✅ #سیر و ملاحظات مصرف آن
✍سیر طبیعتی گرم و خشک دارد و رقیقکننده خون، ضد تنگی نفس و تحلیلبرنده ورمهاست. مصرف روزانه یک تا دو حبه سیر موجب کاهش فشار خون، تریگلیسرید و کلسترول خون میشود. عدم رعایت سن، مزاج، فصل و زیادهروی در مصرف سیر سردرد، آسیب به چشم و ریه را به وجود میآورد.
سن مجاز برای مصرف سیر بالای ۱۲ سال، اثر بهتر آن در سرد مزاجان و توصیه به تعدیل میزان مصرف در گرممزاجان و بهترین فصل مصرف سیر در فصول سرد سال است. خوردن بیش از یک حبه سیر در روز برای کودکان زیر ۱۲ سال منع مصرف دارد.
سیر در دوران بارداری منع مصرف و در دوران شیردهی بیش از دو حبه در روز احتیاط مصرف دارد. مصرف همزمان سیر با آسپرین، پلاویکس و وارفارین موجب تداخل دارویی و افزایش خطر خونریزی داخلی میگردد. خوردن مداوم و بیش از حد سیر خام باعث آسیب به دستگاه گوارش شده، در طولانی مدت ضعف بینایی و شنوایی و کندی حواس ایجاد میکند.
گاهی مصرف سیر موجب بروز بُثورات پوستی، سردرد، سستی و کرختی بدن و سوزش معده میگردد که در این صورت بهتر است با گشنیز تازه و کمی آب انار در روغن پخته و تفت داده شود و بیش از دو حبه سیر در روز میل نشود.
📚دکتر مریم مصفا (دکترای تخصصی داروسازی سنتی)
@Fahma_KanoonTaha
جریان شناسی دهه ۶۰ برای بررسی تحولات کنونی بسیار اهمیت دارد؛
مثلا قضیه اعدامهای سال ۶۷ در انتخابات ۹۶ ابزار یک جریان سیاسی شد برای تخریب یکی از نامزدهای دیگر.
جالب است بدانید که سال ۶۷ مسئولین قضائی کشور متعلق به کدام طیف فکری بودند:
۱. رئیس دیوان عالی کشور: موسوی اردبیلی (پدر معنوی جریان چپ)
۲. دادستان کل کشور: موسوی خوئینیها (مرد خاکستری و پنهان جریان اصلاح طلب)
۳. دادستان انقلاب اسلامی: موسوی تبریزی (عضو جریان چپ و مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه)
۴. رئیس سازمان زندانها: مجید انصاری (در انتخابات گذشته سرلیست اصلاح طلبان بود و معاون پارلمانی روحانی در بحبوحه انتخابات ۹۶)
اما مسئولین بررسی پروندههای منافقین:
۵. مصطفی پورمحمدی (وزیر دادگستری روحانی در سال ۹۶)
۶. حسینعلی نیری (از قضات دارای گرایشات چپ)
۷. سید ابراهیم رئیسی
در این واقعه ۷ نفر حضور داشتند که ۶ نفر متعلق به جناح چپ بودند اما آقای رئیسی را نماد اصلی قوه قضائیه دهه ۶۰ معرفی کردند!
@Fahma_KanoonTaha
🌷فرزند شهیدی که دانشجوی سال آخر پزشکی بود، در جریان یک سانحه رانندگی، هجده روز در کما بود. همه گفتند اعضای بدنش را اهدا کنید.
اما یکباره این جوان به هوش آمد! او تجربه نزدیک به مرگ عجیبی داشت. او در بهشت پروردگار مهمان پدرش بود و با خاطرات زیبایی از همنشینی با شهدا و بزرگان به میان ما بازگشت. او بهشت را با تمام نعمت های زیبایش برای ما توصیف می کرد...
📙این کتاب با مقدمه ای از استاد رحیم پور ازغدی به بررسی خاطرات زیبای این پدر و پسر می پردازد.
📚#با_بابا، اثر جدید گروه شهید هادی در زمینه تجربه های نزدیک به مرگ، پس از کتاب های سه دقیقه در قیامت، شنود و بازگشت.
✅ این کتاب در اصل دو قسمت دارد خاطراتی از شهید طاهری که از همرزمان شهید طاهری بوده و زندگی سراسر الگویی دارد و قسمت دیگر روایت مشاهداتی که فرزند شهید از سرای باقی دارد.
❤️❌تفاوت این کتاب با سایر کتب در این زمینه که آن را متمایز می کند توصیفات راوی از بهشت هست که در کتب قبلی کمتر دیده می شود...
@Fahma_KanoonTaha
علیرضا پناهیان14000222-27-hale-khoob-Low.mp3
زمان:
حجم:
7.55M
🔉 #حال_خوب(۲۷)
📅 جلسه بیست و هفتم - پایانی | ۱۴۰۰/۰۲/۲۲
🕌 مسجد امام صادق(ع)
🎙 استاد پناهیان
@Fahma_KanoonTaha
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشن گرافیک | نگاهی ساده به ۸ ویژگی رئیسجمهور مطلوب انتخابات ۱۴۰۰ از منظر رهبر معظم انقلاب
#انتخابات
#رئیس_جمهور_مطلوب
@Fahma_KanoonTaha
جلسه ثابت هفتگی صحیفه سجادیه
(مجازی)
📖 در محضر #صحیفه_سجادیه 📖
🎙حجت الاسلام و المسلمین دکتر عباس زاده؛
نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه بندرعباس
⏱روزهای یکشنبه ساعت ۲۰:۳۰
لطفا راس ساعت با آدرس
⏩ http://hormozgan.fahma.org/liveroom
⏩ https://www.skyroom.online/ch/setadmasajed/hormozgan
و با کلمه #میهمان وارد شوید.
مرورگر قابل استفاده: Chrome
@Fahma_KanoonTaha
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در آذرماه سال ۱۳۳۹ هجری شمسی در خانوادهای روحانی در شهر مشهد و در محله نوغان دیده به جهان گشود. پدر و مادر وی از سلاله سادات حسینی هستند و نسبتش از هر دو طرف به حضرت زید بن علی بن الحسین(ع) میرسد. وی در ۵ سالگی پدر خود را که از روحانیون مشهد بود از دست داد.
وی تحصیلات ابتدایی را در مدرسه جوادیه گذرانده و تحصیل در علوم حوزوی را در مدرسه نواب و سپس در مدرسه آیت الله موسوینژاد شروع کرد. در سال ۱۳۵۴ جهت ادامه تحصیلات به حوزه علمیه قم، مدرسه آیت الله بروجردی رفت و مدتی نیز در مدرسهای که با مدیریت آیت الله پسندیده و در واقع با نظر امام خمینی(ره) اداره میشد، اشتغال به تحصیل داشت.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در حوزه علمیه قم، اصول فقه را نزد آیت الله مروی، لمعتین را محضر آیتالله فاضل هرندی، رسائل را نزد آیتالله موسوی تهرانی، مکاسب محرمه را خدمت آیت الله دوزدوزانی، کتاب البیع مکاسب را نزد آیتالله خزعلی، خیارات مکاسب را نزد آیت الله ستوده و آیتالله طاهری خرمآبادی و کفایه را خدمت آیتالله سیدعلی محقق داماد، تفسیر قرآن کریم را نزد آیت الله مشکینی و آیت الله خزعلی، شرح منظومه و فلسفه را نزد آیتالله احمد بهشتی و دوره شناخت را نزد آیت الله مطهری و نهج البلاغه را محضر آیت الله نوری همدانی آموخت.
وی از درس خارج اصول آیت الله سید محمدحسن مرعشی شوشتری و آیت الله هاشمی شاهرودی و خارج فقه آیت الله آقا مجتبی تهرانی و آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب استفاده کرده است علاوه بر این، وی با اتمام دوره سطح حوزه توانست به دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی راه یافته و پس از دفاع از پایان نامه خویش با عنوان «ارث بلا وارث» در سال تحصیلی ۱۳۸۰ با قبولی در کنکور دکترای مدرسه عالی شهید مطهری در رشته فقه و حقوق خصوصی ادامه تحصیل دهد.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی با تکمیل تحقیقات خود در حوزه فقه و حقوق، موفق به اخذ مدرک عالیترین سطح آموزشی حوزه (سطح چهار) شد و در نهایت رساله دکترای خود را با عنوان «تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق» دفاع کرد.
آیت الله رئیسی بدنبال هتک حرمت امام خمینی(ره) در روزنامه اطلاعات و آغاز حرکتهای مردمی، در اجتماعات اعتراضی که مبدأ اغلب آنها مدرسه آیت الله بروجردی (مدرسه خان) بود، شرکت داشته و در قالب هستهای از طلاب انقلابی فعالیت مینمود. وی در این دوران فعالیتهای مبارزاتی خود را در قالب ارتباط برقرار کردن با علمای انقلابی که از زندان آزاد شده بودند و یا در تبعید به سر میبردند پی گرفت.
همچنین در تجمعاتی مثل تحصن علما و روحانیون در دانشگاه تهران، شرکت داشت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در دوره تربیتی خاصی که مرحوم شهید بهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار مینمود، شرکت داشت.
وی به دنبال شورشهای مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در شهر مسجد سلیمان، جهت شرکت در فعالیتهای فرهنگی همراه با گروهی از طلاب عازم آن منطقه شد. پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی- عقیدتی پادگان آموزشی صفر - دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.
ورود آیتالله رئیسی به عرصه مدیریت از سال ۱۳۵۹ و با حضور در جایگاه دادیاری شهرستان کرج آغاز و پس از چندی با حکم شهید آیتالله قدوسی، به سمت دادستان کرج منصوب شد.
موفقیت وی در ساماندهی وضعیت پیچیده این شهر موجب شد تا پس از دو سال خدمت در این جایگاه مهم (در سالهای ۱۳۵۹، ۱۳۶۰) در سال ۱۳۶۱ همزمان با دادستانی کرج مسئولیت دادستانی شهر همدان را نیز عهدهدار شود.
حضور همزمان وی در این دو مسئولیت برای مدتی ادامه یافت تا آنکه به عنوان دادستان استان همدان معرفی شد و از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳ به مدت سه سال در این سمت خدمت کرد.
وی در سال ۱۳۶۴ به عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران منصوب و به این ترتیب، دوره مدیریت قضایی وی در تهران آغاز شد. سپس وی مورد توجه حضرت امام خمینی(ره) قرار گرفت و احکام ویژه و مستقیمی را برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی در برخی استانها از جمله لرستان، کرمانشاه و سمنان از بنیانگذار انقلاب اسلامی دریافت کرد که این احکام در صحیفه امام ثبت شده است.
بعد از رحلت امام خمینی(رحمه الله) آیت الله رئیسی با حکم رئیس قوه قضائیه به سمت دادستان تهران منصوب شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ به مدت پنج سال این مسئولیت را برعهده داشت.
وی از سال ۱۳۷۳ به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد و خدمت وی در این سمت تا سال ۱۳۸۳ ادامه یافت.
تحولات ایجاد شده در حوزه نظارت بر دستگاههای اداری مربوط به این دوره است که همزمان با روی کار آمدن دولت ششم و هفتم است.
آیتالله رئیسی از سال ۱۳۸۳ تا سال ۱۳۹۳، به مدت ده سال معاون اول قوه قضائیه بوده و از سال ۱۳۹۳ تا اواخر سال ۱۳۹۴ نیز مسئولیت دادستانی کل کشور را برعهده داشته است.
همچنین وی از سال ۱۳۹۱ با حکم مقام معظم رهبری به عنوان دادستان کل ویژه روحانیت است.
وی در ۱۷ اسفند ۹۴، با حکم مقام معظم رهبری عهدهدار تولیت آستان قدس رضوی علیهالسلام شد و به مدت ۴ سال در آستان قدس رضوی خدمت کرد.
آیتالله رئیسی، ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ با حکم رهبر معظم انقلاب بعنوان رئیس قوه قضاییه منصوب شد و تاکنون در این سمت مشغول خدمت است.
گفتنی است در سال ۱۳۷۶، وی به پیشنهاد برخی اعضای مؤثر جامعه روحانیت مبارز از جمله آیتالله مهدوی کنی و تصویب شورای مرکزی جامعه روحانیت به عضویت در آن شورا در آمد.
آیتالله رئیسی در سال ۱۳۸۵، از طرف جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز و به توصیه نخبگان استان خراسان جنوبی برای عضویت در چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری خود را در معرض انتخاب مردم شریف ان دیار قرار داد و با نظر مثبت بیش از ۸۰ درصد مردم این استان وارد مجلس خبرگان شد. دو سال پس از حضور در این مجلس با رای خبرگان ملت به عنوان عضو هیئت رئیسه انتخاب و عضویت ایشان در این جایگاه تا اتمام دوره چهارم با رای نمایندگان مجلس خبرگان تمدید شد.
همچنین وی در دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری نیز با کسب اکثریت قاطع آرا برای دومین بار به عنوان نماینده مردم شریف خراسان جنوبی برگزیده شد. عضویت ایشان در هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنان ادامه دارد و در سال ۱۳۹۶ با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.
آیت الله رئیسی علاوه بر مسئولیتهای کلان کشوری، بنا به توصیه مکرر آیتالله مهدویکنی و آیتالله حاج آقا مجتبی تهرانی مبنی بر حفظ ارتباط درسی خود با طلاب، از سال ۸۰ تا کنون به عنوان مدرس در مدارس علمیه تهران از جمله مدارس مجد، امیرالمومنین علیه السلام، امام حسین علیه السلام و مروی به تدریس دروس سطوح عالی: رسائل و مکاسب، کفایتین و درس خارجه فقه (قواعد فقهیه) مشغول بودهاند. ایشان بعد از انتقال به مشهد مقدس از ابتدای سال تحصیلی ۱۳۹۵ در مدرسه عالی نواب مشهد و پس از آن در مدرسه علمیه ۲ درب حرم مطهر تدریس در موضوع «فقه وقف» را آغاز کرد و طی دو سال تحصیلی موضوع وقف و نذر را به صورت کامل تدریس کرد و در ادامه (سال تحصیلی ۹۷) درس خارج فقه با موضوع امر به معروف و نهی از منکر را شروع کرد که مورد استقبال باشکوه فضلا حوزه علمیه مشهد نیز قرار گرفت تا کنون یک دوره از درسها حوزوی وی در زمینه قواعد فقه در قالب سه جلد کتاب با عنوان قواعد فقه عبادی قواعد فقه قضایی و قواعد فقه اقتصادی به رشته تحریر درآمده است و کتاب وقف و امر به معروف و نهی از منکر ایشان نیز که طی سه سال اخیر در حوزه علمیه مشهد تدریس کرده اند در حال تدوین میباشد.
آیت الله رئیسی علاوه بر این در دانشگاه نیز در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه امام صادق(علیه السلام) و دانشگاه شهید مطهری و دانشگاه آزاد اسلامی به تدریس دروس تخصصی فقه قضا، فقه اقتصاد، اصول فقه و قانون مدنی پرداخته است.
سوابق آیت الله سید ابراهیم رئیسی
* سوابق علمی
• سطح چهار فقه و اصول از حوزه علمیه قم
• دکترای فقه و مبانی حقوق با گرایش حقوق خصوصی از دانشگاه شهید مطهری
• تدریس متون فقهی سطح عالی و فقه قضاء و فقه اقتصاد در حوزههای علمیه تهران و دانشگاهها
• تدریس درس خارج فقه با موضوعات وقف و نذر و امر به معروف و نهی از منکر به مدت دو سال در حوزه علمیه خراسان
* سوابق مدیریتی و سیاسی
• انجام سه مأموریت ویژه قضایی در حوزههای اجتماعی در سه استان مختلف با حکم امام خمینی(ره)
• عضویت در هیئت امنای ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به مدت ده سال از سوی مقام معظم رهبری
• افتخار خدمت گزاری و تولیت آستان قدس رضوی(ع) با حکم مقام معظم رهبری
• معاون اول قوه قضاییه به مدت ده سال
• ریاست سازمان بازرسی کل کشور به مدت ده سال
• دادستان انقلاب اسلامی تهران
• دادستان انقلاب اسلامی استان همدان
• اولین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور
• ریاست شورای نظارت بر صدا و سیما
• عضو شورای عالی گزینش کشور
• مؤسس حوزه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها خواهران در تهران (کوی نصر)
• مؤسس مرکز تخصصی شیعهشناسی امام هادی علیه السلام زیرنظر حوزه علمیه قم
* مسئولیتها به اعتبار جایگاه حقوقی
• عضو شورای عالی فضای مجازی
• عضو شورای عالی استاندارد
• عضو شورای عالی نفت
• عضو شورای توسعه شرق و غرب کشور
• عضو شورای عالی پول و اعتبار
• عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی
• عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر
* سخنرانی در اجلاسهای بین المللی
• اجلاس مبارزه با فساد اداری در قاره آفریقا
• اجلاس مبارزه با جرائم سازمان یافته در آرژانتین
• اجلاس سلامت اداری در سوچی روسیه
• اجلاس حقوق بشر در پاکستان
• اجلاس نقش عاشورا در تحولات اجتماعی – استانبول ترکیه
• اجلاس دلالتهای قانون اساسی در حفظ حقوق بشر – نیجریه
• اجلاس همکاریهای بین المللی در مبارزه با فساد – چین
• اجلاس حقوق بشر سازمان ملل – ژنو
• اجلاس مبارزه با فساد اداری در فیلیپین و انتصاب به عنوان قائم مقام بازرسان کل آسیا
• و دهها نشست تخصصی دیگر با حضور مقامات کشورهای خارجی
📚تالیفات و آثار
الف: کتب چاپ شده
• کتاب تقریرات درس قواعد فقه (بخش قضایی)
• کتاب تقریرات درس قواعد فقه (بخش عبادی)
• کتاب ارث بلا وارث در فقه و حقوق
• کتاب تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق
ب/کتب در دست انتشار
• کتاب سیر تحول در نظارت و بازرسی
• کتاب الوقف
• کتاب الامر بالمعروف و النهی عن المنکر
ج/ سخنرانی علمی ارائه شده
• تعدد اسباب مسئولیت
• بیع فاسد و اقسام آن
• مفهوم رهن
• مدیریت کارآمد
• نظارت اثر بخش
• تأثیر متقابل تصمیمات قضایی و اقتصادی
• جایگاه نظارت و بازرسی در اسلام
• عدالت و تأثیر آن بر سبک زندگی
• و دهها سخنرانی علمی در حوزههای اقتصادی، مدیریتی، اجتماعی و حقوقی و معرفتی در حوزهها و دانشگاهها و مراکز علمی و سمینارهای تخصصی وزارتخانهها و سازمانهای کشور
مسئولیتهای کنونی:
- رئیس قوه قضاییه
- عضو شورای عالی امنیت ملی
- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
- نماینده مردم شریف استان خراسان جنوبی و عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری (نایب رئیس اول)
- دادستان کل ویژه روحانیت
@Fahma_KanoonTaha
✅ غزل تازه محمد مهدی سیار برای فلسطین
💢 محمدمهدی سیار در صفحه اینستاگرامی خود غزل جدیدش را منتشر کرد.
بگذار در فلاخنت آتش بهجای سنگ
رقص هزار شعله سرکش بهجای سنگ
آه اویسهای یمن را به چله نِه!
سوز هزار جان مشوش بهجای سنگ
من با تو ام برادر دژ گنگ هوختی!*
اینک تو و کمانی از آرش بهجای سنگ
دستی به معجزه به گریبان بر و برآر
آتش _در این شگفت کشاکش_ بهجای سنگ
ای وارث فلاخن داوود و کوه طور
بگذار در فلاخنت آتش بهجای سنگ
📌*(دژ گنگ هوخت یا گنگ دژ هوخت نام بیت المقدس است در زبان پهلوی یعنی خانه پاک. در شاهنامه «فریدون» این شهر را از «ضحاک» میستاند:
به خشکی رسیدند سر کینه جوی
به «بیتالمقدس» نهادند روی
که بر پهلوانی زبان راندند
همی «گنگ دژ هوخت»ش خواندند
به تازی کنون «خانهٔ پاک» دان
برآورده ایوان ضحاک دان)
@Fahma_KanoonTaha