فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضرت زینب سلام الله علیها رو اینجوری به بچهها معرفی کنید!
🔊 دکتر علی غلامی
🌹حضرت_زینب سلام الله علیها
@Emam_kh
🪙 مالی که ز تو کس نَسِتاند، علم است
💌 حِرزی که تو را به حق رساند، علم است
🍃 روح دینی پشتیبان روح علمی است...
🕊 بهمناسبت سالروز وفات شیخ بهایی
🇮🇷 @Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت شورانگیز حاج قاسم سلیمانی از لحظه شلیک موشک به ناوچه اسرائیلی در دوران جنگ ۳۳ روزه لبنان با رژیم صهیونیستی
🔹لحظاتی نفس گیر از آزمایش موشک دریایی حزب الله لبنان و اتفاق معجزه گونه ای که رخ داد و باعث خلاصی از نیروی دریایی رژیم صهیونیستی شد ...
🗓 به مناسبت ۲۳ مرداد، روز مقاومت اسلامی و سالروز پیروزی لبنان در جنگ ۳۳ روزه علیه رژیم صهیونیستی
💬 #حاج_قاسم
@Emam_kh
🔴 انقلابی پشیمان، مانند روزهداری است که قبل از غروب افطار کند
♦️رهبر معظم انقلاب:راه انقلاب، راهى است كه احتياج دارد به عزم، به ايمان، به ثبات قدم. بعضى اين ثبات قدم را دارند، بعضى در بين راه برميگردند؛ البته اينها به ضرر خودشان عمل ميكنند.
♦️ آن کسانی که از راه انقلاب برگردند، مثل کسانی هستند که در تابستان روزه گرفتهاند و تا اواخر روز، روزه را حفظ میکنند، اما یک ساعت به غروب، طاقتشان تمام میشود؛ افطار میکنند.
♦️این مثل همان کسی است که از اولِ روز، روزه نگرفته است. باطل کردن روزه در هر زمانی از ساعات روز باشد، ابطال روزه است. ۸۷/۳/۱۴
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید نماهنگ بسیار زیبا 🌷
🎼 فراق کربلا
🎤 محمدحسین پویانفر
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا ! گفتی :
در هر شری، خیر و در هر خیری شری نهفته ست
وتو میدانی و ما نمیدانیم
سوره بقره/216
تو قادری که موارد ناگوار جانگداز را، سکوی پرتابی برای موفقیت و سربلندی ایران و ایرانی کنی و حالمان را دوباره خوب کنی
خدایا چنان کن سرانجام کار
تا تو خشنود باشی و ما رستگار...
شب خوش عزیزانم
@Emam_kh
امام علي عليه السلام :
لَيـْسَ الْخـَيـْرُ اَنْ يـَكـْثـُرَ مـالُكَ وَ وَلَدُكَ وَ لكـِنِ الْخـَيـْرُ اَنْ يـَكـْثـُرَ عـِلْمـُكَ وَ اَنْ يـَعـْظـُمـَ حِلْمُكَ.
امام علي عليه السلام :
خير ـ و ارزش ـ نه آن است كه مال و فرزندت فراوان شود بلكه خير ـ واقعى ـ آن است كه دانشت فراوان و حلم و بردباريت بزرگ و افزون گردد.
نهج البلاغه ، ح 91، ص 1128.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
💖 ســـــــــلام روزتون بخیر و نیکی
سه شنبه خود را معطر می کنیم
به عطر دل نشین صلوات
بر حضرت محمد و خاندان مطهرش
🌹 اَللّٰهُــمَّ صَلِّ عَلی ٰمُحَمَّدٍ
🌹 وَّ آلِ محمد وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
امیدوارم به برکت صلوات، همگی
روز ی پر خیر و برکت
داشته باشیم ان شاءالله تعالی.
@Emam_kh
🔰سمت حسین
🔹درباره برنامه پر مخاطب «حسینیه معلی»، پدیده تلویزیون در محرم امسال
🔸محرم امسال یک برنامه تلویزیونی بیننده های زیادی را پای تلویزیون نشاند؛ حسینیه معلی با تهیه کنندگی سیدبشیر حسینی برنامه ای بود که به نظر می رسد توانست در جلب نظر بیننده ها و منتقدان موفق باشد. برنامه ای که ساختار فرم آن بر پایه تلنت شو شکل گرفته بود اما تا حد قابل قبولی توانسته بود این فرم را به خدمت محتوای ارزشمند خود درآورد و نتیجه، یک سبک نو و ابتکاری در برنامه سازی مدهبی مردمی بود. نه شبیه عصر جدید بود و نه حتی شبیه «وجیها بالحسین» عراقیها.
🔸یکی از مهمترین ویژگیهای برجسته این برنامه، حفظ اصول محتوایی امر روضه و مداحی برای امام حسین در قالب و فرم نمایش و اجرا بود. اساسا محور یک برنامه تلنت شو، دیده شدن و شو و نمایش خلاقیت و هنر فردی است؛ اما حسینیه معلی تا حد بسیار خوبی توانست در عین به نمایش درآوردن هنر و خلاقیت و استعداد افراد و تواناییهای کارشناسان خود، به محل نمایش «خود» و محور شدن افراد تبدیل نشود؛ بلکه محور این برنامه نمایش «حسین» و «عاشورا» و محور قرارداشتن مفاهیم عاشورایی و حسینی بود؛ یعنی دقیقا همان چیزی که فلسفه عزاداری و هیاهو و دستهروی حسینی در خیابان و کوچه و حسینیه و هیأت است.
🔸از نشانه های اخلاص سازندگان و توجه عامدانه آنها به دیده نشدن خودشان، علاوه بر ارتباط قلبیای که مخاطب از همان قسمت اول برنامه با آن برقرار کرد می توان به عدم درج نام و نشان عوامل و سازندگان برنامه اشاره کرد.
🔸رقابتی نبودن برنامه از دیگر عوامل موفقیت برنامه در رسیدن به اهداف محتوایی خود بود. انتخاب درست کارشناسان مداحی هم از دیگر عوامل موفقیت حسینیه معلی بود. مداحانی که توانستند بین حضور در یک برنامه تلویزیونی به عنوان کارشناس و نشستن در یک مجلس روضه و همچنین قرار گرفتن در موقعیتهای معمول جلسات خصوصی روضه خوانی خودشان که به تبادل و تعامل و چرخش شعر و نوحه و گریز و روضه می گذرد، به خوبی جمع کنند.
🔸تنوع سبک و مدل مداحی، روضه خوانی و مرثیه سرایی شرکت کنندگان و توجه به آیینهای عزاداری اقوام مختلف ایرانی و حتی دیگر کشورها، از نقاط برجسته حسینیه معلی بود. مادحین و روضه خوانان نوجوان، جوان، میان سال و مسنی که به خوبی نشان دادند ایران و امت شیعه، چه استعدادها و ظرفیتهای کم نظیری در عرصه ذاکری اهل بیت دارد. حضور نوجوانان و جوانان حافظ و قاری قرآن، جانباز دفاع مقدس، خانواده تعزیه خوان، جوان پرده خوان و نقال، سنتی خوان، ابتهال خوان، مداح نابینا، مداح اهل سنت، مادحین عرب، ترک، لر، کرد، جنوبی، شمالی، مشهدی، اصفهانی، خوزستانی، یزدی، تهرانی، افغانستانی، پاکستانی، تایلندی و ... از جذابیتهای این برنامه بود.
🔸اظهارات فنی و تخصصی چهار کارشناس برنامه در عین توجهات دلی و قلبی آنها به خواندن شرکت کنندگان شاید کمی کمرنگ بود اما ادب این چهار مداح شناخته شده نسبت به هم و نسبت به شرکت کننده ها از درسهای این برنامه بود. مثلا وقتی کارشناس برنامه قصد داشت نقدی را نسبت به شرکت کننده ای مطرح کند با توجه به رقابتی نبودن برنامه، تلاش می کرد به طور غیر مستقیم و در لفافه و در عین حال دقیق و فنی و با رعایت ادب در کلام نقدش را مطرح کند تا احتمالا فقط خود شرکت کننده متوجه نقد و ایراد خود شود.
🔸مجری برنامه هم از بهترین انتخابها برای این کار بود. سلطانی نشان داد هم اهل روضه و هیات است، هم کارش را بلد است و هم اهل نمایش و ادا درآوردن نیست.
🔸تعدد روضه خوانها و زمان یک ساعته برنامه طبیعتا برای مخاطبی که پای تلویزیون نشسته و در فضای هیات قرار ندارد، می توانست کسل کننده باشد، اما عوامل برنامه باز هم در این بخش توانستند تا حد خوبی بر این مساله فائق آیند تا جذابیت برنامه کم نشود و مخاطب تا پایان، همراه و همدل حسینیه معلی باشد.
🔸حسینیه معلی نشان داد می شود محتوای ثقیل صددرصد مذهبی و آئینی را در یک فرم جذاب و حرفه ای و در عین حال مخاطبپسند و محبوب ارائه داد؛ بعد از حسینیه معلی، برنامه سازان و مدیران سیما دیگر نمی توانند دوگانه جذابیت-محتوا یا مخاطب- محتوا را بهانه کم کاری و نساختن برنامه های جذاب انقلابی دینی قرار دهند.
🔸تحقق کارکردهای چهارگانه تصریحی رهبر انقلاب برای صدا و سیما در حکم رئیس جدید، یعنی آوردگاه، قرارگاه، آسایشگاه و قرارگاه حتما شدنی و امکانپذیر است. صدا و سیمایی که در عین آسایشگاه بودن و جذابیت برای مردم، اندیشگاه فکر و اندیشه ناب انقلابی اسلامی باشد و قرارگاهی برای تبیین مفاهیم عمیق دینی و دفاع از انقلاب اسلامی.
🔸حسینیه معلی، گام نخست و نمونه ای از حرکت در این مسیر است. حسینیه معلی نشان داد صدا و سیما می تواند در عین اینکه مخاطب را پای تلویزیون بکشاند، حسینیه هم باشد، و اندیشه و محتوای متعالی و معلی را هم ارائه دهد.
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍"هیئتِ سکولار" نداریم!
فکر انقلاب...
خطّ امام خمینی...
اسلام سیاسی...
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تیکه محمد در گاندو به اصلاح طلبا و خودتحقیرهای داخلی
@Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحیم
🌹 آیات ۱۵۴تا ۱۵۶سوره انعام
🌸 ثُمَّ ءاتَيْنَا مُوسَى الْكِتَابَ تَمَامًا عَلَى الَّذِيٓ أَحْسَنَ وَتَفْصِيلًا لِكُلِّ شَيْءٍ وَهُدًى وَرَحْمَةً لَعَلَّهُمْ بِلِقَآءِ رَبِّهِمْ يُؤْمِنُونَ (۱۵۴) وَهَٰذَا كِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ مُبَارَكٌ فَاتَّبِعُوهُ وَاتَّقُوا لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ (۱۵۵) أَنْ تَقُولُوٓا إِنَّمَآ أُنْزِلَ الْكِتَابُ عَلَىٰ طَآئِفَتَيْنِ مِنْ قَبْلِنَا وَإِنْ كُنَّا عَنْ دِرَاسَتِهِمْ لَغَافِلِينَ (۱۵۶)
🍀 ترجمه: سپس به موسی كتاب (تورات) دادیم تا بر کسی که نیکوکار بوده [نعمت خود را] كامل كنیم، و بیانگر همه ی مسائل باشد و وسیله هدایت و رحمت باشد تا به لقای پروردگارشان ایمان آورند (۱۵۴) و این [قرآن] كتابی مبارک است كه ما آن را نازل كردیم پس آن را پیروی كنید و تقوا پیشه کنید تا مورد رحمت قرار گیرید (۱۵۵) تا [شما مشركان] نگویید: كتاب آسمانی فقط بر دو گروه پیش از ما نازل شد و از قرائت آنان و آموزششان بی خبر بوده ایم (۱۵۶)
🌷 #تَفْصِيل: بیانگر
🌷 #ِلقَآء: ملاقات
🌷 #أَنْزَلْنَاه: نازل کردیم
🌷 #مُبَارَك: پر فایده
🌷 #اتَّبِعُوه: آن را پیروی کنید
🌷 #طَآئِفَتَيْن: دو گروه
🌷 #دِرَاسَتِهِم: آموزششان
🌸 این آیات همانند سایر آیات سوره انعام در #مکه نازل شده است. در آيات قبل، سخن از ده حكم اساسى و اصولى در ميان بود، كه نه تنها در #اسلام بلكه در تمام اديان بوده است. به دنبال آن در آیه ۱۵۴ سوره انعام مى فرمايد: «ثُمَّ ءاتَيْنا مُوسَى الْكِتابَ تَماماً عَلَى الَّذِي أَحْسَنَ: سپس به #موسی کتاب (تورات) دادیم تا بر کسی که نیکوکار بوده [نعمت خود را] کامل کنیم» و در آن هر چيز را كه مورد نياز بود، و در مسير تكامل #انسان اثر داشت، بازگو كرديم «وَ تَفْصِيلاً لِكُلِّ شَيْءٍ: و بیانگر همه ی مسائل باشد» «وَ هُدىً وَ رَحْمَةً: و وسیله هدایت و رحمت باشد» تمام اين برنامه ها به خاطر آن بود كه به روز #قیامت و لقاى پروردگار ايمان بياورند و با ايمان به معاد، افكار و گفتار و رفتارشان پاک شود «لَعَلَّهُمْ بِلِقاءِ رَبِّهِمْ يُؤْمِنُونَ: باشد تا به لقای پروردگارشان ایمان آورند»
🌸 سپس، اشاره به نزول #قرآن و تعليمات آن كرده و بحث آيه گذشته را تكميل مى نمايد و مى فرمايد: «وَ هذا كِتابٌ أَنْزَلْناهُ مُبارَكٌ: و این [قرآن] کتابی مبارک است که ما آن را نازل کردیم.» کلمه #مبارک از ریشه برکت بر دو امر تأکید می کند: ۱- ریشه قوی و ثابت ۲- رشد دائم. #قرآن هم دارای مطالبی اساسی و تغییر ناپذیر و استوار است و هم با گذشت زمان پرده هایی از اسرارش کشف و روز به روز جلوه ی آن بیشتر می شود. و چون چنين است «فَاتَّبِعُوهُ وَ اتَّقُوا لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ: پس آن را پیروی کنید و #تقوا پیشه کنید تا مورد رحمت قرار گیرید»
🌸 سپس تمام راه هاى فرار و بهانه جويی ها را به روى مشركان بسته و مى فرمايد: «أَنْ تَقُولُوا إِنَّما أُنْزِلَ الْكِتابُ عَلى طائِفَتَيْنِ مِنْ قَبْلِنا: تا [شما مشرکان] نگویید: کتاب آسمانی فقط بر دو گروه پیش از ما نازل شد» منظور از دو گروه #یهود و #نصارا است « وَ إِنْ كُنّا عَنْ دِراسَتِهِمْ لَغافِلِينَ: و از قرائت آنان و آموزششان بی خبر بوده ایم»
🔹 پیام های آیات ۱۵۴تا۱۵۶ سوره انعام 🔹
✅ هر #كتاب_آسمانى نسبت به زمان خودش، كامل است.
✅ تنها #نیكوكاران و نیكواندیشان، پیام هاى كتاب های آسمانى و قوانین الهى را بهتر مى گیرند.
✅ همه ى نیازهاى #انسان براى رسیدن به تكامل، در كتاب های آسمانى آمده است.
✅ كتاب آسمانى در مسیر #هدایت انسان و رحمت الهى است.
✅ یكى از مقاصد كتاب های آسمانى و پیامبران الهى، ایمان انسان به #قیامت است.
✅ #قرآن، تنها كتاب تئورى و نظرى نیست، بلكه كتاب سعادت و برنامه ى عمل انسان است.
✅ #سعادت انسان در دو چیز است: اطاعت حقّ، اجتناب از باطل
✅ #خداوند، حجّت را بر مردم تمام کرده است.
✅ دستگاه تبلیغاتى #مسلمانان باید براى هر كشور و ملّت و زبانى، برنامه هاى صحیح در سطح جهان آماده كند، تا حجّت بر آنان تمام شود و نگویند ما از حقّ بى خبر بودیم.
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
🔰 هویت یک ملت ناشی از زیربنای فکری و ناامید نشدن در مقام عمل است
🔻 رهبر انقلاب: آنچه به یک ملّت و یک نهضت هویّت میدهد و قدرت میدهد چیست؟ اوّلاً دارا بودن یک زیربنای فکری مستحکم است...
🔹 امّا در مقام عمل هم یک چیزهایی لازم است، یعنی صِرف وجود این زیربنا کافی نیست.
🔹 در مقام عمل چه لازم است؟ نترسیدن، خسته نشدن، ناامید نشدن، تنبلی نکردن، ندانسته در نقشهی دشمن وارد نشدن و به او کمک نکردن؛ اینها در عمل لازم است. در جای خود هم آمادهی فداکاری بودن...
🔺 مثل شهید سلیمانی که جانش را کف دستش گرفته بود و وارد میدانهای گوناگون [میشد] و دیگر شهدای عزیز. ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
@Emam_kh