eitaa logo
کیک؛شیرینی؛دسر🍨🍰
204 دنبال‌کننده
72 عکس
4 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم : 1 لیتر شیر نصف لیوان پودر شکر 2 قاشق سوپخوری آرد 3 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 1 بسته وانیل ترکیه (معادل 5گرم) 1 عدد تخم مرغ 1 بسته خامه صبحانه 1.5 قاشق سوپخوری تخم خشخاش 1 بسته شکلات تیره ذوب شده (80 گرم) مواد آب میوه : 3 لیوان آب پرتقال(یا هر آب میوه ای که دوست دارید ) 2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 1/4 لیوان آبخوری شکر طرزتهیه :تمام مواد را به جز خامه +شکلات و خشخاش بریزید داخل ظرفی و مخلوط کنید.روی حرارت بزارید هم بزنید تا به غلظتش مثل فرنی بشه ، اجازه بدید کمی خنک بشه بعد خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید با همزن دستی ، یکدست شد مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی شکلات ذوب شده اضافه کنید و به یکی تخم خشخاش اضافه کنید سپس به مقدار مساوی پودینگ شکلات و بعد پودینگ ساده خشخاشی بریزید سپس پودینگ میوه را در اخر اضافه کنید و حدود 4_5 ساعت داخ یخچال بزارید تا خنک شود بعد با هر میوه از که دوست تزیین و برای افطار نوش جان کنید. (تهیه پودینگ میوه :همه ی مواد را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا به غلظت فرنی برسه
🌸 🌸دو پیمانه آرد سفید یک‌پیمانه آرد نرم برنج ۳ تا زرده تخم مرغ یک و نیم پیمانه پودر شکر ۲۰۰ گرم کره نرم شده در دمای اتاق وانیل شکری یک و نصف ق چ سس غلیظ پرتقال ( میتونید از شربت سن کوئیک استفاده کنید ) طرز تهیه : آردها رو الک کنید و با پودر وانیل و شکر مخلوط کنید و زرده ها و کره رو اضافه کنید و خمیر یکدستی تهیه کنید . از خمیر چونه های کوچک درست کنید و به دلخواه طرح بزنید . داخل سینی چرب کاغذ بندازید . فر رو از قبل گرم کنید . روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و حدود ده دقیقه بپزید تا طلایی بشه اما تغییر رنگ نده . بذارید خنک بشن و با قاشق چای خوری داخل گودی بالا کمی سس پرتقال بریزید تا داخل شیارها شود . با پودر پسته تزیین کنید
🌸 🌸۱۲۵گرم کره و یا مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را داخل ظرفی بریزید و ۱لیوان پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید. نصف استکان روغن مایع ۱عددتخم مرغ ، نصف لیوان نشاسته ۴ق.غ پودر کاکائو ، ۵گرم وانیل و۱ق.چ بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. ۳تا۳ونیم لیوان آرد را آرام آرام و با کنترل بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید.(به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد) خمیر آماده شده را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و به ضخامت 1 سانت باز کنید. با قالب مورد دلخواهتان برش بزنید. من قالب مربع استفاده کردم . بیسکوییت آماده شده را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 15 دقیقه بپزید. سپس از فر بیرون آورید و کنار بذارید خنک شود. میتونین باشکلات آب شده تزیین‌کنید.
نارگیلی با روکش شکلات🌸 پودر نارگیل شیر عسلی شکلات تخته ای 🔸اول پودر نارگیل رو با کمی شیر عسلی مخلوط میکنیم ، توجه کنید کم کم اضافه کنید. بعد که به شکل خمیر دراومد شکل بدید ، اگه خواستید قالب بزنید بذارید یخچال بعد ، چون کمی دردسر داره بعد اونها رو توی یخچال بذارید تا خوب خودشونو بگیرن ، بعدش دربیارید و شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بذارید توی شکلات و خوب آغشته ش کنید دربیارید بذارید خشک و سفت بشه بعد بذارید تو یخچال بچه ها نزدیک 120 گرم پودر نارگیل بود تقریبا 1/4 قوطی شیر عسلی مصرف شد
🍋 🌸 شیر ۱ لیتر شکر ۸ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۲ ق غ آب دو عدد لیمو پوست دو عدد لیمو وانیل نوک ق کره نصف ق غ زردچوبه نوک ق چ داخل قابلمه شیر آرد نشاسته شکر آب لیمو پوست لیمو وزردچوبه بریزید و تا زمانیکه مخلوط شه هم بزنید زیر اجاق روشن کنید و مدام هم بزنید بعد از جوشیدن ۱-۲ دقیقه صبر کنید و از روی اجاق بردارید وانیل و کره اضافه کنید و هم بزنید داخل کاپها بزارید و بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه و نوش جان کنید
موادلازم : 1 لیتر شیر نصف لیوان پودر شکر 2 قاشق سوپخوری آرد 3 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 1 بسته وانیل ترکیه (معادل 5گرم) 1 عدد تخم مرغ 1 بسته خامه صبحانه 1.5 قاشق سوپخوری تخم خشخاش 1 بسته شکلات تیره ذوب شده (80 گرم) مواد آب میوه : 3 لیوان آب پرتقال(یا هر آب میوه ای که دوست دارید ) 2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 1/4 لیوان آبخوری شکر طرزتهیه :تمام مواد را به جز خامه +شکلات و خشخاش بریزید داخل ظرفی و مخلوط کنید.روی حرارت بزارید هم بزنید تا به غلظتش مثل فرنی بشه ، اجازه بدید کمی خنک بشه بعد خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید با همزن دستی ، یکدست شد مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی شکلات ذوب شده اضافه کنید و به یکی تخم خشخاش اضافه کنید سپس به مقدار مساوی پودینگ شکلات و بعد پودینگ ساده خشخاشی بریزید سپس پودینگ میوه را در اخر اضافه کنید و حدود 4_5 ساعت داخ یخچال بزارید تا خنک شود بعد با هر میوه از که دوست تزیین و برای افطار نوش جان کنید. (تهیه پودینگ میوه :همه ی مواد را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا به غلظت فرنی برسه
🌸 مواد شربت:👇 3 لیوان شکر 2.5 لیوان آب یک تکه لیمو‌ رو بریزید تو قابلمه و روی حرارت بذارید تا نیم ساعت بجوشه.درش رو هم بذارید. مواد لازم:👇 500 گرم سمولینا نصف لیوان آرد 1 لیوان شیر 1 لیوان آب 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری بکینگ‌پودر نصف لیوان روغن روغن برای سرخ کردن طرز تهیه:👇 ابتدا آرد، سمولینا ، روغن ، بکینگ پودر ، شکر را مخلوط کنید، سپس شیر و آب را بهش اضافه کنید،خوب هم بزنید تا خمیر حاصل شود.آن را خوب بپوشانید و بگذارید حدود نیم ساعت بماند.بعد به کمک قیف و ماسوره مثل پیچ فرم بدید و سرخ کنید.وبعد در شربت فرو ببرید.‌ ‌@Fatnebidarl
🌸 ▫️تخم مر غ :۴عدد ▫️پودر نارگیل :۱لیوان ▫️روغن :نصف لیوان ▫️ماست نصف لیوان ▫️آرد :۱لیوان ▫️وانیل :کمی ▫️بکینگ پودر :۱قاشق چ ▫️برای شربت :۱لیوان شکر ▫️نصف لیوان آب ▫️نصف لیوان گلاب وزعفران 🔸ابتدا شکروآب را مخلوط کرده با حرارت ملایم میگذاریم تا چن دقیقه بجوشه بعد زعفران وگلاب رو اضافه کرده و بعد از دو دقیقه جوشیدن خاموش میکنیم تا شربت خنک بشه. تخم مرغاروبا وانیل باهمزن میزنیم تا حسابی کف کنه بعد پودرنارگیل رو اضافه کرده وبعداز کمی زدن ماست وروغن رانیز اضافه میکنیم ودر آخر آرد رابا بکینگ پودر الک کرده وبه موادمان اضافه کرده یا همش رو در قالب بریزین وبذارین تو مایکروفر دمای ۱۷۰ درجه یا نصف موادرو ریخته و وسطش گردو وپودرهل و پودر گل سرخ ریخته ونصف دیگش رو بریزین روش وبذارین تو فر (من وسطش از پودر گردو وهل وکمی پودر گل محمدی (سرخ )زدم بعد از بیست دقیقه که از دستگاه دراوردین بیرون بذارین کمی از دما بیفته وشربت خنک رو روش بریزید🌸
‌‌ 🌸 با سس شکلاتی عالی مواد لازم:👇 آرد قنادی دو پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری جوش شیرین نصف قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری پودر نسکافه یک قاشق چای خوری پودر شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چای خوری آب جوش نصف پیمانه طرز تهیه:👇 اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد. ‌‌
(مشهدی)🌸 شیرینی راحت و خوشمزه‌ای هست، کمی حوصله داشته باشید براحتی میتونید تو خونه تهیه کنید و لذت ببرید این شیرینی اولش ترد هست، ولی بعد یک روز که تو ظرف در بسته بمونه کاملا نرم میشه چون رطوبت مارمالاد رو جذب میکنه به خودش با این رسپی حدود ۳۰ تا شیرینی بدست میاد کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۳۰ گرم یا حدود دو ق.غ سرپر وانیل نصف ق.چ زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۵ گرم یا چهار ق.غ عسل ۵۰ گرم یا دو ق.غ سرپر ارد حدودی هست بین ۱۸۰ تا ۲۳۰ گرم یا حدودا ۱/۵ پیمانه کره نرم و همدمای محیط رو بهمراه پودر قند با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شه، بهش زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم، حالا عسل و شیر رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم، بهش ارد الک شده رو طی چند مرحله اضافه میکنیم تا زمانیکه خمیر بدست بیاد که بدست تمیز نچسبه، ارد زیادی اضافه نکنید که شیرینی سفت میشه، خمیر رو داخل نایلون گذاشته، یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، بعد یک ساعت خمیر رو دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم، قسمت اول رو با وردنه به ضخامت ۲ میل پهن میکنیم، کاتر دلخواه میزنیم، و داخل سینی فر میچینیم، قسمت دوم‌خمیر رو هم همون کاتر رو میزنیم، منتها با وسیله ای مثل ماسوره وسطش رو دایره میزنیم تا روی هم ساندویچ شن، شیرینی هارو در فر با دمای صدوشصت یا صدوهفتاد درجه میزاریم به مدت یک ربع بپزه و زیرشون طلایی شه، خودتون چک کنید چون فرها متفاوت هستن وقتی پختن، به قسمت ساده مارمالاد میزنیم و قسمتی که حفره داره رو روی اون قرار میدیم و به دلخواه تزیین میکنیم،
▫️دو قاشق غ پر پودر قند ▫️ ٤٠ گ روغن مايع ▫️ يك چهارم پيمانه پودر فندق 🔸رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد
🥮🌸 🔸طبق معمول همه کیکها سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین
چیز کیک سن سباستین 🍰 ️مواد لازم:👇 4 عدد تخم مرغ 400 گرم پنیر خامه ایی(بدون اب) 400 میلی لیتر خامه 400 گرم پنیر سفید (فتا)پر چرب 100 گرم سرشیر پودر قند1 لیوان 1لیوان ارد کمتراز یک بند انگشت 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت کمی وانیل طرز تهیه:👇 ابتدا تخم مرغ و پودر شکررا با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. خامه و پنیر سفید را در یک کاسه جداگانه هم بزنید و خوب مخلوط کنید. سپس پنیرخامه ایی Labne را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده ، خامه آخر را اضافه کرده و یک بافت صاف به دست می آورید. آرد و نشاسته و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغی را که قبلاً آماده کرده بودیم اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم تا همه مواد ترکیب شوند. و مواد خود را درون قالب ریخته که ته انرا با کاغذ روغنی انداخته ایم. برای مدت 25-30 دقیقه در فر 240 درجه بپزید. (من 27 دقیقه پختم) حداقل 4 ساعت استراحت بدهید ، نتیجه عالی خواهد بود. ‌
آلما🌸 🌸کره ۱۵۰ گرم روغن مایع ۴ ق.غ شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه وانیل ۱/۸ ق.چ تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲ ق.غ آرد به مقدار لازم تا جایی که خمیر جمع شود و بدست نچسبد بیکینگ پودر ۱ق.م مواد لازم مارمالاد سیب : سیب رنده شده ۲ عدد شکر تقریبا ۴ الی ۵ قاشق طرز تهیه : ابتدا سیب و شکر را روی حرارت گذاشته درب ظرف را بزارید و روی شعله کم اجازه دهید تا شکر آب شود و سیب کاملا بپزد هر از گاهی مخلوط را هم بزنید که ته نگیرید . تمام مواد به جز آرد را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس کم کم آرد را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر جمع شود تقریبا ۱۴ تا ۱۵ قاشق آرد نیاز هست ، خمیر را به گلوله هایی اندازه گردو تقسیم کنید و کف دست باز کنید از مواد میانی ( مارمالاد سیب ) داخل خمیر گذاشته و روی آن طرح بندازید یا خمیر را دایره ای باز کنید سپس بعد از گذاشتن مواد دو طرف خمیر را روی هم بیارید . در سینی فر چیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه گذاشته بمدت تقریبا بیست دقیقه تا خوب بپزد بعد از پخت پودر شکر روی شیرینی ها الک کنید .
🌸 با روکش شکلات پودر نارگیل شیر عسلی شکلات تخته ای 🔸اول پودر نارگیل رو با کمی شیر عسلی مخلوط میکنیم ، توجه کنید کم کم اضافه کنید. بعد که به شکل خمیر دراومد شکل بدید ، اگه خواستید قالب بزنید بذارید یخچال بعد ، چون کمی دردسر داره بعد اونها رو توی یخچال بذارید تا خوب خودشونو بگیرن ، بعدش دربیارید و شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بذارید توی شکلات و خوب آغشته ش کنید دربیارید بذارید خشک و سفت بشه بعد بذارید تو یخچال بچه ها نزدیک 120 گرم پودر نارگیل بود تقریبا 1/4 قوطی شیر عسلی مصرف شد🌸🌸
🌸 برای هر یک‌ کیلو توت فرنگی بدون برگ یک کیلو شکر لازم داریم شکر رو لابه لای توت فرنگی بریزید یک روز کامل داخل یخچال باشه تا آب بندازه بعد روی حرارت بزارید و مرتب هم بزنید و کف روی توت فرنگی رو بگیرید اگر توت فرنگی بیشتر نیم ساعت بپزه قهوه ای و شل میشه پس بعد نیم ساعت توت فرنگی رو خارج کنید کنید و بزارید شیره بجوشه تا به قوام برسه برای اینکه بفهمیم به قوام رسیده یک قاشق از شیره داخل ظرف بریزید بزارید خنک بشه اگر بعد خنک شدن کش اومد آماده است بعد هم کمی از شیره رو روی توت فرنگی بریزید باقی رو هم به عنوان شربت استفاده کنید بعد خنک شد مربا رو داخل شیشه تمیز و خشک بریزید مارمالاد توت فرنگی به ازای هر لیوان توت فرنگی پوره شده یک لیوان شکر میخوایم توت فرنگی رو پوره بل شکر مخلوط روی حرارت میزاریم مرتب هم میزنیم و کف روی توت فرنگی رو میگیریم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه🌺🌺
پودر کاسترد......2 قاشق غذاخوری شیر.....2 لیوان شکر.......2 قاشق غذاخوری انار دون شده ژله آلورا......نصفه بسته طرز تهیه: ابتدا پودر کاسترد را داخل قابلمه ریخته.دو قاشق شکر رو اضافه می کنیم.شیر را اضافه می کنیم.با همزن دستی می زنیم.با حرارت کم.مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.می تونید یک قاشق کره بهش اضافه کنید.یکم خنک شد.داخل ظرف مورد نظر بریزد.بزارید یخچال تا سفت بشه.بعد ژله آلورا را با یک لیوان آب جوش درست کنید.تا خنک بشه.دونه های انار را روی کاسترد خنک شده بریزد.کمی ژله روی انار بریزد .اینقدری که سطح انار بگیره.و انارها شناور نشه.بزارید یخچال تا سفت بشه.دوباره کاسترد روش بریزد.این مراحل تکرار کنید تا ژله و کاسترد تموم بشه.
حلوا_پرتقالی🌸 🌸آرد سفید یک پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آب پرتقال سه چهارم پیمانه گلاب یک و نیم پیمانه پودر هل یک چهارم ق چ زعفران به میزان لازم برای این حلوا آب پرتقال طبیعی را بگیرید و حتما از یک پارچه حریر عبور دهید تا پوره های پرتقال جدا شود . گلاب و شکر را درون قابلمه ای روی حرارت بگذارید تا زمانی که شکر در گلاب حل شود سپس از روی حرارت بردارید و زعفران ساییده شده و پودر هل را به آن اضافه کنید . آرد را درون تابه ای بریزید و با دمای متوسط آرد را تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود .زیاد تغییر رنگ ندهد. سپس آرد را الک کرده و دوباره درون تابه برگردانید و روغن مایع را به آن اضافه کنید و با آرد دوباره چند دقیقه ای تف دهید . سپس شربت آب و شکر و آب پرتقال را به تابه اضافه کنید تا حلوا خودش را بگیرد . میزان تیرگی و روشنی حلوا بستگی به میزان تف دادن آرد دارد . برای ماسوره زدن حلوا چون آب خور آردها با هم متفاوت است باید کمی شربت بیشتر تهیه کنید و بعد از اضافه کردن مقدار شربت ذکر شده کم کم شربت اضافی را به حلوا اضافه کنید تا حلوا کمی شل تر شود تا قابل ماسوره زدن باشد
🌸 ارد دو پيمانه شكر يك پيمانه تخم مرغ چهار عدد متوسط بكينگ پودر يك و نيم قاشق غذا خوري ماست سه چهارم پيمانه وانيل يك قاشق چاي خوري سر صاف روغن سه چهارم پيمانه پودر كاكاوو يك قاشق غذا خوري مواد لازم براي كرم كاستارد كاستارد چهار قاشق غذا خوري سر خالي شكر هشت قاشق غذا خوري كم كم اضافه كنيد نسبت به ذائقتون مي تونين كم و زيادش كنيد اب يا شير فرق نمي كنه يك و نيم پيمانه من شير استفاده كردم پودر كرم كارامل يك پاكت 🌸گذاشتين و سرد شده حتما كيك سرد شده باشه بعد قالب رو بزارين تو يخچال تا هر وقت كه كرمتون ببنده بعد هم همونطور كه تو قالب هست برش بزنين برش هاش خيلي تميز ميشه و خيلي كيك خوشمزه وشيكي هستش اگه از كرم كاستاردتون چيزي زياد اومد تو ظرف جدا بريزين بزارين تو يخچال ببنده كرم خيلي خوشمزه اي هست🌸🌸
کاکائویی خیس(مرطوب) فر رو 180درجه روشن کنید،داخل قالب بیست سانتی کاغذ روغنی بندازید یا چرب و آردپاشی کنید. 1لیوان روﻏﻦ و5ق.غ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ رو ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮط ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. بعد1لیوان شیر و1ونیم لیوان شکر رو اضافه و با همزن میزنیم تا شکر کاملا حل بشه.1لیوان سرخالی از این مایع رو به عنوان سس برای روی کیک برمیداریم.3عددتخم مرغ رو با1/3ق.چ وانیل هم زده و به بقیه مایع شکلاتی اضافه میکنیم.بعد مخلوط2لیوان آرد و 2ق.م بیکینگ پودر رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.مواد کیک رو داخل قالب ریخته و حدود چهل و پنج دقیقه طبقه وسط فر بپزید(بعد از سی دقیقه خودتون پخت کیک رو چک کنید).بعد از خارج کردن از فر،بدون اینکه از قالب درش بیارید،با خلال دندان سوراخهایی روی کیک ایجاد کنید(یا کیک رو برش بزنید) و مواد شکلاتی که برداشته بودید رو روی کیک بریزید و بذاريد سرد بشه و بعد از قالب خارج کنید.
🌸 آرد سفید ۱۲۵ گرم  آرد برنج ۶۵ گرم  خاک قند ۷۵ گرم  روغن جامد ۷۵ گرم  روغن مایع ۲۰ گرم  تخم مرغ یکعدد ماست ۷۵ گرم  پودر هل نصف ق چ  پودر زنجبیل یک ق چ  مخمر فوری ۱/۴ ق چ  بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ  شربت بار گرم ۵ گرم  جهت رومال روی شیرینی :  یکعدد زرده تخم مرغ بهمراه نصف ق چ زعفران دم کرده و کمی روغن مایع و یه پنسه نمک  کمی شکر جهت پاشیدن روی شیرینی  کمی شربت بار برای براق کردن شیرینی بعد از پخت دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد  زمان استراحت بعد از قیف زدن، نیم ساعت زمان پخت، ۲۰-۲۵ دقیقه  ابتدا روغن جامد و مایع را بهمراه هر دو آرد با همزن حدود پنج دقیقه بزنید تا حالت پوک و خامه فرم گرفته پیدا کند بعد در ظرفی دیگر مابقی مواد رو مخلوط کنید. خمیر فرم گرفته قبلی را با مواد مرطوب مخلوط کرده داخل قیف بریزید و با فاصله پایپ کنید. نیم ساعت استراحت دهید. با مهر روی شیرینی چاپ بزنید و بعد رومال و کمی شکر بپاشید و داخل فر بپزید. بلافاصله بعد از پخت اگر دوست داشتید شیرینی براق شود با قلمو کمی شربت بار بزنید و بگذارید شیرینی خنک شود.🌸🌸
🌸 شکلات تلخ ۱۵۰ گرم(اگه مثل من از عشاق موکا و یا ترکیب طعم قهوه و شکلاتین ۵۰ گرمشو شکلات قهوه بریزین اگه نداشتین یه قاشق غ پودر نسکافه به ترکیباتتون اضافه کنین) خامه ۱۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته بیسکوییت پتی بور شکلاتی یک بسته کره ۳۰ گرم مغز پسته یا گردو یا فندوق(به دلخواه) شکلات(در صورتی که بخواهید این خوشمزه جان رو به صورت قالبی درست کنید)به میزان لازم شکلات و خامه و کره رو روی حرارت ملایم بزارین تا خامه از اطراف شروع به جوشیدن کنه (من یک دقیقه تو مایکروفر میزارم)بعد ترکیبات رو هم بزنین تا حرارت خامه شکلات های اب نشده رو اب کنه .مغز ها رو نیز به این ترکیب اضافه کنید.بیسکوییت ها خرد کنید(هر بیسکوییت رو ۴ تکه کنید).ترکیب شکلاتی رو روی بیسکوییت های خرد شده بریزید و به ارامی مخلوط کنید. ترکیبات رو در قالب سیلیکونی که دیواره ان رو از قبل با شکلات پوشش دادید بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.🌸🌸
🌼🌼 ابتدا۱۵۰گرم پودر قند ۱/۸ق.چ وانیل و ۱۲۰گرم روغن رو با هم مخلوط میکنیم و بعد با همزن میزنیم تا کرم رنگ و پوک و سبک بشه و بعد۲عدد تخم مرغ ها رو دونه دونه ب موادمون اضافه میکنیم و هر تخم مرغ رو حدود یک دقیقه با همزن میزنیم . و بعد۲ق.غ پودر کاکائو و۱/۲ق.چ بکینگ پودر و۱/۸ق.چ وانیل رو که الک کردیم به موادمون در ۲ مرحله به همراه ۷۰گرم شیر اضافه میکنیم و با همزن میزنیم فقط در حدی ک موادمون یکدست بشه . و بعد بهش گردو خرد شده اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم . داخل سینی فر رو کاغذروغنی بندازید و خیلی کم چرب کنید و با قاشق از مواد بردارید و داخل سینی فر با فاصله از هم بریزید و بعد داخل فری ک از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ ب مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید .🌼🌼
🌸 آرد سفید ۱۵۰ گرم آرد نخودچی ۷۵ گرم کره۵۰ گرم /روغن جامد۵۰ گرم /پودر قند۸۰ گرم /شکلات تخته ای۸۰ گرم /پودر دارچین۱ قاشق مربا خوری آرد رو الک کنید و در ماهیتابه ای ریخته و با حرارت ملایم بمدت ۱۰ دقیقه تفت دهید سپس آرد نخودچی را الک کرده و به آن اضافه کرده و مجددا ۱۰ دقیقه ی دیگه تفت میدهیم دوباره از رو حرارت برمیداریم و الک می کنیم و به ماهیتابه برمیگردونیم و بعد کره و روغن جامد را اضافه کرده و خوب هم بزنید و پودر دارچین یا پودر زنجبیل و پودر قند را اضافه کرده و هم میزنیم. و در نهایت شکلات تخته ای را که تو ماکرو فر یا به روش بن ماری ذوب شده اضافه میکنیم و کل مواد را با قاشق خوب مخلوط میکنیم که حلوا یکدست بشه . وقتی حلوا آماده شد تا گرم هست توی قالب های سیلیکونی مورد نظر بریزید و بگذارید در یخچال بمدت ۲ ساعت تا کاملا ببنده بعد از قالب دربیارین و تزیین کنید. این دفعه من داخل قالب مستطیل ریختم و صافش کردم ، گذاشتم داخل یخچال خودشو که گرفت برش دادم و با گردو و شکلات تزیینش کردم 👈 حدود یک چهارم پیمانه هم گردو ریز شده هم داخلش میتونید استفاده کنید
💮 پودر كرم كارامل ١ بسته شير ٢ پيمانه خامه ١٢٥ گرم پودر ژلاتين ۳ ق م نسكافه ١ ق م بيسكويت پتي بور وانیلی ساده ١بسته شير رو به همراه پودر كرم كارامل بزارين كه گرم بشه و كامل در هم حل بشن پودر ژلاتين رو به همراه ١/٤ پيمانه آب بزارين كه به روش بن ماري كامل حل بشه شير رو به صورت كاملا گرم به همراه بيسكويت داخل مخلوط كن با هم مخلوط كنين بعد از اينكه كامل مخلوط شدن خامه و نسكافه رو بهش اضافه كنين و همينطور به هم زدن ادامه بدين در آخر ژلاتين حل شده رو بهش اضافه كنين و با يه قاشق با هم مخلوط كنين تو قالب مورد نظرتون بريزين و بزارين كه كامل خنک بشه داخل یخچال . من داخل این لیوان ها یه کم بیسگوییت خرد شده ریختم و سس کارامل بعد مواد رو ریختم روی بیسگوییت ها 💮💮
🌸 مرحله اول 200گرم آب و20g روغن رودر ظرف مناسبی روی حرارت قرار میدهیم وقتی آب شروع کرد جوشیدن130g آرد رو باهم میریزیم وبا قاشق چوبی شروع میکنیم به همزدن زیر شعله روکم میکنیم وحدود ده دقیقه خمیر رودر ظرف با قاشق باز میکنیم ودوباره جمع میکنیم تا خوب بپزد بعد کنار میگذاریم تا از گرما بیفتد. مرحله دوم آب 50 گرم نشاسته ذرت 33 گرم روغن مایع 40 گرم تخم مرغ متوسط 2 عدد وانیل 1/4ق چ آرد 120 الی 150 گرم در مرحله دوم  آب ونشاسته را باهم مخلوط کرده به خمیر مرحله اول که از گرما افتاده اضافه کرده وبا دور کند همزن میزنیم بعد روغن وبعد تخم مرغ رواضافه کرده ووانیل وقتی تخم مرغ اولی به خورد خمیر رفت بعدی را اضافه میکنیم وهمچنان هم میزنیم بعد ارد رااضافه کرده هم میزنیم تا خمیر یکدست ونسبتا سفتی بدست بیاد .(اگر با ۱۲۰ گرم خمیر شل بود بقیه آرد را هم اضافه کنید. خمیر رو در قیف ماسوره دار ریخته ودر روغن گرم با حرارت متوسط روبه کم سرخ میکنیم. بامیه ها روباقیچی برش بلند میزنیم وقتی طلایی خوشرنگ شدن در شربت ولرم که از قبل اماده کرده ایم میریزیم وبعد ا ز دو تا سه دقیقه بامیه ها رو در صافی گذاشته تا شربت اضافه آنها گرفته شود
🍮 🌸 ▫️آرد ١/٥ پيمانه ▫️روغن جامد يا كره يا مخلوط هر دو ٣/٤ پيمانه ▫️پودر قند ١/٢ پيمانه ▫️قهوه فوري ١/٥ ق غ 🔸آرد رو روي حرارت ملايم تفت بدين تا بوي خامي آرد كاملا گرفته بشه روغن رو بهش اضافه كنين و كمي ديگه به تفت دادن ادامه بدين از روي حرارت بردارين و پودرقند و قهوه رو اضافه كنين كمي سرد كه بشه خودش رو مي گيره و كاملا سفت ميشه من از روكش شكلات براي حلوا استفاده كردم شما هر طور كه دوست دارين تزيينش كنيد🌸