Clip-Panahian-KhoobiHayeVojdanKhafeKon-64k.mp3
1.5M
🎵 خوبیهای وجدان خفه کن!
#استاد_پناهیان
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
💌 سوت پایان! #استاد_پناهیان @Fahma_KanoonTaha
💌 جدیترین لحظات انسان
#استاد_پناهیان
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
💌 جدیترین لحظات انسان #استاد_پناهیان @Fahma_KanoonTaha
💌 مبارزه با ریشه افسردگی و بدخلقی
#استاد_پناهیان
@Fahma_KanoonTaha
Panahian-Clip-BaadAzRamezan.mp3
1.85M
🎵بعد از ماه رمضان چه کنیم؟
👈🏻 مراقب حال خوبمون باشیم ...
#استاد_پناهیان
@Fahma_KanoonTaha
دو حرف زیبا از دو بزرگ مرد
#شهیدقاسم_سلیمانی: برای شهید شدن اول باید مانند شهید زندگی کرد
#شهیدسیدمرتضی_آوینی: تنها کسانی مردانه می میرند که مردانه زیسته باشند
@Fahma_KanoonTaha
جادهسازی در نخلستان سنگهای تاریخی را نمایان کرد
۱۱ قطعه سنگ تاریخی هنگام جادهسازی در نخلستانهای روستای سرقنات دشتستان کشف شد.
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی بوشهر گفت: با اطلاعات دریافتی از معتمدان محلی مشخص شد ۱۱ قطعه سنگ تاریخی در پی عملیات راهسازی و توسعه جاده نخلستان در روستای سرقنات شهرستان دشتستان پیدا شده که ماموران این یگان برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
سرهنگ عبدالحمید حقانی افزود: بر اساس نظر کارشناسان باستانشناسی پایگاه میراث فرهنگی کاخهای هخامنشی شهرستان دشتستان مشخص شد این سنگها مربوط به آسیابی تاریخی موسوم به «خشم کهنه» مربوط به حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ سال پیش در ۵۰۰ متری روستای سرقنات بوده که این گونه کشف شده است.
او ادامه داد: این اشیا تاریخی بلافاصله برای حفاظت و نگهداری با جرثقیل بارگیری شد و به کاروانسرای مشیر برازجان (دفتر اداره میراث فرهنگی شهرستان دشتستان) انتقال یافت.
#کشف_یک_کتیبه_سنگی_تاریخی
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی بوشهر همچنین گفت: پس از کسب اطلاع از افراد محلی مبنی بر نگهداری چند قطعه سنگ تاریخی در منزلی در وحدتیه شهرستان دشتستان ماموران این فرماندهی برای بررسی بیشتر موضوع به محل اعزام شدند.
حقانی افزود: با حضور ماموران یگان حفاظت میراث فرهنگی و همکاری صاحب منزل، قطعات کشف شده برای نگهداری و حفاظت بهتر به کاروانسرای مشیر برازجان منتقل شد.
مدیر پایگاه میراث فرهنگی کاخهای هخامنشی دشتستان نیز گفت: احتمال دارد این قطعات سنگ تاریخی مربوط به دوران صفوی_ زندیه باشد.
یدالله زکاوت زاده بیان کرد: متونی به خط نسخ حاوی مطالب مذهبی و نقوش اسلیمی زینت بخش سطوح این قطعات سنگی است که احتمال دارد با شواهد موجود، سنگ قبری تاریخی متعلق به سده یازدهم هجری است.
@Fahma_KanoonTaha