🚩امام خامنهای: نباید به انسانهای ظالم اعتماد کرد
🔹 نباید به انسان ظالم اعتماد کرد
🔹 برخی دولتهای اسلامی به ظالم ترین انسان های عالم اعتماد می کنند و نتیجه آن همین چیزی است که می بینید. آنچه که قرآن برای ما دارد دستورات عملی کاربردی در زندگی است.
🔹در طول تاریخ کسانی که که از قدرتها ترسیدند دچار آزمون های تلخ شدند؛ امروز برخی دولتهای اسلامی از قدرتهای دنیا میترسند و نتیجه آن می شود که تو سر آنها میخورد.
🔹وقتی در سال 58 جوانان ما جاسوسخانه آمریکایی را گرفته بودند کسانی به شورای انقلاب فشار می آوردند که اینها را زودتر آزاد کنید؛ بنده و آقای هاشمی نزد امام رفتیم ایشان گفتند آیا شما از آمریکا می ترسید؛ بنده گفتم خیر؛ امام هم فرمودند خوب اینها را آزاد نکنید.
#امام_خامنه_ای
#امتحان_سخت_الهی
👈در کتاب «سلوک سعادت، ص 126» آمده : مرحوم علامه استاد پهلوانی (سعادتپرور تهرانی) در یکی از جلساتی که پس از زلزله معروف شهرستان بم، تشکیل شد بیان کرد:
🔹زلزله که امتحان سختی نیست؛ آدمها نوعاً از عهده این امتحان خوب بر میآیند. خداوند اگر بخواهد شما را امتحان کند با همسرتان امتحان میکند که شبانهروز با او سر و کار دارید. گاهی به خانه میآیید و همسرتان بدون مقدمه حرفی را میزند که باب میل شما نیست!
🔸اگر مراقب نباشید با یک گفتار و رفتار نامناسب در مقابل او، اندوختههای معنویتان را بر باد میدهید.
✅بله، اگر کمی تأمل کنیم به این نتیجه میرسیم که واقعا هم همینطور است!
⬅️بلایایی نظیر؛ سیل، زلزله و حتی شیوع همین ویروس در جهان، امتحان چندان سختی نیست و افراد نوعا از پس آن برمیآیند، ولی متاسفانه عمده ما انسانها از مسائل به ظاهر ساده در زندگی روزمره؛ همچون ازدواج جوانان و سختگیریهای بیجا و بی مورد، درخواستهای مهریه نجومی و جیهزیههای سر به فلک کشیده، عروسیهای به اصطلاح لاکچری، انتظارات و توقعات مالی واقعا تخیلی و ... غافل هستیم و شوربختانه همگی اینها زمینهای برای گسترش و شیوع ویروس ابتذال اخلاقی در جامعه شده و میشود و بعد هم با حالتی طلبکارانه به خدا و زمین و زمان اعتراض میکنیم!
💢بله ما با همین مسائل به ظاهر ساده امتحان میشویم!
🌹پاداش عجیب خواندن سوره قدر در زمان افطار و خوردن سحری
♦️عن أَبِي يَحْيَى الصَّنْعَانِيِّ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ:مَا مِنْ مُؤْمِنٍ صَامَ فَقَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقِدْرِ عِنْدَ سَحُورِهِ وَ عِنْدَ إِفْطَارِهِ إِلَّا كَانَ فِيمَا بَيْنَهُمَا كَالْمُتَشَحِّطِ بِدَمِهِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ.
♦️حضرت صادق علیه السلام فرمود: هیچ مؤمن روزه داری نیست که در هنگام خوردن سحری و افطارش سوره قدر را بخواند،مگرآنکه بین این دو زمان ثواب کسی را خواهد داشت که در راه خدا در خون خود غلتیده است.
📚بحارالأنوار، ج97، ص344 به نقل از اقبال الاعمال
👇👇👇
💥این همه سفارش برای شروع کار ها با نام خداوند در همه كارها ، برای چیست ؟
✍ اگر شما به یك كارخانه توجه كنید ، به تمام تولیدات خود، آرم و نشانه خود را می زند . مثلاً یك كارخانه چینی سازی، به همه ظرف های كوچك و بزرگ ، حتی كارتون و كامیونی كه مربوط به حمل و نقل است ، نام و آرم خود را می زند.
⬅️پرچم هر كشوری هم روی میز مدیران آن كشور است ، هم بالای ساختمان ادارات و هم روی كشتی های آن كشور. انسان خداپرست نیز تمام كارهایش، نام و آرم خدایی دارد ؛ چه كوچك و چه بزرگ.
🌺در روایت آمده است:
🔹برای هر كاری « بِسمِ الله » بگویید، حتی اگر سر سُفره نوع غذا را تغییر دادید « بِسمِ الله » را تجدید كنيد.
📚منابع:
بحار الانوار، ج 63، ص 421.
پرسش های مهم پاسخ های کوتاه، استاد محسن قرائتی
🌺 مسئله :
نظر مکارم :
تمام انواع آمپول های دارویی یا تقویتی که به صورت عضلانی تزریق می شوند و همچنین تزریق عضلانی واکسن برای افراد روزه دار اشکالی ندارد، ولی تزریق آمپول ها و سرم های وریدی { که در رگ تزریق می شوند } جایز نیست. هم چنین، تزریق خون بنابر احتیاط واجب روزه را باطل میکند، اما باید تا آخر روز از کارهایی که روزه راباطل میکند خودداری نماید و بنابر احتیاط واجب قضای آن روز را نیز بجا آورد
_________________________
🌺 مسئله« ٦٦ »
بهجت و محفوظی :
احتیاط واجب آن است که روزه دار از استعمال آمپولی که به جای غذا به کار می رود خودداری کند، بلکه اجتناب خالی از وجه نیست؛ ولی تزریق آمپولی که عضو را بی حس می کند یا به جهت دیگر استعمال می شود اشکال ندارد و اجتناب از آمپولی که معلوم نیست از قسم اول باشد یانه، لازم نیست.
________________________
🌺 مسئله 1576
امام خمینی :
احتیاط واجب آن است که روزه دار از استعمال آمپولی که به جای غذا به کار می رود، خودداری کند. ولی تزریق آمپولی که عضو را بی حس میکند یا به جای دوا استعمال میشود، اشکال ندارد.
_________________________
🌺 مسأله 1585.
صافی گلپایگانی :
احتياط مستحب آن است كه روزه دار از استعمال آمپول خودداري كند، و فرقي بين آمپولها نيست. و اگر لازم شد و تزريق كرد روزه او باطل نميشود.
_________________________
🌺 (مساله 1573)
نوری همدانی :
احتياط مستحب آن است که روزه دار از استعمال آمپولي که بجاي غذا به کار مي رود خودداري کند، ولي تزريق آمپولي که عضو را بي حس مي کند يا بجاي دوا استعمال مي شود اشکال ندارد و تزريق هيچ نوع از آمپولها روزه را باطل نمي کند.
_______________________
🌺 مسأله ۱۵۵۵
سیستانی :
آمپول و سرم روزه را باطل نمیکند، هرچند آمپول تقویتی یا سرم قندینمکی باشد، و همچنین اسپری که برای تنگی نفس استعمال میشود اگر دارو را فقط وارد ریه کند روزه را باطل نمیکند، و همچنین دارو در چشم و گوش ریختن، روزه را باطل نمیکند، اگرچه مزه آن به گلو برسد. و اگر در بینی بریزد اگر به حلق نیز نرسد روزه را باطل نمیکند.
__________________________
🌺 مسأله ۱۵۸۴
وحید خراسانی :
تزریق آمپولى كه به جاى دوا به كار مى رود یا عضو را بى حس مى كند، اشكال ندارد، و احتیاط مستحبّ آن است كه روزه دار از استعمال آمپولى كه به جاى آب و غذا به كار مى رود خوددارى كند.
💢احڪام و مسائل شرعے💢
#آمپول
📝 پرسش : سرم و یا آمپول خوراکی که از رگ تزریق می شود روزه را باطل می کند ؟ اعم از این که مریض ناچار باشد و یا نباشد ؟
📖 پاسخ : در هر دو صورت روزه را باطل نمی کند .
📝 پرسش : زدن آمپول تقویتی یا دارویی یا سرم و مانند اینها برای فرد روزه دار حکمش چیست ؟
📖 پاسخ : مانعی ندارد و ضرر به روزه نمی رساند .
📝 پرسش : آیا می توانم نزد یک پرستار خانم برم وبرایم آمپول تو پام بزنه چون درمانگاه که پرستار مرد هست دور است .
📖 پاسخ : جایز نیست .
#حضرت_آیت_الله_سیستانی
✅ نماز کسی که سفر مقدمه شغل او است
📝 پرسش : شخصی که مسافرت مقدمه شغل او می باشد مانند معلّم ، نماز و روزه او چه حکمی دارد ؟
📖 پاسخ : کسى که شغلش مسافرت نیست ، ولى مسافرت مقدّمه شغل اوست ، مانند معلّم و کارگر و کارمندى که خودش ساکن شهرى است و همه روز براى انجام کار به نقطه دیگرى مى رود که رفت و آمد او هشت فرسخ یا بیشتر است ، باید نماز را تمام بخواند و روزه را بگیرد .
✅ حکم نماز شخصی که شغل او مسافرت می باشد
📝 پرسش : اشخاصی که شغل آن ها رانندگی یا خلبانی یا کشتی بانی است ، نماز او در سفر چه حکمی دارد ؟
📖 پاسخ : راننده ها ، خلبان ها ، کشتیبان ها و ساربان ها و مانند آن ها که سفر شغل آن ها می باشد باید نماز را تمام بخوانند . ضمنا این نکته قابل ذکر است :
هر چند علی الظاهر افراد مختلفند :
گروه اوّل : شغله السّفر مانند راننده ،
گروه دوم : شغله فی السّفر مانند پیله ¬ور که در روایات به آن اشاره شده است « التاجر الذی یدور فی تجارته » و به تعبیر امروزی تاجری که برای تجارت نیاز به سفر دارد
و گروه سوم : غیر از این افراد که مسافرتشان برای امور دیگری است ؛ ولیکن به فتوای ما هیچ کدام از آن ها با هم فرقی ندارند و معیار کثیرالسّفر است یعنی به قدری سفر کنند که برای آن ها مسافرت از حالت فوق العاده خارج شود و تبدیل به حالت عادی گردد .
✅ نماز در سفر اول کسی که شغل او مسافرت است
📝 پرسش : شخصی که شغل او مسافرت است و باید نماز را کامل بخواند ، زمانی که برای اولین بار به سفر میرود نماز او چه حکمی دارد ؟
📖 پاسخ : نماز او کامل است و اگر ماه رمضان است باید روزه بگیرد ولی در سفر اول بنابراحتیاط مستحب ، دو سه روز اوّل نماز را جمع بخواند . ضمنا چنانچه ده روز بین سفرهای او فاصله بیفتد ، در سفر اول نمازش شکسته است .
#حضرت_آیت_الله_مکارم_شیرازی
4_5850386854683084684.mp3
4.16M
🎙 تلاوت جزء #سه قرآن کریم
🔰 از آیه ۲۵۳ سوره «بقره» تا آیه ۹۲ سوره «آل عمران»
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتی با مخالفان هم منصفانه رفتار کنید
رهبر انقلاب: در قرآن میگوید اگر با کسی مخالفید، این موجب بیانصافی دربارهی او نشود. این یک دستور کاربردی است. شما ممکن است با کسی مخالف باشید؛ امّا این موجب نشود در آنجایی که حق با او است، این حق را پنهان کنید یا بیانصافی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آزمایش واکسن انگلیسی رو مردم کنیا
تصمیم شرمآور محققان انگلیسی برای تست واکسن کرونا روی مردم کنیا
اگر محققان انگلیسی به نتیجه زودهنگام واکسن در انگلیس دست پیدا نکنند، حتما این واکسن را در کنیا آزمایش خواهند کرد!
#غرب_وحشی