هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 مهمتر از تبلیغ
📝 یادداشت
🖋 هادی چیتساز
🔹تبلیغ از وظایف ذاتی حوزه است، اما مهمتر از آن، اقدام برای تحقق محتوای تبلیغ است؛ یعنی «اجرا کردن، پیگیری و نظارت» برای برپایی معروف و از بین رفتن منکر در سطح جامعه. نسبت «تبلیغ» به «عمل کردن»، در خوشبینانهترین حالت، ۳۰ به ۷۰ است؛ یعنی اگر برای اصلاح چیزی در جامعه، ۳۰ درصد نیاز به تبلیغ باشد، ۷۰ درصد نیاز به عمل خارجی برای تحقق محتوای تبلیغ داریم.
🔹اگر این نسبت رعایت شود، اعتماد مردم به روحانیت چند برابر شده و استقبالشان از دین چند برابر خواهد شد. اما اگر فقط به تبلیغ و شعار اکتفا شود، باعث بیاعتمادی و دین زدگی خواهد شد. معنای پاسبانی از دین، چیزی جز این نیست.
🔹دلیل این نکته، مراتب امر به معروف است که قلبی، لسانی و یدی میباشد. به عنوان مثال، اگر روحانیت دغدغه حرمت مشروب دارد، باید با هر نوع «تولید، توزیع و فروش» مشروب برخورد کند. طبیعی است که این مطالبه باید از مسئولان مربوطه باشد. اما اگر به هر دلیلی مانند کارشکنی مسئول مربوطه، مطالبه جواب نداد ، اقدامهای متناسب دیگر لازم است. اگر چنین اقدامی نباشد، توصیهها و شعارها برای مخاطبان تأثیرات زیادی نخواهد داشت.
🔹نیاز جامعه امروز ما، پیگیری و عمل کردن در دو مسئله مهم است:
1⃣ فضای مجازی؛
مهمترین مسئله فرهنگی امروز، ولنگاری و فساد فضای مجازی است که مثل سگ هاری جوانان اسلامی را زخم خورده می کند، ولی حوزویان فقط به کار لسانی اکتفا کرده اند، حال آنکه باید اقدامی در خور شأن انجام داد. گیرم مسئولان مربوطه نخواهند این فضا اصلاح شود، یا کارشکنی کنند، پس وظیفه روحانیت نسبت به این منکر چه می شود؟ آیا غیر از این است که مفاسد این فضا، بسیاری از منکرات دیگر را رقم خواهد زد؟
2⃣ کالا و اشتغال ایرانی؛
تبلیغ و حمایت از کالای ایرانی به هر صورت، وظیفه هر حوزوی است. اما حمایت واقعی در خرید اشخاص، و ایجاد بستر تولید کالای باکیفیت و رفع موانع است.
🌐 پ.ن: اینکه سقف وظیفه را این بدانیم که «به مسئولان گفتیم.»، مسئلهای را حل نخواهد کرد.
▫️▫️▫️▫️
📌 پرونده حوزه و فرصتهای طلایی نوروز
#تبلیغ
#نوروز
#یادداشت
#مناهج
@Manahejj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیست و شش مارس 2019 ششم فروردین ۱۳۹۸
ریزش پل waiho در سواحل شرقی نیوزلند بر اثر بارندگی شدید و سیل.
چرا انقدر مرگ بر امریکا میفرستن که اینجوری بشه؟
سپاهِ نیوزلند با چه اهدافی دست به این اقدام زده؟
نظر شما چیست ؟؟؟
نیوزلند در آستانه اعلام وضعیت اضطراری
🆔 @Dr_javidnia
دکتر محمد نصیری رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر (۱):
♦️با توافق های صورت گرفته، آن دسته از موسسات خیریه و تشکل های مردم نهاد که در حال حاضر در زمینه کمکرسانی به سیل زدگان با همکاری هلال احمر و سایر دستگاه های امداد رسان فعال هستند و همچنین با سیستم مدیریت بحران در مناطق هماهنگی لازم را دارند، می توانند با مراجعه به سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر واقع در خیابان آیت الله طالقانی، نبش سپهبد قرنی، یا تماس با شماره تلفن ۴-۸۸۹۱۹۱۳۳ در خواستهای خود را اعلام کنند تا ضمن مکاتبه و هماهنگی های بعدی، بتوانیم در حوزه هدایت و جمع آوری کمک های آنها، اقدامات لازم را انجام دهیم.
♦️جمعیت هلال احمر یک نهاد مردمی است و تعامل با همه افراد، موسسات و نهادهای دیگر را جزو اصول کاری خود میداند؛ به همین دلیل نگاه جمعیت هلال احمر این است که از تمام ظرفیت های مردمی به خصوص خیریه ها و تشکل های مردم نهاد که به ویژه در حوزه مدیریت بحران فعالیت می کنند، استفاده کند و برای این موضوع آمادگی هر گونه همکاری را با آنها برای کمک به سیل زدگان دارد.
♦️با توجه به قوانین و آیین نامه های حوزه بحران، مسئولیت جمع آوری کمک های مردمی در مواقع بحران با جمعیت هلال احمر و البته با همکاری برخی از دستگاه ها مانند کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) و بهزیستی است، اما با این حال ما وظیفه خود می دانیم تا بدون هیچ چشمداشتی در کنار همه افراد و نهادهایی قرار بگیریم که با نیت خداپسندانه برای حل مشکلات آسیب دیدگان قدم پیش می گذارند.
http://rcs.ir/سازمان-داوطلبان-هلال-احمر-آماده-همکار
🆔 @Dr_javidnia
دکتر محمد نصیری رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر(۲):
♦️ساماندهی جلب مشارکت های مردمی در بحران ها و حوادث یک نیاز اساسی است. همانطور که همه قبول دارند باید طوری رفتار کنیم که نه انحصار ایجاد شود و نه هرج و مرج و بی نظمی و احتمال سواستفاده از احساسات افکار عمومی. جمعیت هلال احمر آمادگی دارد تا با رعایت همه الزامات قانونی و ایجاد حق اختیار برای مردم طرح های کارشناسی را پیشنهاد و اجرایی کند.
http://rcs.ir/سازمان-داوطلبان-هلال-احمر-آماده-همکار
🆔 @Dr_javidnia
هدایت شده از غیرفعال
♦️با توجه به اخبار و شایعات منتشره در خصوص موضوع ساماندهی جمع آوری کمکهای مردمی و مسدودسازی حسابهای فاقد مجوز، به استحضار مردم عزیز و خیّرین گرامی می رساند؛ در راستای انجام هماهنگی و جلوگیری از موازی کاری یا اسراف یا انجام هزینه های اضافی از یک سو و جلوگیری از کلاهبرداری فرصت طلبان، جمع آوری کمک های مردمی با اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح از جمله سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر و کمیته امداد و انعکاس آن به این معاونت بلامانع خواهد بود.
♦️علاقمندان جهت دریافت اطلاعات تکمیلی می توانند به کانال اطلاع رسانی معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور در ایتا مراجعه کنند.
http://www.irna.ir/fa/News/83257435
🆔 @Dr_javidnia
حجت الاسلام والمسلمین منتظری دادستان محترم کل کشور:
📣در اولین مرحله باید منابع انتشار اخبار دروغ شناسایی شود و زمانی که منابع این نوع خبرها مشخص شود، با آنها برخورد خواهد شد.
📣وی با اشاره به هماهنگی های انجام شده میان دادستانی کل کشور با وزارت کشور و نیروی انتظامی تاکید کرد: انتشار این نوع خبرها نیز به امنیت کشور ارتباط دارد و بر همین اساس با کسانی که به دنبال ایجاد اخلال در امنیت کشور هستند، برخورد خواهد شد و این مساله در دستور کار است.
🆔 @Dr_javidnia
اطلاعیه معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور:
♦️ موسسات معتبر که حساب های آن ها مسدود شده با مراجعه به جمعیت هلال احمر یا کمیته امداد، مجوز لازم را برای رفع مسدودی حساب دریافت کنند تا تمرکز و هماهنگی لازم در دریافت و هزینه کرد کمک ها به وجود آید.
♦️هلال احمر شرایطی را به همین منظور اعلام کرده است. از جمله اینکه هرگونه جمع آوری کمک های نقدی فقط از طریق شماره حساب های اعلام شده صورت گیرد و از اعلام هرگونه کد، شماره حساب یا درگاه دیگری خودداری کنند.
♦️هلال احمر به موسسات و سازمان های مردم نهاد نیز سفارش کرده تا در تبلیغات و اطلاع رسانی شماره حساب های موردنظر به همکاری با جمعیت هلال احمر اشاره شود و از طرف دیگر گزارش هفتگی میزان مبالغ جمع آوری شده و نحوه مصرف مبالغ برای هلال احمر ارسال شود.
♦️اطلاع رسانی عمومی برای شفاف سازی نحوه مصرف مبالغ جمع آوری شده از دیگر شرایط اعلام شده از سوی هلال احمر است و همچنین نیکوکارانی که به دنبال تهیه و توزیع کالا و خدمات برای مناطق سیل زده هستند توجه داشته باشند تا در چارچوب نیازهای تعیین شده و با هماهنگی مرکز عملیات اضطراری (eoc) و معاونت داوطلبان جمعیت هلال احمر استان صورت گیرد.
♦️ نهادها و موسساتی که قصد جمع آوری کمک های مردمی را دارند می توانند از طریق هلال احمر مجوز دریافت کرده و فعالیت های این موسسات بلامانع است.
🆔 @Dr_javidnia
جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی:
♦️طی رصدهای انجام شده و گزارش های مردمی درحدود 200 حساب به دادستانی کل کشور اعلام شده که این حساب های بانکی در دست بررسی است و تاکنون 100 حساب بانکی مسدود شده است.
♦️ مسدودشدن حساب خانم کلباسی را نیز در همین راستا است.
♦️ برخی از صاحبان حساب مانند قرارگاه امام رضا(ع) از هلال احمر مجوز دریافت کرده اند تا تحت نظارت این سازمان کار کنند و کمک های مردمی را دریافت کنند و خانم کلباسی نیز می تواند با دریافت مجوز به فعالیت های خود ادامه دهد.
♦️وی از ضرورت هماهنگی برای تهیه اجناس موردنیاز سیل زدگان سخن گفت و افزود: یکی از نهادها پس از جمع آوری وجوهی به دنبال خرید کالایی برای سیل زدگان بود و حتی پیش فاکتور نیز صادر شده بود ولی پس از هماهنگی های انجام شده، هلال احمر اعلام کرد که جنس موردنظر نیاز فوری سیل زدگان نیست و با هماهنگی نماینده مستقر در منطقه جنس مورد نیاز خریداری شد تا میان سیل زدگان توزیع شود.
♦️جاویدنیا همچنین اشاره ای به برخی ناهماهنگی های صورت گرفته در توزیع کمک های مردمی در زلزله کرمانشاه کرد و گفت: برخی از چهره ها در روستایی که 12 خانوار داشته 70 مسکن ساختند در حالی که روستای کناری آن با مشکلاتی روبرو بود. به همین دلیل لازم است مدیریت واحدی انجام شود.
http://www.irna.ir/fa/News/83257042
🆔 @Dr_javidnia
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📅 زمان این تصاویر صد سال پیش نیست. تیر۱۳۹۷ است. یعنی نه ماه پیش.
🗺 مکان این تصاویر کشور جهان سومی و تحت تحریم ایران نیست. ژاپن است. کشوری که برای چند دهه دومین قدرت تکنولوژیک و اقتصادی جهان و متحد اصلی آمریکا بوده است.
🔺در این طوفان دویست و بیست و پنج نفر کشته شدند و هزار و صد میلیارد دلار یعنی دلار معادل بیست سال صادرات نفت ایران به اقتصاد ژاپن خسارت آمد. ژاپنی که قرار است همه چیز را محاسبه کند و برابر قدرت طبیعت ضد ضربه باشد.
🔺این چند روز به اسم نقد و اعتراض و تحلیل کارشناسانه عدهای ضربه بدتری از این سیل به هشتاد میلیون ایرانی زدند و انها را به همه بنیان های اجتماعی و سیاسی شان بدبین و بی اعتماد و منزجر کردند. باید یقه همه این کرکسهای وطن ستیز و قاتل امید و کاسب لایک را گرفت و مجبور شان کرد این تصاویر را ببینند. /علی علیزاده
@moje_roshangari👈
جواد جاویدنیا» روز پنج شنبه با اشاره به برخی شایعات منتشرشده در فضای مجازی پس از وقوع سیل اخیر به خبرنگار قضایی ایرنا گفت: معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور از پلیس فتا خواسته تا ضمن رصد کردن شایعات منتشرشده، با تولیدکنندگان و منتشرکنندگان اخبار دروغ برخورد کند.
وی افزود: بر همین اساس با کلیه مواردی که نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی و شایعه پراکنی در شرایط کنونی باشد، برخورد می شود و نسبت به تولید کنندگان این شایعات و کسانی که بدون توجه به صحت و سقم اخبار نسبت به انتشار آن اقدام می کنند، نیز برخورد خواهد شد. چون منتشرکنندگان شایعات نیز شریک در جرم محسوب می شوند.
http://www.irna.ir/fa/News/83257536
🆔 @Dr_javidnia