هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
💢 خاطرتان هست میگفتیم بالا و پایین شدن تعداد فوتیهای روزانهی کرونا، بازی آماری است برای آنکه القا کنند پروتکلهای کرونایی -خصوصا واکسن- مؤثر هست؟
✴️ چند ماهی است اعترافات زیبایی میشنویم، به وسعت حسرت دو سال #خسارت_محض که مسببان سفیدپوش به بهانهی سلامت بر سر کشور و مردم آوردند.
🔶🔹 از قوهی قضاییه که اساساً چنین انتظاراتی بعید هست اما از دادگاه عدل الهی، اشد مجازات را برای نوکران دست به سینهی سازمان بهداشت جهانی که در ایام کرونا خیانتهای عظیمی به شیعهی ایرانی روا کردند، خواهان هستیم.
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از صدای حوزه 📣
🅾 پیمان با کدام امام؟!!!
⭕️ در مدینه کنار پیامبر خلفاء و . . . مدفون شدهاند!
🔸در طوس کنار علی بن موسی الرضا علیه السلام، مأمومن عباسی علیه الهاویة مدفون شده!
🔸کنار حضرت معصومه سلام الله علیها، ناصرالدین شاه ملعون مدفون شده!
🔸در حرم مطهر خمینی کبیر، هاشمی عصاره سه خلیفه مدفون شده!
🟠لذا با توجه به خروجیهایی که در کشور میبینیم
مسئولانی که برای تجدید عهد با امام به حرم مطهر حضرت امام خمینی اعلی الله مقامه الشریف میروند
علیالقاعده و در واقع با امام غربگدایان و لیبرالیسم
یعنی با هاشمی، مغروق توالت استخر فرح تجدید عهد میکنند!!!
#یاران_مغروق_توالت_استخر_فرح
#مکتب_سقیفه
#مسئولان_مانع_آرمانهای_انقلاب
❇️نجات تاریخ صدای رسای اُمت
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1737359374C70e3695ffe
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
🔹 سؤالی که مدیریت حوزه علمیه باید پاسخ دهد
♻️ حذف تشکلهای فعال حوزوی و طلاب انقلابی از فرصت دیدار با رهبر انقلاب، چرا ؟!
🔰 حمید رسایی: چهارشنبه دیدار طلاب حوزههای علمیه با امام خامنهای است. این دیدار فرصتی برای طلاب است تا با طرح دغدعههای خود، این ظرفیت عظیم را به عنوان یکی از بازوان مهم ولایت معرفی کنند اما علیرغم تأکیدات رهبر انقلاب بر حمایت از طلاب و مجموعههای انقلابی، مطالبهگر، فعال و صریح، متأسفانه تا امروز مدیریت حوزه به مجموعههای مردمی حوزه و روحانیت برخوردار از این ویژگیها فرصتی برای طرح مباحثشان در این جلسه نداده و جالب اینجاست که حتی از این افراد برای حضور در جلسه دعوت هم به عمل نیامده و تا چند روز قبل، از اصل برگزاری این دیدار مهم اطلاع هم نداشتند! حتی شنیده میشود که با نظر مدیران حوزه، شاید مراسم دیدار، بدون فرصت طرح دیدگاه طلاب برگزار شود!
سؤال این است که آیا این رویه را باید از مصادیق تقویت بُعد انقلابی حوزه علمیه که مورد تأکید مکرر رهبر انقلاب بوده بدانیم یا از مصداق انقلابزدایی از حوزه که از جمله هشدارهای امام خامنهای است؟
چند سال قبل هم که بعد از مدتها، فرصت دو دیدار برای حوزویان فراهم شد. متأسفانه در آن دیدارها هم به دلیل حذف بدنه کُنشگر حوزه و روحانیت فعالِ در میدان فتنهها، مباحث طرح شده در برابر امام جامعه که میتوانست زمینه طرح برخی مباحث را فراهم و فرصتی برای حوزه باشد، از غنای کافی برخوردار نبود و سبب انتقادات زیادی به مدیریت جلسه شد.
بر خلاف دیدار طلاب با امام خامنهای که سخنرانانش را طیف اداری و منتخب مدیران حوزه تشکیل میدهند و اکثر مطالبشان کلی و غیرمرتبط با دردهای جامعه است، جلسات تشکلهای دانشجویی با رهبری، خیلی صریح به بیان مسائل روز و مرتبط با مردم میپردازد به طوری که برای امام جامعه، زمینه اعلام موضع در آن موارد، رفع برخی شبهات فراهم میشود و جایگاه این تشکلها را بین مردم بالا میبرد.
یکی از برکات جلسات امام خامنه ای با فعالان انقلابی، برجسته شدن مطالبات و مشکلات ریشهای و تزلزل در جایگاه سایهنشینان و افراد رسوب کرده در مناصب حساس است که یکی از دلایل اصلی حذف بدنه زنده اجتماعی سیاسی حوزه علمیه از جلسات مذکور را همین موضوع باید دانست.
بی تردید آنچه مطلوب و مقصود اصلی امام خامنهای از برگزاری این جلسات است، طرح مسائل و مشکلات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و حتی داخلی حوزههای علمیه و مهمتر از آن جلوگیری از حذف حوزه از معادلات و عرصههای ضروری جامعه است.
این مسئله مهم، یعنی ضرورت حضور حوزویان در میدانهای گوناگون و جلوگیری از سکولار شدن حوزه، در سیره عملی و علنی رهبری انقلاب نمایان و آشکار است.
ظاهرا مدیریت حوزه با همه دلسوزیها از این مهم غفلت دارد در حالی که یکی از رسالتهای اساسی مدیریت حوزه علمیه همین است. بنابر این توقع این است که مدیریت حوزه، بیاعتنا به مصلحتاندیشیهای ناموجه، باید جلوی #انقلابزدایی از حوزه را بگیرد.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از عصر زنان
#اختصاصی
🍃 از علی بگو...
🔸 «سوده همدانیه» دختر عماربن أسک همْدانی است. وی بعد از شهادت حضرت امیر علیه السلام برای طرح شکایت قبیله اش از والی، نزد معاویه رفت.
معاویه به وی گفت: تو همانی نیستی که در جنگ صفین، برادرانت را علیه من می شوراندی؟
سوده گفت: گذشته را رها کن!
معاویه پرسید: برای چه اینجا آمده ای؟
سوده گفت: والیِ تو «بسربن ارطاء» بر ما ظلم می کند، نه حق خلق را رعایت می کند نه حکم خدا را، یا عزلش نما و الّا در برابر تو قیام می کنیم.
معاویه گفت: مرا به قیام تهدید می کنی؟ میخواهی با وضعی دردناک تو را نزد حاکم بفرستم؟!
🔸 سوده در پی شنیدن پاسخ معاویه، این شعر را زمزمه کرد:
صَلَّی اللَّهُ عَلی جِسْمٍ تَضَمَّنَهُ
قَبْرٌ فاصَبَح فیه العدلُ مدفوناً
قد حالف الحق لایبغی به بدلًا
فصار بالحقِّ و الایمان مقروناً
«سلام خدا بر جسمی که قبر او را در بر گرفت و عدل مدفون شد، به خداوند سوگند یاد کرد که حق را دگرگون نکند که حق و ایمان در جان او قرین بود.»
معاویه پرسید: این شعر را در وصف که خواندی؟
سوده پاسخ داد: در وصف علی علیه السلام؛ و فضائلی از آن حضرت را نقل کرد.
معاویه پرسید: از او چه دیده ای که چنین مدح می کنی؟
سوده گفت: روزی نزد او رفتم و از حاکم شکایت بردم، او در نماز بود، نماز را تمام کرد و چون شکایتم را شنید و ادعایم را صادق و قرائن را کافی دید، روی به قبله کرد و با خدای خود گفت:
اللَّهُمَّ انّی لَمْ آمُرْهُمْ بِظُلْمِ خَلْقِک وَ لا بِتَرْک حَقِّک.
خدایا من آنان را امر نکرده ام که به خلق تو ظلم کنند و حق تو را ترک گویند.
و به حاکم نوشت:
... اذا قَرَأْتَ کتابی هذا فَاحْتَفِظْ بِما فی یدِک مِنْ عَمَلِنا حَتّی یقْدَمَ عَلَیک مَنْ یقْبِضُهُ مِنْک. والسلام.
وقتی نامه ام را خواندی، هر چه در ارتباط با ما نزد توست محفوظ بدار، تا کسی بر تو وارد شده و آنها را از تو تحویل گیرد.
نامه را به من داد و من مرخص شدم.
🔸 اصرار سوده بر مطلب و بیان صریح وی و مدح حضرت با زبانی رسا از سوی او، معاویه را واداشت که دستور عزل حاکمش را صادر کند.
🌹🍃 تیم پایگاه عصر زنان، عیداللهالاکبر، عید ولایت امیرالمومنین علی علیهالسلام را به مخاطبین فرهیخته خود تبریک میگوید.🍃🌹
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
خلافت امیرالمؤمنین، یعنی نه به سکولاریزم
🔸️ نصب امیرالمومنین به خلافت یعنی اسلام جلوی گرایش سکولاریستی را از روز اول گرفت. برای اینکه مردم بدانند اگر اسلام را میپذیرند همه چیزشان حتی تعیین رهبرش را باید از خدا بپرسند، او باید اجازه بدهد.
۱۳۸۳/۱۱/۱۰
#عید_غدیر
💠 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از موسسه اندیشه بهشتی
💠 من قول میدهم اگر ما توانستیم علی را بشناسیم، علی را آنطور که خودش خواسته بشناسیم، نه آنطور که عدهای امروز دلشان میخواهد علی را بشناسیم، علی بنده پرهیزکار خدا، بندهی عبادت کار خدا بندهای که در دوران زندگی خویش هر گوشه از زندگیاش یک آموزش عالی به ما میدهد دربارهی اسلام و مسلمانی و بعد سعی کردیم به راستی ته دل اخلاصی و ارادت به یک چنین علی داشته باشیم، خود به خود کمی دنبالش میرویم. هر قدر هم کم باشد آن دنبالهروی عملی ما از علی تأثیرش در سعادت فردی و اجتماعی ما، سعادت دنیا و آخرت ما خیلی زیاد میشود. ای شیعهی علی! به راستی شیعه و پیرو و دنباله رو علی باش
📚 سخنرانیها و مصاحبههای آیتالله شهید دکتر سید محمد حسینی بهشتی، ج۱، ص ۱۷۴
﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
❞موسسه مطالعات اسلامی و علوم انسانی اندیشه بهشتی❝
༺ @AndisheBeheshti ༻