فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این آقای بازیگررابهتر بشناسید!!!
چگونه باید با مشکلات برخورد کرد: 1. مسائل کلانی مثل برق و انرژی و ... نه یک روزه به وجود می آیند و نه یک روزه حل می شوند. برای یافتن ریشه مشکل برق در کشور باید به بیست سال پیش برگردیم.
2. از 20 سال پیش برخی از کارشناسان اقتصاد انرژی و مهندسین طراز اول حوزه نفت و گاز در ایران (مرحوم دکتر سعیدی و پرفسور مسعود درخشان) هشدار دادند که میدان گازی پارس جنوبی که بزرگترین میدان گازی جهان است از سال 1400 به بعد افت فشار پیدا خواهد کرد. میدانی که 80 درصد تامین گاز کشور به آن وابسته است و این یک فاجعه امنیتی است.
3. مسئولین وقت به ویژه آقای زنگنه و تیم ایشان در وزارت نفت بارها و بارها در مقابل این حقیقت ایستادند و گفتند ما تا صد سال دیگر گاز داریم و این حرفها غلط است
4. تولید برق در کشور ما عمدتا بوسیله گاز صورت میگیرد. حدود 80 درصد نیروگاه های برق در کشور ما گازسوز هستند. این یعنی حدود 60 درصد از اقتصاد و تولید و صنعت و امنیت کشور وابسته به میدان پارس جنوبی است که با افت فشار روبرو خواهد شد.
5. مهم ترین جایگزین گاز برای تامین برق انرژی هسته ای بود که آن هم به واسطه تفکر امثال آقای زنگنه و دولت روحانی تعطیل شد. یعنی علاوه بر اینکه کشور به سمت یک ابربحران پیش می رفت یکی از راهکارهای اصلی مقابله با آن بحران هم با برجام از بین رفت
6. سال 1400 رسید و پیش بینی ها درست از آب درآمد. ناترازی در زمینه گاز و برق کلیدواژه اصلی همه مسئولین و کارشناسان شد! اما چه ارزشی دارد وقتی پیش بینی را نادیده بگیریم و وقتی به بحران رسیدیم بگوییم آی بحران آی بحران!
نتیجه: امروز اگر با بحران برق و گاز و... مواجه هستیم نه تقصیر دولت شهید رئیسی است که توانست سه سال جلوی این بحران را بگیرد و زمان بخرد و نه تقصیر دولت پزشکیان که تازه بر سر کار آمده است. بلکه تقصیر جریان کارشناسی و مدیران لیبرال است که فقط به دنبال منافع شخصی و گروهی و حزبی خودشان هستند و نه نفع مردم. امروز مهم ترین راهکار برای حل بحران انرژی در ایران محاکمه عاملین و مقصرین این بحران است. زیرا تا این افراد به عنوان کارشناس در بدنه حکمرانی کشور هستند و هزینه ای بابت اشتباهات فاحش خود نمی دهند نمی توان هیچ مشکلی را حل کرد. با ریشه ی مشکل نمی توان مشکل را برطرف کرد!
باید به سراغ همان هایی برویم که این پیش بینی دقیق را انجام داده بودند و دولت روحانی و اصلاحطلب ها ایشان را نادیده گرفته بودند.
همسایه ی بی #حجاب شهید مطهری و دعای #هفتم صحیفه سجادیه
✳️حضرت #امام_رضا علیه السلام فرمودند :
" كسی كه دعای «یا مَن تُحَلَّ بهِ عُقَدُ المَكارِه» را بخواند، ما دست او را میگیریم.
مرحوم دولابی نقل کردند که:
در همسايگي مرحوم شهيد مطهري خانم بيحجابي زندگي ميكرد كه يك باره چادري شده بود. خودش تعريف كرده بود كه ما اصلاً اهل ديانت نبوديم. يك بار به قصد تفريح با شوهرم به مشهد رفتيم و چند روزي كه آنجا بوديم در تفريحگاهها گذرانديم. روز آخر كه ميخواستيم به تهران برگرديم من از خيابان جلوي حرم مطهر امام رضا(ع) عبور ميكردم كه از خيابان نگاهم به ايوان حضرت افتاد. سلامي كردم و رد شدم. شب خواب ديدم كه حضرت رضا(ع) فرمودند: كسي كه دعاي يا من تحل به عقد المكاره(كه در مفاتيحالجنان و صحيفه سجاديه است) را بخواند ما دست او را ميگيريم. بعد از بيدار شدن از خواب آن دعا را خواندم و تمام زندگيم متحول شد و روح ديانت بر زندگي ما حاكم شد. ائمه(عليهمالسلام) حتي كوچكترين اظهار ارادت و محبتي را بيپاسخ نميگذارند. مصباح الهدی، ص283 و 284
🖊دکتر احمدحسین شریفی
رئیس دانشگاه قم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹با مروری بر ماده ۹۳ برنامه هفتم پیشرفت، دانسته میشود که مسأله مرجعیت علمی و بینالمللیسازی دانش از تکالیف اصلی پنجساله آینده نهاد علم کشور است یا باید باشد.
نگاهی به سنجههای عملکردی زیر که به صورت کمی، در ماده ۹۳ برنامه هفتم پیشرفت، مشخص شده است، گویای این مهم است:
۱. رتبه جهاني ايران از نظر كمّيت توليد علم به استناد پايگاههاي معتبر بين المللي: ۱۴
۲. رتبه كشور در جهان از لحاظ تعداد اختراعات ثبت شده خارجي: ۵۰
۳. سهم محصولات با فناوري متوسط به بالا (هاي.تِك) از توليد ناخالص داخلي: ۷درصد
۴. رتبه شاخص نوآوری: رتبه ۴۲ جهان
۵. شمار دانشجويان خارجي (حضوري و الكترونيكي): ۳۲۰ هزار نفر
۶. سرانه سالانه مقالات نمايه شده در پايگاههاي استنادي بين المللي به هيأت علمي دولتي: هر نفر ۵/ ۱ مقاله
۷. درصد افزايش نشريات ايراني نمايه شده داراي چارك (كيو) نسبت به سال پايه: ۲۵ درصد
۸. نسبت تعداد مقالات مشترك با محققان خارجي از كل مقالات ايراني نمايه شده در يكي از پايگاههاي علمي: ۳۹ درصد
۹. دانشگاههاي ايراني قرار گرفته در يكي از نظامهاي رتبهبندي معتبر بين المللي با رتبه زير 500: ۲۰ دانشگاه
۱۰. مقالات خارجي نمايش داده شده در مؤسسه استنادي و پايش علم و فناوري جهان اسلام: ۵۵ هزار مقاله
۱۱. رتبه صادرات محصولات با فناوري متوسط به بالا (هاي تك) در منطقه: رتبه ۲
🔸در برنامه هفتم تصریح شده است که وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مكلف است گزارش سنجههاي عملكردي ارتقاي نظام علمي، فناوري و پژوهشي را سالانه به مجلس ارسال نماید.
🔻رصد فعالیتهای شدید و پیشرونده، و سرمایهگذاریهای بسیار زیاد رقبای علمی ما، در منطقه و در جهان، در موضوع مرجعیت علمی، نشان میدهد دستیابی به هر کدام از این اهداف، کار چندان سادهای نیست. تحقق این اهداف، حقیقتاً نیازمند مدیریتی متمرکز و به دور از حاشیه است. مدیریتی که بتواند زیرساختهای لازم را برای چنین جهشی فراهم کند. مدیریتی که بتواند دانشگاهها را از هیجانات حزبی و روزمرهگیهای سیاسی به دور نگهدارد. مدیریتی که بتواند محیط دانشگاه را به محیطی برای تعلیم و تحقیق و پژوهش در راستای تحقق اهداف این برنامه تبدیل کند.
🔸به عنوان مثال، یکی از تکالیف موجود این است که مدیریت علم کشور باید:
«تعداد دانشگاههاي ايراني قرار گرفته در يكي از نظامهاي رتبه بندي معتبر بين المللي با رتبه زير 500، باید به ۲۰ دانشگاه برساند.»
🔻دشواری این کار آنگاه معلوم میشود که بدانیم در رتبهبندی اخیر تایمز، فقط دو دانشگاه [دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران] از مجموع صدها دانشگاه ایران، در رتبه زیر (۴۰۱ تا ۵۰۰) قرار داشتند. یعنی حتی ممکن است همین دو دانشگاه نیز در صورت کوچکترین غفلتی چنین جایگاهی را از دست بدهند اینکه بتوانیم در پنج سال آینده، تعداد دانشگاههای زیر ۵۰۰ را به ۲۰ دانشگاه برسانیم، نیازمند نیازمند تلاشی جهادی و تدبیری عالمانه و دقیق است. امیدواریم وزارت علوم دولت چهاردهم که بار اصلی این مسؤولیت بر دوش اوست، بتواند با بسیج همه ظرفیتهای علمی کشور، در انجام این تکلیف مهم موفق باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماینده مجلس: نیاز به قوانینی برای حفاظت از پلیس داریم
بیژن نوباوه:
🔹سردار رادان در کمیسیون فرهنگی تصاویری را نشان داد که نتوانستم تا انتها ببینم. پلیس به خانومی که عریان بود تذکر میدهد و طرف، چایی خود را به صورت پلیس پاشید.
🔹این افراد میخواهند نظام را بزنند، به پلیس حمله میکنند.
@Tabnaak_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 گناهی که اگر پیامبر ۷۰ مرتبه هم دعا کند خدا نمی بخشد!
🎙استاد قرائتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر کباب دوست دارید این کلیپ را ببینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاهکار دولت ایران در سال ۱۳۹۳ که باعث شد دوهزار هشصد کارگر بیکار شوند وتولید بتن لغزندمدرن از مدار تولید خارج شود.حالا پرتغال فروش کیه؟
✅گزارش نماینده قم از دیدار با وزیر راه و شهرسازی دکتر فرزانه صادق
🔻دیدار امروز که در آن گزارشی از وضعیت مسکن و پیشرفت های آن و همچنین وضعیت راه های استان با حضور دکتر خادمی (مدیرعامل شرکت زیرساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور)، دکتر عباسی (معاون مسکن)، دکتر نخجوانی (مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور)، دکتر یزدانی (معاونت پارلمانی وزارت) و دکتر حسین زنجیرانی (مدیر کل محترم مسکن و شهرسازی قم) ارائه و مورد بررسی قرار گرفت که مشروح آن در ادامه آمده است.
۱_ درخواست اول ما بحث مسکن استان قم بود که در استان بیش از ۷۵ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و این مجموعه عظیم نیاز به زیرساختهایی نیاز دارد از قبیل آب و برق و گاز، که در مرحله اول به ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیازمند است.
با توجه به اینکه هزار واحد مسکونی از ۵۶۰ هکتار تا آخر سال قابل تحویل است، باید هر چه سریعتر این زیرساختها فراهم شود لذا از خانم وزیر درخواست شد تا این مبلغ را جهت تامین زیرساختها و راه های دسترسی، اختصاص دهد که با موافقت ایشان مواجه و قول مساعد داده شد.
۲_ درخواست دوم ما کمربندی شهید سلیمانی بود که قرار بر این بود که با مشارکت ۳۰ درصد دولت و ۴۰ درصد سرمایهگذار و ۳۰ درصد بانک ملی انجام شود؛ تاکنون سرمایهگذار متناسب با پیشرفت پروژه سهم خود را داده است و با پیگیریهای انجام شده اخیر به فضل الهی دولت نیز از سهم ۵۰۰ میلیاردی خود ۳۳۰ میلیارد به این پروژه تخصیص داده است که مابقی آن با پیگیری وزیر محترم و مسئولان امر باید انجام شود ولی متاسفانه تاکنون بانک ملی سهم خودش را نسبت به پروژه انجام نداده است.
از وزیر محترم درخواست شد تا در جهت سرعت بخشی به تکمیل این پروژه مهم تا پایان سال جاری نسبت به پرداخت مابقی سهم دولت و سهم بانک ملی اقدام کنند که خانم دکتر صادق قول مساعد دادند که در هفته آینده موضوع را پیگیری خواهند کرد.
۳_ درخواست سوم ما از وزیر محترم موضوع ایستگاه قطار محمدیه بود که شهروندان استان به دلیل بُعد مسیر و نبود امکانات حمل و نقل با مشکلات عدیدهای مواجه هستند که وزیر محترم دستور دادند نسبت به حل مشکل از طریق پیشنهاد مکتوب استان اقدام شود.
۴_ نسبت به تکمیل پروژه چهاربانده شدن جاده قدیم قم تهران مقرر شد جناب وزیر نسبت به تامین اعتبار پروژه از طریق شرکت ساخت و توسعه و همچنین سازمان برنامه در موافقت نامه سال آتی پیگیری نمایند.
۵_ نسبت به پروژه فرودگاه گزارشی ارائه شد در نتیجه مقرر شد جلسهای با حضور نماینده ستاد کل نیروهای مسلح و آقای دکتر نخجوانی مدیر عامل شرکت فرودگاههای کشور و مسئولین استانی و نمایندگان استان قم تشکیل شود و فرودگاه قم پیگیری شود.
۷_ پیشنهاد الحاق زمین برای سایتهای مسکن و تعریض جاده مهم بخش خلجستان نیز موضوع دیگری بود که مورد توجه وزیر محترم قرار گرفت و مقرر شد دنبال شود.
👈درپایان نیز از خانم وزیر دعوت به عمل آمد تا اولین سفر استانی خود را به شهر کریمه اهل بیت حضرت معصومه سلام الله علیها اختصاص دهند که با موافقت و استقبال ایشان مواجه شد.
انشاءالله در ادامه و با دعای خیر شما مردم شریف در دیدار با وزرا و مسئولین امر در جهت پیشرفت ، توسعه و حل مشکلات مردم قم تلاش خواهیم کرد.
#روانبخش
——————————
📣قـمپـویا، برای پویایی قم
🆔https://eitaa.com/joinchat/1057358004C5aec845c84
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴▫️خادم الرضایی که شهید جمهور شد ...
@Akharinkhabar | akharinkhabar.ir
🏴 ریّان بن صلت می گوید:
می خواستم از خراسان برگردم به عراق
رفتم که با امام رضا علیه السلام خداحافظی کنم.
توی راه با خودم گفتم یادم باشد بعد از خداحافظی، یکی از لباس های امام را از ایشان بگیرم که کفنم باشد.
باز با خودم گفتم یادم باشد از آقا چند درهم از مال شخصی خودش را بخواهم که تبرک باشد و با آن ها برای دخترهایم انگشتر بسازم
پیش امام رسیدم
از فکر جدایی با امام و شدت دلتنگی گریه کردم و اصلاً کارهای دیگر را یادم رفت.
بیـرون آمـدم.
امـام صـدایم زد: ریّان بـرگـرد!
برگشتم
فرمود: دوست داری یک مقدار از درهم های خودم را بدهم تا برای دخترهایت انگشتر بسازی؟
دلت می خواهد یکی از پیراهن هایم را بدهم که هر وقت از دنیا رفتی، با آن کفنت کنند؟
┄═🌿🌹🌿═┄
💌 #شھـــــیدانه
#شهیدی_که_خبر_شهادتش_را_اهل #بیت_علیهم_السلام_به_مادرش_دادند.
دهه هفتادی بود و بزرگ شده کانادا، در دل فرهنگ غرب؛ اما پرواز را نمی توان از مرغ باغ ملکوت دریغ کرد!
شهید حمزه علی یاسین، رزمنده ۲۱ ساله حزب الله لبنان و برادرزاده همسر سیدحسن نصرالله بود که در سوم مرداد ۹۳، در دفاع از حرم عمه #امام_زمان(عج)، در سوریه به شهادت رسید.
مادرش ابتدا مخالف حضورش در جبهه بود، به همین خاطر بعد از شهادتش، فرماندهان حزبالله نمی دانستند چطور خبر شهادت پسر را به مادر برسانند.
وقتی درِ خانه شهید رسیدند، در کمال تعجب دیدند بر دیوارهای خانه پارچه مشکی نصب شده، در حالی که هنوز آن خبر مهم اعلام نشده بود! در زدند و مادر حمزه در خانه را باز کرد، نوع تعارف او نشان داد انگار از همه چیز با خبر است.
تعجب فرماندهان زیاد طول نکشید، مادر شهید بعد از پذیرایی از میهمانان، با آرامش تمام گفت: « دیشب در رویای صادقانهای دیدم که وجود نازنین پنج تن آل عبا وارد منزلم شدند و درست همین جایی که شما نشستهاید، نشستند و به من بشارت دادند و گفتند فرزندت در راه ما اهل بیت(ع) به شهادت رسیده و امروز خبرش خواهد رسید
به روح پاک این شهید بزرگوار صلوات
📙مدافعان حرم. اثر گروه شهید هادی
https://eitaa.com/joinchat/2843344995C4bdc20cf63
♦️۶ نشانه ای که ثابت می کند رژیم صهیونیستی در آستانه سقوط است.
👈 شش عامل اصلی در پس سقوط دولتها وجود دارد، و بیشتر این عوامل در حال حاضر در رژیم اشغالگر اسرائیل موجود است:
اول: فروپاشی قانون و گسترش هرج و مرج، جایی که حاکم قادر به کنترل اوضاع و تحمیل اعتبار دولت و نهادهای آن نیست و تلاش نتانیاهو و دولتش برای تحمیل «اصلاحات» و تغییر قانون قضائی جرقهای بود که فتیله تظاهرات و ناآرامیها را روشن کرد.
دوم: از هم پاشیدگی ارتش، فرسایش دکترین آن، وقوع شورشها و امتناع از خدمت سربازی. آنچه که امروز توسط نیروهای ذخیره به ویژه نیروی هوایی چه در اعتراض به دیکتاتوری دولت دست راستی و چه انصراف از خدمت سربازی و … شاهدیم، نشانهای از شکست دکترین ارتش رژیم اشغالگر است.
سوم: تشکیل ائتلافهای ضعیف و شکننده. اتحاد نتانیاهو با دو نفر از منفورترین افراد در رژیم اشغالگر و شاید جهان، یعنی «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی و «بزیل اسموتریچ»، وزیر دارایی و مسئول امور اداری در سرزمینهای اشغالی که میخواهند فلسطینیها را بکشند، بسوزانند و اخراج کنند، یکی از بارزترین نمونه هاست.
چهارم: اعمال سه گانه استبداد، یعنی سرکوب، انحطاط اقتصادی و حمایت از فساد. باید به خاطر داشته باشیم که نتانیاهو میخواهد سیستم قضائی را تغییر دهد تا اتهامات فساد علیه او حذف شود. «شهید یاسر عرفات» روزی به من گفت که با اکثر مردم و دولتها برخورد داشته و او فسادی بیشتر از آنچه که در «اسرائیل» بود، پیدا نکرده است، و به من اطمینان داد که میتوان حتی رهبران اصلی آنها را خرید.
پنجم: وخامت اوضاع اقتصادی و اعتصابات همه جانبه کارگری. شاهد بودیم که این اعتصابات کنونی رژیم اشغالگر را فلج کرده و فرودگاههای آن را بسته است. همچنین ۲۰ مدیر بانکی نزد وزیر دارایی «اسموتریچ» رفتند و به وی هشدار دادند که فرار سرمایه در روزهای اخیر ۱۰ برابر شده است و همین موضوع در مورد مهاجرت شرکتهای فناوری و هوش مصنوعی به لندن، نیویورک، برلین و تورنتو در جستجوی امنیت صدق میکند.
ششم: تشدید مهاجرت دسته جمعی،. آمار رژیم صهیونیستی تأیید میکند که مهاجرت صهیونیستها به خارج در حال افزایش بی سابقه است و شاید انتشار مقالاتی در روزنامههای محلی تأیید میکند که «اسرائیل» دیگر کشور امنی نیست که فرزندان و نوهها در آن بزرگ شوند و مهاجرت بهترین راه حل است و شلوغی جلوی سفارتخانههای غربی این موضوع را تأیید میکند.
عبدالباری عطوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موقعی سنگ به شکمم می بندم انگار که سیرم در حالیکه گرسنه ام و غذایی برای خوردن ندارم.وای بر دنیای متظاهر،حقوق بشردروغین هم مرده است.جامعه جهانی بی روح وبی وجدان شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷انقلاب اسلامی اگر آرام بگیرد، خواهد مُرد
♦️اسلام و انقلاب اسلامی برای آن نیست که در یک گوشهای از جهان حکومتی تشکیل دهد و در آنجا مرغ خانگی بشود
🦅عقاب بلندپروازی است که باید تمام صحنه عالم را زیر بال بگیرد.
🤲 ان شاء الله، بزودی هُمای نیک فال انقلاب اسلامی، فلسطین را دربرگیرد و محو اسرائیل را رقم زند
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این زن بابرکت را ببینید وزنان ایرانی یاد بگیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردوغان رو با خاک یکسان کرد. رئیس حزب مجدد ترکیه فاتح ارباکان-جناب رئیس جمهور اردوغان گفتند یک شب بطور ناگهانی وارد اسرائیل می شویم اما شما نمی توانید وارد اسرائیل شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرحوم علامه حسن زاده آملی می فرماید: گوشتان به دهان رهبری باشد. زیرا گوش رهبری به دهان مبارک امام زمان علیه السلام است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان دیر هنگام این شیخ