eitaa logo
پیروان امام خامنه ای 🇮🇷
2.1هزار دنبال‌کننده
26.2هزار عکس
17.4هزار ویدیو
14 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📢 به امید چشیدن شیرینی فتح میدان‌ها ✏️ دعای رهبر انقلاب پس از اعطای نشان درجه یک فتح به فرماندهان ارتش و سپاه: ان‌شاءالله که خداوند، شیرینی فتح را در همه‌ی میدانها به شما، به همه‌ی دوستان و به جمهوری اسلامی بچشاند. ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🌹اَللّٰهُمَّ_عَجِّلْ‌_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🇮🇷 @Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
20.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥عکسبرداری از متخلفین حجاب مثل عکسبردای از متخلفین و مجرمین امری عادی و است 💥 وحیدی،وزیر کشور: اگر کسی مانع فعالیت آمران به معروف و ناهیان از منکر شود، خواهد شد. 💥 یکی می‌آید در مترو می‌خواهد گل بدهد، یکی می‌خواهد تذکر زبانی بدهد، این‌ها در چارچوب‌های قابل قبول است؛ این ‌ها اساساً مجوز نیاز ندارند. @Emam_kh
🔴 اخطار صریح امام جامعه مقام معظم رهبری (حفظه الله) ۱۷ اسفند ۱۴۰۲: ‏ما باید پرچم مبارزه‌ی با استکبار را همیشه بلند نگه داریم. مراقب باشیم جمهوری اسلامی در هیچ دوره‌ای اجازه ندهد که این پرچمداریِ مقابله‌ی با استکبار از او گرفته بشود. ما باید پیشگام باشیم، پیشقدم باشیم و این پرچم را هر روز گسترده‌تر و برافراشته‌تر کنیم. 🔹فکر نمی کنم این سخنان واضح و اخطارهای صریح نیاز به توضیح داشته باشد نکند با تحلیل های ناصواب و مصلحت سنجی های بی مورد و مواضع منفعلانه، این اوامر نائب بر زمین بماند ... ✍"قاسم اکبری" @Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☘سیر را خرد کرده در آبغوره بریزید و هر روز ناشتا 1 ق‌ م از آن بخورید ! این معجون برای درمان گرفتگی رگ های قلب، چربی خـــــون، درد مفاصل، ضعف اعصاب و عفونت ادرار معجزه میکند + آبغوره دارای ویتامین C و پتاسیم می باشد و به همین دلیل برای درمان دردهای استخوانی مورد استفاده قرار می گیرد
کلوچه_خرمایی آرد حدودا 450 گرم شکر 80 گرم تخم مرغ 2 عدد  کره یا روغن مایع 80 میلی لیتر  آب ولرم 100 میلی لیتر  خمیر مایه فوری یک و نیم قاشق چایخوری  نمک یک دوم قاشق چایخوری مواد میانی : خرما 250 گرم  آب یک سوم پیمانه  پودر هل یک قاشق چایخوری  دارچین نصف تا یک قاشق چایخوری (دلخواه) رومال نان :  زرده تخم مرغ یک عدد زعفران دمکرده مقداری  کنجد برای تزیین  طرز تهیه: ابتدا آب و یک قاشق از شکر را مخلوط کنید بعد از کنترل دما (۴۰ تا ۴۵ درجه سانتیگراد)مایه خمیر را روی سطح آب بپاشید، خمیر مایه باید کاملا خیس شود و خشک نماند‌. خمیر مایه را در جای گرمی بگذارید تا عمل بیاید و حجمش دو برابر شود (حدودا ده دقیقه) در کاسه ای با گنجایش مناسب تخم مرغها را شکسته روغن( یا کره آب کرده) بقیه شکر، نمک و مایه خمیر عمل آمده را ریخته و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند . آرد الک شده را کم کم اضافه کنید، ابتدا با قاشق و سپس با دست ورز دهید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و ورز دهید مراقب باشید که آرد زیادی مخلوط نکنید. خمیر را پنج دقیقه ورز بدید تا صاف یکدست شود. مقدار کمی روغن در کاسه بزرگی بریزید خمیر را در کاسه انداخته و بچرخانید تا تمام سطح خمیر چرب شود روی کاسه خمیر را با سلفون یا پارچه تمیزی بپوشانید و برای مدت یک ساعت در جای گرمی بگذارید تا ور بیاید و حجمش دو برابر شود. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. خرما آب و ادویه ها را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و همزمان هم بزنید تا خرماها له شوند میتوانید از گوشت کوب استفاده کنید تا خرماها له و نرم شوند. سپس کنار بگذارید تا کاملا سرد شوند گلوله هایی از خرما به اندازه گردو برداشته و با دست مرطوب گرد کنید و در سینی بچینید‌ بعد از اینکه خمیر ور آمد و حجمش دو برابر شد با مشت پف خمیر را بخوابانید و روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا یکدست شود. سپس گلوله هایی به وزن هشتادگرم از خمیر جدا کرده بصورت گرد باز کنید از گلوله های خرمایی مرکز خمیر قرار داده و دو طرف خمیر را روی هم بیاورید سپس دو طرف مقابل را(شبیه بقچه کردن) گلوله خمیر را برگردانید تا قسمت جمع شده زیر کار بیافتد. خمیر را خیلی آرام با وردنه باز کنید فشار دستتان ملایم باشد که خرما بین دولایه خمیر پخش شود. حالا با قیچی دوازده برش روی خمیر ایجاد کنید. برشها نباید به مرکز خمیر برسد .کف سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و هر نان که آماده شد به سینی منتقل کنید روی نانها را با پارچه تمیزی بپوشانید و ۲۰ دقیقه دیگر استراحت دهید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. کف فر یک کاسه استیل خالی قرار دهید و ۱۰ دقیقه تا یک ربع زمان بدهید تا فر خوب داغ شود. مواد رومال را مخلوط کرده و روی نانها بمالید مرکز نان را هم کنجد بپاشید.در فر را باز کنید و یک لیوان آب سرد داخل کاسه استیل بریزید سینی نان را سریع داخل فر داغ قرار دهید سرعت عمل داشته باشید که بخار و گرمای فر از بین نرود.حدودا ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت و یا تا زمانی که روی نانها طلایی شوند زمان دهید تا نانها پخته شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی حاج آقای قرائتی از رهبری اجازه میگیره دقایقی کنارش نکاتی رو به طلاب سر درس بگه..... ❗️ واقعا چقد قرآن بینمون کمه! قبل ماه مبارک رمضان حتما این کلیپو ببینید @Emam_kh