💠 إِنَّ اللَّهَ كَانَ بِكُمْ رَحِيمًا
🔹 سوره #نسا آیه ۲۹
🔹 عاشق خدا باشیم یا از خدا بترسیم؟
🔸 خداوند بلند مرتبه را ما با این زمزمه ها "مهربانتر از بابا مهربانتر از مادر"و "خدای خوب و مهربان داده به ما گوش و زبان..." شناختیم دانستیم که او دوستمان دارد، بهترین رازدار است و عیب ما را به کسی نمی گوید و هزار و یک وصف دیگر که دل ما را گرم می کند .
🔸 بعد ها گفتند باید از کسی که مهربانترین است بر ما عاشق است و با همه کاستی ها دوستمان دارد ترسید و این ترس ستوده است .
🔸 چون او آتشی دارد سخت سوزاننده و خشمش چیره می شود و وای بر کسانی که بر آنان خشم گرفته شود .
🔸ادر کتاب های اخلاقی علمای ما بسیار آمده است که باید از خدا ترسید و این خوف از خدا یعنی شناختن او و درک عظمتش و از طرف دیگر هم شاهدیم که همین نترسیدن مردم از خداوند متعال باعث گستاخی انسان ها شده و سر به طغیان برداشته اند .
🔸 در مورد ترس از خدا باید ابتدا آن را معنا کنیم تا معلوم شود آیا ترس از خدا خوب است یا نه. خدای متعال بزرگترین منبع کمال و قدرت و رحمت و آرامش و سعادت انسان است، بنابراین موجود ترسناک و نعوذ بالله آزار دهنده ای نیست ترس از خدا در حقیقت به معنای ترس از دوری خدا و از دست دادن خداوند و تنها شدن انسان است. ترس از اینکه انسان بالاترین تکیه گاه و معشوق خود را در زندگی از دست بدهد.
https://eitaa.com/EhssanAbedinpoor
@ayahmedia
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ Video ]
سخنرانی تصویری
مسجدگیاهیتجریش
#ساختار_عالم
#داستان
#قرآن
#بندگی
🌷یازهرا🌷
https://eitaa.com/EhssanAbedinpoor
@ostad_aali110
🔍 #آیه_گرافی
💠 إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنَّاتٍ وَنَعِيمٍ
بی تردید پرهیزکاران در
بهشت ها و نعمتی فراوانند
🔹 آیه ۱۷ سوره #طور
در فرهنگ قرآن کریم، متقی کسی است که با ایمان و عمل صالح برای خود ملکه ای نفسانی فراهم می سازد تا او را از آسیب های درونی (هوای نفس) و بیرونی (شیطان) مصون دارد.
و متقین و پرهیزکاران، همان مؤمنانند و پرهیزکاری، از اوصاف مخصوص طبقه معینی نیست تا مانند احسان و خشوع و خلوص جزء مقامات خاصه محسوب شود، بلکه صفتی است که در تمام مراحل ایمان پس از تحقق ایمان پیدا می شود.
دلیل آن هم این است که خداوند آن را به عنوان یک صفت خاص برای طبقه مخصوص از مؤمنان (با آن همه اختلاف درجاتی که دارند)، بیان نکرده است.
خواجه نصیر الدین طوسی می گوید: تقوا و ورع عبارت است از انجام همیشگی اعمال شایسته بدون کوتاهی و سستی. این معنا، در واقع ناظر به لوازم تقواست، نه اصل ماهیّت تقوا.
شهید مطهری می گوید: تقوای دینی و الهی یعنی این که انسان خود را از آنچه... دین در زندگی معین کرده و خطا و گناه و پلیدی و زشتی شناخته شده، حفظ و صیانت کند و مرتکب آن ها نشود
https://eitaa.com/EhssanAbedinpoor
@AyahMedia
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ روز
❣چقدر شبیه امام رضایی⁉️
✅ فردی آمد نزد امام مبلغی قرض می خواست❗️
💚امام فرمود: چرا قرض⁉️
💢حقتو از ما بگیر💢😳
❌چقدر آموزنده بود من یکی که خیلی خجالت کشیدم😔
🎤 حجت الاسلام حسینی قمی
#امام_رضا ع
#آستان_قدس
https://eitaa.com/EhssanAbedinpoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِذَا تَدَايَنتُم بِدَيْنٍ إِلَي أَجَلٍ مُّسَمًّي فَاكْتُبُوهُ وَلْيَكْتُب بَّيْنَكُمْ كَاتِبٌ بِالْعَدْلِ وَلاَ يَأْبَ كَاتِبٌ أَنْ يَكْتُبَ كَمَا عَلَّمَهُ اللّهُ...
🔄اى كسانى كه ايمان آورده ايد! هنگامى كه بدهى مدّت دارى (بر اثر وام يا معامله) به يكديگر پيدا مى كنيد، آنرا بنويسيد. و بايد نويسنده اى در ميان شما به عدالت (سند را) بنويسد. كسى كه قدرت بر نويسندگى دارد، نبايد از نوشتن خوددارى كند، همانطور كه خدا به او تعليم داده است...
📌سوره بقره، آیه ۲۸۲
💡قانون زندگی را از کجا بیاموزیم؟
🔵 دکتر محمد لطفیزاده
https://eitaa.com/EhssanAbedinpoor
#عطر_نماز❣آقامونه❣❣
🍂🌹عطر عاشقی🤲🍂
🌷پیامبر اكرم(ص) فرمودند:
🌹"بنده ای نیست كه به وقت های نماز و جاهای خورشید(منظور نماز اول وقت است ) اهمیت بدهد، مگر این كه من سه چیز را برای او ضمانت می كنم:
🔺برطرف شدن گرفتاری ها و ناراحتی ها
🔺آسایش و خوشی به هنگام مردن
🔺و نجات از آتش.
📚سفینه البحار،ج ۲، ص ۴۲.
🍂🌹👇🍂🌹👇🍂🌹👇🍂🌹
https://eitaa.com/EhssanAbedinpoor
◀️وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ
🔄و پروردگارتان گفت: «مرا بخوانيد تا براى شما اجابت كنم.
📌سوره غافر، آیه 60
🔹وقتی خدا می داند که به چه چیزی احتیاج داریم چه نیازی به دعا کردن و درخواست از او وجود دارد؟!
🔸 دعا کردن به منظور اعلام نیازهای بنده به خداوند نیست، یعنی بنده در مقام دعا نیازهای خود را به خداوند اطلاع نمی دهد، چون خداوند همه چیز را می داند و به همه موجودات عالم و انسان ها و اسرار درونی آن ها علم دارد.
🔸 یک فایده عظیم دعا برقراری ارتباط بین بنده و پروردگارش در مرتبه ای متعالی است! و گاهی ارزش این ارتباط و حاصل آن بسیار بیشتر از فواید حاجتی است که بنده آن را از خداوند درخواست می کند، یعنی خود عمل دعا و ارتباط با خداوند از طریق دعا مطلوب تر از چیزی است که بنده از پروردگارش آن را تقاضا می کند. و هر قدر استجابت یک دعا بیشتر به تأخیر بیافتد، سود بنده بیشتر خواهد بود، به شرط استمرار در دعا و نا امید نشدن از استجابت آن.
https://eitaa.com/EhssanAbedinpoor
@AyahMedia