4_5816955567985398967.mp3
15.74M
🎧 بشنوید | صوت کامل روضهخوانی آقای حاج مهدی سلحشور در مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی. ۱۴۰۳/۴/۲۶
🏴 #بعثت_خون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏷 سیدحسن نصرالله: حسین ما در این زمان حضرت آیت الله العظمی امام سید علی حسینی خامنهای(دامظله) است.
#جانمفدایرهبرمسیدعلـی
#اللهماحفظقائدناالامامالخامنهای
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اَللّٰهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
💥 #توئیت قرآنی و انقلابی استاد شجاعی در واکنش به اظهارات ظریف ابرگوساله سامری دست آموز صهیونیست
💥انالله و انا الیه راجعون!
💥در ایام شهادت سالار شهیدان بدست منافقان مدعی دینداری، بازگشت نفاق و فتنه تسلیت باد.
💥امت اسلامی منتظر آثار شوم اقدامات آقای ظریف و سران فتنه باشند. سابقه کینه این حزب به تشیع دیرینه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنرانی استاد عالی در بیت رهبری:مواظب باشیم با تخریب و تهمت و لجن پاشی بدون سند و مدرک نسبت به سرمایه های انقلاب به حکومتی که مقدمه ظهور است ضربه نزنیم…
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫بغچه چادر فاطمه الزهرا (س) و ایمان آوردن 70 یا 700 نفر یهودی
قابل توجه خانم هایی که به بهانه هایی چادر نمی پوشند
30.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت اصلی ترور رسانه ای دکتر جلیلی این بود که اهل باج دادن نیست و به دروغ به مردم القاء کردند که اهل تعامل نیست
در گفتگو با امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظلم به اقلیتها در جمهوری اسلامی!
📣 اینکه قرار است در دولت دکتر پزشکیان #اقلیتهای_دینی نمره بیشتری برای گرفتن پست داشته باشند بهواسطه ظلمهای جمهوری اسلامی به اقلیتها است.
🔻 نمونههایی از #ظلم_به_اقلیتها_در_ایران را در این فیلم ببینید.
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💫عدم اطمینان کامل
🌸❤️امام علی علیه السلام:
تمام دوستی ات را نثار دوستت کن، اما به او یکسره اطمینان مکن و با او به کمال، یکدل باش، اما همه اسرارت را با او بازگو مکن.
📚غررالحکم/ح2462
💫دعای امام سجاد(ع) در پرداخت وام (قرض):
وَاقْبِضْنی بِلُطْفِکَ عَنِ التَّبْذیرِ وَ اَجْرِ مِنْ اَسْبابِ الْحَلالِ اَرْزاقی، وَ وَجِّهْ فی اَبْوابِ الْبِرِّ اِنْفاقی؛
و مرا به لطف خود از ولخرجی حفظ کن و روزی ام را از راههای حلال روانه ساز.
صحیفه سجادیه/دعای30
https://farsnews.ir/user1709101770097466038/1721388131893947102
لطفا شرکت کنید👆
درخواست اجرای طرح نور برای برخورد با بی حجابی
افراد دغدغه مند برای برخورداری از محیط پاک در جامعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️عشق و دلدادگی مقام معظم رهبری به حضرت حجت بن الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
روز جمعه و صلواتی به ایشان هدیه میکنیم
#خامنهای_جان_من_است
#سلام_من_به_شما_نائب_امام_زمان (عج)
#لبیک_یا_خامنهای
#سلامتی_امام_خامنهای_صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#اللهم_صل_علی_محمد
#وآل_محمد #وعجل_فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 جهل جماعت / ذوالفقار علی
⁉️ما سحر و جادو چه داریم که اعجاز ذوالفقار علی را باطل کند ؟؟؟
👈 جهل جماعت
جهل جماعت سالهای سال ذوالفقار علی را بر دیوار کلبهاش آویخت
#جهل_مردم علی را خانه نشین میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکاییها هم بیدار شدند...
فروردین ۱۴۰۲ در برنامه جهان آرا طی مناظره با آقای مهدی طغیانی نماینده اصفهان، گفته بودم که "فروپاشی آرام آمریکا نیز از دهه ۱۹۸۰ و با اجرای سیاستهای نئولیبرال آغاز شد. درس نئولیبرالیسم این است که میتوانید بزرگترین اقتصاد دنیا هم باشید، اما ۴۲ میلیون نفر از مردمتان غذا برای خوردن نداشته باشند..."
اخیرا دیدم فرید ذکریا، تحلیلگر سرشناس آمریکایی، در شماره جاری مجله فارین افیرز، به همین بحث پرداخته است. آمریکاییها خودشان هم دارند بیدار میشوند. امیدوارم وقتی ما بیدار میشویم، دیر نشده باشد.
فرید ذکریا در مقاله ابرقدرت مردد: "جیک سولیوان، مشاور امنیت ملی بایدن، طی یکسخنرانی در آوریل ۲۰۲۳ سیاستهای اقتصادی بینالمللی طی چند دهه اخیر را به باد انتقاد گرفت و جهانیسازی و آزادسازی را عامل از بین رفتن پایههای صنعتی آمریکا، صادرات مشاغل آمریکا و تضعیف صنایع حیاتی این کشور دانست.
سولیوان بعدها در همین مجله (فارین افیرز) ابراز نگرانی کرد که "هرچند آمریکا قدرت برتر جهانی باقی مانده، اما تعدادی از بازوهای حیاتی قدرتش فرسوده شده است".
این عبارات، یک انتقاد رایج و آشنا درباره عصر نئولیبرال است، عصری که در آن عده معدودی به نان و نوا رسیدند و اکثریت عقب ماندند".
✍دکتر سیدیاسر جبرائیلی
✨بورس چگونه مردم را ذینفع بدبختی خود میکند؟
متیو دسموند (Matthew Desmond) جامعهشناس سرشناس آمریکایی در فصلی از کتاب «فقر محصول آمریکا» -که ان شاءالله به زودی ترجمه آن منتشر خواهد شد- نشان داده که چگونه سازوکارها و نهادهای سرمایهداری، لشکری از فقرا را برای تامین منافع سرمایهداران ایجاد میکند.
او مینویسد:
«سود شرکتها هنگامی افزایش مییابد که هزینههای کار کاهش یابد. به همین دلیل است که هنگامی که شرکتها دستمزدها را افزایش میدهند، بورس اوراق بهادار نیویورک (مشهور به وال استریت) به سرعت آنها را مجازات میکند. وقتی در سال 2015 شرکت والمارت (بزرگترین فروشگاه زنجیرهای مواد غذایی در جهان) در واکنش به فشارهای مردمی اعلام کرد که قصد دارد حداقل دستمزد کارگران خود را به 9 دلار در ساعت برساند، سرمایهگذاران بورسی از سهام آن روی گرداندند. سهام این شرکت تا 10 درصد سقوط کرد و 20 میلیارد دلار از ارزش بازار آن از بین رفت. این رخداد، رکورد بزرگترین ضرر و زیان را در یک روز شکست.
همین اتفاق در سال 2021 نیز افتاد. بعد از اینکه والمارت قول داد میانگین دستمزد ساعتی خود را به 15 دلار برساند، سهامداران سرمایه خود را بیرون کشیدند و ارزش سهام در یک صبح پنجشنبه 6 درصد سقوط کرد. سهامداران با این کار خود داشتند به والمارت و هر شرکت دیگری هشدار میدادند: اگر دستمزدهایتان را افزایش دهید، باید منتظر عواقبش باشید.
چه کسی از این وضعیت نفع میبرد؟ خب معلوم است، سهامداران. اما آنها چه کسانی هستند؟ آدم وسوسه میشود که آنها را مردانی با کتوشلوارهای مشکی راهراه و کراوات تصور کند که در اتاقهای هیئت رئیسه در آسمانخراشهای نیویورک دور هم جمع میشوند. اما واقعیت این است که بیش از نیمی از خانوارها در ایالات متحده در بازار سهام سرمایه دارند. خود ما سهامدار هستیم!».
اما آنچه دسموند گفته، فقط یک روی سکه است. اینکه نیمی از مردم آمریکا سهامدار بازار سرمایه هستند و از سود شرکتهای بورسی نفع میبرند، کمی گمراهکننده است. چون انسان تصور میکند اگر شرکت بزرگی مانند والمارت دستمزدها را افزایش ندهد، سود آن افزایش مییابد و نفع این افزایش سود را بیش از نیمی از خانوارهای آمریکایی که در بورس سهام دارند، میبرند. یا اگر دستمزدها افزایش یابد، درست است که حقوق کارگران این شرکت افزایش مییابد، اما سهامداران این شرکت که خود «مردم» هستند، زیان میکنند. اما واقعیت این است که در آمریکا 10 درصد از ثروتمندترین خانوادهها بیش از 80 درصد ارزش کل سهامها را در اختیار دارند. به عبارت دیگر، یک سیاه لشکری از سهامداران در آمریکا ایجاد شده که در مقایسه با سرمایهداران آمریکایی، ارزش سهامشان «تقریبا هیچ» است، اما نامشان «سهامدار» است و بدون اینکه سرمایهداران زحمتی بکشند، سر بزنگاههایی مثل افزایش حقوق کارگران، سر و کلهشان پیدا میشود و دستهجمعی برای حفاظت از سودهای نجومی سرمایهداران آمریکایی تلاش میکنند، چون خودشان نیز از این دریای پول، قطرهای کاسب میشوند!
این قصه، شباهت زیادی به سهامداری بخشی از مردم ایران در بورس دارد. چندین میلیون ایرانی، سهامدار شرکتهای فولادی، پتروشیمی، پالایشی، معدنی و... هستند. اما واقعیت این است که 99 درصد سهامداران، سهامدار خرد محسوب میشوند. 41 میلیون ایرانی در بازار بورس سهامدار هستند، اما طبق آماری که چندی پیش از یک مسئول دولتی گرفتم، فقط حدود 350 هزار نفر ارزش سهامشان بالای 200 میلیون تومان است! اینجاست که وقتی میگوئیم نباید فولاد و پتروشیمی ایرانی به دلار به داخل فروحته شود، یا اینکه باید نرخ ارز تثبیت شود، لشکری میلیونی از سهامداران خُرد بورس در مقابل ما صف میکشند!
این بندگان خدا، که قاعدتا از قشر حقوق بگیر جامعه نیز هستند، فریب سود کاذب و ناچیزی را می خورند که در بورس به دست می آورند. چرا؟ اولا نمیدانند که بیشترین زیان را خود اینها از دلاری فروشی مواد اولیه ایرانی میبینند(چون با افزایش نرخ ارز، یا افزایش قیمتهای جهانی، هزینههای زندگیشان از مسکن تا مرکب گران میشود). ثانیا متوجه نیستند که اگر جلوی دلاریفروشی گرفته شود و نرخ ارز تثبیت شود، بیشترین نفع را خود اینها میبرند(چون ارزش پول ملی افزایش مییابد. در نتیجه هم قدرت خرید حقوقی که سر ماه میگیرند بیشتر می شود، هم اینکه ارزش پولی که در سهام دارند، افزایش مییابد).
بله عزیزان! بورس، همانگونه که در آمریکا لشکری از فقرا را برای حفاظت از منافع سرمایهداران بسیج کرده، در ایران نیز همین اتفاق را رقم زده است. رهایی از این وضع، فقط و فقط با بیداری ملت ممکن است. کمک کنید مردم را آگاه کنیم...
✍دکتر سیدیاسر جبرائیلی
✨خلاصهای از کارنامه «مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام»| بخش اول
بر خود لازم می دانم خدمت مردم عزیز ایران کلیاتی از اقدامات صورت گرفته در دوره 5 ساله مسئولیت خود در مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام ارائه نمایم.
1-تحلیل و احصاء احکام سیاستی: اجرایی شدن سیاست های کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب، منوط به ادراک متقن و مشترک از محتوای مورد نظر آنها توسط دستگاه های اجرایی و مدیران کشور بود. به همین منظور، پروژهای برای تحلیل سیاستها و محوربندی محتوای آنها تعریف شد. به نحوی که سیاست های کلی به بالغ بر ۶۰۰۰ حکم سیاستی مشخص و متمایز تبدیل شدند که مجریان مختلف بتوانند به خوبی وظایف خود را در جهت آنها درک و اقداماتشان را در راستای اجرایی نمودن آنها تعریف و پیگیری نمایند. این مجموعه که فروردین ۱۴۰۰ منتشر شد، زیرساختی برای تمامی اقدامات مرتبط با سیاست های کلی شد. با روی کار آمدن دولت سیزدهم، طی نامهای این مجموعه را خدمت شهید رئیسی ارسال نمودم که ایشان نیز ضمن قدردانی، تصریح کردند که این کار کمک شایانی بر حرکت دولت بر مدار سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری خواهد کرد.
2- تدوین نگاشت نهادی سیاستها: یکی از زیرساخت های لازم برای انجام امر ارزیابی و نظارت راهبردی سیاست های کلی، نگاشت نهادی بود. نگاشت نهادی فرآیندی است که طی آن، اجزاء یک سیستم، پویایی های آن، وابستگی های متقابل، تعاملات و روابط اجزاء و چگونگی گردش فعالیت مشخص میشود. برای ما واضح بود که مادامی که نقش هر کدام از دستگاهها و نهادهای کشور در نسبت با سیاستهای کلی نظام مشخص نباشد، نمیتوان به تحقق آنها امیدوار بود. این بود که طی پروژه نگاشت نهادی، نقش، جایگاه و نیز وظایف هر کدام از وزارتخانه ها، معاونتها و مراکز و سازمانهای اصلی مرتبط با دولت جمهوری اسلامی ایران، معاونتها و مراکز و سازمانهای مرتبط با قوه قضائیه، معاونتها، کمیسیونها و مراکز مرتبط با مجلس شورای اسلامی، نهادها و دستگاههای عمومی، نیروهای مسلح و سایر مراکز و نهادهای فعال در کشور، در ارتباط با سیاستهای کلی نظام تعیین شد. در دولت دوازدهم نیز به صورت پایلوت، برخی احکام سیاستی مرتبط با وزارت امور خارجه، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان بورس اوراق بهادار، معاونت پیشگیری از جرم قوه قضائیه، وزارت ورزش و جوانان، بانک مرکزی و... ارسال و گزارش عملکرد آنان در رابطه با سیاستها دریافت شد. پروژه نگاشت نهادی اینک نهایی شده و آماده بهربرداری در فرآیند ارزیابی و نظارت است.
3- تولید بالغ بر ۶۰ گزارش ارزیابی راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام (از جمله در موضوعات کلیدی ذیل): سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی؛ سیاست های برنامه ششم توسعه؛ کفایت قوانین ارزی موجود با اهداف سیاست های کلی نظام مرتبط با ارز؛ مغایرت مصوبات دولت در خصوص رمزارزها با سیاستهای کلی نظام؛ ارزیابی طرح «بانکداری جمهوری اسلامی ایران» از حیث انطباق با سیاست های کلی نظام؛ بررسی انطباق و مغایرت بودجه های سنواتی با سیاست های کلی نظام؛ بررسی قوانین مرتبط با واردات از حیث انطباق با سیاستهای کلی نظام؛ اجرای سیاست های کلی مرتبط با بازار سرمایه؛ ارزیابی عملکرد احکام سیاستی مرتبط با مبارزه با مفاسد اقتصادی؛ بررسی «اصلاحیه مجلس در رابطه با قانون مناطق آزاد و ویژه اقتصادی» از منظر سیاست های کلی نظام؛ بررسی انطباق قانون «چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری - صنعتی جمهوری اسلامی ایران» و قانون «تشکیل و اداره مناطق ویژه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران» با بند ۱۱ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی؛ اعزام تیم تخصصی و تهیه گزارشی میدانی از عملکرد مناطق ویژه سرخس و دوغارون و منطقه آزاد قشم در رابطه با سیاست های کلی نظام؛ احصاء مجموعه دیدگاهها و منویات مقام معظم رهبری در بخش های مختلف به منظور استفاده در بازنگری و بهروزرسانی سیاستها؛ بررسی و تطبیق «قانون مدیریت بحران کشور» با سیاست های کلی «پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از سوانح طبیعی و حوادث غیرمترقبه» و سایر سیاست های مرتبط؛ ارزیابی طرح ساخت واحدهای مسکونی ۲۵ تا ۴۰ متری از منظر سیاست های کلی نظام؛ ارزیابی گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص حسن اجرای سیاستهای کلی مرتبط با موضوع جمعیت؛ ارزیابی پاسخهای دولت دوازدهم به ۱۱ پرسش کلیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره FATF؛ بررسی انطباق «سیاست های کلی علم و فناوری» با «مسائل علم و فناوری کشور»؛ بررسی سند تحول دولت سیزدهم از حیث انطباق و مغایرت با سیاست های کلی نظام؛ بررسی انطباق «اولویتهای ۲۳ گانه ابلاغی رئیس جمهور محترم به وزیر آموزش و پرورش» با سیاست های کلی نظام؛ بررسی و انطباق طرح «تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش» با سیاستهای کلی نظام؛ و...
✍دکتر سیدیاسر جبرائیلی
✨خلاصهای از کارنامه «مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام»| بخش دوم
بر خود لازم می دانم خدمت مردم عزیز ایران کلیاتی از اقدامات صورت گرفته در دوره 5 ساله مسئولیت خود در مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام ارائه نمایم.
4- شرکت در جلسات هیئت عالی نظارت: طی سالهای مسئولیت به عنوان رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام، پیوسته در جلسات هیات عالی نظارت که برای بررسی انطباق/مغایرت مصوبات مجلس شورای اسلامی با سیاستهای کلی نظام تشکیل میشود، حضور یافته و عندالاقتضاء جمع بندی مرکز ارزیابی درباره مصوبات مجلس را ارائه کردم.
5- تدوین سازوکار ارزیابی اثربخشی و کارآمدی سیاست های کلی نظام: رهبر حکیم انقلاب اسلامی در حکم دوره جدید انتصاب اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، ارائه «پیشنهاد سازوکار برای ارزیابی کارآمدی و اثربخشی سیاستها» را مطالبه فرموده بود. این مسئولیت به مرکز ارزیابی راهبردی سپرده شد و پیش نویس اولیه ای برای این ساز و کار تهیه شد. پیش نویس در جلسات کمیسیون مشترکی که برای این منظور تشکیل شده بود، نهایی و محضر مقام معظم رهبری تقدیم شد.
6- تنقیح سیاست های کلی نظام: یکی دیگر از ماموریتهایی که رهبر حکیم انقلاب اسلامی در حکم انتصاب دوره جدید مجمع به این نهاد دادند، تنقیح سیاست های ابلاغ شده بود. سال گذشته شورای تنقیح سیاست های کلی نظام تشکیل و مسئولیت دبیری این شورا به حقیر سپرده شد. در گام نخست شیوه نامه تنقیح تدوین و به تصویب شورا رسید و سپس، فرآیند دسته بندی موضوعی و تبویب احکام سیاستی بر اساس شرح وظایف کمیتههای ۲۲ گانه دبیرخانه مجمع انجام شد. نرم افزاری نیز بدین منظور طراحی شد. اینک با همکاری همدلانه روسای کمیسون ها، کمیته ها و کارشناسان دبیرخانه مجمع، فرآیند تنقیح در مراحل پایانی خود قرار دارد که امیدوارم دبیر بعدی شورای تنقیح، این مهم را به انجام رساند.
7- طراحی نظام جامع ارزیابی و نظارت راهبردی بر سیاست های کلی نظام: مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام، در جهت ماموریت «سامان بخشیدن به مسئله نظارت بر سیاستها» که از ماموریتهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حکم انتصاب دوره جدید مجمع بود، اقدام به طراحی یک نظام جامع ارزیابی و نظارت بر حسن اجرای سیاست های کلی کرد. در این نظام جامع که حاصل پژوهشهای گسترده و برگزاری جلسات تخصصی با صاحب نظران داخل و خارج مجمع تشخیص مصلحت نظام است، دو هدف راهبردی «پایش عملکرد دستگاهها در نسبت با سیاست های کلی» و «مراقبت از عدم انحراف از سیاست های کلی» دنبال می شود. در این نظام جامع، زیست بوم ارزیابی و نظارت شناسایی، مولفههای دخیل در امر نظارت احصاء، انواع ماموریت های نظارتی تعریف، الگوهای ثبت برنامه و اطلاعات عملکرد مشخص، و فرآیند انجام ارزیابی و نظارت معین شده است. این طرح پیرو تائید دبیر محترم مجمع، در حال پیاده سازی به عنوان یک سامانه است که امیدوارم به زودی به اتمام رسیده و وارد مرحله بهره برداری شود.
8- تدوین شاخصهای ارزیابی سیاستهای کلی نظام: یکی از مهمترین ملزومات ارزیابی سیاستهای کلی نظام، کلان شاخص هایی است که بتوان با استفاده از آنها میزان تحقق سیاستها را اندازه گیری کرد. از این رو، مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی، مسئولیت تدوین این شاخصها را بر عهده گرفت و پس از تهیه دستورالعمل طراحی شاخصها، با همکاری دلسوزانه و مجدانه کمیسیونهای تخصصی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، اقدام به طراحی شاخص های ارزیابی نمود. دستورالعمل مذکور، در ابتدای سال جاری ابلاغ شد و برای گام نخست، شاخصهای سیاست های کلی برنامه هفتم در دست تدوین است. امید که تا پایان سال ۱۴۰۳، تدوین شاخصهای ارزیابی سیاست های کلی نظام، تکمیل گردد.
9- عضویت در کمیته تدوین پیش نویس سیاست های کلی پولی-بانکی کشور
10- عضویت در کمیته تدوین پیش نویس سیاست های کلی برنامه هفتم پیشرفت
✍دکتر سیدیاسر جبرائیلی
سعید جلیلی از مردم درخواست کرد که...
🔰کارزار برگزاری علنی دادگاه متهمان #کرسنت و انتشار صورت جلسات دادگاه طی یک روز به ۱۰۰ هزار امضا رسید
علاقه مندان برای شرکت در این کارزار می توانند از لینک زیر امضاء و حمایت کنند.
امضا کنید👇
karzar.net/134964
♦️با این دستفرمان
با این تیم اقتصادی که چیدمان شده
پدیده و فلسفه #گران_کن
در اقتصاد نهادینه شده ، کار دوباره به دست فارغ التحصیلان شریف ( نیلی و غنی زاده و ...) خواهد افتاد .
دوباره کشور خواهد افتاد دست انها که ۸ سال کشور را معطل و ۸۰ سال به عقب راندند.
هنوز چند صد همت از بدهی های دولت غربگرای روحانی تسویه نشده است .
ارزش پول ملی به دلیل گران فروشی کالاهای پایه به صنایع داخلی کاهش ، افت تولید رقم خورده، نقدینگی حاصل از چاپ پول بدون پشتوانه افزایش یافته ، جبران کسری بودجه از طریق گران کردن ارز و .... ادامه خواهد یافت و صدای خورد شدن استخوانهای مردم زیر فشار شنیده خواهد شد .
چون طرفداران فلسفه ی #گران_کن نمی خواهند بفهمند راه افزایش ارزش پول ملی تنها ؛
تولید با نگاه به ظرفیتهای داخلی و منطقه ایست .
دوباره مذاکره ، دوباره برجام نا فرجام ، دوباره fatf و.... و دوباره امضای توافقات استعماری برای استحمار مردم مظلوم و دوباره قهقهه های مستانه ی ظریف الدوله های قهرمان دیپلماسی ذلت.
✍محندتقی رادمان
💫سخن خوب
🌼❤️🌸امام علی علیه السلام:
خطابتان را نیکو کنید تا جواب نیکو بشنوید. غررالحکم/ح2568
💫دعای امام سجاد(ع) هنگام سختی:
اَللَّهُمَّ لاطاقَةَ لی بِالْجَهْدِ وَ لاصَبْرَ لی عَلَی الْبَلاءِ و لاقُوَّةَ لی عَلَی الْفَقْرِ، فَلاتَحْظُرْ عَلَیّ رِزْقی وَ لاتَکِلْنی اِلی خَلْقِکَ
خداوندا، مرا طاقت بر سختی و مشقت و شکیبایی بر بلا و قدرت بر تنگدستی نیست. پس روزی ام را منع مکن و مرا به خلق خود وامگذار.
📚صحیفه سجادیه/دعای22
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوش و سواد دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی یکی از بزرگان جبهه اصلاحات
.
♻️ ترور شخصیت تنها منتقدین احتمالی دولت پزشکیان
نامهای ثابتی، رسائی و مثل آن ، یا نام کاندیدای مورد تائید 14 میلیون نفر از مردم ایران، سعید جلیلی، که این روزها به شکل پرتکراری در معرض کینهتوزی قرار گرفتهاند، تنها اسامیای هستند که فعلا انگیزۀ انتقاد جدی از دولت جدید را دارند. علت حمله به آنها و لولو ساختن از آنها، یکی بستن دهان آنهاست و دیگر، بستن دهان هر کسی است که چیزی از آنها نقل کند.
آنها بیاشکال نیستند. بضاعت مشخصی در نگرش و دانش دارند ولی به هر حال چشمان هوشیاری دارند که ممکن است انتقاداتی مطرح کنند. نقل اخبار و تصویر دروغ، ناقص و غیرموثق از آنها و افزودن ساعت به ساعت غنای نفرت بدون دلیل علیه آنان، این روزها پررنگ تر از هر روز دیگری در جامعه دیده میشود.
در مورد این تابوسازی تسلیم نشوید. جریانهای قدرت سعی میکنند اینگونه تابوسازی کنند تا محل امنی برای خود ایجاد کنند. این اسامی تابو شده، ممکن است تندرویهائی داشته باشند اما لابلای حرفهای آنها حتما مطالب مفید و قابل توجهی برای جامعه پیدا خواهد شد. و ممانعت از مراجعه به یک جهت فکری عملا توهین به اندیشه و جامعه است.
اساسا ردیف کردن اسامی توام با تحمیل و دستوری که کسی حق ندارد به آن ها مراجعه کند نوعی "تکفیر" است، برای شستشوی مغزی جامعه و تهدید مردم که هر کس به منطقۀ ممنوعه برود پس دچار نجاست شده و لازم است طرد شود. از سوی کسانی که اتفاقا با ماسک چهرۀ خود را مخالف تکفیر نشان میدهند اما با ریا و نفاق مرتکب بدترین تکفیرها علیه جامعۀ مسلمان میشوند.
توصیه می کنم مخصوصا و تعمّدا ، مستقیما این اسامی را دنبال کنید ولو مخالف آنها باشید و نظرات آنها را نپسندید و اجازه ندهید که حباب و کمپ اختصاصی اخبار برش داده شده دور شما را بگیرد. مهندسین ذهنها، مشغول کارند! و خیلی جدی به قلع و قمع پرداختهاند. تابوسازی از یک جریان فکری برای ایجاد محدودیت فکری مردم است. همیشه مخالف و حتی دشمن را بخوانید. و اجازه ندهید لقمههای سربسته و بریده و کوتاه به خورد شما داده شود. مخصوصا مخالفی که تابو شده را سراغش بروید و کامل و پیوسته مطالعهاش کنید.
حامیان جمهوری اسلامی در نقش سنگ زیرین آسیاب، به حفظ شاکله و تمامیت نظام امر شدهاند، رعایت تعادل، تقوی انصاف در برابر دولت جمهوری اسلامی وظیفۀ شرعی آنان است. این درست خلاف شرایطی است که دولت رئیسی با مخالفین مغرض و اشکال جو و بیاخلاق خود مواجه بوده است. جریان انقلاب از این برنامه ریزیها برای تابوسازی و تکفیر نداشته و هیچ وقت اینگونه به رقیب و مخالف یورش نبرده است. در این اختلاف منش، این اصالت و انصاف شماست که بسیار تعیین کننده است تا شارلاتانیسم بر جامعه مسلط نشود.
✍ احمد خویی