eitaa logo
کیک؛شیرینی؛دسر🍨🍰
204 دنبال‌کننده
73 عکس
4 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
ژله آلوئه ورا نصف بسته آبجوش نصف لیوان بستنی لیوانی ۱ عدد ژله آلوئه ورا ۱ بسته ابجوش یک و نیم لیوان ژله انار نصف بسته آبجوش ۲/۳ لیوان دانه انار به میزان لازم ابتدا قالب به شکل انار رو با دو سه قطره روغن مایع حسابی چرب کنید حالا میریم سراغ آماده کردن ژله ها ۱.نصف بسته ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان آبجوش بزارید روز بخار کتری تا ژله حل شده و شفاف بشه بعد از روی حرارت بردارید و بستنی لیوانی که به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه کنید کف حاصل از بستنی رو از روی ژله جمع کنید و ژله بستنی رو کنار بزارید تا به دنای محیط برسه ۲. یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آبجوش روی بخار کتری بزارید تا ژله حل شده و شفاف بشه بعد کنار بزارید تا به دمای محیط برسه ۳. نصف بسته ژله انار رو با ۲/۳ لیوان آبجوش روی بخار کتری بزارید تا ژله حل شده و شفاف بشه بعد کنار بزارید تا به دمای محیط برسه اول ژله بستنی رو توی حلقه قالب بریزید و بعد بزارید تو یخچال بعد از ۱۵-۱۰ دقیقه که خودش رو گرفت از یخچال خارج کنید و یک لایه ژله آلوئورا روش بریزید و دوباره بزارید یخچال بعد از حدود ۱۰ دقیقه که ژله خودش رو گرفت دونه های انار روش بچینید و یک لایه نازک ژله آلوئه ورا بریزید و دوباره قالب رو تو یخچال بزارید بعد از اینکه این لایه نازک خودش رو گرفت دونه های انار فیکس میشن بعد یک لایه ژله آلوئه ورا روش بریزید و قالب رو تو یخچال بزارید بعد از اینکه این لایه هم خودش رو گرفت مراحل قبل رو از چیدن دونه های انار یکبار دیگه تکرار کنید حالا نوبت باقیمانده ژله بستنی هست اگه تو این مدت خودش رو گرفته و کمی سفت شده بزارید روی بخار کتری تا دوباره شل بشه، فقط نزارید داغ بشه و بعد روی ژله قبلی بریزید و ۱۵-۱۰ دقیقه تو یخچال بزلرید و در نهایت ژله انار رو بریزید و قالب رو ۲۴ ساعت تو یخچال بزارید اطرافش رو آزاد کنید و یک بشقاب مرطوب روش بزارید و قالب رو جدا کنید ژله ها باید همدمای محیط باشن تا وقتی روی لایه بعدی میریزید گرما باعث آب شدنش نشه فاصله زمانی بین ریختن لایه ۱۵-۱۰ دقیقه ست یا تا زمانی که ژله خودش رو بگیره و وقتی ظرف رو کج میکنیم نریزه اگه بیشتر بمونه و سفت بشه بعداً لایه ها از هم جدا میشن حتماً لایه های ژله رو با ملاقه و به آرومی بریزید تا به لایه پایینی فشار نیاد و ظاهرش بهم نریزه
🔹️ طرز تهیه کرم باواریا شیر 1 لیوان وانیل 1 ق چ زرده تخم مرغ 2 عدد شکر ¼ لیوان پودر ژلاتین 1 ق غ آب سرد ¼ لیوان خامه 220 گرم شکر ¼ لیوان خامه رو با يكى از شكرها چند ثانيه با چنگال هم زده در فريزر قرار داده تا كمى يخ بزند پس از آن خامه و شكر را كامل زده تا فرم بگيرد زرده و شكر و شير گرم شده را در ظرفى ريخته روى حرارت غيرمستقيم قرار داده و مرتب هم ميزنيم تا مايع ما غليظ شود ژلاتين را در آب سرد حل كرده روى بخار آب قرار داده تا يكدست شود اجازه ميدهيم كرم به دماى محيط برسد ژلاتين و خامه را به مايه بالا افزوده كاملاً هم زده تا يكدست شود و در ظرف مورد نظر ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد
هندوانه🍉🍉  🌸 ژله انار یک بسته ژله آلوئه ورا نصف بسته ژله کیوی نصف بسته شیر یک لیوان برای هررنگ چیپس شکلات برای تزیین مقداری ژله انار را با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم و گذاشتم کاملا خنک بشه بعد نصف لیوان کمتر شیر بهش اضافه کردم قالبم چرب کردم و ژله قرمز رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه برای ژله وسط نصف ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش کاملا حل کردم وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان کمترشیر اضافه کردم و روی ژله قرمز که نیم بند بود ریختم برای ژله کیوی نصف ژله رو با نصف لیوان آب داغ کاملا حل کردم خنک شد نصف لیوان کمتر شیر بهش اضافه کردم و روی لایه سفید که نیم بند بود ریختم و بمدت 5 ساعت گذاشتم تو یخچال تا کامل ببنده با چیپس شکلاتی تزئین کردم
مخصوص_ارومیه 🌸 یک لیوان نشاسته سه لیوان آب دو لیوان شیره انگور دو قاشق غذا خوری گلاب و یا میتونید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید در صورت تمایل نصف لیوان شکر نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید 🔹️ همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنین.
🍉🍉 ژله قرمز رنگتونو با یه لیوان آبجوش حل کنید(فقط باید قرمز باشه،من انار استفاده کردم) بذارید روی بخار کتری که تمام ذرراتش حل بشه،حالا یه پیمانه بستنی اضافه کنید و تند تند هم بزنید که کاملا یکدست بشه لیوانهای مورد نظرو بصورت مورب بذارید داخل یه پیاله(اگه زیر لیوان،داخل پیاله یه دستمال بذارید،لیوان کمتر تکون میخوره و کارتون تمیز تر درمیاد) قاشق قاشق از موادتون به اندازه های مساوی بریزید تو لیوانا و برا یه ربع دیقه بذارید یخچال حالا بیایید به ژله باقیمونده یه قطره رنگ قرمز اضافه کنید و هم بزنید و دوباره از مواد بریزید روی مواد کمرنگ تر و این مرحله رو یکبار دیگه تکرار کنید حالا که لایه سوم هم بست،انار دون شده بریزید روش و روش ژله آلوورا که بنماری حل شده رو بریزید(نصف ژله آلوورا با نصف لیوان آبجوش و بعد نصف لیوان آب سرد برای این مرحله کافیه) حالا مرحله اول(ژله قرمز رو)برای ژله سبز هم تو سه مرحله با سه تن از رنگ سبزتکرار کنید(بازم طعم ژله مهم نیست،فقط کافیه رنگ ژله سبز باشه) روشو با هر میوه ای که دوست داشتید تزیین کنید و سفره های یلداییتونو دلبر کنید😍🌸
🌸 با بافتی نرم صد و بیست و پنج گرم کره دو ق غ پودرشکر وانیل یک ق چ یک بسته پودینگ وانیلی (هر پودینگ با هر مارکی که تو دسترس بود میتونید استفاده کنید) یک عدد زرده تخم مرغ آرد یک پیمانه شکلات چیپسی نسوز برای تزیین مقداری پنجاه گرم شکلات تلخ با کیفیت میتونید در صورت استفاده از پودینگ شکلاتی، به جای هشتاد گرم از چهل گرم شکلات، یا کمتر استفاده کنید. 🔹 فرو روشن میکنیم، صد و هفتاد درجه. شکلات رو بن ماری کرده کنار میذاریمکره‌ی نرم و پودرشکرو خوب هم میزنیم. شکلات رو بن ماری که از حرارت افتاده بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس پودینگ و زرده‌ی تخم مرغ رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم (بسته‌ی پودینگ رو باز کرده و مستقیم به مواد اضافه میکنیم) آرد و وانیل روهم در این مرحله اضافه میکنیم مثل همه شیرینی‌های دیگه، خمیر رو جمع میکنیم (ورز نمیدیم) باید خمیری بدست بیاد که چسبندگی نداره از خمیر به اندازه یه فندق برمیداریم و کف دست گرد کرده (فقط گرد کنید، با کف دست له نکنید اگه میخواهید کپل بشه) و توی سینی فر، همراه با کاغذ روغنی، با کمی فاصله میچینیم و روی کوکی هارو شکلات چیپسی نسوز میذاریم و در فر گرم شده به مدت پانزده الی بیست دقیقه میپزیم، وقتی از فر درمیارید هنوز نرمه، بذارید سرد شه بد جابجا کنید. 👈 بسته به سلیقه و امکانات منزل میتونید از هر طعم پودینگی که در دسترس بود استفاده کنید، من از پودینگ موزی استفاده کردم که ترکیبش با شکلات عالی بود میتونید شکلات چیسی رو هم داخل مواد بریزید و هم برای تزیین روش استفاده کنید، یا به جاش روی کوکی‌ها اسمارتیز بذارید و یا اصلا کلاً جفتش رو حذف
🌸 شير 4 ليوان ايرميك(آرد سمولينا) 10 ق غ وانيل 2 ق م شكر 1 ليوان پودر نارگيل 2 ليوان كره 1 ق غ پودر نارگيل براي تزيين مقداري توي قابلمه شير ،شكر،ارد سمولينا و پودر نارگيل رو ريخته ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا بحرش بياد ي چند دقيقه ك جوشيد وانيل و كره را اضافه ميكنيم خوب همزده از رو حرارت برميداريم ميزاريم كاملا خنك بشه بعد از اينكه خنك شد دستمون رو خيس كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد ميكنيم يك مقدار رو با پودر نارگيل ميغلطونيم و يك مقدارر رو هم ك ب پودر نارگيل 1 ق غ پودر كاكائو زديم ميغلطونيم و داخل ظرف سرو چيده و سرو ميكنيم .
🌸 مواد لازم کره ۱۲۵ گرم پودر قند ۶۰ گرم آرد سفید ۱۵۰ گرم آرد برنج ۵۰ گرم نشاسته ذرت ۳۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر زنجبیل ۱ ق چ وانیل نوک ق چ ابتدا آرد سفید آرد برنج و نشاسته ذرت و پودر زنجبیل رو با هم الک میکنیم در ظرفی کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر قند و وانیل مخلوط میکنیم با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود بعد زرده را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد مواد آردی رو که الک کردیم اضافه میکنیم ورز میدیم تا خمیر نرمی به دست آید خمیر را در نایلن گذاشته ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید و بعد بین نایلن با وردنه پهن کرده به قطر ۳ یا ۴ میل با قالب دلخواه کاتر بزنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته پهن کرده و با کمی فاصله میچینیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت درجه ۱۷۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید
انار آب انار یکونیم لیوان شکر به میزان لازم((((سلیقه ای هست مزه این مسقطی))) کره 50گرم نشاسته 8 ق غ ابتدا نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود. سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد. سپس شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد، گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شفاف شود. سپس کره را اضافه کنید. مسقطی انار را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید. قالب را در یخچال قرار دهید تا بسته شود. سپس با پودر شکر، خلال پسته، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید. مسقطی انار خوشمزه یلدایی شما آماده است
شكلاتي خامه اي🍓 مواد لازم ١ليتر شير ١ليوان ارد ١ليوان شكر ١پاكت وانيل ٢٠٠گرم شكلات تلخ ,١پاكت ٢٠٠گرم خامه شكلات چيپسي ،توت فرنگي ،پودر پسته براي تزيين طرز تهيه شير ،ارد ،شكر را تا زماني كه غليظ بشه روي حرارت بپزيد بعد از اينكه جوشيد ٣دقيقه بعد حرارت روخاموش كنيد در اين مرحله شكلات تلخ و وانيل رو اضافه كنيد تا زماني كه شكلات خوب اب بشه هم بزنيد.در مرحله اخر خامه رو اضافه كنيد و ٥دقيقه با همزن برقي خوب هم بزنيد .داخل ظرف هاي سروتون بریزید، تزيين كنيد و ٣ساعت در يخچال استراحت دهيد
پای سیب 🍎 تخم مرغ ۳ عدد عسل ۲۰ گرم شکر ۱۲۰ گرم روغن مایع ۶۰گرم ارد ۱۳۰گرم گلاب ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق.چ بکینگ پودر ۱/۲ ق.چ سیب حلقه حلقه شده یا برش خورده به مقدار لازم پودر هل و دارچین به مقدارلازم سیب های که حلقه حلقه کردین رو با دارچین و یک قاشق شکر مخلوط کنید کنار بزارید .سفیده رو با همزن بزنید تا فرم بگیرد بعد کم کم شکر رو اضافه کنیدتا شکر کامل حل بشه و ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه عسل را داخل زرده ریخته هم میزنیم تا خوب مخلوط شه بعد روغن مایع را اضافه کرده سپس وانیل وهل و گلاب اضافه کرده وبعد به سفیده اضافه کرده با قاشق یا لیسک فولد کنید بگینگ پودر را داخل ارد ریخته و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کرده وموادو هم میزنیم از همزن استفاده نکنید به ارامی مخلوط کنید تا پف مواد نخوابه وقتی مواد یکدست شد داخل قالب ها کپسول مخصوص پای سیب بگذاریدو یک الی دوقاشق مواد رو بریزید بعد سیب حلقه شده رو بزارید دوباره از مواد بریزید حواستون باشه خیلی مواد نریزید تا درفر سرازیر نشه و در فر ۱۸۰درجه گذاشته تا خوب پخته شه و طلایی بشه.
چیز کیک شکلاتی🌸 (لايه بيسكويتي): يك ليوان بيسكويت پتي بور شكلاتي پودر شده(يا هر بيسكويت شكلاتي ديگه)+دو ق غ سر صاف پودر كاكائو+يك ق غ پودر قند يا پودر شكر+دو ق غ كره ذوب شده رو مخلوط كنيد تا مواد با هم تركيب بشن،بعد يك لايه در ظرفهاي سرو بريزيد و با يك وسيله مثل دسته ي گوشت كوب ،فشرده كنيد و در يخچال بذاريد. مواد چيزكيك : يك و نيم ليوان پنير ماسكارپونه(تقريبا سيصد و پنجاه تا چهارصد گرم)+يك خامه صبحانه از نوع پاكت صورتي+نصف ليوان پودر قند يا پودر شكر+يك چهارم ليوان پودر كاكائو+يك چهارم ق چ پودر وانيل رو با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست بشه.اين مواد رو روي لايه بيسكويتي بريزيد و بذاريد يخچال.دو سه ساعت بمونه خوبه،بعد ميتونيد سرو كنيد.براي روش ميتونيد صد گرم ماسكارپونه رو با يك ق غ خامه صبحانه و يك ق غ پودر قند با همزن بزنيد و روي دسر رو باهاش تزيين كنيد.
با بافتی ترد🌸 ارد حدودا 140 گرم کره بادام 1/4 پیمانه( 55 گرم) تخم مرغ 1 عدد شکر قهوه ای 100 گرم وانیل 1/2 قاشق چایخوری استاندارد کره نرم 1 قاشق سوپخوری استاندارد بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری استاندارد شکر برای غلطاندن 3 قاشق سوپخوری استاندارد 🔹️ فر رو با دمای 180 درجه حتما ،حتما از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته کنار بزارید. کره و کره بادام رو با دور تند همزن بزنید تا سبک بشه تخم مرغ و وانیل و شکر قهوه ای رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا حدی که سبک و رنگش روشن بشه ارد رو الک کنید و بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید ارد رو کم کم به بقیه مواد اضافه کنید ممکنه ارد کمتری نیاز باشه پس یکدفعه نریزید و اگر دیدید خمیرتون شله و گرد نمیشه قاشق قاشق ارد اضافه کنید. و با سرعت پایین همزن مخلوطشون کنید بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد از مواد اندازه گردو یا 20 گرم جدا کرده در دست گرد کنید این کار رو سریع انجام بدید تا بر اثر گرمای دست خمیر به روغن نیوفته و داخل شکر سفید بغلطونید با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید.
🌸 ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.180g کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس 80gپودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود.1عدد زرده تخم مرغ را به همراه1/8ق.چ وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید. 1ق.چ زعفران غلیظ را نیز به همراه35g پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و1ق.چ بیکینگ پودر را با300g آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد. 3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد. 4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید
🍮 🌸 ▫️آرد ١/٥ پيمانه ▫️روغن جامد يا كره يا مخلوط هر دو ٣/٤ پيمانه ▫️پودر قند ١/٢ پيمانه ▫️قهوه فوري ١/٥ ق غ 🔸آرد رو روي حرارت ملايم تفت بدين تا بوي خامي آرد كاملا گرفته بشه روغن رو بهش اضافه كنين و كمي ديگه به تفت دادن ادامه بدين از روي حرارت بردارين و پودرقند و قهوه رو اضافه كنين كمي سرد كه بشه خودش رو مي گيره و كاملا سفت ميشه من از روكش شكلات براي حلوا استفاده كردم شما هر طور كه دوست دارين تزيينش كنيد.
🌸 مواد لازم👇 .بیسکویت پتی پور یک بسته ونیم کره ۷۵گرم خامه ۲ ق غ تخم مرغ ۱عدد پنیر کیبی ۱۲ عدد خامه ۲ ق غ شیرپرچرب ۱پیمانه شکر ۱ پیمانه آرد ۲ ق غ وانیل نوک ق چ توت فرنگی ویا شاه توت شکر برای کارامل کردن طرزتهیه👇 پودر بیسکویت وکره وخامه رو باهم مخلوط کرده ودر قالب مورد نظر که آلومونیوم انداختیم می ریریم وخوب فشار میدیم تا صاف بشه پنیر وخامه وپودر شکرو شیر رو باهم زن خوب می زنیم . وانیل وتخم مرغ رو مخلوط وبه مواد بالا اضافه میکنیم وبعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم وخوب هم می زنیم . توت فرنگی ویا شاه توت رو هم به مواد بالا اضافه کرده وهم میزنیم واین مواد رو روی بیسکویت می ریزیم وبعد قالب رو در ظرف بزرگتری که آب درش ریختیم میزاریم و در فر با درجه حرارت ۱۵۰ سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار میدیم . بعد که از فر درآوردیم روی چیز کیک رو شکر می پاشیم و روی شکر رو با آتیش مستقیم میسوزنیم که تبدیل به کارامل میشه وروی مواد سفت میشه.🌸
🔸تخم مرغ ۳ عدد 🔸آرد سفید دو لیوان 🔸روغن مایع نصف لیوان 🔸شکر ۱ لیوان سرخالی 🔸ماست غلیظ یک لیوان 🔸بکینگ پودر ۱ ق غ 🔸هل کمی 🔸پودر نارگیل تف داده نصف لیوان 🔸شیر عسلی نصف قوطی ابتدا شکر و تخم مرغ و هل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد ماست رو اضافه کنید بعد روغن رو . بعد که روغن رو اضافه کردید همزن رو خاموش کنید و با لیسک آرد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردید کم کم به مواد اضافه کنید بعد داخل قالب مستطیل ۲۵در ۲۰ رو چرب و آردپاشی کنید و مواد رو بریزید و بزازید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت نیم ساعت بعد از فر که خارج کردید همینطور که داغه شیر عسلی رو بریزید روی کیک و پودر نارگیل رو‌که تف دادید رو بریزید وقتی کیک خنک شد، برش بزنید. نوش جان