداقل یک بار، از تمام نوار غزه و اطراف آن تصویربرداری کردهاند.
❇️اگرچه رژیم صهیونیستی دارای ماهواره تجاری با قدرت تفکیک مکانی ۳۰ سانتی متر است و حتی ماهواره جاسوسی در اختیار دارد اما قطعا به دلیل سرعت تحولات به تصاویر ماهوارههای تجاری آمریکایی و اروپایی برای رصد باریکه غزه و شناسایی مواضع مقاومت اسلامی نیاز داشت که این نیاز توسط فرانسه و آمریکا برآورده شده است تا رژیم بتواند مناطق مختلف غزه را پایش کند و دست به قتل عام مردم مظلوم غزه بزند و همچنین رزمندگان مقاومت را نیز هدف قرار دهد.
#جنگ_روایتها
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🚨 شیوع بیماری زردگرفتگی
1⃣ #زردگرفتگی چیست؟
زردگرفتگی حالتی است برای مخاطبانی که تحت تاثیر مداوم #رسانههای_زرد قرار گرفتهاند. درواقع این حالت زمانی رخ خواهد داد که یک فرد، توسل به اوهام(توسل به جهل) را برتر از سخن متخصصین بداند.
2⃣ این بیماری با انسان چه میکند؟
غایت این بیماری، به بلاهت کشاندن انسان است.
این بیماری انسان را وادار میکند که به دور خویش حصاری بکشد و از مواجهه با افکار متناقض دوری کند. همچنین در انسان این توهم را ایجاد میکند که در هر حالتی همیشه حق با او و منابع زرد او است.
❗️متاسفانه آنها از دیدگاه صفر و صدی هم رنج میبرند و این بیماری انسان را به زودباوری رسانهای دچار میکند.
3⃣ علائم زردگرفتگی چیست؟
از شایع ترین علائم میتوان تعصب بیجا، مغلطه در مغلطه، تخطئه کردن افکار متناقض، فحاشی، عدم تسلط بر مطلب، عدم ارائه مدارک و منابع جهت راستیآزمایی، ارجاع مخاطب به تحقیق بیشتر در گوگل صرفا جهت فرار از پاسخگویی، برچسب زنی و انگ زنی یا حتی استفاده از جمله "در آینده مشخص خواهد شد" میباشد!
4⃣ آیا دارویی برای این بیماری وجود دارد؟
دو داروی #سواد_رسانه و #تفکر_انتقادی تنها داروهای معرفی شده برای پیشگیری و درمان است.
💢 بیماریها روز به روز خواهند آمد و روز به روز روشی جدید برای مقابله با آن معرفی میشود که بهتر از قبلی است. آنچه که ثابت است #جهل_رسانهای میباشد و امید است روزی دانش و تجهیزات آنقدر پیشرفته شود که موضوع سواد رسانه و تفکر انتقادی تبدیل به بدیهیات و دانش پایه در امور انسانی شود.
#جهلشناسی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️منشه امیر روزنامهنگار، برنامهساز رادیو، نویسنده و گوینده صهیونیست ؛
"پیش بینی حضرت امام علی خامنهای به وقوع پیوست، اسرائیل داره فرومیپاشد"
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢 امشب مردم جهان هلوکاست واقعی را جلوی چشمان خود دیدند
📲سردبیر الجزیره وضاح خنفر نوشت: "این صهیونیستهای مجنون میخواهند به زودی میزبان بایدن باشند، آیا از رهبران عرب صدایی در خواهد آمد؟ یا تسلیم بودن به یک صفت ذاتی برای آنها تبدیل شده است؟!"
🔺 رژیم اشغالگر و وحشی صهیونیستی در جنایتی هولناک ا حمایت دولت جنایتکار و بیشرف آمریکا، بیمارستان المعمدانی در مرکز نوار غزه را بمباران هوایی کرد و بیش از ۵۰۰ نفر را به شهادت رساند.
‼️ صهیونیستها هیچ مرزی در وحشیگری ندارند و دنیا نیز ساکت است!
#ژئوپیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⭕️ رسانههای رژیم صهیونیستی و حامیان آنها تلاش بیوقفه ای در معرفی اتفاقات اخیر و آنچه به اسم «حمله حماس» به اسراییل میشناسیم، به عنوان #۱۱سپتامبر اسراییل دارند!
💢آگاهان واقفاند که ۱۱ سپتامبر یکی از بزرگترین #فالس_فلگ های تاریخ بود که بهانهای برای حمله به چند کشور، قتل و غارت و حضور دایمی در منطقه بسیار استراتژیک #هارتلند / افغانستان و حومه شد!
‼️۱۱ سپتامبر اسراییل ممکن است در راستای وارد کردن ایران به یک جنگ باشد که تا کنون در این هدف موفق نبودهاند!
‼️اما تصور کنید یکی از همین موشکهای سرگردان بطور کاملا اتفاقی روی یکی از ناوهای جنگی امریکا فرود بیاید،
تنها کشوری که توان و جرات همچنین حرکتی را دارد ایران است!
⁉️شاید ۱۱ سپتامبر واقعی اسراییل هنوز به وقوع نپیوسته باشد!!؟؟
#سیاست_بینالملل
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📼 فیلمی که حنانیا نفتالی از اتاق جنگ رسانهای اسرائیل منتشر کرده است.
🔺🔺‼️🔺🔺و اما
🗣 به اعتقاد من ما در ایران به معنی واقعی و صحیح کلمه #اتاق_جنگرسانهای نداریم اگرهم داریم وضعیت آن عبارت است از:
⏺ محدود به وب فارسی است و کمتر به حوزه غیر فارسی ورود دارد.
⏺ بدون فرماندهی کارا و هوشمند است.
⏺ کانالیزه شده با برد اثرگذاری محدود است
⏺ ناکارآمد و بدوی است
⏺ اقتضائات روز و اتمسفر حاکم بر فضای مجازی را به درستی نمیشناسد.
⏺ مستقل و منسجم نیست ( یعنی اگر وجود داشته باشد افراد داخلش به جز فرماندهی اتاق جنگ رسانه ای ۷۰۰ وظیفه، شغل و دغدغه دیگر هم دارند)
#فراز_خاکستری
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⭕️مسئله غزه و رخوت نهادهای فرهنگی کشور
‼️نقدی بر بیکنشی #نهادهای_فرهنگی
🔺 حداقل من به یاد نمیآورم در کدام حادثه و رخدادهای بینالمللی نامی از ابتکار، حضور، میدانداری و حرکت اثرگذار مجموعههای زیر شنیده باشم. مجموعههایی چون:
مجمع جهانی تقریب مذاهب
مجمع جهانی اهلبیت علیهمالسلام
سازمان فرهنگ و ارتباطات
رایزنی فرهنگی جمهوریاسلامی
جامعة المصطفی
بهغیر از چند کنفرانس سنتی سالیانه و کم رمق که اثر آن را هم اطلاع ندارم!
⁉️امروز مگر #غزه بهعنوان #مسئله_اول_جهان_اسلام مطرح نیست؟
پس مجمع جهانی تقریب مذاهب کجاست؟
چرا علمای مذاهب را جمع نمیکند؟ تا همه سخن بگویند، محکوم کنند، سیاستهای ملی و در لایه أمت ها را پیگیری کنند؟ تا یک اجماع مذهبی بسازد و یک جبهه دینی شکل دهد در #مقیاس_جهانی ؟
⁉️مجمع جهانی اهلبیت علیهمالسلام کجاست؟ علمای شیعه و شیعه دوستان را جمع کند و در مناطق خود به هوادارای از #غزه برانگیزاند و نقش انحصاری برای آنها تعریف کند؟
⁉️سازمان فرهنگ و ارتباطات و رایزنیهای فرهنگی چه میکنند؟ چرا در کشورهای مختلف نخبگان فکری و هنری و فرهنگی را درنمییابند؟ چرا #موج_نخبگانی طراحی نمیکنند؟
‼️ در نهادهای فرهنگی با #رخوت_ساختاری مواجهیم!
🔺دردناکتر اینکه وقتی امروز #آقا درباره #رسالت_علما سخن گفتند خیلی بعید میدانم این نهادها خود را مخاطب سخن آقا دانسته باشند و برای خود نقشی تعریف کرده باشند! مگر #استنطاق_اندیشمندان پروژه کمی است در این میانه اگر کسی اهل فهم و درک موضوع باشد؟
⁉️در داخل کشور مرکز رسيدگی به امور مساجد و نهاد نمایندگی در دانشگاه و دفتر تبلیغات و سازمان تبلیغات و حوزه هنری کجای ماجرا هستند؟
⁉️چرا در حوادث مهم نمیتوانیم سناریوی ملی و بینالمللی طراحی کنیم؟ و اثرگذاری واقعی بسازیم؟
#سازمان_فرهنگ_و_ارتباطات
#مجمع_جهانی_تقریب_مذاهب
#مجمع_جهانی_اهلبیت
#رایزنی_فرهنگی
#تعلیقات
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir