eitaa logo
کیک؛شیرینی؛دسر🍨🍰
204 دنبال‌کننده
73 عکس
4 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
‌‌ 🌸 با سس شکلاتی عالی مواد لازم:👇 آرد قنادی دو پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری جوش شیرین نصف قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری پودر نسکافه یک قاشق چای خوری پودر شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چای خوری آب جوش نصف پیمانه طرز تهیه:👇 اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد. ‌‌
(مشهدی)🌸 شیرینی راحت و خوشمزه‌ای هست، کمی حوصله داشته باشید براحتی میتونید تو خونه تهیه کنید و لذت ببرید این شیرینی اولش ترد هست، ولی بعد یک روز که تو ظرف در بسته بمونه کاملا نرم میشه چون رطوبت مارمالاد رو جذب میکنه به خودش با این رسپی حدود ۳۰ تا شیرینی بدست میاد کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۳۰ گرم یا حدود دو ق.غ سرپر وانیل نصف ق.چ زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۵ گرم یا چهار ق.غ عسل ۵۰ گرم یا دو ق.غ سرپر ارد حدودی هست بین ۱۸۰ تا ۲۳۰ گرم یا حدودا ۱/۵ پیمانه کره نرم و همدمای محیط رو بهمراه پودر قند با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شه، بهش زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم، حالا عسل و شیر رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم، بهش ارد الک شده رو طی چند مرحله اضافه میکنیم تا زمانیکه خمیر بدست بیاد که بدست تمیز نچسبه، ارد زیادی اضافه نکنید که شیرینی سفت میشه، خمیر رو داخل نایلون گذاشته، یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، بعد یک ساعت خمیر رو دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم، قسمت اول رو با وردنه به ضخامت ۲ میل پهن میکنیم، کاتر دلخواه میزنیم، و داخل سینی فر میچینیم، قسمت دوم‌خمیر رو هم همون کاتر رو میزنیم، منتها با وسیله ای مثل ماسوره وسطش رو دایره میزنیم تا روی هم ساندویچ شن، شیرینی هارو در فر با دمای صدوشصت یا صدوهفتاد درجه میزاریم به مدت یک ربع بپزه و زیرشون طلایی شه، خودتون چک کنید چون فرها متفاوت هستن وقتی پختن، به قسمت ساده مارمالاد میزنیم و قسمتی که حفره داره رو روی اون قرار میدیم و به دلخواه تزیین میکنیم،
▫️دو قاشق غ پر پودر قند ▫️ ٤٠ گ روغن مايع ▫️ يك چهارم پيمانه پودر فندق 🔸رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد
🥮🌸 🔸طبق معمول همه کیکها سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین
چیز کیک سن سباستین 🍰 ️مواد لازم:👇 4 عدد تخم مرغ 400 گرم پنیر خامه ایی(بدون اب) 400 میلی لیتر خامه 400 گرم پنیر سفید (فتا)پر چرب 100 گرم سرشیر پودر قند1 لیوان 1لیوان ارد کمتراز یک بند انگشت 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت کمی وانیل طرز تهیه:👇 ابتدا تخم مرغ و پودر شکررا با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. خامه و پنیر سفید را در یک کاسه جداگانه هم بزنید و خوب مخلوط کنید. سپس پنیرخامه ایی Labne را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده ، خامه آخر را اضافه کرده و یک بافت صاف به دست می آورید. آرد و نشاسته و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغی را که قبلاً آماده کرده بودیم اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم تا همه مواد ترکیب شوند. و مواد خود را درون قالب ریخته که ته انرا با کاغذ روغنی انداخته ایم. برای مدت 25-30 دقیقه در فر 240 درجه بپزید. (من 27 دقیقه پختم) حداقل 4 ساعت استراحت بدهید ، نتیجه عالی خواهد بود. ‌
آلما🌸 🌸کره ۱۵۰ گرم روغن مایع ۴ ق.غ شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه وانیل ۱/۸ ق.چ تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲ ق.غ آرد به مقدار لازم تا جایی که خمیر جمع شود و بدست نچسبد بیکینگ پودر ۱ق.م مواد لازم مارمالاد سیب : سیب رنده شده ۲ عدد شکر تقریبا ۴ الی ۵ قاشق طرز تهیه : ابتدا سیب و شکر را روی حرارت گذاشته درب ظرف را بزارید و روی شعله کم اجازه دهید تا شکر آب شود و سیب کاملا بپزد هر از گاهی مخلوط را هم بزنید که ته نگیرید . تمام مواد به جز آرد را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس کم کم آرد را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر جمع شود تقریبا ۱۴ تا ۱۵ قاشق آرد نیاز هست ، خمیر را به گلوله هایی اندازه گردو تقسیم کنید و کف دست باز کنید از مواد میانی ( مارمالاد سیب ) داخل خمیر گذاشته و روی آن طرح بندازید یا خمیر را دایره ای باز کنید سپس بعد از گذاشتن مواد دو طرف خمیر را روی هم بیارید . در سینی فر چیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه گذاشته بمدت تقریبا بیست دقیقه تا خوب بپزد بعد از پخت پودر شکر روی شیرینی ها الک کنید .
🌸 با روکش شکلات پودر نارگیل شیر عسلی شکلات تخته ای 🔸اول پودر نارگیل رو با کمی شیر عسلی مخلوط میکنیم ، توجه کنید کم کم اضافه کنید. بعد که به شکل خمیر دراومد شکل بدید ، اگه خواستید قالب بزنید بذارید یخچال بعد ، چون کمی دردسر داره بعد اونها رو توی یخچال بذارید تا خوب خودشونو بگیرن ، بعدش دربیارید و شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بذارید توی شکلات و خوب آغشته ش کنید دربیارید بذارید خشک و سفت بشه بعد بذارید تو یخچال بچه ها نزدیک 120 گرم پودر نارگیل بود تقریبا 1/4 قوطی شیر عسلی مصرف شد🌸🌸
🌸 برای هر یک‌ کیلو توت فرنگی بدون برگ یک کیلو شکر لازم داریم شکر رو لابه لای توت فرنگی بریزید یک روز کامل داخل یخچال باشه تا آب بندازه بعد روی حرارت بزارید و مرتب هم بزنید و کف روی توت فرنگی رو بگیرید اگر توت فرنگی بیشتر نیم ساعت بپزه قهوه ای و شل میشه پس بعد نیم ساعت توت فرنگی رو خارج کنید کنید و بزارید شیره بجوشه تا به قوام برسه برای اینکه بفهمیم به قوام رسیده یک قاشق از شیره داخل ظرف بریزید بزارید خنک بشه اگر بعد خنک شدن کش اومد آماده است بعد هم کمی از شیره رو روی توت فرنگی بریزید باقی رو هم به عنوان شربت استفاده کنید بعد خنک شد مربا رو داخل شیشه تمیز و خشک بریزید مارمالاد توت فرنگی به ازای هر لیوان توت فرنگی پوره شده یک لیوان شکر میخوایم توت فرنگی رو پوره بل شکر مخلوط روی حرارت میزاریم مرتب هم میزنیم و کف روی توت فرنگی رو میگیریم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه🌺🌺
پودر کاسترد......2 قاشق غذاخوری شیر.....2 لیوان شکر.......2 قاشق غذاخوری انار دون شده ژله آلورا......نصفه بسته طرز تهیه: ابتدا پودر کاسترد را داخل قابلمه ریخته.دو قاشق شکر رو اضافه می کنیم.شیر را اضافه می کنیم.با همزن دستی می زنیم.با حرارت کم.مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.می تونید یک قاشق کره بهش اضافه کنید.یکم خنک شد.داخل ظرف مورد نظر بریزد.بزارید یخچال تا سفت بشه.بعد ژله آلورا را با یک لیوان آب جوش درست کنید.تا خنک بشه.دونه های انار را روی کاسترد خنک شده بریزد.کمی ژله روی انار بریزد .اینقدری که سطح انار بگیره.و انارها شناور نشه.بزارید یخچال تا سفت بشه.دوباره کاسترد روش بریزد.این مراحل تکرار کنید تا ژله و کاسترد تموم بشه.
حلوا_پرتقالی🌸 🌸آرد سفید یک پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آب پرتقال سه چهارم پیمانه گلاب یک و نیم پیمانه پودر هل یک چهارم ق چ زعفران به میزان لازم برای این حلوا آب پرتقال طبیعی را بگیرید و حتما از یک پارچه حریر عبور دهید تا پوره های پرتقال جدا شود . گلاب و شکر را درون قابلمه ای روی حرارت بگذارید تا زمانی که شکر در گلاب حل شود سپس از روی حرارت بردارید و زعفران ساییده شده و پودر هل را به آن اضافه کنید . آرد را درون تابه ای بریزید و با دمای متوسط آرد را تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود .زیاد تغییر رنگ ندهد. سپس آرد را الک کرده و دوباره درون تابه برگردانید و روغن مایع را به آن اضافه کنید و با آرد دوباره چند دقیقه ای تف دهید . سپس شربت آب و شکر و آب پرتقال را به تابه اضافه کنید تا حلوا خودش را بگیرد . میزان تیرگی و روشنی حلوا بستگی به میزان تف دادن آرد دارد . برای ماسوره زدن حلوا چون آب خور آردها با هم متفاوت است باید کمی شربت بیشتر تهیه کنید و بعد از اضافه کردن مقدار شربت ذکر شده کم کم شربت اضافی را به حلوا اضافه کنید تا حلوا کمی شل تر شود تا قابل ماسوره زدن باشد
🌸 ارد دو پيمانه شكر يك پيمانه تخم مرغ چهار عدد متوسط بكينگ پودر يك و نيم قاشق غذا خوري ماست سه چهارم پيمانه وانيل يك قاشق چاي خوري سر صاف روغن سه چهارم پيمانه پودر كاكاوو يك قاشق غذا خوري مواد لازم براي كرم كاستارد كاستارد چهار قاشق غذا خوري سر خالي شكر هشت قاشق غذا خوري كم كم اضافه كنيد نسبت به ذائقتون مي تونين كم و زيادش كنيد اب يا شير فرق نمي كنه يك و نيم پيمانه من شير استفاده كردم پودر كرم كارامل يك پاكت 🌸گذاشتين و سرد شده حتما كيك سرد شده باشه بعد قالب رو بزارين تو يخچال تا هر وقت كه كرمتون ببنده بعد هم همونطور كه تو قالب هست برش بزنين برش هاش خيلي تميز ميشه و خيلي كيك خوشمزه وشيكي هستش اگه از كرم كاستاردتون چيزي زياد اومد تو ظرف جدا بريزين بزارين تو يخچال ببنده كرم خيلي خوشمزه اي هست🌸🌸
کاکائویی خیس(مرطوب) فر رو 180درجه روشن کنید،داخل قالب بیست سانتی کاغذ روغنی بندازید یا چرب و آردپاشی کنید. 1لیوان روﻏﻦ و5ق.غ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ رو ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮط ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. بعد1لیوان شیر و1ونیم لیوان شکر رو اضافه و با همزن میزنیم تا شکر کاملا حل بشه.1لیوان سرخالی از این مایع رو به عنوان سس برای روی کیک برمیداریم.3عددتخم مرغ رو با1/3ق.چ وانیل هم زده و به بقیه مایع شکلاتی اضافه میکنیم.بعد مخلوط2لیوان آرد و 2ق.م بیکینگ پودر رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.مواد کیک رو داخل قالب ریخته و حدود چهل و پنج دقیقه طبقه وسط فر بپزید(بعد از سی دقیقه خودتون پخت کیک رو چک کنید).بعد از خارج کردن از فر،بدون اینکه از قالب درش بیارید،با خلال دندان سوراخهایی روی کیک ایجاد کنید(یا کیک رو برش بزنید) و مواد شکلاتی که برداشته بودید رو روی کیک بریزید و بذاريد سرد بشه و بعد از قالب خارج کنید.
🌸 آرد سفید ۱۲۵ گرم  آرد برنج ۶۵ گرم  خاک قند ۷۵ گرم  روغن جامد ۷۵ گرم  روغن مایع ۲۰ گرم  تخم مرغ یکعدد ماست ۷۵ گرم  پودر هل نصف ق چ  پودر زنجبیل یک ق چ  مخمر فوری ۱/۴ ق چ  بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ  شربت بار گرم ۵ گرم  جهت رومال روی شیرینی :  یکعدد زرده تخم مرغ بهمراه نصف ق چ زعفران دم کرده و کمی روغن مایع و یه پنسه نمک  کمی شکر جهت پاشیدن روی شیرینی  کمی شربت بار برای براق کردن شیرینی بعد از پخت دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد  زمان استراحت بعد از قیف زدن، نیم ساعت زمان پخت، ۲۰-۲۵ دقیقه  ابتدا روغن جامد و مایع را بهمراه هر دو آرد با همزن حدود پنج دقیقه بزنید تا حالت پوک و خامه فرم گرفته پیدا کند بعد در ظرفی دیگر مابقی مواد رو مخلوط کنید. خمیر فرم گرفته قبلی را با مواد مرطوب مخلوط کرده داخل قیف بریزید و با فاصله پایپ کنید. نیم ساعت استراحت دهید. با مهر روی شیرینی چاپ بزنید و بعد رومال و کمی شکر بپاشید و داخل فر بپزید. بلافاصله بعد از پخت اگر دوست داشتید شیرینی براق شود با قلمو کمی شربت بار بزنید و بگذارید شیرینی خنک شود.🌸🌸
🌸 شکلات تلخ ۱۵۰ گرم(اگه مثل من از عشاق موکا و یا ترکیب طعم قهوه و شکلاتین ۵۰ گرمشو شکلات قهوه بریزین اگه نداشتین یه قاشق غ پودر نسکافه به ترکیباتتون اضافه کنین) خامه ۱۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته بیسکوییت پتی بور شکلاتی یک بسته کره ۳۰ گرم مغز پسته یا گردو یا فندوق(به دلخواه) شکلات(در صورتی که بخواهید این خوشمزه جان رو به صورت قالبی درست کنید)به میزان لازم شکلات و خامه و کره رو روی حرارت ملایم بزارین تا خامه از اطراف شروع به جوشیدن کنه (من یک دقیقه تو مایکروفر میزارم)بعد ترکیبات رو هم بزنین تا حرارت خامه شکلات های اب نشده رو اب کنه .مغز ها رو نیز به این ترکیب اضافه کنید.بیسکوییت ها خرد کنید(هر بیسکوییت رو ۴ تکه کنید).ترکیب شکلاتی رو روی بیسکوییت های خرد شده بریزید و به ارامی مخلوط کنید. ترکیبات رو در قالب سیلیکونی که دیواره ان رو از قبل با شکلات پوشش دادید بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.🌸🌸
🌼🌼 ابتدا۱۵۰گرم پودر قند ۱/۸ق.چ وانیل و ۱۲۰گرم روغن رو با هم مخلوط میکنیم و بعد با همزن میزنیم تا کرم رنگ و پوک و سبک بشه و بعد۲عدد تخم مرغ ها رو دونه دونه ب موادمون اضافه میکنیم و هر تخم مرغ رو حدود یک دقیقه با همزن میزنیم . و بعد۲ق.غ پودر کاکائو و۱/۲ق.چ بکینگ پودر و۱/۸ق.چ وانیل رو که الک کردیم به موادمون در ۲ مرحله به همراه ۷۰گرم شیر اضافه میکنیم و با همزن میزنیم فقط در حدی ک موادمون یکدست بشه . و بعد بهش گردو خرد شده اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم . داخل سینی فر رو کاغذروغنی بندازید و خیلی کم چرب کنید و با قاشق از مواد بردارید و داخل سینی فر با فاصله از هم بریزید و بعد داخل فری ک از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ ب مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید .🌼🌼
🌸 آرد سفید ۱۵۰ گرم آرد نخودچی ۷۵ گرم کره۵۰ گرم /روغن جامد۵۰ گرم /پودر قند۸۰ گرم /شکلات تخته ای۸۰ گرم /پودر دارچین۱ قاشق مربا خوری آرد رو الک کنید و در ماهیتابه ای ریخته و با حرارت ملایم بمدت ۱۰ دقیقه تفت دهید سپس آرد نخودچی را الک کرده و به آن اضافه کرده و مجددا ۱۰ دقیقه ی دیگه تفت میدهیم دوباره از رو حرارت برمیداریم و الک می کنیم و به ماهیتابه برمیگردونیم و بعد کره و روغن جامد را اضافه کرده و خوب هم بزنید و پودر دارچین یا پودر زنجبیل و پودر قند را اضافه کرده و هم میزنیم. و در نهایت شکلات تخته ای را که تو ماکرو فر یا به روش بن ماری ذوب شده اضافه میکنیم و کل مواد را با قاشق خوب مخلوط میکنیم که حلوا یکدست بشه . وقتی حلوا آماده شد تا گرم هست توی قالب های سیلیکونی مورد نظر بریزید و بگذارید در یخچال بمدت ۲ ساعت تا کاملا ببنده بعد از قالب دربیارین و تزیین کنید. این دفعه من داخل قالب مستطیل ریختم و صافش کردم ، گذاشتم داخل یخچال خودشو که گرفت برش دادم و با گردو و شکلات تزیینش کردم 👈 حدود یک چهارم پیمانه هم گردو ریز شده هم داخلش میتونید استفاده کنید
💮 پودر كرم كارامل ١ بسته شير ٢ پيمانه خامه ١٢٥ گرم پودر ژلاتين ۳ ق م نسكافه ١ ق م بيسكويت پتي بور وانیلی ساده ١بسته شير رو به همراه پودر كرم كارامل بزارين كه گرم بشه و كامل در هم حل بشن پودر ژلاتين رو به همراه ١/٤ پيمانه آب بزارين كه به روش بن ماري كامل حل بشه شير رو به صورت كاملا گرم به همراه بيسكويت داخل مخلوط كن با هم مخلوط كنين بعد از اينكه كامل مخلوط شدن خامه و نسكافه رو بهش اضافه كنين و همينطور به هم زدن ادامه بدين در آخر ژلاتين حل شده رو بهش اضافه كنين و با يه قاشق با هم مخلوط كنين تو قالب مورد نظرتون بريزين و بزارين كه كامل خنک بشه داخل یخچال . من داخل این لیوان ها یه کم بیسگوییت خرد شده ریختم و سس کارامل بعد مواد رو ریختم روی بیسگوییت ها 💮💮
🌸 مرحله اول 200گرم آب و20g روغن رودر ظرف مناسبی روی حرارت قرار میدهیم وقتی آب شروع کرد جوشیدن130g آرد رو باهم میریزیم وبا قاشق چوبی شروع میکنیم به همزدن زیر شعله روکم میکنیم وحدود ده دقیقه خمیر رودر ظرف با قاشق باز میکنیم ودوباره جمع میکنیم تا خوب بپزد بعد کنار میگذاریم تا از گرما بیفتد. مرحله دوم آب 50 گرم نشاسته ذرت 33 گرم روغن مایع 40 گرم تخم مرغ متوسط 2 عدد وانیل 1/4ق چ آرد 120 الی 150 گرم در مرحله دوم  آب ونشاسته را باهم مخلوط کرده به خمیر مرحله اول که از گرما افتاده اضافه کرده وبا دور کند همزن میزنیم بعد روغن وبعد تخم مرغ رواضافه کرده ووانیل وقتی تخم مرغ اولی به خورد خمیر رفت بعدی را اضافه میکنیم وهمچنان هم میزنیم بعد ارد رااضافه کرده هم میزنیم تا خمیر یکدست ونسبتا سفتی بدست بیاد .(اگر با ۱۲۰ گرم خمیر شل بود بقیه آرد را هم اضافه کنید. خمیر رو در قیف ماسوره دار ریخته ودر روغن گرم با حرارت متوسط روبه کم سرخ میکنیم. بامیه ها روباقیچی برش بلند میزنیم وقتی طلایی خوشرنگ شدن در شربت ولرم که از قبل اماده کرده ایم میریزیم وبعد ا ز دو تا سه دقیقه بامیه ها رو در صافی گذاشته تا شربت اضافه آنها گرفته شود
🍮 🌸 ▫️آرد ١/٥ پيمانه ▫️روغن جامد يا كره يا مخلوط هر دو ٣/٤ پيمانه ▫️پودر قند ١/٢ پيمانه ▫️قهوه فوري ١/٥ ق غ 🔸آرد رو روي حرارت ملايم تفت بدين تا بوي خامي آرد كاملا گرفته بشه روغن رو بهش اضافه كنين و كمي ديگه به تفت دادن ادامه بدين از روي حرارت بردارين و پودرقند و قهوه رو اضافه كنين كمي سرد كه بشه خودش رو مي گيره و كاملا سفت ميشه من از روكش شكلات براي حلوا استفاده كردم شما هر طور كه دوست دارين تزيينش كنيد🌸
🍰🌸 مواد لازم : ۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم شکلات نصف لیوان شکر ۱ لیوان سرخالی آرد نوک ق.چ وانیل ۲ تا تخم مرغ ۱/۳ لیوان آب جوش 🌸طرز تهیه : شکلات و شکر و کره رو بزارید روی حرارت کتری تا کاملا ذوب بشه بعد بهش آب جوش یا شیر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا درنهایت دونه های شکر کاملا حل بشه‌. دو تا تخم مرغ رو هم بزنید بعد وقتی ترکیب شکلاتی از داغی افتاد کم کم تخم مرغ های هم زده رو اضافه کنید و هم بزنید وانیل هم تو این مرحله بریزید. آرد رو الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه .کف قالب ۲۰ در ۲۰ رو کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید مواد براونی رو بریزید داخل قالب و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه. 🌸تمام مراحل درست کردن این کیک با همزن دستیه ✅در آخر با خلال دندون تست کنید ببینید پخته ✅بافت این کیک مثله کیک شیفون اسفنجی نیست و پف کمی داره ولی طعمش بینظیره🌸
🌸 🥧تخم مرغ:یک عدد 🥧آرد :یک لیوان فرانسوی 🥧روغن جامد :یک چهارم لیوان +یک ق غ 🥧شکر:یک چهارم لیوان.‌‌... 🥧پودرکاکائو:یک ق غ 🥧بکینگ پودر:یک ق م 🥧وانیل:یک دوم ق چ 🥧نمک:یک پنس🤏 تخم مرغ وشکر ووانیل تاجایی هم بزنید تا رنگش روشن بشه وحجمش دوبرابربعدروغن اضافه کنیدویک وقیقه دیگرترکیب کنیدوپودرکاکائو ونمک وبکینگ پودروآردترکیب کنیدوکم کم روی موادالک کنید وبالیسک کمی مخلوط کنیدوداخل تابه چرب شده بچینیدوروی گازکه شعله پخش کن قراردادین باحرارت کم ودمکنی قراربدین وبعدازده دقیقه برگردونید وچک کنید ووقتی خنک شد نوش جان ⏰درجه حرارت داخل فر۱۷۰ ومدت ده دقیقه ⏰درجه حرارت توستر۱۵۰ ومدت دوازده دقیقه نکته:میزان آردخورفرق داره اگرآردبیشتری بردوموادخیلی غلیظ شد یک تادوقاشق آب اضافه کنیدواگرخیلی رقیق شد یک تادوقاشق آرد🌸🌸
پودینگ لایه ای شکلات و کاپوچینو🌸 مواد لازم مواد پودینگ شفاف بیسکویت گرد14عدد پودر آگارآگار ساده7گرم 75 گرم شکر(اگر شیرین دوست دارید شکر را اضافه کنید) آب 650 میلی لیتر 🌸طرزتهیه بیسکویت ها راطبق کلیپ بچینید داخل قالب وکنار بگذارین پودر آگارآگار،شکر،آب رادریک قابلمه ریخته وبزارید هم بزنیدروی حرارت بزارین اگربلافاصله بریزیدروی بیسکویت هاخمیر میشه بزارین ازدمابیوفته بعدروی بیسکویت ها بریزین وبزارین داخل یخچال تا ببنده مواد پودینگ شکلات وکاپوچینو پودر آگارآگار 14گرم (2کیسه) کاپوچینو فوری 75گرم شکر 150گرم ۱/۴قاشق چایخوری نمک شیر1300میلی لیتر 300میلی لیتر خامه مايع یا صبحانه شکلات تیره 100گرم طرزتهیه: تمام مواد را به جز شکلات مخلوط کنیدودر قابلمه بریزیدروی حرارت بزارین درحالی که هم میزنیدتا جوش بیایدنیمی از مایه را برداریدهم بزنیدتا ازداغی بیفتدوخنک شودسپس به آرامی روی لایه بیسکوئیتی بریزید.بزارین یخچال تا سفت بشه شکلات را به مايه پودینگ که درقابلمه هست اضافه کنید وهم بزنید تاحل شود از روی حرارت برداریداز داغی که افتادبه ارامی لایه۲بریزید ۷ الی ۸ ساعت در یخچال بمونه تا ببند🌸
باسلوق ژله ای 🌸 ▫️نشاسته: نصف لیوان ▫️آب سرد:یک لیوان و نیم ▫️شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ▫️روغن یا کره: نصف ق غ ▫️ژله : یک بسته ▫️گلاب : 3 ق غ 🔸نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله (من ژله آناناس زدم)و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد کره رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.مواد رو داخل ظرفی که پلاستیک فریزر انداختیم میریزیم و به مدت پنج ساعت توی یخچال قرار میدیم،سپس برش های مثلثی یا مربعی میدیم و توی نشاسته ذرت یا پودر نارگیل میغلتونیم ♦️اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید.
🌸 سه عدد تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا از لختگی در بیاد بهش 1/8 ق چ‌ وانیل و یک پیمانه پودر قند بیفزایید تو این مرحله باید دو سه دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه ( میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید ) 2/3 پیمانه ( لیوان فرانسوی ) روغن اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید دو ق غذاخوری پودر کاکائو و در آخر یک و 1/4 پیمانه آرد + دو ق چ بکینگ پودر و ی پینچ نمک را با هم الک کنید و کم کم به مایه افزوده و فولد کنید کاسه یا فنجان را کره بزنید کاکائو بپاشید و 1/2 کاسه را از مایه کیک پر کنید در صورت تمایل روش گردوی خرد شده بریزید داخل ی تابه را آب بریزید بزارید جوش بیاد و کاسه ها یا فنجون را داخل آب در حال جوش بچینید آب باید تا نیمه کاسه را بگیره مواظب باشید آب داخل کاسه ها نره در تابه را دمکنی بزارید و روی تابه قرار بدین مدت پخت سی دقیقه هست شعله متوسط بعد از پخت کاملا سرد که شد از کاسه جدا کنید و روش را با گاناش تزیین کنید این کیک برای کسایی که فر ندارن گزینه خوبیه.🌸🌸
🌸 ابتدا سه عدد موز رو به کمک چنگال پوره میکنیم، سپس۲عدد تخم مرغ۱پ شکر ونصف پ روغن را افزوده و مخلوط میکنیم حالا مواد خشک یعنی ۱وپ+۲ق.غ آرد الک شده،۳ق.غ پودر کاکائو، نمک و۱ق.چ بیکینگ پودر را اضافه و همه ی مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم. کپسول های مافین را داخل قالب گذاشته و حدود 2/3 قالب ها را مواد میریزیم در صورت تمایل برش های موز رو روی مافین ها قرار می‌دهیم. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا آماده شوند.🌸
🍩🍩🍩 🌸برای تهیه خمیر ترش باید خمیر مایه اولیه را با شیر مخلوط کنیم و درون یک ظرف دربسته بگذاریم و 10 دقیقه به آن فرصت دهیم تا درون آن حباب هایی ایجاد شود و خمیر ترش مورد نظرمان به دست بی‌آید. خمیر ترش به دست آمده را با تخم مرغ مخلوط می‌کنیم و خیلی خوب هم میزنیم تا یکی شوند، سپس مقداری وانیل و شکر به آن اضافه می‌کنیم و دوباره خوب هم می‌زنیم  و در آخر کره و نمک مورد نیاز را به آن اضافه کرده و مجدد هم می‌زنیم. نکته : (توجه داشته باشید اگر فرآیند هم زدن را به خوبی انجام ندهیم ممکن است پیراشکی مان کمی مزه تخم مرغ بدهد، بنابراین توصیه می‌شود که فرآیند هم زدن را حتی المقدور با دستگاه همزن برقی انجام دهید.) آرد را به صورت آهسته و پیوسته به خمیر به دست آمده اضافه می‌کنیم و همزمان آن را هم می‌زنیم و این کار را تا زمانی ادامه می‌دهیم که خمیر خاصیت چسبندگی خود را به طور کامل از دست ندهد ولی به دست هم نچسبد. خمیر پیراشکی را به یک ظرف جادار و بزرگتر منتقل می‌کنیم  و روی آن یک پلاستیک فریزر می‌کشیم و در محیط آزاد قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم.
🌸 قرابیه اصیل داخلش آرد نداره و فقط آرد بادام استفاده میشه آرد بادام رو من خونگی تهیه میکنم برای تهیه ش بادام رو سی ثانیه در آب جوش بریزید بعد آبکش کنید و بلافاصله بریزید داخل آبی که توش یخ ریختید تا پوست قهوه ایش جدا بشه و داخل فر ۱۵۰ درجه به مدت تقریبا بیست تا سی دقیقه بزارید تا خشک بشه بعد میتونید آسیاب کنید. شکر ۲۸۱گرم آرد بادام ۱۸۷گرم سفیده تخم مرغ ۱۲۵گرم (۳عدد بزرگ) آبلیمو ۱ق غ 🔹️ شکر و آرد بادام و سفیده تخم مرغ رو خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری چسبنده بشه بعد روی حرارت ملایم بزارید تا شکر کاملا حل بشه و اولین قل رو که زد خاموشش کنید و خمیر رو روی یک سطح تمیز نازک پهن کنید و آبلیمو رو اضافه کنید حدودا نیم ساعت که گذشت میتونید قیف بزنید و روی اون رو به دلخواه با خلال بادام یا پسته تزئین کنید و داخل فر ۱۵۰ درجه به مدت تقریبی سی الی سی و پنج دقیقه بپزید.