الإمامُ عليٌّ عليه السلام
قلتُ ; اللّهُمّ لا تُحوِجْني إلى أحَدٍ مِن خَلقِكَ ، فقالَ رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله ; يا عليُّ ، لا تَقولَنَّ هكذا ··· قُل ; يا رسولَ اللّه ِ، و مَن شِرارُ خَلقِهِ ؟ قالَ ; الذينَ إذا اُعطُوا مَنَعُوا ، و إذا مُنِعُوا عابُوا .;
امام على عليه السلام
گفتم خدا مرا محتاج هيچكس از مخلوقينت مگردان پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود اى على! اينگونه نگو بلكه بگو ; خدايا! مرا به بدترين افراد خلق خود نيازمند مگردان . عرض كردم اى رسول خدا! بدترين خلق او چه كسانى هستند؟ فرمود ; كسانى كه چون به آنان عطا شود ، [از عطاى به ديگران] دريغ ورزند و هرگاه عطا نشوند ، عيبجويى و انتقاد كنند .;
بحار الأنوار : 93/325/6 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااااام
🌸الهـی
تمام كسانی را که به تو میسپارم
ببخش و بيامرز
و ما را زیر سایه رحمتت قرار بده
🌸 خـداونـدا
یاریمان کن بر کلاممان
مسلط باشیم
و با نارضایتی سکوت نکنیم
حرفی را که بر زبان میرانیم
ناحق و خارج از عدل نباشد
🌸 الهـی
کمکمان کن آبرویی را بر آب
و کاشانهای بر باد ندهیم
🌸آمیـنیـاربالـعـالـمیـن🌸
روزتون پر الطاف الهی🌸🍃
@Emam_kh
هنگامی که از #علّامه_طباطبایی (ره) ، در مورد قدمهای معرفت سؤال شد، ایشان سه سفارش اکید داشتند:
✅مشـــارطه، مـــــراقبه و محــــاسبه
ایشان می فرمودند: انسان باید در اولین ساعات روز، آنچنان به خود آمادگی دهد که بتواند همواره از تهاجم شیطان و اوهام نفسانی خود محفوظ بماند.
او باید با خود چنین شرط کند که امروز یکی از روزهای زندگی توست که سپری می شود؛ در این روز باید چنان مراقبت کنی که خلاف رضای خدا از تو سر نزند و باید تصمیم قاطع بگیری که عمل ناهنجاری انجام ندهی.
پس از این تصمیم اوّلی در ابتدای روز، باید در تمام طول روز مراقب شرط خود باشد تا بتواند آن را با موفّقیّت به انجام برساند. مرحوم علّامه می فرمودند: مراقبه از باب مفاعله است که همیشه بین دو فردی که مقابل هم هستند، صورت می پذیرد؛یعنی خدا مراقب شماست و شما هم باید مراقب خدا باشید و مطابق رضای او کاری کنید.
پس از طّی این دو مرحله، نوبت به حسابرسی می رسد که سومین مرحله است؛ بدان معنا که در آخرین ساعات، به فکر بنشیند و تمامی حرکات و فعالیتهای روزانه خود را مورد دقّت و حسابرسی قرار دهد، لحظه لحظۀ آن را از نظر بگذراند و از خودش بپرسد و ببیند در مقابل سرمایه ای که امروز از کف داده است، چه به دست آورده است.
در این مرحله، شخص باید رفتن،آمدن، نشستن، خوردن، گفتن، نوشتن، برخوردها و خلاصه همۀ حرکات خود را زیر ذره بین قرار دهد و خوب و بد آنها را از هم جدا کند. هرجا خلافی از او سر زد، استغفار نماید و تصمیم بر جبران بگیرد و هر موفقیتی که شامل حالش شده است، خدا را در مقابل آن نعمت سپاس گوید.
علامه (ره) می فرمودند: کسی که زندگی خود را به این حال ادامه دهد، به زودی از کمالات فراوانی برخوردار خواهد شد که موفقیت او را در کمتر کسی می توان یافت و برتری روحی او، قابل مقایسه با هیچ یک از سایر مردم عادی که شب و روز خود را بی حساب و کتاب می گذرانند نخواهد بود.
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
⭕️دروغی که می گویند: وزیر ارتباطات به اتهام افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت قرار است محاکمه شود
دروغگو دشمن خداست دروغ کلید جهنم است بر دروغگو لعنت
@Emam_kh
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فرزندان روسای جمهور کجا زندگی میکنند و به چه کاری مشغول هستند؟
✅ سیاسیترین و پرحاشیهترین فرزندان روسای جمهور چه کسانی هستند؟
@Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌸 آیه 270 سوره بقره
🌸 وَمَآ أَنْفَقْتُمْ مِنْ نَفَقَةٍ أَوْ نَذَرْتُمْ مِّن نَذْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ يَعْلَمُهُ وَ مَا لِلظَّالِمِينَ مِنْ أَنْصَار
ٍ
ترجمه: وهر مالى را كه انفاق كرده اید، یا نذرى را كه نذر كرده اید، پس قطعاً خداوند آن را مى داند وبراى ظالمان هیچ یاورى نیست.
🌷 #نفقة: مال يا هر شئ که بدهیم
🔹 انسان بخشی از مال را انفاق می کند ، اما چیزهای بهتر و والاتری از طرف خداوند به دست می آورد.
🌷 #نذر: اگر انسان مشکلی داشته باشد یا کاری را می خواهد انجام بدهد مثلا بگوید خدایا اگر مشکلم حل شود این مقدار مبلغ را به فقیر بدهم. در اصل نذر به معنای ترس است چون انسان نگران و ترس از مشکل دارد به آن نذر می گویند.
🔹 ما هر مالی را که انفاق کنیم و به فقيران ببخشیم یا اگر نذری کرده ایم به نذر خود عمل کنیم خدا می داند. خدا می داند یعنی خیالت راحت باشد طرف حسابت خداوند است. و ما أنفقتم من نفقة أو نذرتم من نذر فإن الله يعلمه
🌷 #انصار:یاوران - جمع نصیر به معنای یار و یاور است.
🔹 اما انسان های بخیل ، انسان هایی که به دیگران کمک نکردند یار و یاوری نخواهند داشت. و کسانی که انفاق نکردند به نفس خودشان ستم کرده اند. و ما للظالمين من أنصار
🔹 پيام های آیه270سوره بقره 🔹
✅ حال كه #خداوند از انفاق ما با خبر است، پس بهترین مال را با بالاترین اهداف خرج كنیم. «ما انفقتم... فان اللّه یعلمه»
✅ #انفاق، مخصوص ثروتمندان و اموال زیاد نیست، مال كم را نیز انفاق كنید. «من نفقة» گاهى یک برگ زرد پائیزى، كشتى چندین مورچه در حوض مى شود.
✅ ایمان به اینكه #خداوند مى داند، بهترین دلگرمى براى انفاق و عمل به تعهّدات ونذرهاست. «فان اللّه یعلمه»
✅ #تشویق و #هشدار، در كنار هم عامل رشد است. جمله «فانّ اللّه یعلمه» عامل تشویق، و جمله «ما للظالمین من انصار» هشدار است.
✅ وفاى به نذر، #واجب و ترک آن ظلم است. «نذرتم... ما للظالمین»
✅ ظلم به خود، راه #توبه و كفّاره دارد، ولى در ظلمى كه به محرومان به خاطر ترک انفاق مى شود، ظالم هیچ یاورى ندارد. «وما للظالمین من انصار»
✅ #شفاعت، شامل حال افراد بخیل نمىشود. «وما للظالمین من انصار»
✅ #جرم، با جریمه باید متناسب باشد. كسى كه در دنیا با انفاق، یار دیگران نیست، در آخرت هم دیگران یاور او نخواهند بود. «ما للظالمین من انصار»
تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
✍ دلیل"تاکید بر نماز صبح" ازلحاظ علمی
با خواب غلظت خون بالا میرود و هرچه به صبح نزدیک میشویم خون غلیظ تر میشود. و درست لحظات نزدیک شدن به اذان به حد اعلا می رسد.بهمین خاطر است که اکثر سکته ها سحر اتفاق میفتد... کسانی که بیدار میشوند با وضو گرفتن قدری خون تنظیم میشود و با خواندن نماز ، بدن کاملا بالانس شده و به حالت نرمال باز میگردد... و این چنین است که هیچ کدام از دستورات خداوند مهربان بدون حکمت نیست...
@Emam_kh
🔴داعش چگونه بوجود آمد ؟
🔹" پیدایش داعش و گسترش عمومی رادیکالیزم نتیجه دست اندازی واشنگتن در جامعه شکننده عراق است ؛ جامعه ای که به سختی و بعد از یک دهه تحریم های شدید آمریکا و انگلیس در کنار هم مانده بود ." نوام چامسکی متفکر و زبان شناس مشهور امریکایی
🔹تحلیلگران باور دارند که آمریکا در عراق به آنچه می خواست برسد دست نیافت .البته شاید روشن باشد که منظور این تحلیلگران وجود سلاح های کشتار جمعی نیست - چیزی که به دروغ ، هدف اولیه اشغال عراق شد و بعدا مشخص شد که اساسا چنین چیزی از ابتدای امر ، منتفی بوده است - بلکه هدف این ناظران این است که آمریکا می خواست با تسلط بر عراق ، بر شاهرگ های نفتی عراق مسلط شود و هم دشمنان دیرینه و سنتی اش نظیر ایران را زیر نظر داشته باشد .
🔹عراق از این جهات ، نقطه پراهمیتی در راهبرد اقتصادی -نظامی ایالات متحده بود ؛ اما به نظر می رسد شرنگ هایی که مردم عراق و نیز شماری از رقبای قدرتمند و پرنفوذ آن کشور ؛ به آمریکا و هم پیمانانش فشار برای خروج آوردند . اما به محض اینکه حرف از تخلیه عراق آغاز شد موجی از خشونت ها و حملات انتحاری و به دنبال آن تنش های سیاسی و ظهور گروه های تروریستی مانند داعش بود که بسیاری از نگرانی های امنیتی را واقعیت بخشید .
🔹برای مثال چند روز بعد که به آرامش قبل از توفان خروج سربازان آمریکایی میماند ، انفجاری در پارلمان عراق رخ داد. این انفجار اولین رشته از بمب های ساعتی در فضای سیاسی و ائتلافی عراق بود که از آن پس، یکی پس از دیگری منفجر شدند . چیزی نگذشت که سرنخهای این انفجار به دفتر معاون رئیس جمهوری ؛ طارق الهاشمی -متحد درجه یک آمریکا ، عربستان و از هواداران العراقیه - رسید.
🔹بررسیهای اولیه نشان داد که معاون رئیس جمهوری حتی در سالهای خونین عراق 2005-2007 هم ارتباط سری با شبکه القاعده داشته و شماره تلفن وی در گوشی ابومصعب الرزقاوی ؛ رهبر پیشین القاعده عراق نیز وجود داشته است . با این حساب ، الهاشمی فرد فعال و دیپلماتیکی بود که هم با آمریکاییها میانه خوبی داشت ، هم با انقره و ریاض و هم با القاعده که البته توانست در این مدت این هماهنگی را حفظ کند ، با این ارتباط مثلثی ، بخشی از ماموریت مورد توافق وی با کشورهای غربی و عربی بود.
🔹تقریبا هم زمان با تحلیف بایدن به عنوان رییس جمهور ایالات متحده، شمار چهار هزار تروریست داعشی به داعش عراق اضافه شدند،
پ.ن. آمریکا در حال کم کردن نیروهای خود در عراق و افغانستان بود.
@Emam_kh