هدایت شده از دکتر سجاد پناهی
تاریخ شفاهی یهودیان بهایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«قله خروشچف» و «قله ما»
🔹در ۲۵ ژوئیه ۱۹۵۹ شبکه تلویزیونی معروف C-span آمریکا، ویدیویی را منتشر کرد که مورد اعتراض شوروی سابق قرار گرفت.
🔹نیکسون معاون اول رئیس جمهور آمریکا و خروشچف دبیر اول حزب کمونیست شوروی و رئیس جمهور این کشور، توافق کرده بودند که این فیلم به صورت همزمان در آمریکا و شوروی پخش شود.
🔹شوروی از آمریکا خواسته بود، تا زمان آماده شدن پخش این ویدیو، صبر کند، اما آنها کار خودشان را کردند.
🔹تلویزیون مسکو دو روز بعد یعنی در تاریخ ۲۷ ژوئیه این فیلم را پخش کرد. اما چرا تلویزیون مسکو دیرتر آن فیلم را پخش کرد؟ اصلا ماجرای آن فیلم چه بود؟ «مناظره آشپزخانه»!
❇️ نقش پهپادهای ایران در تغییر آینده جهان
موسسه واشنگتن» در گزارشی به بیان قدرت و توان پهپادی ایران و نقش آن در تغییر معادلات جهان پرداخت.
👈 «مایکل نایتز» تحلیلگر معروف مسائل دفاعی در گزارشی برای «موسسه واشنگتن» مدعی است:
در دهه ۳۰ میلادی، شوروی به رهبری استالین و آلمان و ایتالیا درگیر یک جنگ ترکیبی شده بودند.
🔹جنگ داخلی اسپانیا، صحنهای از تکنولوژیها و تاکتیکهایی بود که در طول جنگ جهانی دوم کشورها اتخاذ کردند، از جمله بمباران هوایی اهداف توسط هواپیماها.
🔹 امروز نیز آنچه که در اوکراین شاهدش هستیم، یعنی استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی و حضور فعال نظامی ایران در این صحنه؛ اتفاقی است که در کشورهایی همچون لبنان، سوریه، فلسطین، یمن و حتی اگر درگیریها بالا بگیرد در سراسر جهان خواهد افتاد. در آینده از پهپادهای ایران بیشتر نیز شنیده خواهد شد.
🔹 استفاده از توانایی پهپادی ایران برای کشورها خرج خواهد داشت و این موضوع در جایگاه دیپلماتیک و نظامی جمهوری اسلامی ایران در آینده تاثیر خواهد داشت.
🔹در گزارش موسسه واشنگتن آمده است: نکتهی مهم دیگری که درباره پهپادهای ایرانی وجود دارد، سخت بودن دفاع در مقابل آن است. دفاع در برابر این پهپادها نیازمند تکنولوژی بالایی است.
🔹این موسسه آمریکایی در گزارش خود اذعان کرد که بنظر میرسد کشورهای جهان چندان بیمیل به استفاده از این پهپادها نیستند.
🔹 روسیه و ایران با همافزا کردن قدرت نظامی یکدیگر و افزایش فشارها بر ناتو و غرب، میتوانند غرب را نسبت به ادامه سیاستهای تحریمی مردد کنند. با توجه به بحرانهای غرب و تردید در حمایت از اوکراین، بنظر میرسد هم ایران و هم روسیه مجددا میتوانند در مذاکرات رفع تحریم خود را قدرتمند کنند.
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
📲با #اندیشکده_مطالعات_راهبردی_کریمه همراه باشید:
@KssiChannel
ایران بزرگترین قدرت تجارت دریایی خاورمیانه شد
سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا:
🔹ایران با دارا بودن ۹۴۲ فروند کشتی بزرگترین قدرت تجارت دریایی در منطقه خاورمیانه بوده و بیش از یک سوم کشتیهای این منطقه را به خود اختصاص داده است.
🔹ایران ۳۲ کشتی فله بر، ۳۱ کشتی کانتینری، ۸۳ نفتکش، ۳۹۳ کشتی باری عمومی و ۴۰۳ فروند کشتی از انواع دیگر در سال ۲۰۲۲ داشته است.
🔹اختلاف قدرت ایران با کشور بعدی یعنی امارات بیش از ۳۰۰ کشتی است. ناوگان کشتیرانی ایران بیش از دو برابر ناوگان کشتیرانی عربستان است.
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
📲با #اندیشکده_مطالعات_راهبردی_کریمه همراه باشید:
@KssiChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توضیحات نایب رییس مجلس در رابطه با مصوبه بازنشستگی؛ «با توضیحات قالیباف متوجه مطلب شدم و اشتباه خودم را اعلام کردم»
🔸مجتبی ذوالنور نایب رییس مجلس شورای اسلامی: در رای به مصوبه افزایش سن بازنشستگی برخی نمایندگان متوجه مطلب نشده و رای دادند از جمله بنده.
🔸بنده پس از توضیحات آقای قالیباف متوجه مطلب شدم و در طی نامه ای به آیت الله جنتی اشتباه خودم در این رای را اعلام کردم.
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعضی از نمایندگان مجلس دوره قبل صراحتاً وقتی که میخواست رد کنه داستان مالیات بر خانههای خالی را صراحتا با یک لهجه ای شیرین گفت من ۵-۶ تا خونه دارم و این منبع درآمد منه خواهش میکنم ورود نکنید...
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
✅نماینده مجلس: عراقچی گفت سانتریفیوژ را از نزدیک ندیدهام
🔸نبویان: یک بار از عراقچی به عنوان یکی از مذاکرهکنندگان مهم پرسیدم، آیا سانتریفیوژ را از نزدیک دیدهای؟ او گفت که یک بار هم ندیدم. از این پاسخ اینگونه برداشت میشود که انگار دوستان برای کار عجله داشتند.
🔸وی افزود: انرژی هستهای از سال ۹۲ وارد کار شد. توافق ژنو در سوم آذرماه ۹۲ و توافق لوزان در ۱۳ فروردین ۹۴ رخ داد. برجام هم در تاریخ ۲۳ تیرماه ۹۴ بود. اصل مذاکرات هستهای در دو دوره از ۸۲ تا ۹۴ ادامه داشت که روحانی و ظریف در دو دوره حضور داشتند. تمام این دورهها را بررسی کردم و عناوینی هم برای آن در نظر گرفتم. نوشتن این شش جلد کتاب ۱۰ سال طول کشید. ۱۵ جلسه نشست با آقای عراقچی داشتم تا مراد از متن را دقیق بیان کنم. با آقایان صالحی و ظریف نیز نشستهایی داشتم و با کمک متخصصین کتاب نوشته شد تا پروژه محور باشد.
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ حتما حتما حتما ببینید ☝️☝️😳
🌺کرامت شهداء🌺
🌹دایورت شماره حاج حسین یکتا به حاج حسین کاجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ عصبانیت و فریاد شاعر کرمانشاهی در دیدار دو روز پیش با رهبری، حرفهایی زد که رسانه ای نشد، خدا لعنت کند ناهمرهان سست عنصر را، فقط ارشاد مال مردم بدبخت پایین نیست، فقط ارشاد را محدود در پوشش نباید دید، فقط منکر که موی لخت یا پوشیدن جین نیست. درود بر شجاعت این شاعرآزاده
📸 نمایندههای مجلس در هر دوره چه خودرویی گرفتند؟
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
✅افشاگری یک نماینده مجلس درباره دستهای پشت پرده در تصویب لایحه عفاف و حجاب
🔸 نوروزی، نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس: در مجلس دست هایی در کار بودند که مصوبه 80 مادهای عفاف و حجاب را از چارچوبش خارج کنند ما این دست ها را دست های خطرناکی می دانیم!
🚨 لیبرال دموکراسی اساسیترین بحران جهان
❇️ مانوئل کاستلز جامعه شناس، استاد دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و از برجستهترین نظریه پردازان علم ارتباطات ضمن برشمردن بحران های موجود در جهان، اساسیترین بحران جهان را بحران لیبرال دموکراسی معرفی می کند:
🔹ما در جهانی زندگی می کنیم که در بحران های متعدد غرق شده است. نوسانات مالی، نابرابری افسارگسیخته، تروریسم جهانی، عدم اطمینان اخلاقی، تغییرات آب و هوا، نژادپرستی گسترده، تبعیض جنسی، بیگانه هراسی، و تنش های ژئوپلیتیکی.
✅ با این حال، بحران اساسیتری وجود دارد: بحران لیبرال دموکراسی
🔹نظام سیاسی که پس از دو قرن مبارزه برای رسیدن به یک مدل دموکراسی، نوعی مدنیت را در نهادهای ما ایجاد کرد، اکنون در سرتاسر جهان در حال فروپاشی است. زیرا نهادها تنها زمانی وجود دارند که در باور مردم زندگی کنند.
🔹امروزه اکثریت بزرگی از مردم در کره زمین احساس نمی کنند که توسط دولت های خود نمایندگی می شوند. در حالی که آنها به دموکراسی اعتقاد دارند، اما باور ندارند که در دموکراسی زندگی می کنند.
🔴بین الطلوعین نخوابید
🔸آیت الله حائری شیرازی:
🌾روستاییها دوغ را آنقدر در مشک میزنند تا کرهاش رو بیاید و آن را بگیرند و بعد دوغها را کنار میگذارند.
🔹 بینالطلوعین در میان همۀ اوقات شبانهروز ما، حکایت همان کره را دارد، و باقی آن دوغ است.
💢شیطان همواره کره را میگیرد.
✨ ندیدهای که خواب آنوقت شیرینترینِ خوابهاست؟!
هدایت شده از دکتر سجاد پناهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صوت زیباو با نفس، هدیه به روح پاک شهدای دفاع مقدس ومدافعین حرم وامنیت
✳️مهمترین علت عدم تمایل به فرزندآوری چیست؟
نتایج یک نظرسنجی نشان میدهد همچنان مهمترین علت عدم تمایل به فرزندآوری مسایل اقتصادی است.
براساس یک پیمایش انجام شده ۸۰ درصد شرکتکنندگان، مسائل اقتصادی را مهمترین دلیل برای عدم تمایل به فرزندآوری عنوان کردهاند.
طبق نتایج حاصله، آگاهی مردم از سیاستهای دولت برای تشویق به فرزندآوری محدود بوده و ۵۰ درصد از شرکتکنندگان از امتیازات فرزندآوری کاملا بیاطلاع بودهاند.
گفتنیاست که ۵۱ درصد دیدگاه مثبت به خانواده کمجمعیت داشته و ۴۶ درصد نیز به خانواده پرجمعیت دیدگاه مثبت دارند.
✳️هزینه اقتصادی حضور اتباع افغان در ایران چقدر است؟
التهابات و ناآرامیهای به وجود آمده در شهر میبد از شامگاه پنجشنبه هفته گذشته پیرامون قتل یک جوان میبدی در یک نزاع به دست یکی از مهاجران افغان باعث شده تا بار دیگر طیفی از کاربران و رسانهها با متهمسازی دولت و حاکمیت به بیعملی و بیتوجهی به مسئله مهاجران افغانستانی و القای تبدیل این موضوع به یک بحران ملی، اخراج مهاجران افغانستانی را بهعنوان یک مطالبه ملی مطرح کنند.
اگرچه برخی کاربران، اعتراض و عصبانیت مردم میبد را نسبت به اتفاقات افتاده در این شهر با کلیدواژه «نژادپرستی» توصیف کردهاند تا دوگانهای نسبت به مهاجرانی افغانستانی و اتباع در شبکههای اجتماعی شکل بگیرد اما در عین حال حضور بی ضابطه اتباع در کشور هزینه هایی نیز داشته است.
مطابق بررسیها، برخی از هزینههای حضور اتباع خارجی و مهاجرین ساکن در داخل سبب ایجاد هزینههای سنگین اقتصادی به کشور شده است.
در این راستا میتوان به هزینه و یارانههای پنهان اختصاص یافته به اتباع در حوزههای بنزین، نفتگاز، برق، گاز، آب و نان اشاره نمود که عددی بالغ بر ۵۶۷ همت میباشد.
براین اساس و باتوجه به ملاحظات اقتصادی فوق، مدیریت و ساماندهی فوری اتباع افغان ضروری است.
لا إِلهَ إِلّا اللَّهُ الْعَظِيمُ الْحَلِيمُ، لا إِلهَ إِلّا اللَّهُ رَبُّ الْعَرْشِ الْكَرِيمُ، اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، اَللّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ مُوجِبَاتِ رَحْمَتِكَ، وَ عَزَائِمَ مَغْفِرَتِكَ، وَ الْغَنِيمَةَ مِنْ كُلِّ بِرٍّ، وَ السَّلامَةَ مِنْ كُلِّ إِثْمٍ، اَللّهُمَّ لا تَدَعْ لِي ذَنْبًا إِلّا غَفَرْتَهُ، وَ لا هَمًّا إِلّا فَرَّجْتَهُ، وَ لا سُقْماً إِلّا شَفَيْتَهُ، وَ لا عَيْباً إِلّا سَتَرْتَهُ، وَ لا رِزْقاً إِلّا بَسَطْتَهُ، وَ لا خَوْفاً إِلّا آمَنْتَهُ، وَ لا سُوءً إِلّا صَرَفْتَهُ، وَ لا حَاجَةً هِيَ لَكَ رِضاً وَ لِيَ فِيهَا صَلاحٌ إِلّا قَضَيْتَهَا، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ، آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِينَ.معبودی جز خداوند بزرگ بردبار نیست، معبودی جز خدا نیست، پروردگار عرش بلندمرتبه، ستایش ویژۀ پروردگار جهانیان است. خدایا از تو میخواهم مرا موفق به انجام انگیزههای رحمت خویش و اسباب آمرزش خود کنی و بهرهمندی از هر کار نیک و سلامت از هر کار بدی را از تو میخواهم. خدایا! بر من گناهی مگذار، جز آنکه بیامرزی و اندوهی منه جز آنکه از دلم برداری و نه دردی مگر آنکه درمان کنی و نه عیبی مگر آنکه بپوشانی و نه رزقی مگر آنکه گستردهسازی و نه ترسی جز اینکه مرا از آن ایمنی دهی و نه پیشآمد بدی مگر آنکه آن را برگردانی و نه حاجتی که تو را در آن رضایت و مرا در آن مصلحت است مگر اینکه روا کنی ای مهربانترین مهربانان، دعایم را مستجاب کن، ای پروردگار جهانیان.
تعقیبات نماز عصر أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ ذُو (ذَا) الْجَلاَلِ وَ الْإِكْرَامِ
طلب آمرزش مى كنم از خدايى كه جز او خدايى نيست اوست زنده و پاينده ابدى اوست بخشنده و مهربان اوست صاحب جلال و بزرگوارى
وَ أَسْأَلُهُ أَنْ يَتُوبَ عَلَيَّ تَوْبَةَ عَبْدٍ ذَلِيلٍ خَاضِعٍ فَقِيرٍ بَائِسٍ مِسْكِينٍ مُسْتَكِينٍ مُسْتَجِيرٍ
و درخواست مى كنم كه توبه ام بپذيرى توبه اين بنده ذليل پست گداى پريشان روزگار بيچاره زمين گير پناه آورنده به تو
لاَ يَمْلِكُ لِنَفْسِهِ نَفْعاً وَ لاَ ضَرّاً وَ لاَ (مَوْتاً وَ لاَ حَيَاةً وَ لاَ نُشُوراً)
كه از خود داراى هيچ نفع و ضررى نيست و مرگ و زندگى و حشر و نشرش هيچ به اختيار او نيست
اَللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنْ نَفْسٍ لاَ تَشْبَعُ وَ مِنْ قَلْبٍ لاَ يَخْشَعُ
خدايا پناه به تو مى برم از نفسى كه از دنيا سيرى ندارد و از قلبى كه خاشع نباشد
وَ مِنْ عِلْمٍ لاَ يَنْفَعُ وَ مِنْ صَلاَةٍ لاَ تُرْفَعُ وَ مِنْ دُعَاءٍ لاَ يُسْمَعُ
و از علمى كه نفع نبخشد و از نمازى كه بالا نرود و از دعايى كه به اجابت نرسد
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ الْيُسْرَ بَعْدَ الْعُسْرِ وَ الْفَرَجَ بَعْدَ الْكَرْبِ وَ الرَّخَاءَ بَعْدَ الشِّدَّةِ
خدايا از تو مى طلبم آسانى حال را بعد از عسرت و گشايش پس از رنج و مشقت و فراوانى نعمت پس از سختى و شدت
اللَّهُمَّ مَا بِنَا مِنْ نِعْمَةٍ فَمِنْكَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ أَسْتَغْفِرُكَ وَ أَتُوبُ إِلَيْكَ
اى خدا هر نعمتى كه ما بندگان راست هم از جانب توست خدايى غير تو نيست از تو آمرزش مى طلبم و بسوى تو از گناه باز مى گردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانوادههای پر جمعیت صفای خاص خودش را دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ شاید برخی تعبیر #بـسـیـج _لـنـدن را مزاح سیاسی میدانستند، ولی ظاهرا این پایگاه بسیج لندن یک واقعیت بیرونی است.
بخشی از روند شکلگیری بسیج لندن را از زبان بسیجی لندنی حجتالاسلام سـیـدحـیـدر حَسَنَیْن | اهل لندن، مبلغ، فعال رسانه بشنوید.
✅محسنیاژهای: دبش درسال 98 حدود دو میلیون دلار، در سال 99 حدود 21میلیون دلار، اما در سال 1400 شصت درصد از کل ارز واردات و در 1401 بیش از 70درصد ارز را گرفته/ دولت گفته 60 فرد متخلف را برکنار کرده اما تاکنون این افراد به قوه معرفی نشدهاند
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0