👈 از جذاب ترین و مهم ترین سکانس های تاریخ فیلم و سینمای کشور، این تیکه از فیلم #خانه_امن هست که قاضی،
دو متهم که یکی داعشی و یکی دیگه هم از قضات فاسد کشور هست در یک قاب میذاره
و میگه: «جرم تو از این داعشی بیشتره. چرا که او جان مردم را یک بار میگرفت اما تو با گرفتن امید از مردم، جانشان را روزی چند بار میگرفتی!»
#طبری
@esfbasijrohani
۲۷ آذر ۱۳۹۹
سبیل کسی را چرب کردن
از ابتدای حکومت صفویه ریش و سبیل بلند رواج زیادی پیدا کرد ولی بتدریج از ابهت ریش کم و به ابهت سبیل اضافه شد تا جایی که در دوران شاه عباس اول دیگر ریش تقریبا محو شد و در عوض سبیلهای کلفت و چخماقی و بلند باب شد. سبیلهای از بناگوش در رفته محبوب سلطان بود و همه سعی میکردند در بلند کردن سبیل با یکدیگر رقابت کنند تا محبوب سلطنت باشند و راحتتر به مرادشان برسند. اما برای رو به بالا نگهداشتن این سبیلها باید روزی چند بار آن را چرب میکردند و جلا میدادند و برای این کار مستخدمهایی داشتند و هر گاه این مستخدمان کار خود را خوب انجام میدادند و صاحب سبیل از زیبایی و ابهت سبیل خود شاد میشد، اطرافیان هر تقاضایی که داشتند میگفتند و صاحب سبیل نیز اجابت میکرد.
بنابراین عبارت " سبیل کسی را چرب کردن" در آن زمان بین مردم معنایی معادل اخاذی کردن و گرفتن چیزی از صاحب سبیل داشت.
اما امروزه این اصطلاح به معنای رشوه دادن است. یعنی کسی به صاحب سبیل رشوه میدهد تا وی کارش را انجام دهد.
دقیقا معنایی برعکس معنای آغازین آن.
@Esfbasijrohani
۲۷ آذر ۱۳۹۹
🔴 #مکتب_سلیمانی| نرم افزار مقاومت
🔻 رهبرمعظم انقلاب: شهیدسلیمانی نرم افزار مقاومت و الگوی مبارزه را در میان ملت های اسلامی رایج کرد.
🔻 #قدرت_نرم، تفوق و برتری بی سروصدا و کم هرینه ای است که ناظر بر نظام ترجیحات یک جامعه علیه رقیبان و دشمنانش می باشد که کشورهای صاحب ایدئولوژی و قدرت در قرن اخیر از آن برای پیشبرد اهداف و رسیدن به آرمان ها بهره می برند.
🔹 باتوجه به این تعریف، هرجامعه ای برای حفظ انسجام و اقتدار پایدار، به مولفه های نرمی همچون علم و فرهنگ و دیپلماسی نیازمند است. این قدرت و مولفه ها جهت پیاده سازی و تعمیم اجتماعی به سه صورت و در سه سطح عمل می کند: ۱.متن ۲.تصویر ۳.اسطوره
1⃣ گزاره های خبری و متون راهبردی: این بخش شامل فضاسازی و موقعیت آفرینی از طریق اخبار و استفاده از ظرفیت بنگاه های خبری است که غالباً اثری کوتاه مدت داشته و درصدد مدیریت فضای حال و موقعیت کنونی است. CNN و BBC و...تمامی خبرگزاری های داخلی و خارجی در این راستا انجام ماموریت میکنند.
2⃣ تصویرسازی و جذابیت بصری: این بخش ناظر بر #فرهنگسازی بوده و ماموریتی میان مدت در راستای جامعه سازی برایش تعریف شده و حفظ انسجام سیستمی و جلوگیری از آنارشیسم اجتماعی کارویژه آن محسوب می شود. #هالیوود و بنگاه های سینمایی و سازمان های صداوسیما در هرکشوری با گره خوردن به هنر و جذابیت های دراماتیک چنین رسالتی در راستای حفظ و ارتقای جوامع دارند.
3⃣ اسطوره سازی یا شخصیت های الگو: این مورد به لحاظ اهمیت و ارتباط با واقعیت یک ایدئولوژی حائز امتیاز برجسته و ویژه ای است. جامعه ای که شخصیت الگو و اسطوره ای یا حتی کاریزما برای سبک زندگی مردمش تدارک ببیند، به لحاظ قدرت نرم در اوج اقتدار و تاب آوری قرار خواهد داشت.
🔹این عنصر برخلاف دو سطح قبلی، محکی و مابه ازاء عینی و واقعی دارد و جذابیت و تاثیرگذاری اش محسوس بوده و عمق استراتژیک دارد. با این تفاسیر، این مقوله برای بلندمدت یک سیستم نعمت بسیار بزرگی است که رسالتش نه موقعیت سازی کوتاه مدت و نه فرهنگ سازی میان مدت بلکه امری فراتر به نام #تاریخ_سازی است.
🔹قدرت نرم انقلاب اسلامی ایران و مزیت رقابتی اش نسبت به غرب و شرق، شهدایی است که چون یک گلدکوئیست مقدس و کارخانه انسان سازی، تربیت و کادرسازی در تمامی سطوح کودک تا بزرگسال جامعه خصوصا نسل نوجوان و جوان را به ارمغان آوردند. در راس این شهدا، #حاج_قاسم_سلیمانی، شخصیت نظام را قبل و بعد از شهادتش به رخ دنیا کشید و قدرت نرمی بود که بعد از شهادت، آزادتر شد و قفس برساخته و پوشالی آمریکایی را در ذهن مردم و قلب منطقه شکست و تحقیر نمود.
🖌 #سرخط| حاج قاسم، در کمال مبارزه سخت، نرم افزاری بود که اندیشه مبارزه و فرهنگ مقاومت را در منطقه و جهان اسلام تعمیم بخشید و به اسم رمز مقاومت و بیداری تبدیل شد.
🖌@Esfbasijrohani
۲۷ آذر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 #بدل تایید شد‼️😳😳😳
🚨بدل رهبر انقلاب تایید شد‼️
۲۷ آذر ۱۳۹۹
✳️ هرکسی که فردا را جزو مهلت عمر خود بداند، مرگ را نشناخته❗️
عَنِ الصّادِقِ جَعفَرِ بنِ مُحَمَّدٍ عَلَیهِمَا السَّلامُ عَن اَبیهِ عَن آبائِهِ عَلَیهِمُ السَّلامُ قالَ، قالَ عَلىٌّ علیهالسّلام:
مَا اَنزَلَ المَوتَ حَقَّ مَنزِلَتِهِ مَن عَدَّ غَدا مِن اَجَلِه
هرکسى که فردا را جزو مهلت عمر خود بداند، مرگ را درست نشناخته و آن را در جایگاه حقیقى خود قرار نداده است. (امالی صدوق، ص ۱۰۸)
مَا اَنزَلَ المَوتَ حَقَّ مَنزِلَتِهِ مَن عَدَّ غَدا مِن اَجَلِه
✅ تعبیر کوتاه و بسیار گویا و عبرتانگیزى است. میفرماید هر کسى که فردا را -مثلاً امروز روز یکشنبه است و فردا دوشنبه است- جزو مهلت عمر خود و زندگى خود بداند، مرگ را درست نشناخته؛ مرگ را در جاى حقیقى خود قرار نداده؛
🔵👈 اینکه ما خیال کنیم که حالا ما یک چند سال دیگر هستیم، از جملهى چیزهایى است که در روایات متعدّد، در دعاهاى مختلف مأثور با این نگرش عامیانهى ابلهانه مبارزه شده که شما خیال کنید که ما حالا که هستیم؛ حالا فردا مثلاً یا یکسال دیگر. میفرماید که [چنین شخصی] مرگ را در جایگاه حقیقى خود قرار نداده است، یعنی کسى که فردا را جزو اجل خود یعنى جزو مهلت خود و فرصت خود بداند مرگ را درست نشناخته است. ممکن است همین امروز، امشب، تا قبل از فردا ما نباشیم کمااینکه نظائرش را فراوان دیدهایم.
در دعاى صحیفهى سجّادیّه تعبیر عجیبى است؛ میفرماید که پروردگارا! به من آن روحیّه را عطا کن، آن فهم را عطا کن که من امید رسیدن نفَس بعدى را به این نفَس نداشته باشم: [حَتّى لانُؤَمِّلَ ...] وَلاَاتِّصالَ نَفَسٍ بِنَفَسٍ، وَ لاَ لُحوقَ قَدَمٍ بِقَدَمٍ؛(۱)
🔻 داریم راه میرویم، اینکه قدم بعدى حتما از سوى ما برداشته خواهد شد را ما خاطرجمع نباشیم؛ ممکن است برویم. خب این حالت ترقّب(۲) موت در انسان خیلى برکات دارد: کار را انسان عقب نمیاندازد؛ کارهاى لازمى را که باید انجام بدهد، انجام میدهد؛ منافاتى هم ندارد با اینکه انسان با توجّه به اینکه با همین احتمال که ممکن است تا یک ساعت دیگر، تا یک روز دیگر نباشد، کارهاى بلندمدّت را هم شروع کند؛ با هم منافاتى ندارد.
🔵👈چون سود کارهاى بلندمدّت حتما به شخص ما که نخواهد رسید؛ به دیگران هم که برسد به این تعبیر بگوییم سودش به ما رسیده است. بنابراین «اعمَل لِدُنیَاکَ کَاَنَّکَ تَعیشُ اَبدًا»؛ کار آبادى دنیا، سامان دادن به امور زندگى دنیا را جورى انجام بده که گویا تا ابد بنا است زنده بمانى، یعنى حتما با استحکام انجام بده امّا «وَاعمَل لاِخِرَتِکَ کَاَنَّکَ تَموتُ غَدا»؛(۳)
🔵👈 کار آخرت را هم اینجورى انجام بده. معناى این این است که هر دو را درست انجام بده؛ کار دنیا را درست انجام بده مثل کسى که تا ابد زنده خواهد بود، کار آخرت را هم درست انجام بده مثل کسى که فردا خواهد مُرد و دیگر فرصتى برایش باقى نیست.
۱) صحیفهى سجّادیّه، دعاى چهلم
۲) انتظار
۳) من لایحضره الفقیه، ج ۳، ص ۱۵۶
📖 شرح حدیث از حضرت آیت الله امام خامنه ای (حفظه الله)
🗓 ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹
✨✨✨✨✨✨
🆔 @Esfbasijrohani
۲۷ آذر ۱۳۹۹
۲۷ آذر ۱۳۹۹
۲۷ آذر ۱۳۹۹
۲۸ آذر ۱۳۹۹
1_466661530.mp3
12.38M
🤲 دعای ندبه
🎤 با نوای حاج مهدی سماواتی
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
@Esfbasijrohani
۲۸ آذر ۱۳۹۹
۲۸ آذر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللّٰهُمَّ اِنّا لٰا نَعْلَمُ مِنْهُ الّا خَیْراً ..
۱:۲۰
بلندشو علمدار
علم رو بلند کن😭
#به_یاد_حاج_قاسم❤️
@Esfbasijrohani
۲۸ آذر ۱۳۹۹
🚨🚨در سکوت خبری رسانه های داخلی، شصت و هفتمین قطعنامه سازمان ملل در محکومیت نقض حقوقبشر در ایران تصویب شد.
🔹موافقین: ۸۲ کشور + آمریکا و اعضای اروپایی ۵+۱
🔸مخالفین: ۳۰ کشور
👈ممتنعین: ۶۴ کشور
✍ اینکه کشورهایی که دولت ایران روابط دیپلماتیک و تجاری خود را با آنها قطع و یا کمرنگ کرده است مخالف تحریم های حقوق بشری علیه ایرانند
➕اما کشورهای اروپایی عضو ۵ + ۱ موافق تحریم های حقوق بشریاند نشان دهنده عمق فاجعه و عدم توانایی تیم دیپلماسی دولتی است که با بلد بودن زبان دنیا منافع کشور را به نفع غرب به یغما فرستاد اما علاوه هیچ وقت موفق به رفع تحریمی نشد بلکه هیچ گونه اجماع نسبیی هم نتوانسته است در سازمانهای بین المللی کسب کند
🔸جناب آقای #....جمهوری_اسلامی اگر توانی که برای پاچه خواری آمریکا و اتحادیه اروپا گذاشته اید را برای توان داخلی و ایجاد روابط با همان کشورهای بقولا ممتنع میگذاشتید اکنون میتوانستید علیه تحریم های حقوق بشری مردم ایران اجماعی بین المللی و تحریم شکن ایجاد کنید
🔹هرچند دولت و جریاناتی که آقا بازی و آقا زادهسازی اشان در گرو تحریم و مذاکره بیشتر است نباید انتظار رفع یا خنثی سازی تحریم داشت چرا که اگر تحریمی نباشد چگونه با دروغ رفع تحریم های بالمره صلح، جنگ و مذاکره از ملت غارتگری کنند
@Esfbasijrohani
۲۸ آذر ۱۳۹۹