🔺نکات مهم درباره منظم و قانونمند کردن آموزش های غیر حضوری:
۱. در برنامه شاد در قسمت حریم خصوصی شماره تلفن خود را پنهان کنید.
۲. در قسمت اطلاعات گروه های دانش آموزی ارسال پیام و عضو کردن را برای دانش آموز ببندید و هر وقت که لازم بود برای مدت محدود باز کنید.
۳. ارسال تکالیف بچه ها به ID شما باشد نه در گروه کلاسی؛ زیرا بعلت اختلات اینترنت ممکن است محتوی ارسالی دانش آموزان مخلوط شود ضمن این دانش آموزی ممکن است پاسخ تمرینات را از روی شخص دیگر از داخل گروه باز نویسی کند.
۴. برای ارسال تکالیف روز و زمان مشخص در نظر بگیرید تا باعث از بین رفتن آرامش و تمرکز شما در طول هفته نشود. بطور مثال اگر سه شنبه درس دادید و جلسه بعد یکشنبه هست نگذارید دانش اموز از سه شنبه تا شنبه هر وقت که خواست برای شما تکلیف بفرستد.
بهتر است مثلا بگوییم روز ۵ شنبه ساعت ۱۴ تا ۲۲ شب، قبل و بعد آن ارسال نکنند.
اگر دانش آموزی رعایت نکرد در بار اول تذکر و در دفعه های بعدی پیام ان را مشاهده نکنید. (البته این قانون برای بچه ها اول خوب تشریح کنید)
۵. دانش آموز فقط در زمان مشخص شده ی برنامه کلاسی از معلم می تواند پیام بفرستد و از بچه ها بخواهید در قبل و بعد کلاس پیام فرستادن در ID ممنوع است.
۶. درصورت تشخیص در طول هفته یک جلسه پرسش و پاسخ ورفع اشکال به غیر از برنامه برگزار کنید تا جلوی سیل پیام ها در طول هفته را بگیرید.
۷. به تماس های تلفنی دانش آموز و اولیا پاسخ ندهید.
۸. حتی المقدور به پیام هایی که ممکن است اولیا برای شما ارسال کنند پاسخ ندهید و بخواهید با مسئولین مدرسه در میان بگذارند وگرنه در طول هفته علاوه بربچه ها باید با اولیا نیز مدام پیام رد و بدل کنید. (مگر مواقعی که واقعا لازم است)
۹. با توجه شرایط منطقه ای مدرسه خود در صورت نیاز در ماه یک جلسه پرسش و پاسخ برای اولیا در نظر بگیرید.
۱۰. پیگیری حضور و غیاب عملکرد دانش آموز در آموزش های مجازی و ارائه گزارش آن به مسئولین مدرسه، کمک بسیار بزرگی به شما خواهد نمود و باعث جلوگیری از خیلی از حواشی می کند.
۱۱. عملکرد منظم و با برنامه دبیر، می تواند جلوی بهانه بعضی از اولیا و دانش اموزان سوء استفاده کر و طلبکار را بگیرد.
۱۲. کم کاری دانش آموز و عدم انجام وظایف را در همان اوائل سال به کمک مسئولین مدرسه به اطلاع اولیا برسانید.
۱۳. به تفاوت های فردی دانش آموزان و خانواده و مشکلات انها توجه داشته باشیم و در برخوردهای خود لحاظ کنیم.
۱۴. با ارائه یک برنامه مدون و منظم و وضع قوانین درست و منطقی به دانش اموزان و اولیا بفهمانیم که به غیر از معلمی وظایفی دیگر نیز داریم از جمله
در قبال خانواده خود
موفق و پیروز باشید.
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
💐امام سجاد علیه السلام فرمودند:
👌 فرزندم با پنج کس همنشینی و رفاقت مکن:
1⃣👈 از همنشینی با #دروغگو پرهیز کن؛ زیرا او همه چیز را بر خلاف واقع نشان می دهد، دور را نزدیک و نزدیک را به تو دور می نمایاند.
2⃣👈 از همنشینی با #گناهکار و #لاابالی بپرهیز، زیرا او تو را به بهای یک لقمه یا کمتر از آن می فروشد.
3⃣👈 از همنشینی با #بخیل برحذر باش، که او از کمک مالی به تو آنگاه که بسیار به آن نیازمندی، مضایقه می کند.
4⃣👈از همنشینی با #احمق (کم عقل) اجنتاب کن، زیرا او می خواهد به تو سودی رساند؛ ولی به زیان تو می انجامد.
5⃣👈از همنشینی با «#قاطع_رحم» (کسی که با خویشاوندان قطع رابطه نموده است) بپرهیز، که او در سه جای قران لعن و نفرین شده است. حتّی کسانی که دارای اراده قوی هم باشند به نصّ روایت ناخودآگاه از رفیق بد تأثیر می پذیرند، چه رسد به کودکان و نوجوانان که به طریق اولی باید آنان را از مصاحبت با افراد منحرف و فاسد منع کرد
📗مجموعه ورام، ج ۲، ص ۱۵
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
#حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام:
🌸 نشانہ ھــــــــــای مومن
۱.👈پرهیزکاری در خلوت
۲.👈صدقه دادن در زمان تنگدستی
۳.👈صبر و در هنگام مصیبت
۴.👈بردباری در هنگام خشم
۵.👈راست گفتن به هنگام ترس
امام سجاد(ع) فرمودند:
«عَلَامَاتُ الْمُؤْمِنِ خَمْسٌ: الْوَرَعُ فِي الْخَلْوَةِ وَ الصَّدَقَةُ فِي الْقِلَّةِ وَ الصَّبْرُ عِنْدَ الْمُصِيبَةِ وَ الْحِلْمُ عِنْدَالْغَضَبِ وَ الصِّدْقُ عِنْدَ الْخَوْفِ. نشانه هاى مؤمن پنج چیز است: پرهيزكارى در خلوت و صدقه دادن در تنگدستى و شكيبایى در ناگوارى و بردبارى در حال خشم و راست گفتن به هنگام ترس
مؤمن پنج نشانه دارد:
🌹اوّل «الْوَرَعُ فِي الْخَلْوَةِ»، مؤمن حالت کناره گیری از گناه دارد، آن هم در موقعی که غیر از خدا حاضر و ناظری نیست. اگر کسی در حضور مردم معصیتی را ترک کند، مثلاً شرب خمر نکند خوب است، امّا این ترک گناه در حضور مردم، گویای این نیست که این فرد به اصطلاح ایمان قوی داشته باشد. اگر در جایی که جز خدا کسی نبود، گناه را ترک کرد، آنجا معلوم می شود که ایمان در قلب او رسوخ کرده است و چون جز خدا هیچ کس را حاضر و ناظر نمی بیند و خودش را در محضر الهی می بیند؛ لذا این ترک گناه خیلی ارزشمند است.
🌹دوم «وَ الصَّدَقَةُ فِي الْقِلَّةِ»؛ وقتی مؤمن تنگ دست است، به مقدار توانش در راه خدا انفاق می کند و صدقه می دهد. این مورد نیز گویای این است که وابستگی مؤمن به خدا از نظر درونی قوی است. چون آن کسی که دستش خالی نیست بلکه از امور مادّی پر است و فراوان دارد، اگر چهار سنّار هم به این و آن کمک کند، خوب است، امّا خیلی هنر نکرده است. چرا؟ چون دستش پر است. اگر کمکی هم کند، چیزی از او کم نمی شود. اگر آنجایی که می بینی از تو کم می شود و نسبت به امور دنیایی تعلّق داری، آنجا انفاق کردی ارزش دارد.
🌹سوم «وَ الصَّبْرُ عِنْدَ الْمُصِيبَةِ»، آنگاه که مصیبتی متوجّه مؤمن می شود، صبر می کند، تحمّل می کند و نعوذ بالله زبان به شکایت از خداوند نمی گشاید. این صبر، نشان می دهد که رابطه اش باخدا رابطه ای معنوی و قوی است، «وَ الصَّبْرُ عِنْدَ الْمُصِيبَةِ»، این عمل ارزشمند است.
🌹چهارم «وَ الْحِلْمُ عِنْدَ الْغَضَبِ»، حلم یعنی بردباری، آن گاه که نیروی خشمش برانگیخته می شود و عصبانی می شود، خودش را کنترل می کند و این حلم و بردباری، ایمان او را نشان می دهد. مؤمن هنگام خشم جلوی خودش را می گیرد تا خشم و غضبش افسار گسیخته نباشد. این هم یکی از نشانه های مؤمن بود
🌹پنجم «وَ الصِّدْقُ عِنْدَ الْخَوْفِ»، معمولاً کسانی که مبتلا به دروغگویی می شوند، به خاطر یکی از این دو چیز است: یا جلب منفعت است یا دفع ضرر. ریشه دروغگویی، این دو هستند. شخص چون می ترسد که منفعتی را از دست بدهد، دروغ می گوید. مثلاً مشتری آمده، برای آن که نکند از دستش بدهد به او دروغ می گوید، از ترس این که منفعتی را از دست بدهد دروغ می گوید، یا از آن طرف، از این که ضرری متوجّه اش شود، بیم دارد. آنجا خوف از دست رفتن منفعت بود، این یکی خوف از جلب ضرر است، لذا دفع ضرر هم علّت متوسّل شدن به دروغ می باشد. اوّلی جلب منفعت بود، دوّمی دفع ضرر. «وَ الصِّدْقُ عِنْدَ الْخَوْفِ». آنجایی که مؤمن بیم دارد نفعی از دستش برود یا ضرری متوجّه اش شود، بازهم راست می گوید.
لذا حضرت پنج مورد از نشانه های خیلی مهمّ مؤمن را فرمودند و اگر انسان واقعاً دارای این خصلت ها باشد، از نظر ایمانی بهترینِ افراد است
📚📚 بحارالانوار، ج ۶۴، ص ۲۹۳
🏴 #شهادت
🏴 #حضرت_امام_سجاد(ع) تسلیت باد
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
4_1596105002.mp3
6.66M
🌹امام زمان(عج) عباس می خواهد
🎤استاد رائفی پور
#قرارگاه_حضرت_مهدی
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
🔸قابلیتهای جدید شبکه شاد
🔹حضوروغیاب: در کلاسهای آنلاین به صورت خودکار هر ۷دقیقه حضور دانشآموز ثبت میشود.
🔹ارتباط زنده یکطرفه: هرفردی میتواند برای افراد آن گروه ارتباط لایو یکطرفه ایجاد کند.
🔹ارتباط زنده دوطرفه: این سرویس با هدف برگزاری جلسات آنلاین مدیران، برگزاری جلسات اولیاومربیان، برگزاری کلاسهای تعاملی ایجاد شده است.
🔹تماس صوتی دوسویه: این سرویس این امکان را فراهم میکند که معلم یا مدیر با کاربران تماس صوتی رایگان برقرار کنند.
🔹تکالیف دانشآموزان: این سرویس برای معلم شامل ۳بخش تکالیف درجریان، تکالیف به اتمام رسیده و ثبت تکلیف جدید ارائه شده است.
🔹آزمون شاد اپ: آزمون ساز شاد قابلیت برگزاری آزمونهای تشریحی و تستی را دارد.
🔺اطلاع از قابلیتهای دیگر و جزئیات بیشتر در لینک زیر:
👉 yjc.ir/00VQqG
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺چگونه دانش آموزان تکالیف را با اپلیکیشن شاد ارسال کنند
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
18.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ده ورزش برای تقویت عضلات دست 🖐
➕پیش از نوشتن دست خودتان را به درستی گرم کنید تا بهترین بازدهی و کارایی را داشته باشد.
➕تاثیر زیادی بر کاهش لرزش دست و خستگی ناشی از نوشتن خواهد داشت👌
حتما امتحان کنید...
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
@dars_akhlaq .mp3
1.16M
🎙🌸آيت الله #مجتهدی تهرانی(ره)
موضوع: روضه خانوادگی داشته باشید.
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
✅ امام سجاد علیه السلام می فرمایند: اى فرزند آدم! تا زمانى كه واعظى از درون دارى و به حسابرسى (اعمال خود) اهتمام مى ورزى و ترس (از خدا و كيفر الهى) جامه زيرين تو باشد و پرهيز بالاپوشت، پيوسته در خير و صلاح خواهى بود. (تحف العقول، ص ۲۸۰)
✳️ اگرچه انسان از موعظه ديگران بىنياز نيست، لكن موعظهاى كه از درون انسان برمی خيزد بهترين موعظه است، چون هر كسى به صفات و عيوب خود از همه آگاه تر است.
🔵👈 بايد همت انسان اين باشد كه خود را محاسبه كند. اگر ديگران ما را محاسبه نكنند، دليل نمی شود كه ما خود را محاسبه نكنيم. محاسبه، از لغزش هاى آيـنده انسان جـلوگـيرى می كند. مراد از خوف، خوف از خدا و عذاب او و كردار بد انسان است نه ترس از مردم و قدرت هاى پوشالى.
🔵👈حذر، به معناى احتياط است لكن نه به اين معنا كه انسان دست از فعاليت بكشد بلكه بايد در ميدان هاى مختلف وارد شده اما همواره احتياط و پرهيز را رعايت كند كه معناى تقوا هم همين است.
♦️ شرح حدیث از مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله)
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
📩 #موعظه
📩 #درس_اخلاق
📩 #حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha