🔴 #ترامپ و #ایران
🔺صرفا یک #پیشبینی است
🔺ایران #وعده_صادق۳ رو انجام میدهد.
#ایران حتی اگر با قدرت شدیدی به تست گرم اسرائیل در #حمله به خاک کشورمان #پاسخ ندهد، قطعا مرحلهی بعدی #حملهی_همهجانبه از سوی اسرائیل و آمریکا به کشور ما خواهد بود. (به پاسخ ندادن اصلا نباید فکر کرد، چون اتفاقا اگر پاسخ ندیم، این فاجعه است)!
💥 #ترامپ غیرقابل پیشبینی است. در عین حال که تاجر و معاملهگر هست، اما به شدت غیرقابل پیشبینی هست.
🚨 بعد از #وعدهی_صادق۳، ترامپ احتمالا دستور همراهی و کمک نیروهای منطقهای ارتش #آمریکا (سنتکام) با نیروی هوایی #اسرائیل برای حمله به برخی تاسیسات نظامی و انرژی ایران را با دو هدف،صادر خواهد کرد.
▪︎گرفتن ابتکار عمل از ایران و
▪︎نشاندادن چنگ و دندان و گرفتن زهر چشم!
📌 ترامپ بلافاصله بعد از این حمله، #پیشنهاد #مذاکره به ایران خواهد داد. مذاکره در خصوص عدم حمایت ایران از نیروهای #محور_مقاومت و به رسمیت شناختن اسرائیل (احتمالا اسرائیل ۱۹۶۷ میلادی) در ازای رفع برخی تحریمهای ایران! (جهت فریب ایرانیها)
⚠️ خائنین و مهرههای #نفوذی اسرائیل در ایران، بار دیگر بر طبل #مذاکرات و #سازش خواهند کوبید. با کمک #رسانههای فارسیزبان خارجنشین، #سلبریتیها و مزدوران رسانهای داخلی، در بین تودهی مردم #خطای_محاسباتی ایجاد میکنند که ببینید #تحریم برداشته شده، اما عدهای اقلیت در بدنهی حاکمیت، به دنبال #جنگ هستند!
⚠️ ده ضربه تا خیمه معاویه...، مراقب باشید #بازی_نخوریم ‼️
#صدای_ظهور
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 ترور آلارم با خط و نشان کشیدن برای ایران، چین، لبنان، سوریه، روسیه، عراق و یمن؛ وزیر جدید را ژنرالِ آرماگدون معرفی کرد.
✍ با تمام نقدهایی که به نتانیاهو میشود و حتی گفته شده که برخی از سربازان بخاطر برکناری گالانت، دیگر نمیجنگند؛ اما بدانید که او بسیار آخرالزمانی فکر میکند و درصدد است افراد تندرو و معتقد به آخرالزمان صهیونیستی در کابینهاش بکار گیرد.
🔺برکناری گلانت نیز باید در همین راستا تحلیل کرد.
1️⃣ #نتانیاهو یک سیاستمدار معمولی نیست. او به یک معنا، یک رئیس دولت افراطی، به آن مفهوم که نفتالی بنت و آویگدور لیبرمن چنین شناخته میشوند، نیست.
2️⃣ او فردی است که از ابتدا توسط #محافل_فرقهای صهیونیستی شناسایی و مرحله به مرحله به بالاترین جایگاه در این رژیم رسید، تا پیشبرندهٔ پروژههای #شیطانی این محافل، نه تنها برای فلسطین و منطقه، بلکه کل صحنهٔ بینالملل باشد.
3️⃣ نتانیاهو مأموریتی ویژه دارد و با کمک همپیمانان خود به دنبال جنگ آرماگدون و زمینه ساز ظهور ماشیح است.
4⃣ صهیونیست ها به اسم یهود و ماشیح برای خود مشروعیت درست کردند اما در واقع شیطان پرستانی بیش نیستند.
#ساعت۰۰:۰۰
#ژئوپلیتیک_رسانه
@Dr_bavir
🔴رویترز: پیروزی ترامپ میتواند شروع دورانی پر مخاطره باشد
💬ارزیابی رویترز از سیاستهای ترامپ در دولت جدید:
🔹پیروزی ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴، به دوران پر مخاطرهای برای ایالات متحده و جهان منجر میشود.
🔸سیاستهای اقتصادی ترامپ برای کاهش مالیاتها و مقرراتزدایی از بازارها، ممکن است برای شرکتها و بازارها مفید باشد، اما خطرات بزرگی برای عموم مردم به همراه دارد.
✅تحمیل تعرفههای بالاتر و افزایش تورم میتواند به قیمتهای بالاتر کالاها برای عموم مصرفکنندگان منجر شود.
🔹از نظر بینالمللی، روابط ایالات متحده با متحدانش به خطر خواهد افتاد و احتمالاً ترامپ، از یک طرف روابط با روسیه را تقویت خواهد کرد و از طرف دیگر فشار بر چین را افزایش خواهد داد که این رویکرد می تواند به تشدید تنش ها بین پکن و واشنگتن منجر شود.
🔸سیاستهای او در زمینه محیط زیست میتواند به تأخیر در تحقق اهداف برنامه های چشم انداز در حوزه تغییرات اقلیمی منجر شود.
💢رویکرد ترامپ برای تضعیف نهادهای دموکراتیک و بیاعتمادی وی به سیستم قضایی، میتواند ثبات داخلی آمریکا و ثبات جهانی را به خطراندازد.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_ba
📌ایلان ماسک، ترامپ را رییس جمهور آمریکا کرد و صدا و سیما پزشکیان را !!!
‼️با شهادت آیتالله رئیسی و برگزاری انتخابات زودهنگام در ایران، #صداوسیما در همان لحظات آغازین کمر همت را خیلی محکم برای تدارک انتخاباتی پر شور بست تا شعار تحول را به نمایش بگذارد.
خروجیِ گرفتنِ جلسات مکرر مدیران #رسانه_ملی در پشت درهای بسته، به گرفتن یک ژست روشنفکری منجر شد که با آوردن کارشناسانی از جمله ظریف با نیرنگهای مردم فریبانهاش و آن استاد میکروفون پرت کن، که استودیوی برنامه را به کلاس بازیگری و خلق یک سکانس ماندگار تبدیل کرد. تا این سبک برگزاری مناظره در رسانه ملی، فضای شبکههای اجتماعی را به ضرر #جبهه_انقلاب تغییر داد و نهایتا منجر به رای آوردن #پزشکیان شد...
🔺در انتخابات اخیر آمریکا هم بازیگریِ #ایلان_ماسک، مدیرعامل ایکس و تسلا، توانست #ترامپ را از بایکوت رسانهای در بیاورد و چهرههای مشهور هالیوودی و ورزشکاران سرشناسِ پشت هریس را در یک نبرد رسانهای شکست دهد، تا برخلاف تمام نظرسنجیهایی که کاملا هریس را رئیسجمهور آینده آمریکا پیشبینی کرده بودند، ترامپ چهل هفتمین رئیس جمهور ایالات متحده شود.
#ژئوپلیتیک_رسانه
@Dr_bavir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️خباثت و دورویی دولتهای منطقه، و محبوبیت "جمهوری اسلامی ایران" در جهان
💢گزارش شبکه #الجزیره در خصوص حضور بیش از ده هزار سرباز_مزدور اردوغان در صفوف ارتش صهیونیستها نشان داد که #ترکیه، #امارات و #عربستان روی دیگر #اسرائیل و #داعش هستند.
🔺 طبق آمار شبکه الجزیره ۴۰۰۰ نفر از نیروهای ترکیه درحال #جنگ برعلیه #غزه بیپناه مشارکت داشته که ۶۵ نفر از آنها تا کنون کشته شدهاند.
‼️غرب اینگونه مردم ترکیه و دیگر کشورها را فریب میدهد!
دولت ترکیه علیه اسرائیل شعار میدهد و #رسانههای_اسرائیلی از افزایش تنش بین ترکیه و صهیونیستها میگویند! و مردم ترکیه هم تصور میکنند یک دولت ضد صهیونیستی دارند.
🔺همهی این دروغها در حالی است که دولت ترکیه با اشغالگران صهیونیست مبادلات نظامی و اقتصادی دارد!
📌 در مقابل یکی از دلایل مهم علاقمند شدن مردم آگاه و نخبگان جهان و منطقه به #جمهوریاسلامی، "صداقت جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مظلوم" است.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🛑 کلاهبردارانی با پروفایلهای مذهبی و عمدتا به اسم خانم در فضای مجازی/ مراقب باشید‼️
‼️ سوءاستفاده از حساب کاربری هک شده و ارسال درخواست قرض الحسنه و کمک به یکی از شگردهای رایج مجرمان سایبری تبدیل شده است.
🚫مواظب هکرها باشید و شماره کارت از کسی دریافت نکنید.
🔺در اکثر گروهای مذهبی با پروفایل مذهبی و بویژه به اسم خانم (فاطمه.. زهرا... و...) مشاهده میکنید، با حربه زنانه که چند روز دیگه یارانه میدن و حرام خوار نیستم و من هم مثل خواهرتان و...
از احساس و عواطف مذهبی مردم به گماک اینکه زنی گرفتار پشت قضیه است سواستفاده میکنند و متاسفانه بسیاری از افراد که فکر می کنند به یک نیازمند کمک می کنند، گرفتار و حسابهایشان خالی میشود!
‼️مراقب باشید؛ به هیچ عنوان در فضای مجازی به کسی که نمیشناسید کمک نکنید.
نگران نباشید و عذاب وجدان نگیرید.
🔸 اگر کسی نیازمند باشد حتما توسط کمیته امداد و صندوق های حمایتی، شناسایی و به آنها کمک میشود.
🔺تصاویر بالا پیامهایی است کی طی دو سه ماه گذشته در گروههای مختلف مذهبی و خبری منتشر شده است...
#آسیبهای_اجتماعی_نوپدید
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 دو دو تا چهار تا!
♻️ با سکوی ایلان ماسک میخواهیم دنیا را تکان دهیم؟!!!
🎥 #ایلان_ماسک (مالک اکس یا همان #توییتر سابق) حتی اگر این سخنان را نمیگفت هم به هزار و یک دلیل، مخالف فعالیت سکوی مجازی اکس در جمهوری اسلامی بودیم.
⚠️ اما حالا که اینقدر علنی علیه ما میایستد، چرا باید با فعالیت افسارگسیخته فیلترشکنها در کشور، این جنگنده مجازی دشمن، در کشورمان تاخت و تاز کند و از آن بدتر اینکه برخی مسئولین یا نمایندگان ما در این سکوی دشمن به مردم، گزارش دهند یا تبریک بگویند؟!!!
#فرهنگ_و_فضایمجازی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴⁉️واتس اپ رفع فیلتر شد؟
❗️ظاهراً دسترسی بدون فیلتر به واتس اپ امکانپذیر شد.
🔺مشخص نیست که این دسترسی حاصل اختلال است یا رفع فیلتر.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢سرفصل دو سخنرانی مهم انتخاباتی #دونالد_ترامپ قبل از پیروزی در #انتخابات_آمریکا درخصوص آیندهی منطقهی غرب آسیا، اسرائیل، ایران و جبهه مقاومت
‼️من کاندیدای کسانی هستم که میخواهند از #تمدن_غرب و اسرائیل و #آمریکا دفاع کنند. وقتی به کاخ سفید برگردم، خیلی سریع ثبات را در خاورمیانه برقرار و جهان را دارای #صلح خواهم کرد!
‼️اگر من پیروز نشوم #اسراییل از روی نقشه #محو میشود! حمله ۷ اکتبر (عملیات #طوفان_الاقصی) به اسرائیل، بدترین حمله به مردم یهود بعد از هولوکاست بود. اگر من رئیسجمهور بودم این حمله رخ نمیداد.
‼️بیثباتی در منطقهی #غرب_آسیا به بالاترین سطح خود طی ۵۰ سال اخیر رسیده. با پیروزی کامالا هریس، #اسرائیل طی ۲ سال #نابود میشود.
‼️امروز داشتم به نقشه منطقه (غرب آسیا) نگاه میکردم! سرزمین اسرائیل #خیلی_کوچک است! من ارتشهای ایران (نیروهای #جبهه_مقاومت در منطقه) را نگاه میکردم. صدها هزار نظامی دارند. #خیلی_زیاد است.
‼️من داشتم میگفتم که اسرائیل در مقایسه با کشورهای خیلی بزرگ #خاورمیانه (غرب آسیا) زیادی کوچک است. آیا راهی هست که اسرائیل را کمی #بزرگتر کنیم؟ اسرائیل خیلی ریز است!
‼️اسرائیل الان در سه #جبهه (غزه، لبنان و کرانه باختری) میجنگد و توان و نیروی کافی برای ادامه جنگ در سه جبهه را ندارد!
‼️ تصرف خاورمیانه برای #ایران فقط دوازده دقیقه طول میکشد! ایران به راحتی میتواند در دوازده دقیقه، کل غرب آسیا را تصرف کند.
#صدای_ظهور
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 میدان اصلی نبرد را گم نکنیم!
🔺اولویت اصلی «بنیامین نتانیاهو» در برخورد با ایران نه حمله نظامی بلکه بمباران تبلیغاتی است.
او 12 سپتامبر 2002 در جلسه استماع «کمیته اصلاحات دولتی» مجلس نمایندگان آمریکا با تأکید بر اینکه استفاده از گزینه نظامی در مقابل ایران برخلاف عراق لازم نیست؛ گفت:
«ایران برای مثال 250 هزار دیش ماهورهای دارد؛
اینترنت دارد؛
به رؤسای سیا گفتم اگر میخواهید در ایران تغییر رژیم انجام دهید، لازم نیست [جاسوسبازی] کنید فقط کافی است
➖فرستندههای خیلی بزرگ و قوی بگیرید و سریالهای «محله ملرُز»، «بورلی هیلز» و از این چیزها برای مردم ایران پخش کنید.
همینها باعث خرابکاری و توطئه میشود.
➖مردم و جوانها نگاه میکنند و میخواهند همانطور باشند و اینها ظرفیتهای موجود داخلی برای ایجاد اختلاف در ایران است؛ کشوری که بازترین جامعه را در منطقه دارد.»
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢اصلیترین عامل برتری آمریکا بر جهان کدام است؟
🔺فرید زکریا، تحلیلگر معروف آمریکایی در کتاب "جهان پسا آمریکایی" که در سال 2008 در آمریکا منتشر کرد نظام آموزش عالی آمریکا را اصلی ترین عامل برتری آمریکا در جهان میداند و مینویسد:
▫️آموزش عالی ، بهترین صنعت آمریکا در جهان است. آمریکا با پنج درصد جمعیت دنیا، در صحنه آموزش عالی برتری مطلق دارد و 68 درصد از پنجاه دانشگاه برتر جهان متعلق به این کشور است مزیت آمریکا در هیچ حوزه دیگری تا این حد قاطع نیست. آمریکا 2/6 درصد از تولید ناخالص خود را صرف سرمایه گذاری بر روی آموزش عالی میکند، این در حالی است که اروپا 1/2 درصد و ژاپن 1/1 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف آموزش عالی میکنند.
▫️از سوی دیگر ، آمریکا جذاب ترین مقصد برای دانشجویان خارجی است تا جایی که 30 درصد کل دانشجویان خارجی در جهان در آمریکا تحصیل میکنند .
⁉️اما سیستم آموزشی امریکا چه تفاوتی با دیگر سیستم های آموزشی در دنیا دارد !!؟
▫️نظام آموزشی آمریکا سختگیری چندانی در مورد حفظ کردن دروس ندارد بلکه در پرورش قابلیتهای نقادی ذهن ، که لازمه موفقیت در زندگی است ، عملکرد برجستهای دارد . سایر نظامهای آموزشی امتحان پس دادن یاد میدهند!!، در حالی که سیستم آموزشی آمریکا ، تفکر کردن را میآموزد .!!
چنین کیفیتی روشن میکند که چرا آمریکا در این حد، مخترع و ماجراجو و خطر پذیر تربیت میکند!!
▫️در آمریکا، مردم این امکان را می یابند که جسارت بورزند!!، چالشگر قدرت باشند!!، زمین بخورند و دوباره برخیزند!! . این آمریکاست و نه ژاپن که دهها برنده جایزه نوبل پرورش داده است!!
🔗وزیر آموزش عالی سنگاپور در تشریح تفاوت بین نظام آموزشی کشورش با آمریکا چنین می گوید :
👈🏻"ما هر دو به شایسته سالاری پایبندیم اما در امریکا به شایسته سالاری استعدادها بها میدهند و در سنگاپور به شایسته سالاری در آزمونها!!
👈🏻در آمریکا راه حداکثر بهرهبرداری از استعدادهای انسانها را میدانند!!.خلاقیت، کنجکاوی، ماجراجویی و بلند نظری، همه از شاخصههای سیستم آموزشی آمریکاست!! ...
▫️ژاپن کوشیده است تا با حذف کلاسهای اجباری روز شنبه و افزودن بر ساعات مطالعات عمومی که شاگردان و آموزگاران میتوانند در آن علایق خاص خود را دنبال کنند انعطاف پذیری نظام آموزشی خود را ارتقا بخشد.
✓ فرهنگ آمریکا، مشکل گشایی، پرسش گرایی در برابر قدرت و نو اندیشی را ارج مینهد و به آن بال و پر میدهد . انسانها را برای شکست خوردن آزاد میگذارد!! و سپس فرصتهای دوباره و سه باره در اختیار آنها قرار میدهد این فرهنگ، مشوق انسانهای خود جوش و استثنایی است!! اینها همه عوامل پایین به بالا هستند و امریه های دولتی از خلق آن عاجزند!!."
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢آیا واقعا فرقی دارد چه کسی رئیس جمهور آمریکا باشد؟
🔹پاسخ سوال بالا در کلیات دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، خیر است. اما در جزئیات و روشها حتما و قطعا تفاوتهای بسیاری وجود داشته و خواهد داشت. اینکه دیپ استیت در آمریکا غایت کار خود را براندازی یا تضعیف شدید نظام اسلامی در ایران قرار داده، ربطی به افراد و احزاب ندارد و برای همهی آنها یکسان است. اما روش دستیابی به این هدف در بین روسای جمهور آمریکا تفاوتهای اساسی داشته است.
🔸باید فهم کنیم که ترامپ، کارکتری کاملا خارج از عرف سیاستورزی در جهان مدرن است و همین امر باعث میشود تا رفتارهای افراطی از خود نشان دهد. وقتی قدرت در دست یک افراطی باشد، جهان پیرامون آسیب بیشتری خواهد دید. به ویژه آنکه نوع نگاه او به مسائل جهان مانند ماهیت درگیری با چین، حضور در ناتو، دفاع از اسرائیل، شعارهای غربی مانند حقوق بشر، شرایط آخرالزمانی و... با نگرش بخش اعظم نظام حکمرانی در آمریکا تفاوتهای کم تا زیاد دارد. نوع تعریف پلههای اقدام برای رسیدن به اهداف هم در ذهن او متفاوت با یک سیاستمدار معقول و دارای تجربه است. اینها باعث میشود که شکل و شدت فشار حتما تغییر کند.
🔹برای مثال ترامپ از «پایان دادن به جنگها» سخن میگوید؛ همان کاری که بایدن هم شعارش را میداد. اما روش و نوع تلاش برای تحقق این اهداف مهم است. افزایش برخی فشارها بر طرف مقاومت و نه رژیم وحشی، حتما در اولویت ترامپ در این زمینه خواهد بود. نباید از یاد ببریم که ترامپ نسبت به ایران، نگاهی آخرالزمانی داشت و همان زمان که پیشنهاد معامله میداد، 12 خواستهی کاملا استعماری را روی میز گذاشت. یعنی مواردی که احتمالا حتی بحرین و کویت هم آنها را قبول نمیکردند.
🔸البته باید منصفانه توضیح داد که اصل ایجاد فشار شدید به ایران در سال آخر برجام، چندان تفاوتی بین دو نامزد نداشت و حتما انجام میشد. لذا کار درست، طراحی یک بستهی کامل برای این فشارها بود. کاری که چین با یک بسته اعتباری بزرگ برای بازار داخلی خود از ماهها قبل آغاز کرده بود و حالا برای درگیری آمادهتر است. در آینده بیشتر توضیح خواهیم داد که چرا امکان معامله و مذاکره تا لحظه آخر رفع تحریم در اکتبر آینده وجود نخواهد داشت. کار اساسی این است که کارتهای دشمن را با برخی اقدامات کماثر کنیم و درمقابل برخی کارتها را برای خودمان به وجود آوریم. کاهش نقش درهم و امارات، جنگ در جنوب لبنان و همکاری واقعا راهبردی با چین، آغازگر این مسیر است.
📮 #نواصولگرا
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 #سیگاریهای_کاریزماتیک
🔺در بین نوجوانان و جوانان شخصیت های کاریزماتیک و جذابی وجود دارند که تاثیر گذاری زیادی روی افراد اطراف خود دارند.
‼️ اگر فرزند شما با یکی از این شخصیت ها در ارتباط باشد و آن شخص سیگاری باشد منتظر باشید تا بوی سیگار را از لباس و بدن فرزند خود استشمام کنید. ‼️
☝️ در چنین شرایطی باید تلاش کرد به نحوی بدون تنش فرزندان را از آن ها دور کرد.
#آسیبهای_اجتماعی_نوپدید
#جهاد_تبیین
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
ژئوپلیتیک رسانه
💢اصلیترین عامل برتری آمریکا بر جهان کدام است؟ 🔺فرید زکریا، تحلیلگر معروف آمریکایی در کتاب "جهان پ
🔺پاسخ سرکار خانم (روحیه نظیری) یکی از مخاطبان محترم به مطلب "عامل برتری آمریکا بر جهان".
سلام و احترام
اگر به بنده اجازه بدهید کمی مخالف حضرتعالی باشم:
۱.آمریکا بحث همجنسگرایی و محارم را به نحو اجباری وارد کودکستان ها و مدارس کرد و والدین و معلمانی که مخالف این امر بودند را حتی با توسل به پلیس سرکوب کرد و بحث تغییر جنسیت و جراحی های سنگین تغییر جنسیت را به کودکان ، نوجوانان و مردم تحمیل کرد و برایشان خسارات زیادی به جا گذاشت که از جمله عواقب آنها مرگ زودهنگام و خودکشی برای این افراد بود.
دمکراتها و ماسون ها در ترویج این مباحث در دانشگاهها و مجلات به اصطلاح علمی و آلوده کردن محیط آموزشی و حتی حیوان گرایی پیشگام بودند آنقدر که مخالفان ترامپ در تظاهرات علیه او مخالفت ترامپ با همجنسگرایی را نقطه ضعف او دانستند!
۲. نظام آموزشی و تحقیقاتی آمریکا و غرب در جهت بهره برداری از فرهیختگان و دانشمندان برای تولید سلاح های بیولوژیک و سایبری و دستکاری های عجیب ژنتیک و ترکیب انسان و حیوان استفاده کرده و می کنند.
۳. این نظام آموزشی در تظاهرات دانشجویان به نفع غزه به دلیل بیدار شدن فطرت الهی شأن پلیس را به میدان آورد و محرومیت از تحصیل و شغل و برکناری اساتید را انجام داد و دهان همه را در مقابله با صهیونیزم تحت عنوان یهود ستیزی بست.
۴. نظام آموزشی و مراکز تحقیقاتی از مریکا در خدمت سرمایه داران بزرگ منشاء فجایع بسیاری در صنایع دارویی، مراکز پزشکی و صنایع غذایی و... بوده.
۵. ضمن تشکر از بی طرفی شما باید عرض شود که منظور نفی همه امور در آمریکا به شکل افراطی و رادیکال نیست اما این تعریف ها از آمریکا منجر به اقتدار این نظام جانی و کودک کش و حامی دایمی اسرائیل و طرفداران آنگلوفیل و غرب پرست آن در ایران می شود.
با سپاس مجدد
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⁉️ تنفس سم یا خاموشی منظم؟
‼️واقعیت یا سرپوش ؟!
📌مسئولان دولتی می گویند: "پس از بررسیها رئیسجمهور دستور داده است که بهدلیل آلودگی خاص ایجاد شده در مناطق اراک، کرج و اصفهان که ناشی از مازوتسوزی درحدود 16 میلیون تن است و باعث آلودگی هوا و بیماری میشود، مازوتسوزی در این سه نیروگاه متوقف شود و برای مدت محدودی، «خاموشی منظم» جایگزین «تولید سم» برای عموم شهروندان شود.
❗️از همان نخستین پیام سخنگوی دولت در شبکه ایکس که ادعا کرده بود علت خاموشیها، جلوگیری از سوزاندن مازوت و حفظ جان مردم است، این خط خبری _یعنی خاموشی منازل در ازای نسوزاندن مازوت_ از سوی #رسانهها و افراد حامی دولت به طور هماهنگ، به عنوان یک دستاورد مطرح شد!.
➖روزنامه اعتماد که مدیرمسئول آن رئیس شورای اطلاعرسانی دولت چهاردهم است تیتر زد «آسمان آبیتر میشود»!
➖روزنامه همدلی متعلق به جریان مدعی اصلاحات هم گزارش داد که «خاموشی جایگزین آلودگی شد»!
🔺اما این ادعا در حالی است که از مجموع 143 نیروگاه بزرگ کشور، تنها 16 نیروگاه بخاری امکان مصرف مازوت را دارند که از بین این 16 نیروگاه نیز مخزن سوخت دو نیروگاه بعثت و اصفهان سالها پلمب بوده است.
❗️از سوی دیگر در حدود 130 نیروگاه دیگر که واحدهای سیکل ترکیبی و گازی هستند، اساساً امکان مصرف مازوت از لحاظ فنی وجود ندارد و این واحدها یا باید با سوخت گاز طبیعی به فعالیت تولید برق بپردازند و یا از سوخت گازوئیل بهعنوان سوخت جایگزین استفاده کنند.
❗️سهم نیروگاههای گازی و سیکل ترکیبی در تأمین برق فصول سرد، سهمی بسیار بیشتر از نیروگاههای بخاری است و توقف مازوتسوزی در سه نیروگاه بخاری اگر حتی منجر به از مدار خارج شدن این نیروگاهها و توقف تولید برق در آنها شود، اگرچه به محدود شدن تأمین برق کشور میانجامد، اما نمیتواند تولید برق را بهحدی محدود کند که نیاز به اعمال خاموشیهای سراسری باشد...
🔺ظرفیت اسمی تولید برق نیروگاه اصفهان 835 مگاوات، ظرفیت اسمی تولید برق نیروگاه شازند اراک 1300 مگاوات و ظرفیت اسمی تولید برق نیروگاه منتظرالقائم کرج 1600 مگاوات است که فقط 625 مگاوات این نیروگاه امکان مصرف مازوت هست و بقیه ظرفیت اسمی این نیروگاه که به واحدهای گازی و سیکل ترکیبی تعلق دارد، امکان مصرف مازوت ندارند.
🔻 ازاینرو توقف فعالیت تولید برق با مازوت در سهنیروگاه یادشده، ظرفیت اسمی حدود 2760 مگاوات را از مدار خارج میکند که مطمئناً ظرفیت عملی تولید این واحدها با مصرف مازوت به 2000 مگاوات هم نمیرسد...
🔺البته ممکن است منظور دولتیها از توقف مازوتسوزی در اصفهان، نیروگاه اصفهان (اسلامآباد) نباشد، چرا که مخازن مازوت این نیروگاه پلمب است و منظور نیروگاه شهید منتظری اصفهان باشد که در اسفندماه سال گذشته نیز سابقه مصرف سوخت مازوت را داشته است. در این صورت نیز ظرفیت اسمی تولید برق در نیروگاه شهید منتظری 1600 مگاوات است که با این حساب، ظرفیت عملی تولید برق در سهنیروگاه به 3000 مگاوات هم نمیرسد.
📌این حداکثر 3000 مگاوات توقف تولید برق با مازوت، درحالی است که میزان پیک مصرف برق این روزها حدود 47 هزار مگاوات است. یعنی اگر 3000 مگاوات از برق مصرفی این روزهای کشور را به مصرف مازوت در سه نیروگاه مذکور مرتبط بدانیم، تأمین 44 تا 45 هزار مگاوات دیگر در سایر نیروگاهها در حال انجام است.
💢 پس بههیچوجه منطقی نیست که بپذیریم بهخاطر از مدار خارج شدن واحدهای مازوتسوز این نیروگاهها، نیاز به اعمال خاموشیهای نوبتی در سراسر کشور باشد.
‼️خالی بودن مخازن گازوئیل نیروگاهها را (که بیش از 60درصد خالی است) میتوان دلیل اصلی اعمال خاموشیهای بخش خانگی در پاییز و زمستان امسال دانست و سؤال اینجاست که آیا تأمین گازوئیل مورد نیاز نیروگاهها برای دولت آنچنان غیرممکن بود که تصمیم به قطع برق خانگی گرفته شد؟!(کیهان)
🚨 شعار زیبا و عوام فریبانه ی دولتیها مبنیبر: «تنفس سم یا خاموشی منظم»
تنها سرپوشی است بر عدم ذخیرهسازی سوخت مورد نیاز نیروگاه ها توسط دولت...
#سواد_مدیا
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 ناترازی رسانهای و ضعف حرفهای خانم سخنگو!
🔺خانم مهاجرانی یا از دقت فراوان!!دیر خبر میدهید، یا زود خبر میدهید اما غیر دقیق! نمونه بارز آنهم درباره خبر تعرفه گوشی بود.
❗️گاهی اوقات برخی اعضای هیئت دولت، وظیفه شما را بهتر از خود شما ایفا میکنند!
🔺اغلب در هفتهای ۲ بار نقش سخنگوی عجول را بازی میکنید با ویرایشهای مکرر، توجیهات غیرقابل باور، اخبارحاشیهای، نمایشی و ویترینی.
‼️خانم سخنگو! کشور درگیر چالشهای پیچیده است. حقوق ماهانه کارگران و کارمندان، کفاف ۱٠ روز معیشت و امورات زندگی آنها را میدهد. کمکم مردم از اجاره نشینی به بیغولهنشینی رسیدهاند. سرمای زمستان و کسری گاز، شایعات پیاپی گرانی بنزین، قطعیهای بی موقع برق، بدون توجیه قانع کننده و پیوست رسانهای است.
‼️یکی از وظایف دولت، مراقبت از "مال" مردم است این در حالیست که سهم معیشت مردم در سخنان شما ناچیز است.
#محمدرضا_طورانی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⭕️ترسیم وضعیت کنونی و راه برونرفت از سیطرهی «دولت مدرن»
♦️ما در #دولت_مدرن متولد شده و بزرگ میشویم؛ ما از ابتدا در بیمارستان به دنیا میآییم و با مدرسه و تلویزیون (#رسانه) تربیت میشویم.
این نظامها به ما آموختهاند که یک شهروند موفق باید طبق دیسیپلین و چارچوبهای مشخصی زندگی کند.
باید در مورد چگونگی لباسپوشیدن، آرایش، غذاخوردن و آموزش و یادگیری پیرو الگوهای معینی باشیم.
این تنها به رفتار محدود نمیشود؛ بلکه آنها به ما میگویند چگونه فکر کنیم و با کدام الگوی دوستی و دشمنی روابط خود را با دیگران شکل دهیم. در این شرایط، دولت بهطور مستقیم یا غیرمستقیم بر هویت و کیستی ما تأثیر میگذارد.
♦️از مدرسه و دانشگاهِ «دولت مدرن» دریافتیم که برای قابل فهمبودن کلاممان لازم است از شیوهها و الگوهای خاصی پیروی کنیم. میگفتند هر نظری باید مورد آزمایش قرار گیرد و درستبودن آن سنجیده شود. پس از گذراندن دوران تحصیل، باید مانند یک بردهی مدرن، از صبح تا شب کار کنیم و در پایان، حقوق خود را با منت فراوان تقدیم صاحبخانه کنیم و ممنون باشیم که به ما خانه داده است تا در آن زندگی کنیم.
♦️در تمدن سکولار مدرن، از دین و دینداری ما سؤال نمیشود.
کار علمی نیز باید در چارچوبهای معین صورت گیرد تا علمی تلقی شود. در این میان، بعضی از ما متوجه خواهیم شد که بسیاری از چیزهایی که فکر میکردیم دینیاند، در واقع غربی و برآمده از فرهنگ و اندیشههای غربی هستند.
♦️ما در این وضعیت که آماج هجمههایی قرار داریم، مجبور و مستضعف هستیم که باید برای آزادی و رهایی از آن تلاش کنیم. برای این کار، بهلحاظ نظری باید اولاً غربزدگیها را بشناسیم و با زدودن آنها، به سمت مطلوب خود حرکت کنیم. هدف ما از غربشناسی، صرفاً بررسی یک موضوع علمی و کلیشهای نیست؛ بلکه نیاز به خودآگاهی و نجات است.
♦️«غربشناسی» فراتر از تحلیل اشکالات وارده به نظامهای اجتماعی و مسائل علمی و چارهاندیشی پیرامون آنها است.
غربشناسی پرسش از کلیت است. این یک پرسش تعیینکننده است که آیا این روابط اجتماعی و علوم با دین ما و ارزشهای انسانی ما در تضاد هستند یا خیر!
شناخت این «بحران» و اندیشیدن به مدیریت آن، امری است که باید مورد توجه قرار گیرد؛ بحرانی که فراتر از تعدادی مسائل خاص است و به چالشهای بنیادی و متعدد دامن میزند.
#جانفدا_برای_ایران
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 خنجر از پشت و فروپاشی از درون؟!
‼️اصرار مسئولین دولت برای ایجاد #نارضایتی_عمومی در میان معرکهی زد و خورد و #نبرد_مرگ_و_زندگی بین #ایران با اسرائیل و #آمریکا
❌ گرانی #بنزین نشد! قطعی برق در زمستان
❌ اوجگیری #دلار نشد! پرواز قیمتی #گوشت
✍ دلار شد ۶۹ تومن، گوشت شد یک میلیون، تو زمستون برق و آب گرم ندارین،
❗️عوضش #رجیستری گوشی #آیفون آوردیم براتون! تازه #اینستاگرام آمریکایی و #تلگرام اسرائیلی هم قراره رفع فیلتر بشن!
بیایید این دو تا شکلات رو هم بگیرین فعلا، ولی ساکت باشید!
✍ از هیچ، از ضعف کامل در عملکرد، برای خودشان دستاورد میسازند، چون #رسانه دارند! #دلم_برای_رئیسی_سوخت
‼️ نکته؛ به هیچ وجه قابل قبول نیست که مناطق پایین شهر و محروم، #قطعی_برق داشته باشند اما مناطق شمال شهر، به راحتی از امکانات استفاده کنند! اگر نیست، لطفا برای همه نباشد. وگرنه نمیشود باور کرد که تمام اتفاقات فوق، سهوی و بیربط است!
#صدای_ظهور۳۱۳
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 شبکههای اجتماعی سلاحی برای جذب و اعتیاد!
🔺در واقع میتوان گفت برخی ابزارها و محتواها در دنیای امروز به گونهای طراحی شدهاند که مخاطب را مجذوب و حتی معتاد کنند.
این نوع اعتیاد که اغلب به اعتیاد دیجیتال یا اعتیاد رفتاری معروف است، بیشتر از همه در دنیای اینترنت، شبکههای اجتماعی، بازیهای ویدیویی و اپلیکیشنها دیده میشود.
❗️طراحی این ابزارها بهگونهای است که حس رضایت و لذت آنی ایجاد میکنند و افراد را به تعاملِ مداوم و بازگشتِ دوباره تشویق میکنند.
🔺برای این کار، اغلب از روشهای مختلفی استفاده میشود:
۱. پاداشهای متناوب: که باعث میشود فرد منتظر پاداش بعدی بماند و تعامل خود را افزایش دهد.
۲. ایجاد احساس فوریت: مانند اعلانها و هشدارها که حس نیاز به پاسخ سریع را در کاربر برانگیخته و او را به استفاده مداوم ترغیب میکند.
۳. شخصیسازی محتوا: در شبکههای اجتماعی، اغلب محتوای مورد علاقه هر فرد به او نمایش داده میشود و به همین دلیل، فرد کمتر میتواند از آن دل بکند.
۴. مکانیسمهای رقابتی: مانند امتیازدهی یا ردهبندی که حس رقابت را در کاربران زنده نگه میدارد و باعث میشود بارها بازگردند.
🔺این روشها با الهام از روانشناسی و شناخت رفتارهای انسانی طراحی شدهاند و در برخی موارد شباهت زیادی با مکانیسمهای اعتیادآور داروها دارند.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢 ضعف کلی رسانهها و لزوم تغییرات اساسی در ساختار و رویکردهای رسانهای کشور
🔺رسانههای ایران، با وجود دستاوردها و موفقیتها، با برخی نقاط ضعف روبرو هستند.
➖چندین عامل در این زمینه مؤثر است:
۱. یکجانبهنگری و محدودیت در تنوع دیدگاهها: بسیاری از رسانهها در کشور یا به علت سیاستهای کلی و یا به دلیل نگاه حزبی و سلیقهای محدودیتهایی در انتشار دیدگاههای مختلف دارند و این باعث میشود که اعتماد عمومی نسبت به آنها کاهش یابد.
۲. ضعف در شفافیت و پاسخگویی: برخی رسانهها بویژه خبرگزاریها به دلیل پردازش ناکافی اطلاعات، در ارائه اخبار شفاف و بدون سانسور ضعف دارند. که این امر منجر به افزایش شایعات و بیاعتمادی در جامعه میشود.
۳. کمبود خلاقیت و نوآوری: اغلب رسانهها در کشور از قالبها و رویکردهای قدیمی در تولید محتوا استفاده میکنند و در جذب مخاطب جوان ناکام هستند. درحالیکه رسانههای مدرن جهان با استفاده از تکنولوژی و روشهای جدید، توانستهاند مخاطبان بیشتری را جذب کنند.
۴. عدم توانایی در رقابت با رسانههای خارجی: رسانههای خارجی با داشتن امکانات بیشتر و آزادی عمل، محتوای جذابتر و متنوعتری تولید میکنند که برای برخی از مخاطبان داخلی جذابتر است و این موضوع باعث کاهش اعتبار رسانههای داخلی میشود.
۵. تمرکز بر اخبار سیاسی و غفلت از مسائل اجتماعی و فرهنگی: ضعف رسانههای ایران بهویژه صداوسیما به مسائل سیاسی بسیار توجه میکنند و به موضوعات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی به صورت حاشیهای پرداخته میشود که این مساله باعث میشود نیازهای واقعی مخاطبان پوشش داده نشود.
۶. تأخیر در پوشش اخبار: محدودیت در انتشار اخبار و تاییدهای متعدد باعث میشود تا رسانهها در بسیاری از موارد از سرعت خبررسانی رقبای خارجی و حتی شبکههای اجتماعی داخلی عقب بمانند و نتوانند روایتگر اول رویدادها باشند.
🔺این نقاط ضعف میتواند زمینهساز بیاعتمادی و کاهش مخاطبان به رسانههای داخلی باشد، که نیاز به تغییرات اساسی در ساختار و رویکرد رسانههای ایران برای بازگشت اعتماد عمومی دارد.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 شعار "زن، زندگی، آزادی" از اساس یک دروغ بزرگ است.
🔺شعار "زن، زندگی، آزادی" که در حمایت از حقوق زنان و برابری جنسیتی شناخته سر داده میشود و عمدتاً مفاهیم مثبتی را القا میکند در واقع #دروغ و فریبی است که به واسطه آن زنان را برای ایجاد اختلال در نظم عمومی و تضاد با ارزشهای موجود در جامعه تحریک میکنند.
▪️موارد زیر از جمله دلایلی هستند برای عدم همخوانی این شعار با شرایط واقعی جامعه و تضاد آن با باورهای فرهنگی و اجتماعی:
▫️عدم تطبیق با ارزشهای فرهنگی جوامع: در جوامعی که ارزشهای سنتی دارند، شعار زن، زندگی، آزادی اساساً با باورهای فرهنگی و اجتماعی ناسازگار به نظر برسد.
▫️ایدهآلگرایی بدون راهکار مشخص: شعار زن، زندگی، آزادی بیشتر در حد حرف و جنجالهای رسانهای و خوراک اغتشاشات کاربرد دارد، و راهکار عملیاتی مشخصی برای تحقق آزادی و برابری ارائه نمیدهد.
▫️استفاده ابزاری برای اهداف سیاسی: این شعار توسط برخی گروههای سیاسی و اپوزیسیون برای دستیابی به اهداف خود به کار میرود، نه تحقق واقعی حقوق زنان .
▫️بیتوجهی به چالشهای اقتصادی و اجتماعی: به باور برخی، شعار "زن، زندگی، آزادی" به ابعاد اقتصادی و اجتماعی که ممکن است پیشنیازهای آزادی و برابری باشند، هیچ توجهی ندارد.
▫️تأکید افراطی و بیش از حد بر آزادی فردی: این شعار ارزشهای فردی را بر ارزشهای جمعی اولویت داده و انسجام اجتماعی را به خطر میاندازد. نمونه بارز آن حادثه دانشگاه علوم تحقیقات تهران در چند روز گذشته است.
▫️نگاه محدود به مسائل زنان: این شعار به به صورت یکجانبه به حقوق زنان میپردازد و دیگر ابعاد مانند مسئولیتها و نقشهای خانوادگی را نادیده میگیرد.
▫️تمرکز بر مسائل ظاهری: این شعار عملاً بر مسائل سطحی مانند ظاهر و لباس و بدن زنان تمرکز داشته و کمتر به موضوعات عمیقتر مانند برابری اقتصادی و آموزشی توجه میکند. واژه "آزادی" در این شعار به صورت گنگ و مبهم مطرح شده و شامل معانی و ذهنیتهای مختلفی میشود.
▫️تضاد با باورهای دینی و مذهبی: آزادیهای مطرح شده در این شعار با تاکید بر رها شدی از ارزشها و حذف حجاب، پوشش و چارچوبهای اخلاقی است که این نوع از آزادی در همهی جوامع با ارزشها و اصول مذهبی در تضاد است.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 ناترازی یک بحران واقعیست، هم در مدیریت و هم در اقتصاد کشور...
🔺#ناترازی_اقتصادی به معنی عدم تعادل میان منابع و مصارف است که در ایران، به دلیل عوامل متعددی از جمله مدیریت ناکارآمد، تحریمها، تورم فزاینده و وابستگی به درآمدهای نفتی، به شدت نمایان شده و اقتصاد کشور را تحت فشار قرار داده و دولت را مجبور به اتخاذ سیاستهای ناپایدار کرده است.
➖دلایل این بحران را میتوان در چندین زمینه مشاهده کرد:
✓ سوء مدیریت بویژه در استفاده از ظرفیتهای داخلی و گره زدن تمام مشکلات اقتصادی کشور به مذاکره و FATF
✓ وابستگی شدید به واردات، که با محدودیتهای ارزی و تحریمها تحت تاثیر قرار گرفته است؛
✓ نرخ بالای تورم، که قدرت خرید مردم را کاهش داده؛ و
✓ کاهش تولید و صادرات غیرنفتی که منجر به کاهش درآمدهای ارزی شده است.
🔺این عوامل، همگی نشانههایی از یک ناترازی ساختاری در اقتصاد ایران است که قطعاً عامل آن در قریب ۴۰ سال پیش تا کنون همین مدیرانی هستند که تحت هیچ شرایطی حاضر به رها کردن میز خود نیستند.
‼️جناب آقای دکتر #پزشکیان ما بحران ناترازی را نادیده نمیگیریم و یا آن را دروغ نمیدانیم، اما میدانیم که روا نیست این مردم همواره هزینهی آزمون و خطای مدیران نا کارآمد را بدهد...
توان مدیریتی و ذهن اقتصادی افرادی مانند دکتر همتی قبلاً در دولت روحانی امتحان خود را پس داده و نتیجهای جز آوار تورم بر سر مردم نداشته است.
❗️در دوره جنابعالی نیز شواهد و قرائن نشان میدهد که آبی از این ذهنهای وابسته به غرب برای ملت گرم نخواهد شد.
▪️ افزایش بیرویه قیمتها،
▪️کاهش ارزش ریال،
▪️ آدرسدادنهای غلط مشاوران به شما و شما به مردم نشان میدهد که ناترازی یک بحران واقعی است هم در مدیریت و هم در اقتصاد کشور...
📌 و عامل این بحران دولتمردانند نه مردم!...
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢 ایلان ماسک و #دم_خروس نظام سرمایهداری
🔸نفوذ و جایگاه #ایلان_ماسک در عرصه تکنولوژی و صنعت، بحث و تحلیلهای مختلفی پیرامون ورود او به عرصه سیاست، حتی در جایگاه یک وزیر در ایالات متحده آمریکا مطرح کرده است.
اگر ایلان ماسک واقعاً وارد سیاست شود و جایگاه سیاسی در دولت ترامپ به دست بیآورد، این موضوع جنبههای مختلفی از #سرمایهداری_آمریکایی را برجسته میکند.
🔺نظام سرمایهداری آمریکا به گونهای است که از طریق چهرههای خاص، مثل ماسک، به نوعی به ارتباط پیچیده میان سرمایه و سیاست دامن میزند.
ایلان ماسک به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد دنیا، تجسمی از سرمایهداری مدرن و دستاوردهای فناوری است و ورود او به سیاست میتواند این پیام را به جامعه مخابره کند که قدرتِ اقتصادی و دستاوردهای فناورانه با نفوذ سیاسی پیوند خورده است.
این نشان میدهد که در نظام سرمایهداری، فاصله میان سرمایه و سیاست بسیار باریک و گاهی نامشخص است.
🔺همچنین، در چنین شرایطی به چالشهای سرمایهداری مدرن اشاره میشود؛ زیرا نفوذ میلیاردرها و غولهای فناوری در سیاست و قدرت، نابرابریهای اقتصادی را تشدید میکند و به بحثهای بیشتری درباره تضاد منافع در تصمیمات دولتی دامن میزند.
در واقع، این به نوعی "دم خروس" نظام سرمایهداری را بیرون میزند که در آن پول و سرمایهگذاریهای شخصی به جای مصلحت عمومی تأثیر بیشتری در سیاستگذاری دارند.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⭕️ ابر قدرت سابق ...
‼️دوستی داشتم میگفت: آمریکا هنوز ابر قدرت سابق است و کبکبه دبدبه نیست اینها واقعیت جهان حاضر است!.
🔺این نوع تحلیلها و این نگاه کدخدا محوری حاصل همان سالهای استعمار و استحمار این روزهای مردم توسط #رسانه هاست که هنوز برای برخی کشورهای غربی که دیگر نه قدرت نظامی سابق را دارند و نه حتی صاحب ناوگان دریایی قدرتمندی هستند قدرت سابق را قائلاند.
📍اما در واقعیت آنچه مانده همان خاطرات سابق است که با آن بر برخی ذهنها حکمرانی میکنند و خیلیها را نجنگیده با این نگاه شکست دادهاند.
🔺 آمریکا هنوز برای خیلیها آمریکاست. اگرچه مثل مابقی استعمارگران سابق هنوز از تجهیزات و قدرت نظامی خالی نشده اما قطعاً تضعیب شده و رو به اضمحلال گذاشته است.
🔺این نوع نگاه و این تحلیلها نه بر اساس آرزوها و ایدههای آرمان شهری آینده نگرانه بلکه بر اساس واقعیتهای موجود جهان و اتفاقات همین مدت است.
🔺 یک زمانی این کشورها با ناوهایشان میآمدند و یک ناو برای شکست یک کشور کافی بود اما اکنون در برابر یمن، این کشور جنگ زده و در تحریم اینگونه ناتوان و مستاصل است تا بیش از پیش افول غرب و آمریکا برای همگان آشکار شود.
#هشتگ_آگاهی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 اینستاگرام متخصص "جعل" کردن شخصیت نوجوانان
🔺اینستاگرام بر اعتماد به نفس و حتی جهانبینی نوجوانان تاثیر میگذار و از روشهای مختلفی برای "جعل" شخصیت آنان بهره میبرد.
🔸ارائه ایدهآلهای غیرواقعی: اینستاگرام پر از تصاویر افراد با ظاهر بینقص و زندگیهای ایدهآل است. نوجوانان با مقایسه خود با این تصاویر، دچار احساس خودکمبینی و ضعف اعتماد به نفس میشوند.
🔸ترویج زندگی پر از مصرفگرایی: اینستاگرام با تبلیغات و نمایش لایفاستایلهای مصرفگرا، نوجوانان را به خرید و مصرف زیاد تشویق میکند و این روی ارزشها و شخصیت آنها تأثیر میگذارد.
🔸تشویق به جلب توجه بیشتر: سیستم لایکها و فالوورها نوجوانان را به دنبال جلب توجه بیشتر میکشاند. این رقابت برای محبوبیت و مقبولیت، ارزشهای آنها را تغییر داده و میتواند منجر به رفتارهای ساختگی برای جلب توجه شود.
🔸تحمیل استانداردهای خاص زیبایی: اینستاگرام استانداردهای خاصی از زیبایی را ترویج میدهد و این باعث میشود که نوجوانان از ظاهر طبیعی خود راضی نباشند و برای رسیدن به این استانداردها به تغییراتی در ظاهر خود فکر کنند.
🔸ایجاد حس عدم رضایت از خود: نوجوانان با دیدن زندگیهای فریبنده دیگران ممکن است دچار این احساس شوند که زندگی خودشان کمبودهایی دارد و دچار حس عدم رضایت از خود شوند.
🔸انتشار محتوای ناپایدار و موقتی: ویژگی استوریها و پستهای موقتی، نوجوانان را به انتشار بیشتر محتوای احساسی و غیرمنطقی تشویق میکند که میتواند شخصیت ناپایداری را در آنها ایجاد کند.
🔸الگوهای نادرست رفتاری: اینستاگرام با ترویج رفتارهای خاص مانند داشتن زندگی تجملاتی، ماجراجوییهای غیرواقعی و رفتارهای افراطی، الگوهای رفتاری نادرستی را به نوجوانان نشان میدهد.
🔸فشار اجتماعی برای همرنگی با دیگران: بسیاری از نوجوانان برای تطبیق با هنجارهای اینستاگرام و جلوگیری از احساس طردشدگی، ممکن است تغییراتی در شخصیت و سبک زندگی خود بدهند تا مقبولیت بیشتری داشته باشند.
🔸ایجاد شخصیت دوم و "نمایشی": برخی نوجوانان شخصیت واقعی خود را پنهان میکنند و شخصیتی نمایشی را برای اینستاگرام میسازند تا تصویر خاصی از خود نشان دهند. این "شخصیت دوم" میتواند با گذر زمان به تضادهای درونی و بحرانهای هویتی منجر شود.
🔸فیلترها و ابزارهای ویرایش: استفاده گسترده از فیلترها و ویرایش عکسها باعث شده که افراد به ظاهر ایدهآل دست پیدا کنند. این باعث میشود نوجوانان، تصویر غیرواقعی از خود ایجاد کرده و به دنبال آن باشند.
🔺اینستاگرام با استفاده از این روشها میتواند شخصیت و رفتار نوجوانان را به شدت تحت تأثیر قرار داده و حتی جعلی از شخصیت واقعی آنها ایجاد کند که باعث چالشهای احساسی و روانی برای آنان میشود.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
❌ محاسبات نظامی رژیم صهیونیستی باید عوض شود..
🔺تغییر محاسبات نظامی رژیم صهیونیستی نیازمند راهبردی چندلایه و متناسب با شرایط روز است که باید بهصورت همزمان از ابزارهای نظامی، اطلاعاتی، روانی و دیپلماتیک استفاده کرد.
❗️این رژیم به دلیل حمایت کشورهای غربی و بهویژه آمریکا، نه تنها از کشتار مردم مظلوم غزه، لبنان و حتی سوریه احساس ندامت نمیکند بلکه با گستاخی تمام، سودای حملا به ایران و تخریب زیرساختهای کشور را در سر میپروراند!. اما با شناخت دقیق از نقاط ضعف و تهدیدهای موجود، میتوان محاسبات نظامی آن را تغییر داد.
1⃣ تقویت توان موشکی و پهپادی محور مقاومت
➖اقدام: افزایش کمی و کیفی توان موشکی و پهپادی نیروهای مقاومت مانند حماس، حزبالله، و دیگر گروههای فلسطینی.
➖هدف: کاهش کارایی سامانههای دفاعی رژیم صهیونیستی مانند "گنبد آهنین" و تحمیل هزینههای بالا.
🔺شرایط روز: حملات مکرر موشکی و پهپادی از سوی مقاومت در جنگهای اخیر، ضعف دفاعی رژیم را در برابر حملات انبوه نشان داده است.
2⃣ تضعیف جبهه داخلی اسرائیل
➖اقدام: هدف قرار دادن زیرساختهای حیاتی و تأسیسات اقتصادی و حساس (مانند نیروگاهها و تأسیسات نفتی).
➖هدف: ایجاد بحران در زندگی روزمره شهروندان صهیونیست و کاهش اعتماد به سیستم امنیتی.
🔺شرایط روز: درگیریهای داخلی، اعتراضات گسترده علیه سیاستهای نتانیاهو، و مهاجرت معکوس جمعیت به دلیل ناامنی.
3⃣ اتحاد گروههای مقاومت فلسطینی
➖اقدام: حمایت از وحدت سیاسی و نظامی گروههای فلسطینی (مانند حماس، جهاد اسلامی و فتح) برای ایجاد جبههای متحد.
➖هدف: افزایش فشار بر رژیم و کاهش توانایی آن در کنترل همزمان چندین منطقه.
🔺شرایط روز: جنگ غزه و کرانه باختری نشان داده است که اتحاد مقاومت میتواند رژیم را وادار به اتخاذ تصمیمات پرهزینه کند.
4⃣ جنگ روانی و رسانهای
➖اقدام: راهاندازی کمپینهای بینالمللی برای افشای جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین.
➖هدف: کاهش حمایت کشورهای غربی از رژیم صهیونیستی و از طرفی مشروعیت جبهه مقاومت در ذهن مردم جهان.
🔺شرایط روز: افزایش آگاهی جهانی نسبت به جنایات اسرائیل در جنگ غزه و تظاهرات جهانی در حمایت از فلسطینیها.
5⃣ تهدید مرزهای چندگانه اسرائیل.
➖اقدام: افزایش حضور نظامی و تحرکات مقاومت در جبهههای مختلف (لبنان، سوریه، غزه، و کرانه باختری).
➖هدف: اجبار اسرائیل به پراکنده کردن نیروهای نظامی و کاهش تمرکز استراتژیک آن.
🔺شرایط روز: فعالیتهای حزبالله در مرز لبنان و حضور محور مقاومت در سوریه تهدید چندجانبهای برای رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است.
6⃣ گسترش جنگهای سایبری
➖اقدام: انجام حملات سایبری علیه زیرساختهای امنیتی، بانکی و ارتباطاتی اسرائیل.
➖هدف: مختل کردن توانایی رژیم برای واکنش سریع به تهدیدات نظامی.
🔺شرایط روز: حملات سایبری اخیر علیه سامانههای اسرائیل نشان داده است که این حوزه نقطهضعف جدی رژیم است.
7⃣ تقویت توان اطلاعاتی مقاومت
➖اقدام: نفوذ به سامانههای امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل و استفاده از اطلاعات برای ضربه زدن به نقاط حساس.
➖هدف: تغییر معادلات قدرت و جلوگیری از غافلگیری.
🔺شرایط روز: موفقیتهای اطلاعاتی گروههای فلسطینی در شناسایی اهداف مهم و عملیاتهای دقیق، تأثیر بالایی داشته است.
8⃣ فشار منطقهای و بینالمللی
➖اقدام: افزایش همکاری با کشورهای همسو مانند سوریه، عراق، و لبنان و استفاده از ابزارهای دیپلماتیک برای منزوی کردن اسرائیل.
➖هدف: کاهش توانایی اسرائیل برای حملات پیشدستانه.
🔺شرایط روز: حمایتهای اخیر برخی کشورهای عربی از فلسطین و فشارهای دیپلماتیک به رژیم صهیونیستی.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢 اجاق سرد #شبکههای_استانی
🔹فاصلهگرفتن مخاطبان از #رسانهملی فقط مربوط به شبکههای سراسری نیست. شبکههای استانی هم حال و روز خوشی ندارند...
افول شبکههای استانی #صدا_و_سیما را میتوان به دلایل مختلفی نسبت داد که برخی از آنها به مسائل ساختاری، برخی به مصائب مدیریتی و برخی هم به ضعف محتوایی برنامهها در این شبکهها بازمیگردد.
▪️کاهش جذابیت محتوا
بسیاری از برنامههای شبکههای استانی به دلیل نبود خلاقیت، کیفیتِ پایین تولید، و نبود تنوع در محتوا، جذابیت خود را برای مخاطبان از دست دادهاند.
امروزه مخاطبان توقع محتوای حرفهای و نوآورانه دارند که با زندگی و نیازهای آنها همخوانی داشته باشد.
▪️تمرکز بیش از حد بر مسائل محلیِ غیرجذاب
در حالی که شبکههای استانی باید #هویت_محلی را تقویت کنند، اما در بسیاری از موارد صرفاً به نمایش محتوای یکنواخت و غیرفراگیر میپردازند، که این موضوع برای عموم مردم جذاب نیست.
▪️ساختار مدیریتی غیرحرفهای و رابطهمند،
از آنجا که رسانه و تولیدِ محتوا جریانیست که باید و الزاماً به روز بوده و فکری نو پشت هر تولید محتوا باشد، اما با کمال تاسف در همهی شبکههای استانی شاهد مدیرانی هستیم که بعلت وابستگیهای درون استانی بالای ۱۵ تا ۲۰ سال در یک منصب مدیریتی و معاونت قرار دارند که نه تنها هیچ پیشرفتی برای مجموعه نداشتهاند بلکه گاهاً مجموعه را تا آخرین جایگاه رتبهبندی پایین کشاندهاند و متاسفانه این مساله به کسی هم بر نخورده است...
و این کرختی و گنداب شدن مدیریتی انعطافپذیری لازم را از این رسانهها گرفته است.
▪️عدم توجه به مخاطب جوان،
مخاطب جوان که بخش عمدهای از جمعیت جامعه را تشکیل میدهد، در بسیاری از شبکههای استانی نادیده گرفته میشود. تولید برنامه برای کودکان و نوجوانان در این شبکهها فاقد جذابیت شکلی، محتوایی و حتی فنیست. این در حالی است که آنها به محتوایی مدرن، پویا و مرتبط با سبک زندگی خود نیاز دارند.
▪️رشد تمرکز بر مسائل کلیشهای
برخی از برنامههای این شبکهها به کلیشههای تکراری مانند گزارشهای فاقد پیام، شرح عملکردها و میزگردهای فاقد کیفیت و... محدود شدهاند، که نمیتواند جذابیت لازم را برای طیف گستردهای از مخاطبان ایجاد کند.
▪️تاثیر رقابت رسانههای دیجیتال،
با این سبک تولید و پخش محتوا واقعیت این است که شبکههای استانی در برابر رشد سریع پلتفرمهای دیجیتال، شبکههای اجتماعی، و رسانههای آنلاین، توان رقابت و عرض اندام ندارند.
این پلتفرمها به دلیل محتوای متنوع، در دسترس بودن و ارتباط نزدیکتر با مخاطب، جایگاه برتری پیدا کردهاند.
✅ راهکارها:
🔸سرمایهگذاری در تولید محتوای خلاقانه و با کیفیت
🔸استفاده از نیروهای جوان، مومن و متخصص
🔸ایجاد تعامل بیشتر با مخاطبان از طریق شبکههای اجتماعی
🔸افزایش نظارت بیشتر بر علملکرد مدیران شبکههای بیشتر بویژه در حوزه تولید محتوا
🔸همکاری با نخبگان فرهنگی و هنری در استانها برای تولید محتوای بومی و جذاب
▫️برای احیای شبکههای استانی، باید از یک رویکرد جامع و نوآورانه استفاده شود که بتواند نیازهای مخاطبان را در دنیای مدرن برآورده کند....
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 پُز عالی و مغز خالی
🔺یکی از بدیهای شبکههای اجتماعی بی در و پیکر بودن آن است.
استفاده از مطالب بدون ذکر منبع، در کانالهای تلگرام و ایتا و... یک مشکل جدی در فضای رسانهای است که این رفتار باعث تضعیف اخلاق رسانهای میشود.
▪︎چنین کانالهایی:
۱. سرقت فکری:
با نادیده گرفتن زحمات نویسنده یا خالق اصلی محتوا، بهنوعی به سرقت فکری دست میزنند و ارزش تلاش دیگران را از بین میبرند.
۲. کاهش اعتبار علمی و حرفهای:
عدم ذکر منبع باعث میشود که محتوای ارائهشده فاقد پایه و اساس معتبر به نظر برسد، و این در نهایت به بیاعتبار شدن آن کانال منجر میشود.
۳. ایجاد هرجومرج اطلاعاتی:
این کانالها با انتشار محتوای بدون منبع، چرخهای از انتشار اطلاعات غلط، غیرمعتبر یا ناقص را ترویج میدهند که باعث گمراهی مخاطبان میشود.
۴. استفاده ابزاری از محتوا:
هدف این کانالها اغلب تنها جلب مخاطب، افزایش بازدید یا بهرهبرداری مالی است، نه ارائه اطلاعات دقیق و مستند.
۵. بیاخلاقی رسانهای:
چنین رفتاری نشاندهنده عدم تعهد به اصول اخلاقی و حرفهای در فضای رسانهای است.
◀️ راهکار مقابله با این رفتارها:
مخاطبان میتوانند با حمایت از منابع معتبر و پیگیری نویسندگان اصلی، به کاهش تأثیر این کانالها کمک کنند.
گزارش تخلفات به پلتفرمهای میزبان نیز میتواند مؤثر باشد.
در نهایت، این کانالها در بلندمدت اعتماد مخاطبان را از دست میدهند و بهعنوان منابع غیرقابلاعتماد شناخته میشوند.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 اینستاگرام و نخبگان بدلی
🔺در سالهای اخیر، اینستاگرام به بستری تبدیل شده که بسیاری از افراد، بدون داشتن تخصص واقعی یا تجربه معتبر، خود را به عنوان نخبه یا فردی برجسته در حوزههای مختلف معرفی میکنند.
💢 این پدیده به چند دلیل شکل گرفته است:
۱. دسترسی آسان به مخاطب؛
اینستاگرام به دلیل سهولت استفاده و گستره مخاطبانش، فضایی را فراهم کرده که هر فردی بتواند بدون نیاز به صلاحیت حرفهای، خود را مطرح کند. برخی با استفاده از ابزارهای بصری و تبلیغات جذاب، تصوری از تخصص یا موفقیت ایجاد میکنند.
۲. فرهنگ نمایش؛
در جامعهای که مصرفگرایی و توجه به ظاهر اهمیت بیشتری پیدا کرده، افراد تمایل دارند به جای عمق، به سطح توجه کنند. این باعث شده "نمایش" به جای "واقعیت" اولویت یابد و برخی نخبگان بدلی از این فرصت برای جلب توجه بهرهبرداری کنند.
۳. کاهش اعتماد عمومی به نخبگان واقعی؛
در نتیجه این پدیده، اعتماد عمومی به نخبگان واقعی که برای رسیدن به جایگاه خود تلاش و تخصص واقعی داشتهاند، کاهش یافته است. تشخیص بین نخبه واقعی و بدلی برای عموم مردم دشوار شده است.
۴. تأثیر الگوریتمهای شبکههای اجتماعی؛
الگوریتمهای اینستاگرام محتواهایی را که بیشتر پسندیده و بازنشر میشوند، در اولویت قرار میدهند. این امر باعث میشود افراد با تاکتیکهایی مانند استفاده از محتوای جنجالی یا جذابیتهای بصری، بیشتر دیده شوند، حتی اگر محتوای آنها بیمحتوا یا غیرعلمی باشد.
۵. پیامدهای اجتماعی و سیاسی؛
▪️تحریف دانش و آگاهی: انتشار اطلاعات غلط یا سطحی توسط نخبگان بدلی باعث میشود درک عمومی از مسائل پیچیده کاهش یابد.
▪️تضعیف اعتماد به متخصصان: این موضوع میتواند تأثیرات منفی بر سیاستگذاریهای عمومی داشته باشد، زیرا افراد به جای متخصصان واقعی، به این چهرهها رجوع میکنند.
▪️تغییر ارزشها: جامعهای که در آن "ظاهر" مهمتر از "محتوا" شود، به سمت سطحینگری حرکت میکند.
💢 راهکارها:
✓ تقویت سواد رسانهای: آموزش مردم برای تفکیک اطلاعات معتبر از غیرمعتبر.
✓ نظارت بر محتوا: ایجاد قوانینی برای جلوگیری از ادعاهای کذب یا گمراهکننده در شبکههای اجتماعی.
✓ ترویج ارزشهای واقعی: برجستهسازی تلاشها و موفقیتهای نخبگان واقعی در رسانهها.
🔺به طور کلی این پدیده بازتابی از تحولات عمیق فرهنگی و اجتماعی است که نیاز به بررسی و مدیریت دارد تا جوامع از تبعات منفی آن مصون بمانند.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir