5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلتنگتیم سید
قدرت رو ندونستیم که شد این ...
😭😭😭
🌹 تیزبین 🌹(اسماعیل پور)
⭕️دکتر جلیلی در جمع اعضای ستاد خود: ساعاتی پیش با دکتر پزشکیان جلسه داشتم و به ایشان گفتم ما وظیفه خ
اگر در کشور مسولان به این شکل فکر کنند و عمل کنند کشور با سرعت به سمت ارتقا حرکت میکنه✅🌹
26.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناس اردنی:
*کشورهای عربی منطقه باید به حال ایران حسرت بخورند!*
"بگذارید صریح بگویم، درحالی که برخی در منطقه با چالشهای موجودیتی درگیرند، ایران پس از ۵۰ روز انتخابات را برگزار و ثابت کرد حتی در بدترین شرایط هم میتواند امور خود را اداره و جایگاه خود را تثبیت کند و به نظرم کشورهای عربی باید به حال ایران حسرت بخورند."
دوستان کانال پیشنهاد میکنم این ویدئو رو ملاحظه کنید و ببینید دیگران چگونه در مورد نظام قضاوت می کنند و قدر خود را بیشتر بدانیم✅
https://eitaa.com/Esmaeilpour313
🔻 آغاز عادیسازی در عرصهی رسمی
🖊مهدی جمشیدی
۱. در فتنهی سال هشتادوهشت، رهبر انقلاب اصرار کردند که محمد خاتمی از جریان فتنه، فاصله بگیرد و اعلام برائت کند. این خواستهی حداقلی، هیچگاه با پاسخ مثبت از سوی خاتمی مواجه نشد تا اینک که سالها از آن واقعه گذشته است. خاتمی، هرگز حاضر نشد از فتنهای که در اصل و اساس، معطوف به انهدام نهاد ولایت فقیه و تضعیف شخص رهبر انقلاب بود، اعلام برائت کند، بلکه تا پایان در کنار میرحسین موسوی و مهدی کروبی ماند. در این سالها نیز او به هر بهانه، در برابر انقلاب، صفآرایی کرده و آن را به چالش کشیده است. آخرین آنها، حمایت وی از اغتشاش بود. ازاینرو، رهبر انقلاب نهفقط او را به دیدار نپذیرفتند، بلکه حتی به نامههای او نیز پاسخ ندادند. او همچنان، جزو سران فتنه است و به تعبیر رهبر انقلاب، فتنه و فتنهگران نیز، «خط قرمز نظام» هستند.
۲. با این حال، متأسفانه پزشکیان، هم در انتخابات از خاتمی نام برد و هم دیروز با وی دیدار داشته است. او به عنوان «رئیسجمهور»، با یکی از سران فتنه، ملاقات داشته و بدین جهت، «خط قرمز نظام» را زیر پا نهاده است. اکنون چه کسی باید گریبان وی را بگیرد و از او توضیح بخواهد که چرا التزام عملی خویش به ولایت فقیه را مخدوش کرده است؟! مگر وی در تبلیغات انتخاباتی، بارها از مقام معظم رهبری نام نیاورد و به سیاستهای کلی نظام، اشاره نکرد؟!
۳. پیش از این نوشته بودم که پزشکیان، «کاتالیزور عادیسازی» است و میخواهد طرحهای ناتمام اصلاحطلبان را به اجرا درآورد. او در سایهی آنها نشسته و ارادهاش، مشروط به آنهاست. ملاقات با خاتمی، یکی از گامهای وی در راستای عادیسازی است. عادیسازی یعنی درهمشکستن خطوط قرمز انقلاب و زدودن ارزشهای انقلابی. او در سیاست خارجی و اقتصاد و فرهنگ، تابع و مطیع دولتهای اصلاح و اعتدال است و افزودهای ندارد. ازاینرو، ساختارشکنیهای این دو دولت را ادامه خواهد داد. سعید حجاریان، نام این «ساختارشکنیها» را «عادیسازی» گذاشته است تا به این واسطه، وضع انقلابی را نامطلوب و استثنائی و نابهنجار نشان بدهد. پس از سه سال آرامش و اطمینان در دولت شهید رئیسی، دوباره نزاع بر سر امتداد خط اصیل انقلاب آغاز خواهد شد و استحالهی انقلاب به مسألهی بالفعل تبدیل خواهد شد.
https://eitaa.com/Esmaeilpour313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ حرف دل مردم به پزشکیان ❌
صحبت های شنیدنیه #خانم_معروفانه خطاب به پزشکیان 😳
✅ باید توی تاریخ ثبت بشه تا ...
https://eitaa.com/Esmaeilpour313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴👈 این کلیپ ۴۵ثانیه ای رو ببینید
🌴👈 تا خیالتون راحت باشه
🌴👈نمیتوانند گزندی به نظام برسانند.
🌿🌹🌿🌹🌿🌹
🌹🌿🌹🌿🌹🌿
🚩https://eitaa.com/Esmaeilpour313
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📳 رفتار متفاوت اصلاحطلبان و جریان انقلاب در مواجهه با رقبای پیروز
🔺وقتی #پزشکیان بهعنوان نامزد اصلاحطلبان، نهمین رئیسجمهور ایران شد، #جلیلی در دیداری با پزشکیان گفت میتواند درصورت نیاز تجربیاتش را در اختیار دولت جدید قرار دهد. قالیباف نیز با او دیدار کرد و به او تبریک گفت
🔺رفتار اخلاقمدارانه جبهه انقلاب در برابر نوع برخورد طیف مقابل در شرایط مشابه، قابل مقایسه نیست.
☑️ اولین بار که اصلاحطلبها در یک #انتخابات مهم پیروزی رسیدند، خردادماه ۱۳۷۶ بود. ناطق نوری، رقیب اصلی خاتمی پس از پیروزی رقیبش به او تبریک گفت.
☑️ سال ۱۳۸۰ هم که خاتمی برای بار دوم به پیروزی رسید، احمد توکلی به عنوان رقیب او، پیروزی اش را تبریک گفت
☑️ سال ۹۶ که روحانی رئیسجمهور شد شهید رئیسی نیز به او تبریک گفت
❌اما وقتی احمدینژاد در سال ۱۳۸۴ به پیروزی رسید، اتهام زدند که انتخابات از پیش تعیین شده است!
در سال ۸۸ نیز همین رفتار با آشوب خیابانی تکرار شد
https://eitaa.com/Esmaeilpour313