8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استاد دانشگاه سوربن: اگر اسرائیل سقوط کند، غرب سقوط خواهد کرد!
🔶 دکتر«محمد هنید» استاد دانشگاه سوربن: شعارهای حقوقبشر و آزادی برای پوشاندن چهره زشت پروژه صهیونیسم است که خود بخشی از پروژه اروپایی میباشد.
http://eitaa.com/Dr_khatibzadeh
۲۳ میلیون زن در سن باروری
معاون بهداشت وزارت بهداشت:
🔹هماکنون ۲۳ میلیون خانم در سن باروری داریم. سالانه کمتر از ۱.۵ میلیون نوزاد در کشور متولد میشود.
🔹 شیب تند کاهش جمعیت کشور از دهه ۷۰ به این سو به گونهای بود که طی ۱۰ سال، تعداد فرزندان در خانوادهها از ۶ نفر به ۳ نفر کاهش یافت؛ در حالی که در هیچ کشوری در دنیا چنین کاهشی در کمتر از ۲۵ سال مشاهده نمیشود.
http://eitaa.com/Dr_khatibzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار و پیشبینی مقام معظم رهبری درباره کمبود برق و نیاز به برق هستهای درسال ۸۶
خیانتی که حسن روحانی کرد رو هیچ رئیس جمهوری به ایران نکرد.
هم هستهای رو تعطیل کرد
هم هستهای رو با بتن پر کرد و نابود کرد و ایران رو چندین سال به عقب برگردوند
هم نیروگاه نزد..
http://eitaa.com/Dr_khatibzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دشمن احمق
طرف زده دهها هزار زن رو کشته و الان داره از جنبش زن زندگی آزادی حمایت میکنه.
http://eitaa.com/Dr_khatibzadeh
از نقطهیجوش روحانی تا نقطهیجوش پزشکیان
چند دقیقه تا ساعت قطعشدن برق مانده و داریم تدبیر میکنیم؛ مقداری آب برداشتیم، گوشیها را به شارژ زدیم، چند دقیقهی بعد بروم دم در که بچهها از مدرسه بر میگردند، پشتدر نمانند و... سالها بود که خاطرات دههی شصت اینگونه برایم زنده نشده بود!
خدا کند این دوره هم با همین خاطرهبازیهای تلخ و شیرین تمام شود و جنایتی که نیما زم در دولت آقای روحانی دنبال میکرد، اتفاق نیافتد!
او قبل از اینکه دستگیر شود، در یکی از برنامههایش گفت: «ما از روحانی حمایت کردیم چون کشور باید به نقطهی جوش میرسید!»
من کار ندارم که دلیل این قطعیهای برق، تعطیلی صنعت هستهای در دورهی برجام و به دنبالش عدم تولید برق هستهای است یا علت، نساختن نیروگاه در همان دوران کذایی است یا بگوییم مقصر آقای پزشکیان است که تدبیر سوخت نیروگاهها را در تابستان نکرده یا چون میخواهد معاهدهی پاریس را اجرا کند، نیروگاههای ایران باید خاموش شوند؛ اما این را خوب میدانم که باز، خواسته یا ناخواسته دارد با روح و روان مردم بازی میشود؛ آن هم با چیزی به نام برق که وقتی نیست، آب هم نیست، گرمایش هم نیست!
نتیجهای هم که از این تدبیر برای مردم حاصل میشود، چیزی جز رسیدن به همان «نقطهی جوش» نخواهد بود.
حال بدون اینکه بخواهم دچار «توهم توطئه» بشوم، حتی با نگاهی سطحی هم میتوان دید که اگر جامعه به واسطهی عوارض زیانبار این قطعیبرق، به نقطهی جوش برسد، زمامداری سخت خواهد شد؛ خصوصاً اگر کبریتی چون «گرانی بنزین» دانسته یا ندانسته بر این انبار باروت بخورد!
راستی دولت واردات بنزین سوپر به قیمت جهانی را هم آزاد کرد! یعنی لیتری حدود ۸۰ هزار تومان طبق اعلام خبرگزاریها! شاید به زودی خاطرات آزادسازی قیمت آرد و نان هم برایمان زنده شود وقتی چند ماه دیگر پمپبنزینها فقط بنزین آزاد داشته باشند!
خوشبهحال دولتهای غربگرا که با انبوه لشکریان رسانهای خود، این اقدامات تلخ را همچون عسل شیرین به خورد ملت میدهند!
✍عباس بابائی ۲۲ آبان ۱۴۰۳
http://eitaa.com/Dr_khatibzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ یمنی ها یتنه شیلنگو گرفتن به هیمنه ابرقدرتی کدخدا!!! 😎
بابا خیلی باریکلا داره!✊😁
🔺ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن هدف موشکهای یمنی قرار گرفت
http://eitaa.com/Dr_khatibzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماشاءالله به روحیه سفیر ایران در لبنان که در حادثه پیجرها جانباز شد
آقای امانی:
از شر ناخن گرفتن پنج شش تا انگشت راحت شدیم
http://eitaa.com/Dr_khatibzadeh
❌ تبعات ناگوار تصمیمات لاکچری
⏪آزادسازی واردات خودرو و تلفن همراه آمریکایی هر کدام بیش از یک میلیارد دلار ارزبری دارد. همزمان، دولت 3 میلیارد دلار تأمین ارز کالاهای اساسی را کاهش داده است.
▪️با این کار، دولت اولویت را به جای نیازهای اساسی اکثریت مردم و اقشار محروم جامعه به دغدغههای لوکس اقشاری خاص اختصاص داده است.
▪️این بیتدبیری در اداره کشور است، و بهویژه در شرایط جنگی مخرب است و میتواند تبعات ناگواری برای مردم و کشور داشته باشد.
http://eitaa.com/Dr_khatibzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻صیحه یمنی
ابرها صاعقه زا ، معرکه طوفانی شد
سامرا تا به حلب جمع پریشانی شد
نوبت خشم تبر بر بت سفیانی شد
تیر خیبرشکنی ارث سلیمانی شد
http://eitaa.com/Dr_khatibzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبتهای جنجالی خانم المیرا شریفی با سخنگوی دولت 👏🏻
http://eitaa.com/Dr_khatibzadeh
❌علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
🔹روزنامههای اصلاحطلب اذعان میکنند که کشور با ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق و بنزین مواجه است، اما ریشه این ناترازی یعنی سوء مدیریت دولت روحانی را مسکوت میگذارند.
🔹در حالی که برخی منابع از مشکل تامین گاز زمستانی خبر میدهند، برخی خبرها حاکی از این است که تعلل دولت در تامین سوخت نیروگاهها موجب ایجاد چالش دوباره در زمینه ناکافی بودن تولید برق کرده، اما مدیران دولتی سعی میکنند این کوتاهی را با ادعای توقف مازوتسوزی در برخی نیروگاهها توجیه بکنند!
🔻در این زمینه روزنامه سازندگی نوشت: مازوتسوزی در سه نیروگاه متوقف شد تا جان مردم بیشتر از این آسیب نبیند، اگرچه عوارض توقف مازوتسوزی، ممکن است خاموشی باشد! معاون اجرائی پزشکیان با بیان اینکه «پیشاپیش از مردم برای این خاموشیها عذرخواهی میکنیم»، افزود که وزارت نیرو ساعتهای خاموشی را تنظیم و به مردم اعلام خواهد کرد.».
🔻سازندگی افزود: کشور ما این ناترازی را با سوزاندن مازوت جبران میکند. اما مشکل ریشهدارتر این است که سبد سوختی ایران به شدت به گاز وابسته است. بیش از ۹۰ درصد برق کشور از طریق نیروگاههای حرارتی تولید میشود که عمده سوخت مصرفی آنها گاز طبیعی است.
🔻روزنامه هممیهن نیز از ناترازی گاز در زمستان خبر داده و نوشت: با وجود هشدارهای کارشناسان و تجارب سالهای گذشته، هنوز نشانهای از برنامههای کارآمد و فوری از سوی دولت برای مهار این ناترازی و جلوگیری از پیامدهای آن دیده نمیشود. ناترازی گاز، به ویژه بر صنایع بزرگ انرژیبر نظیر فولاد، پتروشیمی و سیمان، آسیبهای جدی وارد میکند. این صنایع سهم بزرگی در تولید و صادرات غیرنفتی دارند و کاهش یا قطع گاز، بازارهای صادراتی را با خطر از دست رفتن مواجه میکند.
🔹ناترازی در تامین حاملهای مختلف انرژی، عوامل متعددی دارد اما شاید بتوان مهمترین علت آن را در اعتماد دولت روحانی به غرب و محروم ساختن همزمان کشور از انرژی هستهای و سوختهای فسیلی بر شمرد.
🔹در حالی که برنامه هستهای در هشت سال دولت روحانی رو به تعطیلی میگذاشت، گروگانگیری برجامی غرب موجب شد تعهدات محدودیتآفرین دیگری در قالب توافق آب و هوائی پاریس پذیرفته شود که استفاده از سوختهای فسیلی را در نیروگاهها محدود میکرد.
🔹در کنار این دیکته خارجی، اظهار گزارههای مسموم و غلطی مانند «پالایشگاه سازی کثافت کاری است» و «به خاطر ۲۰۰ مگاوات برق زیر بار نیروگاهسازی نمیرویم» از سوی وزارت نفت و نیروی وقت، موجب تشدید ناترازی در تامین و مصرف حاملهای انرژی شد و حال آن که طبق برنامه توسعه و سیاستهای اقتصاد مقاومتی، کشورمان باید به صادرکننده منطقهای در این حوزه تبدیل میشد.
🔹دولت یازدهم و دوازدهم، با برجام، تولید برق هستهای را متوقف کرد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاهها (با سوخت فسیلی) را به محاق برد و بیشترین رکوردهای قطع برق منازل و کارخانهها را به ثبت رساند.
🔹در موضوع تولید و مصرف برق گفتنی است که مصرف برق در کشور از ۶۲- ۶۱ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسید. مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بود.
🔹مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانهها و شرکتها)، احیای هشتهزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه دمای تابستانی، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است. اما با این وجود، به اعتبار همت وزارت نیرو در دولت شهید رئیسی، ناترازی تولید و مصرف و قطعی برق (در مقایسه با دولت روحانی) به حداقل رسید.
🔹جمعبندی این که نباید چالش تامین برق و گاز و بنزین در کشور را به ماجرای استفاده یا عدم استفاده از سوخت مازوت تقلیل داد، بلکه مسئله اصلی، اعتماد به مشورتهای غلط و دیکتههای سیاسی غرب است که موجب شده از ظرفیتهای ساخت پالایشگاه و نیروگاه (هستهای/ فسیلی) غفلت شود، ضمن این که موضوع مدیریت مصرف منابع از طریق هوشمندسازی سامانههای ذیربط نیز باید جدی گرفته شود.
✍ محمد ایمانی
http://eitaa.com/Dr_khatibzadeh