نیزه داران نقابدار اردوغان؛
حامیان جنایت تاریخی در تبریز
♦️تناقضات گروهک های تجزیه طلب مدعی پان تورکیسم در مناطق آذری زبان، به غابت منزجر کننده تر است: آنها برای سیاست های استعماری دولت اردوغان پادویی می کنند. این، همان دولت ناکامی است که صراحتا گفته، می خواهد امپراتوری عثمانی را احیا کند.
🔹این امپراتوری، همان است که پس از حمله به ایران و آذربایجان، ده ها هزار هموطن مقاوم در برابر تهاجم را در تبریز قتل عام کرد.
♦️عثمانی ها در دوره "سلطان سلیمان" (همان که سریال حریم سلطان برای او ساخته شد)، پنج بار به ایران و به ویژه به آذربایجان لشکر کشی کردند و قتل عام راه انداختند. برخی کاتبان جنگ، تعداد مردم کشته شده تبریز در یکی از این حملات را بیش از 12000 نفر ثبت کرده اند.
🔹قاضی احمد قمی که یکی از همین گزارشگران است، مینویسد : «تمامی ینی چریان(پیاده نظام) خود را به کوچهها و محلها انداخته، از دیوار باغچه به خانهها درآمده، هر کس را پیدا کردند، به قتل رسانیدند... از سادات و علما و صلحا در این قتل عام شربت شهادت چشیدند و موازی هشت هزار نفر از دختران و زنان را اسیر نموده، در میانه خرید و فروخت نمودند".
♦️او در ادامه، این ابیات را به نقل از میرجعفر تبریزی بازگو کرده است: "تبریز چو کربلا شد، از شیون و شین- فرقی که بُوَد، همین بود در ما بین/ کان بهر حسین در محرم بوده است- این در رمضان، بهر محبّان حسین/ در آخر ماه روزه تبریز الحق- گردید چو کربلا ز خون ناحق".
🔹با این اوصاف، آنهایی که به نام دروغین "تورک" و "پان تورکیسم"، از سلطان ناکام ترکیه جانبداری می کنند، در واقع حق را به جنایتکاران عثمانی (تورک!) در قتل عام اجداد مردم آذربایجان می دهند؛ چون سر در آخور اجنبی دارند. به همین دلیل هم، مردم هوشیار و مومن آذربایجان، همواره دست رد به سینه این گروهک ها زده اند
♦️گروهک های مذکور هم داعشی محسوب می شوند؛ شبیه تروریست های سازمان منافقین، حزب خلق مسلمان، گروهک ریگی، کومله و دموکرات، و الاحوازیه. وطن فروشانی با نقاب دروغین فارس و کُرد و تُرک و عرب و بلوچ.
✍ #محمد_ایمانی
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمیدانم چه خاصیتی دارد که تا به یک خارجی میرسید مثل متکدیان خیابانی بگویید ما خیلی بدبختیم و اصلا چه ربطی به فیلم و جشنواره دارد.
اما محض رضای خدا یک کلمه نباید میگفتید شما دارید با تحریم در حق مردم من جنایت میکنید؟
اصلا چرا ما حتی یک سینماگر هم نداریم که راوی رنج تحریم باشد؟
💬 احسان منصوری
پی نوشت :
پس از ناکامی اصلاح طلبان در کودتای رنگی سال ۸۸ به همراهی آمریکا و غرب این بار از غربیان تقاضای تحریم های فلج کننده کردند بعد از صدور ۶ قطعنامه در شورای امنیت جنایتکاران سازمان ملل علیه ایران این بار با تحریف رسانه ای انقلابی ها را کاسب تحریم خواندند و رای ملت را با فریب جمع کردند و گل سرسبد پیشرفت علمی مملکت یعنی انرژی هسته ای را ویران کردند و انگهی اقتصاد را .
به واقع این جماعت غربگرا از هر صنف اش، هویت ملی اشان به غارت رفته و مردم مردم کردن بزرگترین دروغ زندگی این جماعت است
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴 انتقام سخت شیر بچههای نیروی دریایی سپاه از بزرگترین دزدی دریایی آمریکا از سوخت ایران
🔹 نیروی دریایی سپاه پاسداران تعدادی از کشتیهای متعلق به شرکتهای «مِرسک» و «یوروتانکر» را که با همکاری فردی به نام جورج جیازوگلو دو سال پیش با خیانت به مردم شریف ایران، به صورت داوطلبانه اقدام به تحویل بنزین صادراتی بخش خصوصی به امریکا کرده بودند، طی مجموعه اقدامات اطلاعاتی پیچیده شناسایی و توقیف کرد.
🔸 اوایل سال ۱۳۹۹ و پیرو منویات رهبر ایران مبنی بر توسعه تجارت با کشورهای جهان و رفع فشارهای اقتصادی ناشی از تحریمهای ظالمانه دولت تروریست امریکا، ۱۳۵ هزار تن بنزین متعلق به شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با سرمایهگذاری بخش خصوصی (شرکت مبین اینترنشنال) در بورس انرژی خریداری و با مشارکت مدیران وقت شرکت ملی پالایش و پخش به ونزوئلا صادر شد.
🔹 پس از رسیدن محموله به دریای کارائیب، مسئولان دولت وقت آمریکا با جُرج جیازوگلو، مالک یونانی کشتیها ارتباط برقرار کرده و او را تشویق به تحویل داوطلبانه محموله کشتیهای مزبور کردند. مستندات موجود حاکی از آن است که شخص برایان هوک با مالک کشتیها تماس گرفته و وعده داده که در صورت تحویل محموله، دولت آمریکا ۲۰ میلیون دلار پاداش به او خواهد داد.
🔸 در نهایت با خیانت مالک کشتیها و نقض قوانین بینالمللی توسط دولت آمریکا، محموله مزبور با همکاری دو شرکت یوروتانکر و مِرسک، توقیف و محمود معدنیپور، (مدیرعامل شرکت مبین اینترنشنال) در لیست تحریم آمریکا قرار گرفت.
🔹 میزان خسارت مستقیم وارده ناشی از خیانت مالک یونانی کشتیها به بخش خصوصی بیش از ۳۵۰ میلیون دلار و خسارت ناشی از تحریم پنج شرکت و از بین رفتن زیرساختهای کسبوکار بیش از ۱۲ میلیارد دلار برآورد شد. این راهزنی در وبسایت رسمی وزارت دادگستری آمریکا، بزرگترین توقیف سوخت ایران نام گرفت.
🔸 نکته قابل توجه آنکه شخص جورج جیازوگلو به عنوان مالک کشتیها نهتنها اقدام به بدعهدی و نقض مفاد قرارداد خود با بخش خصوصی ایران کرده، بلکه بر خلاف توصیهها و تذکرات طرف ایرانی، ضمن تلاش برای فریب و تخریب بخش خصوصی کشور، در کنار دو شرکت یوروتانکر و مِرسک، همکاری قابل توجهی با دولت تروریست آمریکا داشته است.
🔹 ترک فعل و بیتوجهی برخی مدیران وزارت نفت در دولت دوازدهم نیز باعث شد دزدی دریایی دولت آمریکا و خیانت مالک کشتیها مورد پیگرد قرار نگیرد. حتی رئیس جمهور وقت کشور در مصاحبه رسمی خود، تعلقداشتن محموله مزبور به ایران را منکر شد و از پاسخ به سؤالات خبرنگاران طفره رفت.*
🔸 وجود برخی شائبهها در این پرونده از جمله اتهام برخی مدیران وزارت نفت به درخواست رشوه، افشای اطلاعات طبقهبندی شده، همکاری با دولت متخاصم و... باعث شد علیرغم صدور حکم توقیف کشتیها، مسئله از سوی برخی مدیران فاسد تحریف شود و عملاً اقدامی در خصوص توقیف کشتیهای متعلق به جورج جیازوگلو یا دو شرکت یوروتانکر و مِرسک (به عنوان معاونان در ارتکاب جرم) صورت نپذیرد.
🔹 با مجموعه اقدامات اطلاعاتی دستگاههای امنیتی (بهویژه سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات) و بررسی بیشتر موضوع توسط مقام محترم قضایی و شناسایی برخی از عوامل داخلی فساد و خیانت در این پرونده، شورای عالی امنیت ملی، به عنوان یکی از ارکان تصمیمگیر و تصمیمساز در مقابله با فساد و حمایت از اموال ملت شریف ایران، حکم توقیف کشتیهای مزبور را به نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ابلاغ کرد و این حکم در ۲۹ اردیبهشت توسط ایشان اجرا شد.
🔸 اقدام دلاورمردان دریادل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به ویژه نیروی واکنش سریع نیروی دریایی سپاه، تنها یک پیام را به جهانیان مخابره میکند: دفاع از خاک، جان، مال، ناموس و حقوق ملت ایران همواره اصلیترین و مهمترین وظیفه خادمان جان بر کف مردم در سپاه بوده و کوچکترین تعدی به آنها، پاسخی سخت به متعرضان را در هر نقطه از این کره خاکی به همراه خواهد داشت.
🔹 ارزشمندی این دلاورمردیها زمانی به نتیجهٔ نهایی میرسد که در داخل کشور نیز با ورود منابع مالی حاصله به چرخه اقتصادی کشور و تشویق بخش خصوصی برای ایجاد ارزش افزوده تأثیر خود را در معیشت مردم نشان دهد.
🔸 بازگشت اموال و منابع مالی بخش خصوصی، علاوه بر توانبخشی و جلب اعتماد بخش خصوصی به عنوان یک بازوی توانمند و موثر در این برهه اقتصادی، فرصت نمود یافتن این تلاشها را در بهبود وضعیت معیشت مردم فراهم کرده است.
🔹 بدیهی است که ثمرهٔ نهایی این اقدام با بررسی دقیق ابعاد مختلف پرونده از سوی دستگاه قضایی، احیای حقوق ذیحقان، برخورد قاطع با متخلفان و خائنان، جبران خسارات وارده به بخش خصوصی و حمایت از این بخش مشخص خواهد شد.
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ماجرای انگشتری که باعث شناسایی شهید علیاصغر شیردل شد، چه بود؟!
#نسئل_الله_منازل_الشھداء
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
🇧🇪♻️استبداد غرق در خون؛ این قسمت: لئوپولد دوم، هیتلر اول!
🔻 بلژیک اولین کشور اروپایی نیست که با شنیدن کلمات «استبداد غرق در خون» به یاد آن میافتیم.
❗️اما زمانی بود که در اوج امپریالیسم اروپایی در آفریقا، پادشاه بلژیک امپراتوری شخصی وسیع و بیرحمانهای را اداره میکرد که با جنایات حتی بدترین دیکتاتورهای قرن بیستم رقابت میکرد.
⭕️ این امپراتوری بهعنوان ایالت آزاد کنگو شناخته میشد و برای تقریبا ۳۰ سال،بهعنوان دارایی خصوصی لئوپولد دوم برای ثروتمند شدن شخصی او اداره میشد.
🔸 بزرگترین مزرعه جهان ۷۶برابر بلژیک وسعت داشت و تا اولین سرشماری در سال ۱۹۲۴که تنها ۱۰ میلیون نفر در آنجا زندگی میکردند،شاید نیمی از جمعیت خود را از دست داده بود.
‼️ لئوپولد دوم در کنگو برای مجبورکردن بومیها به انجام کار رایگان،زن و فرزندانشان را به گروگان میگرفت یا دستها و پاهای آنها را قطع میکرد.گاهی برای گرفتن زهرچشم و اجبار به همکاری با ماشین عظیم سرمایهداران بلژیکی،دهکدهها را میسوزاند،دست و پا و سرها را میبرید،اجساد را مثله میکرد و بدنها را درجهت طولی با شمشیر به دو نیم میکرد.
📚 لوکاس کاترین«لئوپولد دوم،جنون بزرگی»
🌐 https://allthatsinteresting.com/king-leopold-ii-congo
📛 کشته شدن بیش از ۱۰میلیون کنگویی بیگناه اگر با حمایتی رسانهای همراه میشد؛درست مانند اتفاقی که با اراده صهیونیسم درخصوص جنایات هیتلر صورت گرفت،امروز ما در رسانهها دو هیتلر داشتیم!
#جنایات_غرب
#استعمار_بلژیک
🔴 چهره واقعی مدعیان حقوق بشر
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
سند پروژه ایران 2040 دانشگاه استنفورد
1) تولیدات کشاورزی باید به میزان قابل توجهی کاهش یابد!!! حتی درصورت عدم کاهش، این احتمال وجود دارد که کمبود آب و زوال خاک منجر به کاهش ناخواسته و کنترل نشده در تولید بخش کشاورزی در دراز مدت شود. برای جبران کاهش میزان غذای خانگی، ایران باید سالانه 300دلار برای هر نفر هزینه واردات کند. (سالانه 24 میلیارد دلار)
2) سیاستگذاران باید از شعار تجلیل از خودکفایی غذایی دست بردارند!!! که با توجه به محدودیت منابع طبیعی و دسترسی ایران به فناوری، تنها بار سنگینی بر دوش محیط زیست و نسلهای آینده است. درعوض، تمرکز باید بر تضمین امنیت غذایی کشور باشد بدون نگرانی در مورد اینکه غذا در کجا تولید میشود. علاوه بر این، سیاستهای جمعیت که به دنبال افزایش نرخ باروری کل هستند باید کنار گذاشته شوند!!
اما ماجرا کجا جذاب میشود؟
آنجا که بدانید این سند در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری روحانی ترجمه و ابلاغ شده است!
و این جملات مقام معظم رهبری:
من امروز بر آن سه نکتهای که به ایشان عرض کردم، مسأله کشاورزی را اضافه میکنم؛ همان چیزی که آقای حجّتی در اینجا قولش را به من دادند و من توقّع داشتم که ایشان در مجلس هم آن را بگویند - که متأسفانه نگفتند - و آن این است که ما در مواد اصلی غذایی کشور، یعنی گندم و برنج و احتمالاً روغن، خودکفا شویم. ایشان به من قرص و محکم گفتند که میتوانیم خودکفا شویم؛ (اما هرچه گوش تیز کردم ببینم ایشان در مجلس کلمه «خودکفایی» را میآورند، دیدم نه) ایشان گفتند ما میتوانیم اینها را پیش ببریم! پیش بردن کجا؟ خودکفایی کجا؟ 1380/06/05
▪️تنگ براق
🔻تنگ براق نام روستایی از توابع بخش سده، شهرستان اقلید در ۱۹۰ کیلومتری شیراز است.
🔻تنگه براق در میان انبوه درختان سر به فلک کشیده با آبشار، غارهای زیبا، رودخانه، چشمهها، آبچکها و ستونهای آهکی مناظر زیبایی را به وجود آورده که چشم هر رهگذر را به خود خیره کردهاست.
🔻در دره زیبای تنگ براق، سنگنبشتهای باستانی به خط پهلوی ساسانی به یادگار مانده که این تنگه از سال ۱۲۴۰ هجری شمسی محمد خان ضرغامی به محل اسکان عشایر باصری تبدیل شدهاست.
🔻ابشار تنگ براق یکی از جازبه های تفریحی دراستان هست که در این روستا واقع شده است.
#ایران_زیبا
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
🌟مصدر علم نافع
🍀تاکید چندباره رهبر انقلاب بر ضرورت تدریس علم نافع در مدارس، حاکی از ضرورت یک بازاندیشی اساسی در الگوی حاکم بر تدوین کتب درسی است که ناکارآمدی آن در برطرف ساختن نیازهای دانشآموزان ما عیان شده است. اما پرسش اینجاست که این بازنگری در چه سطوحی باید انجام شود؟ این نگرانی وجود دارد که صرفا کمیتهای تشکیل شده و مطالبی از کتب درسی حذف و مطالبی دیگر افزوده شود. این مهم، یک مقدمه واجب دارد که اگر طی نشود، مطلوب حاصل نخواهد شد. آن مقدمه عبارت است از حاکم شدن یک الگوی کلان و جامع بر سرفصلها و محتوای کتب درسی. در چهارچوب چنین الگویی است که حذف و اضافه مطالب، معنیدار و موثر خواهد بود. اما آن الگو کدام است؟
🍀بیتردید اگر بخواهیم الگویی برای تدوین کتب درسی طراحی کنیم، این الگو در دو سطح باید پاسخگوی نیاز ما باشد؛ نخست، سرفصلها و دوم، محتوا. لذا پرسش اولی که الگوی ما باید پاسخ دهد این است که سرفصلهای کتب درسی بر چه اساسی باید انتخاب شوند تا مطمئن باشیم موضوعات نافعی برگزیده شده است؟ و پرسش دومی که الگوی ما باید به آن بپردازد، این است که محتوا چگونه گزینش شود که مطمئن باشیم از علم نافع فاصله نگرفتهایم؟
🍀برای پاسخ به پرسش اول باید توجه کنیم که علوم بیشماری وجود دارند که صحیح هستند اما دانستن و ندانستن آنها زندگیهای فردی و اجتماعی انسانها را تحتتاثیر قرار نمیدهد و این دقیقا نقطه مقابل علم نافع است. رهبر انقلاب در کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» میفرمایند: «خیلی از حرفهای عالم درست است، اما حرف درست بودن، لزوما به این معنا نیست که ناچار باشیم در این زمان، در این شرایط، با این نیازها، آن حرف درست را مطرح کنیم. ما باید ببینیم در میان درستها، کدام لازم است؟ در میان لازمها کدام لازمتر است؟ در میان لازمترها، کدام فوری است؟ در میان فوریها، کدام فوتی و حیاتی است؟ اول آن را بگیریم، از آنکه فراغت پیدا کردیم، بحثهای بعد، و به همین ترتیب اینقدر پیش برویم تا بعد برسیم در آخر کار به بحثهایی که درست است؛ اما لزومش، ضرورتش، آن اندازهها احساس نمیشود.(ص310)
🍀به نظر میرسد دستاندرکاران تالیف کتب درسی میتوانند از این فرمول برای بازنگری جدی در سرفصلهای کتب درسی استفاده کنند. اما مسالهای که پیش میآید این است که ممکن است از نظر افراد مختلف، مباحث «لازم و لازمتر و فوری و حیاتی» متفاوت باشند. اگر امروز از چند عالم و صاحبنظر بخواهیم برای ما لیستی از موضوعات مهم را به ترتیب اولویت مشخص کنند، احتمالا بهازای هر نفر یک لیست متفاوت خواهیم داشت. پس تکلیف چیست؟...
ادامه یادداشت را در روزنامه فرهیختگان بخوانید👇
https://farhikhtegandaily.com/news/71844/
✍اسماء اسدی پور
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ روایتِ پشت پرده سیاستهای کنترل جمعیت در ایران پس از انقلاب
🔺 قسمت اول
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سقوط آزاد جمعیت ایران
#پرفسور_محمد_اکبری
ــــــــــــــــــــــــ
۳۰ درصد خانمها در سن بارداری ازدواج نمیکنند یعنی حداقل هر بانوی ایرانی سه بچه هم بیاورد جمعیت ثابت میماند!
#نابودی_ساختار_جمعیتی
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
🇮🇷 ولیّفقیه علت تبدیل فضای مجازی به «قتلگاه» را چه میداند؟
📍برخی بر این باورند که علت «قتلگاه» شدن فضای مجازی آن است که همۀ افراد مؤمن و حزباللّهی و انقلابی در آن حضور فعال ندارند و اگر چنانچه همۀ این دوستان با حجم وسیع و تمام توان و مجاهدانه و شبانهروز در این عرصه به فعالیت علیه دشمنیهای دشمن بپردازند، میتوان این تهدید را به فرصت تبدیل کرد یا دستکم از وضعیت «قتلگاه» خارج نمود.
🔺امّا آیا ولیّفقیه نیز بر این عقیده است؟
و آیا ولیّفقیه نیز همانند برخی از ما، علت تبدیل فضای مجازی به «قتلگاه» را کافی نبودن حضور فعال حزبالّهیها در این فضا میداند یا ریشهی مشکل را در «مدیریت دشمن» بر فضای مجازی عنوان کردهاند؟
♦️«فضای مجازی حقیقتاً قتلگاه جوانان و نوجوانان ما شده است. الآن یک منطقه عظیمی از این فضا در اختیار دشمن است و هر کار میخواهد میکند و انواع ضربهها را به ما میزند». ۱۹ آبان ۹۵
♦️خطاب به هیئت دولت به عنوان مدیران فضای مجازی کشور:
«آنچه عرضِ من است و من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریّت میشود؛ بحث این است. فضای مجازی یک چیزی نیست که آدم بتواند مثل یک آب روانی هر جور که میخواهد از آن استفاده بکند؛ دیگران دارند این آب را به یک سمتی که خودشان میخواهند هدایت میکنند؛ آنها دارند مدیریّت میکنند این فضا را. خب وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را -که ما هم دستاندرکارش هستیم و مبتلابهِ ماست- هدایت میکنند و مدیریّت میکنند، ما نمیتوانیم بیکار بنشینیم در مقابل او؛ ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند». ۲ شهریور ۹۹
♦️«سلطۀ دشمن را از این ابزارها بایستی سلب کرد. نمیتوانید شما برای اینکه مثلاً فرض بفرمایید رادیو و تلویزیون داشته باشید، رادیو تلویزیونتان را بدهید در اختیار دشمن؛ اینترنت هم همینجور است، فضای مجازی هم همینجور است، دستگاههای اطّلاعاتی و ابزارهای اطّلاعاتی هم همینجور است، اینها را نمیشود در اختیار دشمن قرار داد؛ امروز در اختیار دشمن است؛ وسیله و ابزار نفوذ فرهنگی است؛ ابزار سلطۀ فرهنگی دشمن است». ۱۴ خرداد ۹۵
♦️«آرایش دشمن آرایش جنگی است ... همانطور که عرض کردم از لحاظ فضای مجازی آرایش جنگی گرفته؛ در مقابل این دشمنی که آرایش جنگی در مقابل ملّت ایران گرفته، ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد». ۱۱ اردیبهشت ۹۸
♦️خطاب به نمایندگان مجلس به عنوان قانونگذاران فضای مجازی کشور:
«مسئلهی مدیریّت فضای مجازی جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلۀ بلندمدّت هم نیست؛ مسئلهی کوتاهمدّت و میانمدّت و جزو مسائل نزدیک ما است که باید [به آن توجّه بشود] و امثال اینها مسائل کلیدیای وجود دارد. توجّه کنید دچار حاشیهها نشوید، دچار مسائل فرعی و بیاولویّت نشوید». ۲۲ تیر ۹۹
♦️«فعلاً دشمن از ابزار رسانه استفاده میکند برای اثرگذاری بر افکار عمومی. توجّه کنید! ابزار رسانه، ابزار مهم و اگر دستِ دشمن باشد، ابزار خطرناکی است. ابزار رسانه را تشبیه میکنند به سلاحهای شیمیایی در جنگ نظامی؛ سلاح شیمیایی را وقتی میزنند، سلاح شیمیایی تانک و تجهیزات را از بین نمیبرد؛ تجهیزات میماند و انسانها از بین میروند و از قدرتِ استفادۀ از ابزار میافتند؛ سلاح شیمیایی در جنگ نظامی اینجوری است؛ ابزارِ رسانه هم اینجور است. امروز از تلویزیون، از رادیو، از اینترنت، از شبکههای اجتماعی، از انواع و اقسام وسایل فضای مجازی، علیه افکار عمومی ما استفاده میشود، این را کسانی که مسئولیّت این بخش از کشور را -بخش ارتباطات را- دارند، درست توجّه کنند. ما در جلسات حضوری هم به اینها تذکّر دادهایم، تأکید کردهایم، حالا هم میگوییم؛ توجّه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خودش را علیه این مردم به کار ببرد». ۱۲ مهر ۹۷
#⃣ #صیانت_از_بصیرت
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار به تیم اقتصادی دولت در برنامه ثریا
توضیح عالی و کامل مجری برنامه ثریا درباره علل شکست طرح هدفمندی یارانهها در سالهای گذشته
🔴بسیار بسیار مهم | حتما ببینید و منتشر کنید
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*📹 ببینید | تناکحوا تناسلوا تکثروا*
🌸 #امام_امت امام خامنه ای
🍯 @Nahjolbalaghe_ir
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
حکم اعدام برای سلطان خودرو و همسرش صادر شد
👤سخنگوی قوه قضائیه:
◾️«وحید بهزادی» و همسرش «نجوا لاشیدایی» به جرم اخلال کلان در بازار ارز و پیش خرید ۶۷۰۰ خودرو از شرکت سایپا، مشارکت در پولشویی ۳۲.۰۰۰ میلیارد ریال، و کشف ۲۴۷۰۰ سکه تمام بهار آزادی به علاوه ۱۰۰ کیلو طلا از منزلشان به اعدام محکوم شدند.
در دولت قبل از اینها داشتیم که مملکت را خراب کردند و مین گذاری تحویل دولت رئیسی دادند
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آثار خیانتها یه شبه پاک نمی شود، برای باز گرداندن جوی آب وقت لازم است اما آب ریخته را چه باید کرد...
اینها فرصتها را تبدیل به تهدید و از تهدیدها فرصتی برای ضربه زدن به نظام و انقلاب استفاده کردند.
اونوقت طرفدارانشان مثل کرکس افتادن به ایراد گرفتن از دولت
هر کار مثبتی هم که می کنه نادیده می گیرند
در برابر اینها باید نکات مثبت دولت را علم کرد و متعصبانه آنقدر مطرح نمود تا اینگونه تعصبشان را به رخشان کشید.
#محمود_باقری
🇮🇷کانال انقلابی اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
معایب ارز ترجیحی
اما سؤالی که شاید برای مردم هنوز وجود داشته باشد اینکه چرا باید این جراحی اقتصادی انجام میشد. طی چهار سالی که ارز 4200تومانی داده شد بیش از 18میلیارد دلار از ذخایر ارزی کشور حیف و میل شد و بیش از 60تن طلا به حراج رفت. ضمن اینکه سفره مردم ما نیز روزبهروز کوچکتر شد و قیمت کالاهای اساسی با وجود بهره مندی از ارز مذکور مدام افزایش مییافت. خبرگزاری ایمنا درباره معایب ارز ترجیحی نوشت:توزیع رانت، صادرات پنهان، ایجاد خلل در صادرات برخی از صنایع، از بین بردن بهرهوری، افزایش تقاضای کالاهای یارانهای و خلق پایه پولی از معایب سیاست ارز ترجیحی بود.
تخصیص ارز ۴۲۰۰ موجب شد تا تعداد واردکنندگان بعد از تصمیم بر اجرای این سیاست، افزایش چشمگیری پیدا کند و باعث افزایش تقاضای این افراد درخصوص اخذ ارز ترجیحی برای واردات شود. علت این افزایش تقاضا نیز مشخص بود و دلیلی جز رانت نداشت؛ به این صورت که تولیدکنندگان، مواد اولیه خود را با ارز
۴۲۰۰ تومانی وارد میکردند و کالای تولید شده را به نرخ بازار آزاد به فروش میرساندند.
تفاوت قیمت ارز دولتی و بازار آزاد موجب شد تا کالاهای تولید داخل مزیت صادراتی پیدا کنند. به عنوان مثال میتوان اشباع بودن بازارهای افغانستان از برندهای روغن ایرانی مطرح کرد اما به دلیل سود زیادی که صادرات این کالاها به کشورهای همسایه داشت، حذف و جلوگیری کامل از قاچاق این کالاها تقریباً غیرممکن به نظر میرسید.
یکی دیگر از معایب تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی، صادرات پنهان است. به این صورت که باقی مانده نهادههای تولید صنایع گوناگون مجدداً به خارج از کشور صادر میشد که از آن قبیل میتوان به سس مایونز که ماده اولیه تولید آن روغن است اشاره کرد.
نکته منفی دیگر تخصیص ارز ترجیحی آن بود که برخی از صنایع به واسطه بازاریابی موفق شدند که مشتریان زیادی در کشورهای همسایه جذب کنند اما با توجه به اینکه صادرات کالاهایی که ارز ترجیحی دریافت کردند، ممنوع اعلام شد. بازار این گروه از تولیدکنندگان و صادرکنندگان را از بین رفت. برای نمونه این کالاها میتوان به صادرات کره گیاهی به عراق اشاره کرد.
کاهش بهرهوری، یکی دیگر از مصائب این سیاست بود که از دو طریق ایجاد میشد. اولین مورد آن است که به دلیل رانت زیاد ایجاد شده، انگیزه تولید کاهش پیدا میکرد و مورد دیگر آن بود که با پرداخت این ارز، تعادل در چرخه تولید از بین میرفت. سود یک شبهای که این ارز برای برخی ایجاد میکرد، موجب شد تا تعداد بسیاری از واردکنندگان برای دریافت ارز ترجیحی بزرگنمایی کرده و با دریافت هرچه بیشتر این ارز، از اختلاف قیمت میان ارز دولتی و آزاد سوءاستفاده کنند.
اما همانگونه که تخصیص این ارز به فعالان اقتصادی مضرات خاصی داشت، حذف این ارز نیز فواید بسیاری در اقتصاد ایران دارد. کاهش تورم و کسری بودجه، حذف دست دلالان و رانتخواران و حذف قاچاق از فواید حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به شمار میآید. با توجه به اینکه انتظارات تورمی در شکلگیری تورم نقش بسیار مهمی دارد، دولت باید با ساماندهی زنجیره توزیع و نظارت درست بر بازارها، این قسمت از تورم را کنترل کند.
یکی از فواید حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، کاهش کسری بودجه است. با حذف ارز ترجیحی دیگر دولت مجبور به استقراض از بانک مرکزی و چاپ پول نیست. در این صورت بخشی از هزینههای دولت کاهش پیدا خواهد کرد که در نهایت کاهش کسری بودجه دولت را به همراه خواهد داشت.
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
غیر از چکش چیزی ندارید؟ (یادداشت روز)
طرح دولت برای اصلاح نظام پرداخت یارانه، واکنشهای مختلفی را برانگیخته است اما در این میان شاید از همه جالبتر و قابلتوجهتر، واکنش کسانی است که کمتر با ملاک و معیارهای اقتصادی سراغ این طرح رفته و صرفاً آن را از دریچه سیاسی و البته از نوع خاص آن، میبینند. این طیف خاص حامی اصلی دولت پیشین بودند و حداقل از منظر سیاسی رقیب- مخالف دولت سیزدهم محسوب میشوند، یک گزاره مشترک را مطرح میکنند؛ طرح دولت گرهای از مشکلات اقتصادی و مردم باز نمیکند و تنها راه چارهسازش در سیاست خارجی - با اسم رمز «احیای برجام»- است.
برخی از این مطالب و مواضع از این دست هستند؛ «اگر برجام به سرانجام نرسد و فرو بپاشد در آن زمان فروپاشی در اتاق عمل جراحی اقتصادی دور از انتظار نخواهد بود!»، «به دلیل فشارهای اقتصادی موجود و عدم تحقق زمینههایی چون برجام، نه جامعه نشانهای از آمادگی و همراهی با این تصمیم نشان میدهد و...»، «پاسخ به حل مسئله امروزِ اقتصاد ایران را نباید در دانش اقتصادی دنبال کرد. متأسفانه امید به حل مسائل اقتصادی امروز ایران را باید در میدان سیاست جستوجو کرد که راه آن نیز باز نیست.»، «نتیجه یکسال فرصتسوزی در احیای برجام - که مقصر اصلی آن مجلس انقلابی و حذفکنندگان مردم در انتخابات 1400 هستند- احیای کالابرگ (بخوانید کوپن) است.»، «جراحی بدون حل برجام و FATF بسیار خطرناک است»، «هر لحظه تاخیر و تعلل در احیای برجام و رفع تحریمها، معنی جز زیان غیرقابل جبران به اقتصاد ایران به دنبال نخواهد داشت. ضمن آنکه موضوع FATF نیز باید هرچه سریعتر حل و فصل شود.»، «امروز همه مسائل به سیاست خارجی گره خورده» و... اینها تنها چند نمونه از اینگونه مواضع و مطالب است.
طرح دولت در ابتدای راه بوده و هنوز بهطور کامل اجرایی نشده است. برنامه دولت درباره آرد و نان بهصورت آزمایشی در زنجان کلید خورده و مسئولان از آمادهسازی مقدمات و پیشنیازهای ارائه کالابرگ به جای یارانه نقدی تا دو ماه آینده گفتهاند. فارغ از این سؤال و نکته مهم که نسبت برجام با مشکلات اقتصادی کشور چیست و آیا راهحل این مشکلات برجام است یا خیر، وضعیت امروز دنیا بهگونهای است که حتی ثروتمندترین و مرفهترین کشورها نیز در زمینه «امنیت غذایی» احساس خطر کرده و به دنبال راهکارهایی برای مواجه با این وضعیت پیچیده هستند. خشکسالی، کرونا و جنگ اوکراین سه عامل اصلی و مهم در پیدایش این وضعیت هستند. وضعیتی که باعث شده سازمان ملل نسبت به
«طوفان قحطی» هشدار دهد. این وضعیت باعث شده تا بهطور آشکار «گندم» به یک سلاح جهانی تبدیل شود. زیرا این غله- حداقل در دسترس بودن آن با قیمتهای مقرون به صرفه- کلید ثبات سیاسی و اجتماعی در بسیاری از کشورها است. در چنین شرایطی که حتی کشورهای اروپایی هم به فکر پیداکردن راهکارهایی برای عبور موفق از این وضعیت دشوار و پیچیده و بدون چشمانداز روشن برای زمان پایان آن، هستند، در ایران چه کسی را باید ملامت کرد؟ آیا باید دولت فعلی را ملامت کرد که به دنبال راهی برای جلوگیری از قاچاق آرد و فروش گندم کشاورزان به خریداران خارجی است و میخواهد مانع از آن شود که نان مردم، خوراک دامداریها نشود؟!
میتوان در برج عاج نشست و از روی شکمسیری حرفهای صد من یک غاز زد. طرح کالابرگ الکترونیک را مسخره کرد و طرح دولت برای ساماندهی آرد و نان را به باد انتقاد گرفت. اینها همانهایی هستند که مسکن مهر را مزخرف و قوطی کبریت میخواندند و به آن حمله میکردند و در زمینه مسکن آنقدر دست روی دست گذاشتند و هیچ کاری نکردند که امروز نه تنها خرید بلکه حتی اجاره مسکن برای بسیاری به یک مشکل و دغدغه بزرگ تبدیل شده است.
به ابتدای بحث بازگردیم. آیا آنطور که مدعیان اصلاحات میگویند کلید حل مشکلات اقتصادی کشور برجام است؟ مارک تواین جمله مشهوری دارد: «اگر تنها ابزار تو چکش باشد، همه مشکلات تو میخ خواهد بود.» چارلی مانگر، کارآفرین آمریکایی این نکته را «مردی با تمایل به چکش زدن» نامید و در توضیح آن گفت: «این روشی کاملاًً فاجعهآمیز برای فکر کردن و روش فاجعهآمیزی برای کار کردن در دنیاست. پس تو باید مدلهای چندگانه داشته باشی.» مدعیان اصلاحات برای همه مشکلات کشور فقط یک راهحل دارند، از آب خوردن و خشکسالی گرفته تا هر مشکل ریز و درشت دیگری.
درباره این تجویز تکراری و همیشگی مدعیان اصلاحات چند نکته قابل تأمل است؛ نخست آنکه این تجویز بیش از آنکه کارشناسی و ناشی از فکر باشد، به تعصبی کورکورانه در امر سیاست بازمیگردد. برجام یکبار امتحان خود را پس داد و نشان داد تکیه بر چنین راه و روشهایی برای حل مشکلات اقتصادی اشتباه است و نه تنها گرهای از مشکلات کشور و مردم باز نمیکند، بلکه بر آنها نیز میافزاید. میزان تحریمهایی که امروز کشور با آن مواجه است با تحریمهای پیش از عقد برجام در سال 2015 موید این
اقتدار ولایی
غیر از چکش چیزی ندارید؟ (یادداشت روز) طرح دولت برای اصلاح نظام پرداخت یارانه، واکنشهای مختلفی را بر
نکته است. البته عدهای در این میان اصرار دارند که مسئله را به رئیسجمهور سابق آمریکا یعنی ترامپ نسبت دهند و آن را موضوعی خاص و غیرمنتظره معرفی میکنند حال آنکه چنین برخوردی چیزی جز تطهیر آمریکا نیست. که اگر اینگونه بود، جو بایدن همان راه ترامپ را پیش نمیگرفت. بایدن درباره ایران، برجام و تحریمها همان سیاست ترامپ را دنبال میکند و خواستههای وی را دارد؛ تعمیم برجام به مسائل موشکی و منطقهای.
البته برخی از مدعیان اصلاحات تعارف را کنار گذاشته و آشکارا میگویند بله نباید از برجام توقع زیادی داشت. اگر میخواهیم مشکلات حل شود باید امتیاز بیشتری بدهیم و اگر نقدی هم به برجام وارد باشد آن است که در حوزه هستهای متوقف ماند و به برجام دو و سه و چهار و... شکل نگرفت و به سایر حوزهها سرایت نکرد. باید از این آقایان پرسید فرض کنید در مسائل موشکی و منطقهای هم کوتاه آمدیم و به دشمن امتیاز دادیم، تضمین اینکه آمریکا به همینها راضی میشود چیست؟ اساساًً باید پای برجامِ چند را امضا کنیم که آمریکا از ما راضی شود و دست از خباثت و خصومت بردارد؟
آقای ظریف بهعنوان آشپز برجام، دیماه سال 97 در یک مصاحبه، عبارات عجیبی را مطرح کرد: «هدف برجام اصلا اقتصادی نبود. مذاکرات ما درباره برجام تا فروردین ۹۴ (یعنی سه ماه قبل از توافق نهایی برجام) صرفا هستهای و امنیتی بود... بحثهای هستهای، امنیتی و خارج شدن از شورای امنیت بحثهای اصلی ما بود و اینکه کسی بگوید هدف برجام اقتصادی بود با واقعیات و خطوط قرمزی که برای ما ترسیم شده بود، نمیسازد... و در همه این اهداف به نتیجه رسیدیم. همه قطعنامهها هم لغو شد.»
برجام برای مدعیان اصلاحات، به قول مولوی آن بت عیاری است که هر لحظه به شکلی درمیآید. در دوره مذاکرات آب خوردن مردم هم به آن پیوند میخورد. وقتی مردم مطالبه میوهاش را کنند، باغ سیب و گلابی میشود که فعلا باید منتظر محصول ماند و عجله نکرد. وقتی هم تقش درآمد میگویند مگر هدف برجام اقتصادی بود؟ چه کشکی چه پشمی؟ حال چند سالی گذشته و مردم زیر فشار آوار تدابیر هشت ساله حضرات هستند و گمان میکنند بار دیگر وقت آن شده و که این شغال را در خم رنگرزی فرو و به جای «طاووس علیین» به مردم قالب کنند. فارغ از اینکه این شغال دیگر پشمی ندارد.
محمد صرفی
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴 3محور جلز و ولز ِاین روزهای ضدانقلاب؛
✅ ۱-سلام فرمانده
✅ ۲-جنبش ملی تکثیر جمعیت و نسل ایرانیان
✅ ۳-انتقال سود ارز ترجیجی از ژنهای خوب به توده مردم
✅ اولی که همان ترجمه فارسی دعای عهد با امام زمان عج است ✅ دومی که احیای ایران است
✅ سومی هم جراحی اقتصاد ملی بدون دستبوسی ارباب طلبان از اربابشان آمریکاست
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #سخن_نگاشت | عزیزترین امانتها به معلم سپرده شده است
🔻 رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان: معلّم احساس کند امانتدار است؛ آن امانتی هم که به او سپرده شده که باید از زیر دست او سالم و با ارزش افزوده خارج بشود، عزیزترین امانتها است؛ یعنی این نوجوانی که زیر دست شما است، هم در مقیاس کشوری، هم در مقیاس خانواده این امانت بسیار باارزشی است. ۱۴۰۱/۲/۲۱
📥 متن کامل➕محصولات👇
https://khl.ink/f/50226
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | گر بر سر نفس خود امیری مَردی...
🔻 آیتالله خامنهای در مراسم تجلیل از پهلوانان: در ورزش باستانی و پهلوانی معروف گذشته ایران، جوانمردی و مردانگی هست. همین پوریای ولی، هم شاعر بوده، هم پهلوان و جوانمرد بوده؛ در یک میدانی با یک نفری روبهرو میشود و به خاطر اینکه دل او یا مادر او نشکند، خودش را شکست میدهد و در مقابل حریفش به خاک میاندازد. این شکست نفْس و پا گذاشتن روی نفْس است. ۱۳۶۷/۲/۲۷
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://khl.ink/f/50279
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #سخن_نگاشت|رهبرانقلاب: #فلسفه برای نزدیک شدن به خدا و پیدا کردن یک معرفتِ درست از حقایق عالم وجود است؛لذا بهترین فلاسفهی ما مثل ابنسینا و ملاّ صدرا-عارف هم بودهاند.
🗓روز بزرگداشت #ملاصدرا
💻 @Khamenei_ir
▪️علامه محمد تقی جعفری ره میگفتند:
برخی ازجامعه شناسان برتر دنیا در دانمارک جمع شده بودند تاپیرامون موضوع مهمی به بحث و تبادل نظر بپردازند.
موضوع این بود: ارزش واقعی انسان به چیست؟
برای سنجش ارزش بسیاری ازموجودات،معیار خاصی داریم.
مثلا معیار ارزش طلا به وزن و عیار آنست.
معیار ارزش بنزین به مقدار و کیفیت آنست.
معیار ارزش پول پشتوانه آنست؛ اما معیار ارزش انسانها درچیست؟
هر کدام ازجامعه شناسان،سخنانی گفته و معیارهای خاصی ارایه دادند.
هنگامی که نوبت به بنده رسید،گفتم:
اگر میخواهید بدانید یک انسان چقدر ارزش دارد،ببینید به چه چیزی علاقه دارد و به
چه چیزی عشق میورزد.
کسیکه عشقش یک آپارتمان ۲ طبقه است،در واقع ارزشش بمقدار همان آپارتمان است.
کسیکه عشقش ماشینش است، ارزشش بهمان میزان است.
اما کسیکه عشقش خدای متعال است، ارزشش به اندازه خداست.
علامه فرمودند:
من این مطلب را گفتم و پایین آمدم.
وقتی جامعه شناسان سخنان من را...
شنیدند، برای چند دقیقه روی پای خود ایستادند و کف زدند.
هنگامیکه تشویق آنها تمام شد، من دوباره بلند شدم و گفتم:
عزیزان،این کلام ازمن نبود، بلکه از شخصی بنام #علي علیه السلام است
💬محمد رضا یوسفی 🇮🇷
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اپوزیسیونی که آمریکا را سر کار گذاشت
💬 استاد حسن عباسی
🗓 ۱۳ آبان ۱۴٠٠
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷