#آخرالزمان ۱۶
⭕️ عذاب برای مجرمین اهل قبله
🔹 یکی از آیات قرآن، که در تفاسیر اسلامی، نزول عذاب در آخرالزمان از آن برداشت میشود، آیه ۵٠ سوره یونس است. خداوند در این آیه میفرماید: «بگو: اگر مجازات او شب هنگام یا در روز به سراغ شما آید، (آیا می توانید آن را از خود دفع کنید؟!) پس مجرمان برای چه عجله میکنند؟!»
🔸 در تفسیر این آیه امام باقر فرمودند: «این عذابی است که در آخرالزمان بر بدکاران «اهل قبله» (مسلمانان ظاهری) نازل میشود که آنها نزول چنین عذابی را بر خودشان باور ندارند»
📚 بحار الأنوار، ج۹، ص۲۱۳
🔺 مسلمانان ظاهری؛ یعنی مسلمانانی که رو به قبله نماز میخوانند، اما رفتار و کردار آنها به گونه است که گویا به چیزی اعتقاد ندارند.
@Etr_Meshkst
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
┄═❁☘✳️❀[﷽]❀✳️☘❁═┄
✾یا قاضی الحاجات✾
دوشنبه شب است...
به درگاهت روی می آوریم با
📗دعای فرج و
📘دعای سلامتی امام زمان (عج)
به نیابت از طرف
امام حسن و امام حسین
علیهم السلام
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_و_ولایت
۹حدید
«هُو الذِي يُنَزِّل عَلى عَبْدِهِ آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ ليُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلمَاتِ إِلى النُّورِ وإِنَّ اللهَ بِكُمْ لرَؤُوفٌ رَّحِيمٌ(۹)»
[او همان كسى است كه بر بنده خود آيات روشنى فرو مىفرستد تا شما را از تاريكيها به سوى نور بيرون كشاند و در حقيقت،خدا (نسبت) به شما سخت رئوف و مهربان است]
۱) از امام باقر و صادق علیهما السلام در باره كلام خداوند تعالی «لیُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلمَاتِ إِلی النُّورِ» روایت شده است كه از (ظلمات) كفر خارج شدن به معنای ولایت امیرالمؤمنین علیه السلام را پذیرفتن است.۱
_____________________________
۱- مناقب، ج ۳، ص ۸۰.
@Etr_Meshkat
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مولا_علی_ع_یا_دختر_خواننده❗️
🍃🌹🍃 داستان #طلبه_ای که ازش پرسیدن دلت میخواد این #دختر_خواننده رو ببینی ؟ یا #مولا_علی رو؟
@Etr_Meshkat
💠⚜💠⚜💠⚜💠⚜💠⚜💠⚜
♻️اخلاق و اوصاف منتظران
قسمت👈6⃣3⃣
✳️شهادت طلبی 👇👇
در فرهنگ شیعی، «انتظار» همراه با «شهاد ت طلبی» در نیایشها و آرزوها و خواستهها به چشم میخورد.
در یکی از زیارتهای حضرت مهدی علیه السلام چنین آمده است:
✨وَ اجْعَلنی مِنَ المُستشهدین َ بینَ یَدَیْهِ، طائِعاً غَیرَ مُکرَهٍ... ؛
خدایا مرا از آنان قرار بده که در رکاب حضرت مهدی، از روی اطاعت و علاقه، نه اکراه و ناخوشایندی به شهادت میرسند.
خط جهاد و شهادت در رکاب ولیّ خدا و به امر حجّت الهی، از الفبای اوّلیة انتظار مثبت و سازنده است و در تفکرو باور شیعی، انتظار آمدن
🌸🍃امام زمان علیه السلام با آرزوی پیکار در خدمتش و شهادت در راه اطاعت فرمانش همبستگی دارد. زندگی منتظران، باید تمرینی باشد برای کسب آمادگی برای این جهاد مقدّس در راه خدا و دین.
در دعای عهد هم یکی از خواستهها همین آروزی شهادت در پیش روی آن حضرت است: ⚜«والمُستشهدینَ بین یَدَیه».
این خواسته و آرزو و دعا، وقتی ارزش دارد که از عمق جان برآید و از ایمان راسخ سرچشمه بگیرد، نه آنکه لقلقة زبان باشد!
📔سبک زندگی مهدوی
@Etr_Meshkat
💠⚜💠⚜💠⚜💠⚜💠⚜💠⚜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عروس_زهرا (مادر امام زمان)
«« قسمت چهارم »»
📌خلاصه سخنرانی استاد #رائفی_پور
@Etr_Meshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عطاءالله مهاجرانی: #حوزه_علمیه در چهل سالی که گذشت سازماندهی، نهادسازی و کادر سازی شده است.
🔺 #آیت_الله_خامنه_ای با #تدبیر و صرافت لازم از سال 69 درس خارج خود را شروع کردند و در این 30 سال دو سه هزار شاگرد تربیت کردند که با مبانی فکری ایشان آشنا هستند.
🔸امروز خیلی از روحانیون با زبان دومی غیر از زبان عربی آشنا هستند و به خوبی از #اینترنت برای ارتباط با جهان استفاده میکنند؛ اگر قبل از انقلاب به شکل موردی شخصی مثل #آیت_الله_مطهری با دانشگاه آشنا بود امروز با نسلی از روحانیون مواجهیم که مراتب دانشگاهی را طی کرده اند و یک جور آمیختگی بین حوزه و دانشگاه وجود دارد.
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_و_ولایت
۱۱حدید
مَن ذَا الذِي يُقْرِضُ اللهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لهُ ولهُ أَجْرٌ كَرِيمٌ(۱۱)»
۱) ابو ابراهیم روایت كرده كه: از ایشان در باره این فرموده خداوند عز و جل: «مَن ذَا الذِی یُقْرِضُ اللهَ قَرْضًا حَسَنًا فَیُضَاعِفَهُ لهُ ولهُ أَجْرٌ كَرِیمٌ» پرسیدم و آن حضرت فرمود: در باره پرداخت پول به امام علیه السلام است.«۱»
۲) امام موسی كاظم علیه السلام در باره این كلام خداوند تعالی «مَن ذَا الذِی یُقْرِضُ اللهَ قَرْضًا حَسَنًا فَیُضَاعِفَهُ لهُ ولهُ أَجْرٌ كَرِیمٌ» فرمود: پرداخت پول به امام در حكومت فاسقین است.«۲»
۳) امام صادق علیه السلام در باره این كلام خداوند عز و جل«مَن ذَا الذِی یُقْرِضُ اللهَ قَرْضًا حَسَنًا» فرمود: این آیه در باره صله رحم است و مقصود از رحم، رحم آل محمد صلوات الله علیهم اجمعین است.«۳»
۱- كافی، ج۱، ص ۴۵۱، ح ۴.
۲- كافی، ج ۸، ص ۳۰۲، ح ۴۶۱.
۳- تأویل الآیات، ج ۱، ص ۶۵۸، ح ۵.
@Etr_Meshkat
#بانوان_تاریخ_ساز
خصوصیات حکیمه خاتون (س):
قسمت پنجم👇
علامه مجلسی در بحار الانوار بیان کرده است که حضرت حکیمه از خواص ائمه بوده؛ یعنی جزء کسانی بوده که همواره در محضر ائمه هدی بوده و تعبیر ظریف دیگر این است که ایشان از سفرا و از ابواب بود؛ یعنی به طوری که بقیه الله غیر از نواب اربعه افرادی داشتند که سفیر حضرت در بین مردم بودند
از ویژگیهای منحصر به فرد این بانوی عظیمالشأن درک کردن محضر چهار امام معصوم(علیهم السلام) بوده است و ممتاز بودن ایشان در میان دختران امام جواد(علیه السلام) به وفور علم و فضل.
حضرت حکیمه خاتون جزو بانوان محدثه است. احادیثی از ایشان نقل شده که مهمترین آنها حرز امام جواد(ع) است. این حرز امام جواد(ع) را حضرت حکیمه خاتون از پدر بزرگوارش، امام جواد(ع) برای ما نقل فرموده که مرحوم سید بن طاوس در مهج الدعوات،این حرز را به وسیله حضرت حکیمه از پدر بزرگوارش نقل فرموده .مهمترین ویژگی حضرت حکیمه خاتون در مباحث مهدوی این است که ایشان شاهد تولد حضرت بقیه الله بوده و این بر حسب تصادف نبوده که بگوییم ایشان منزل امام حسن عسکری آمده و این مصادف با ولادت شده؛ نه، این با دعوت قبلی بوده است. امام حسن عسکری(ع) حکیمه خاتون را دعوت میکنند و میگویند عمه جان! امشب که شب نیمه شعبان است، افطارت را در منزل ما انجام بده و این نکته هم ظریف است که ایشان تأکید میکند بر اینکه امشب «که شب نیمه شعبان است» و حضرت حکیمه خاتون به دودمان امامت مشرف میشوند و افطار میکنند...
ادامه دارد...
@Etr_Meshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چگونه به خدا #توکل کنیم؟
💢معنای دقیق➕توضیح برداشتهای اشتباه از معنای توکل
@Etr_Meshkat
#آخرالزمان ۱۷
⭕️ تحمل یا تحول؟!
🔹 قرآن، کتاب معجزات است و مشکلاتی را که در برابر انسان ها قرار دارد، صادقانه بیان میکند. صداقتش آنجایی به اوج خود میرسد که حتی راهکار نجات از آن مشکلات را نیز بی پرده بیان میکند. خداوند در آیه ١۵۵ سوره بقره میفرماید: «قطعاً همه شما را با چیزی از ترس، گرسنگی، و کاهش در مال ها و جان ها و میوه ها آزمایش می کنیم؛ و بشارت ده به استقامت کنندگان»
🔸 امام صادق فرمودند: «پیش از ظهور قائم، نشانه هایی از جانب خدای تعالی برای مومنان خواهد بود.» و در ادامه با بیان آیه ١۵۵ سوره بقره فرمودند: «این قول خدای تعالی است... یعنی شما مومنان را پیش از خروج قائم میآزمائیم؛ به (خوف) از پادشاهان بنی فلان در آخر سلطنت آنها و (گرسنگی به واسطه) گرانی قیمت ها و (کاستی در اموال به واسطه) کسادی داد و ستد و کمی سود و (کاستی نفوس به واسطه) مرگ و میر فراوان و (کاستی در ثمرات به واسطه) کمی برداشت محصولات زراعتی و در آن هنگام، صابران را به تعجیل خروج قائم مژده بده»
📚 کمال الدین و تمام النعمه، ج ٢، ص۶۴٩
🔺 در آخرالزمان، مردم به انواع بلاها مبتلا میشوند و موفقیت با صابران است. وحشت و اضطراب، گرسنگی و قحطی، فساد در تجارت و بازرگانی و تلفات جانی و مرگ های سریع، از جمله این بلاهاست.
@Etr_Meshkat
🌺مزار و حرم شریف حضرت معصومه سلام الله علیها، نماینده حرم حضرت زهرا سلام الله علیهاست🔰
💠تنها بانویی که از جانب خود ائمه اطهار علیهم السلام، برایش زیارتنامه صادر شده است، حضرت معصومه سلام الله علیهاست.
💠جایگاهی که در این زیارتنامه برای حضرت معرفی شده، جایگاه یک ولیّ خداست.
💠حال که ایشان ولیّ خداست، حرم ایشان می تواند نماینده حرم حضرت زهرا سلام الله علیها باشد و ما با معرفت و اخلاص در حرم ایشان، زیارت حضرت زهرا (س) را می توانیم بخوانیم.
💠میلاد اهل بیت (ع)، یعنی نزول آنها از عالم ملکوت به عالم مُلک و ظهورشان در قالب انسان. آن شکر و آن جشنی که ما برای ولادت ایشان می گیریم، برای همین است. تجلی اولیاء خدا موجب جشن ماست.
💠اینها عرشی هستند. تجلیات عرشی اینها، قلب ما را باید نورانی کند. زندگی ما و خانواده ما را منور کند. معرفت ما را منور کند.
💠اینها به مثابه شارژ ملکوت برای ما هستند. قلبهایی که علاقمند به اهل بیت (ع) هستند، برای نورانی شدن به این شارژ احتیاج دارند...
📕برگرفته از جلسه 120 دوره آموزشی نظام شناسی با تدریس استاد زاهدی، 14 مرداد 95
@Etr_Meshkat
1_17705490.mp3
2.77M
(سرود ولادت حضرت معصومه #محمود_کریمی)
🌸🍃
#مولودی
#مناسبت
@Etr_Meshkat
#یه_نکته
فردا اول ماه ذی القعده و آغاز چله ی کلیمیه است
بزرگان برای این ۴۰ روز دستورات خاصی دارند
و می فرمایند که از این ۴۰ روز نهایت استفاده رو ببرید👌👌
🌷 چله(اربعین) حضرت موسی علیه السلام فرصتی عالی برای خودسازی و سیر و سلوک و ارتقای معنوی و به خدا نزدیک تر شدن
👈 امشب( شبِ اول ذی القعده) همزمان با ولادت با سعادت حضرت معصومه (سلام الله عليها) اربعين كليمي شروع ميشود. اين تعبير كه در لسان بزرگان وارد است از آيهي « وَوَاعَدْنَا مُوسَى ثَلاَثِينَ لَيْلَةً وَأَتْمَمْنَاهَا بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِيقَاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِينَ لَيْلَةً » گرفته شده است.
🌼 آیت الله جوادی آملی در اين باره مي فرمايند:
🔸 از اول ذی القعده تا دهم ذی الحجه چهله ی وجود مبارک موسی کلیم بود. در آن روایتی از وجود مبارک رسول گرامی(ص) نقل کرده اند که اگر کسی چهل شبانه روز مواظب خود باشد و مراقب باشد، بیراهه نرود و راه کسی را نبندد، چشمه های حکمت از قلبش بر زبانش جاری می شود.
🔸 این در تمام عمر ممکن است کسی چهل روز را یا بیشتر مراقب باشد. این چهل روز را خیلی ها به عنوان اربعین کلیمی مواظب بودند....
🔸 در طول سال آدم مي تواند چله بگيرد، ولي بهارش اين چهل شب است؛ يعني از اوّل ذي قعده تا دهم ذيحجّه،آدم مواظب دهانش باشد كه غذاي بد وارد نشود؛ مواظب زبانش باشد كه حرف بد نزند؛ مواظب گوشش باشد كه حرف بد نشنود؛ مواظب چشمش باشد كه نگاه بد نكند؛ آنوقت سائر (رونده ) كارها خوب است. اينقدر كارهاي حلال هست كه آدم فرصت نمي كند به سراغ كار حرام برود !
🔸 سعي كنيم از اول اين اربعين يك عمل كوچك مستحبي را شروع كنيم ولو يك دعاي كوچك يا بحث محاسبه نفس چند دقيه اي هر شب. يا كه يك عمل خطا را در بين اعمالمان كم رنگ كنيم. مثلا يا نماز اول وقت نداريم. يا حضور قلب يا مثلا پر حرفي يا تكبر يا ... سعي كنيم در رفع آن.
همين و همين! مهم شروع كردن است مهم حركت است هرچند مختصر و ساده ... حركت كنيم. حركتي متعالي
@Etr_Meshkat
کارهای پیشنهادی در گرفتن چله کلیمی(موسوی)
از امشب(شبِ اول ذی القعده) شروع میشود به مدت چهل روز
🗒 موارد زیر پیشنهادی هستند و اگر بعضی هاش رو نخواستید میتونید انجام ندید و شرط نکنید ولی مواردی که آورده شده در مجموع خیلی زمانبر نمیباشد ولی بسیار مهم و پُر خیر و برکت هستند و نقش مهمی در سعادت دنیا و آخرت انسان دارند.
📝 در این چهل روز با خدا شرط میکنیم که :
۱-تلاش میکنیم کارهایمان را با اخلاص کامل(یعنی فقط برای خدا) انجام دهیم، مثلا به خانواده یا شخصی اگر کمک و خدمتی میکنیم و لحظه به لحظه زنگی مون فقط برای خدا باشد ⛔️نه برای حرف مردم
و در حین انجام کارها به خصوص قرآن و دعا و نماز و... سعی کنیم آرامش خود را حفظ کنیم.
۲- ترک گناه: یعنی تمام تلاش و سعی مان را میکنیم که کامل واجبات را انجام دهیم و از گناهان دوری کنیم که از نمونه های مهم آن کنترل زبان و کنترل چشم است.
۳- خواندن دعای عهد هنگام صبح
و خواندن دعای فرج الهی عظم البلا...
۴- بعد از هر نماز در سجده ی شکر ، دعای اللهم کن لولیک حجت بن الحسن...
و دعای کوتاه " اللهم عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِيَةَ وَ النَّصْر و اجْعَلْنِا مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ "(خدایا در تعجیل در فرج مقرر کن و عافیت و نصرت به حضرت عنایت کن و ما را از یاری کنندگان او قرار ده) را با حضور ذهن و توجه به معنی و مفهوم آن از عمق وجودمان از خدا درخواست کنیم.
۵-زیارت عاشورا
۶- هر روز ۱۰۰ مرتبه صلوات و ۷۰ مرتبه استغفار
۷-هر روز دعای کوتاه افوض امری الی الله... که در تعقیبات صبح آمده را با توجه بخوانیم که یعنی کارهای خود را به خدا میسپاریم و توکل و نگاه مان به خداست.
۸-سوره یاسین هر روز بعد از طلوع آفتاب
۹- در صورت امکان خواندن نمازهای واجب اول وقت و به جماعت
۱۰- محاسبه نفس یعنی هر شب قبل از خواب، محاسبه کنیم چگونه در طول روز عمل کردیم کجاها بد رفتار کردیم یا اخلاص نداشتیم یا فکر یا کار بیهوده انجام دادیم و روی کاغذ بنویسیم و تلاش کنیم فردا آن را انجام ندهیم.
و موارد خوب دیگر که خودتون میتونید اضافه کنید...
✅ بهتر است اینها را روی کاغذ نوشته و مقابل دید تون قرار بدید که موردی که میخواهید انجام دهید به فراموشی سپرده نشود
✅ کارهای بالا را به نیت تعجیل در فرج انجام دهید و به نیابت از جمیع مومنین ، هدیه کنید ثواب آنها را به آقا امام زمان(عج) تا اینگونه موجب رضایت و خشنودی بیشتر خدا شود ان شاء الله.
✅ همین الان برای انجامش نیت و برنامه ریزی کنیم و از خدا و اهل بیت(ع) بخوایم که به ما کمک کنند تا بتوانیم با موفقیت این ها را انجام دهیم ان شاء الله.
@Etr_Meshkat