#ژله هندوانه🍉🍉
#یلدا🌸
ژله انار یک بسته
ژله آلوئه ورا نصف بسته
ژله کیوی نصف بسته
شیر یک لیوان برای هررنگ
چیپس شکلات برای تزیین مقداری
ژله انار را با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم و گذاشتم کاملا خنک بشه بعد نصف لیوان کمتر شیر بهش اضافه کردم قالبم چرب کردم و ژله قرمز رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه برای ژله وسط نصف ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش کاملا حل کردم وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان کمترشیر اضافه کردم و روی ژله قرمز که نیم بند بود ریختم برای ژله کیوی نصف ژله رو با نصف لیوان آب داغ کاملا حل کردم خنک شد نصف لیوان کمتر شیر بهش اضافه کردم و روی لایه سفید که نیم بند بود ریختم و بمدت 5 ساعت گذاشتم تو یخچال تا کامل ببنده با چیپس شکلاتی تزئین کردم
#باسلوق مخصوص_ارومیه 🌸
یک لیوان نشاسته
سه لیوان آب
دو لیوان شیره انگور
دو قاشق غذا خوری گلاب و یا میتونید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید
در صورت تمایل نصف لیوان شکر
نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید
🔹️ همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنین.
#دسر_لیوانی_یلدایی🍉🍉
ژله قرمز رنگتونو با یه لیوان آبجوش حل کنید(فقط باید قرمز باشه،من انار استفاده کردم)
بذارید روی بخار کتری که تمام ذرراتش حل بشه،حالا یه پیمانه بستنی اضافه کنید و تند تند هم بزنید که کاملا یکدست بشه
لیوانهای مورد نظرو بصورت مورب بذارید داخل یه پیاله(اگه زیر لیوان،داخل پیاله یه دستمال بذارید،لیوان کمتر تکون میخوره و کارتون تمیز تر درمیاد)
قاشق قاشق از موادتون به اندازه های مساوی بریزید تو لیوانا و برا یه ربع دیقه بذارید یخچال
حالا بیایید به ژله باقیمونده یه قطره رنگ قرمز اضافه کنید و هم بزنید و دوباره از مواد بریزید روی مواد کمرنگ تر و این مرحله رو یکبار دیگه تکرار کنید
حالا که لایه سوم هم بست،انار دون شده بریزید روش و روش ژله آلوورا که بنماری حل شده رو بریزید(نصف ژله آلوورا با نصف لیوان آبجوش و بعد نصف لیوان آب سرد برای این مرحله کافیه)
حالا مرحله اول(ژله قرمز رو)برای ژله سبز هم تو سه مرحله با سه تن از رنگ سبزتکرار کنید(بازم طعم ژله مهم نیست،فقط کافیه رنگ ژله سبز باشه)
روشو با هر میوه ای که دوست داشتید تزیین کنید و سفره های یلداییتونو دلبر کنید😍🌸
#کوکی_پودینگی🌸
با بافتی نرم
صد و بیست و پنج گرم کره
دو ق غ پودرشکر
وانیل یک ق چ
یک بسته پودینگ وانیلی (هر پودینگ با هر مارکی که تو دسترس بود میتونید استفاده کنید)
یک عدد زرده تخم مرغ
آرد یک پیمانه
شکلات چیپسی نسوز برای تزیین مقداری
پنجاه گرم شکلات تلخ با کیفیت میتونید در صورت استفاده از پودینگ شکلاتی، به جای هشتاد گرم از چهل گرم شکلات، یا کمتر استفاده کنید.
🔹 فرو روشن میکنیم، صد و هفتاد درجه. شکلات رو بن ماری کرده کنار میذاریمکرهی نرم و پودرشکرو خوب هم میزنیم. شکلات رو بن ماری که از حرارت افتاده بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس پودینگ و زردهی تخم مرغ رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم (بستهی پودینگ رو باز کرده و مستقیم به مواد اضافه میکنیم)
آرد و وانیل روهم در این مرحله اضافه میکنیم مثل همه شیرینیهای دیگه، خمیر رو جمع میکنیم (ورز نمیدیم) باید خمیری بدست بیاد که چسبندگی نداره از خمیر به اندازه یه فندق برمیداریم و کف دست گرد کرده (فقط گرد کنید، با کف دست له نکنید اگه میخواهید کپل بشه) و توی سینی فر، همراه با کاغذ روغنی، با کمی فاصله میچینیم و روی کوکی هارو شکلات چیپسی نسوز میذاریم و در فر گرم شده به مدت پانزده الی بیست دقیقه میپزیم، وقتی از فر درمیارید هنوز نرمه، بذارید سرد شه بد جابجا کنید.
👈 بسته به سلیقه و امکانات منزل میتونید از هر طعم پودینگی که در دسترس بود استفاده کنید، من از پودینگ موزی استفاده کردم که ترکیبش با شکلات عالی بود میتونید شکلات چیسی رو هم داخل مواد بریزید و هم برای تزیین روش استفاده کنید، یا به جاش روی کوکیها اسمارتیز بذارید و یا اصلا کلاً جفتش رو حذف
#لوكوم_ايرميک🌸
شير 4 ليوان
ايرميك(آرد سمولينا) 10 ق غ
وانيل 2 ق م
شكر 1 ليوان
پودر نارگيل 2 ليوان
كره 1 ق غ
پودر نارگيل براي تزيين مقداري
توي قابلمه شير ،شكر،ارد سمولينا و پودر نارگيل رو ريخته ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا بحرش بياد ي چند دقيقه ك جوشيد وانيل و كره را اضافه ميكنيم خوب همزده از رو حرارت برميداريم ميزاريم كاملا خنك بشه
بعد از اينكه خنك شد دستمون رو خيس كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد ميكنيم يك مقدار رو با پودر نارگيل ميغلطونيم و يك مقدارر رو هم ك ب پودر نارگيل 1 ق غ پودر كاكائو زديم ميغلطونيم و داخل ظرف سرو چيده و سرو ميكنيم .
#شیرینی_زنجبیلی 🌸
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
آرد سفید ۱۵۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر زنجبیل ۱ ق چ
وانیل نوک ق چ
ابتدا آرد سفید آرد برنج و نشاسته ذرت و پودر زنجبیل رو با هم الک میکنیم در ظرفی کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر قند و وانیل مخلوط میکنیم با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود بعد زرده را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد مواد آردی رو که الک کردیم اضافه میکنیم ورز میدیم تا خمیر نرمی به دست آید خمیر را در نایلن گذاشته ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید و بعد بین نایلن با وردنه پهن کرده به قطر ۳ یا ۴ میل با قالب دلخواه کاتر بزنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته پهن کرده و با کمی فاصله میچینیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت درجه ۱۷۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید
#مسقطی انار
آب انار یکونیم لیوان
شکر به میزان لازم((((سلیقه ای هست مزه این مسقطی)))
کره 50گرم
نشاسته 8 ق غ
ابتدا نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود. سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد. سپس شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد، گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شفاف شود. سپس کره را اضافه کنید.
مسقطی انار را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید. قالب را در یخچال قرار دهید تا بسته شود. سپس با پودر شکر، خلال پسته، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید. مسقطی انار خوشمزه یلدایی شما آماده است
#پودينگ شكلاتي خامه اي🍓
مواد لازم
١ليتر شير
١ليوان ارد
١ليوان شكر
١پاكت وانيل
٢٠٠گرم شكلات تلخ ,١پاكت ٢٠٠گرم خامه
شكلات چيپسي ،توت فرنگي ،پودر پسته براي تزيين
طرز تهيه
شير ،ارد ،شكر را تا زماني كه غليظ بشه روي حرارت بپزيد بعد از اينكه جوشيد ٣دقيقه بعد حرارت روخاموش كنيد در اين مرحله شكلات تلخ و وانيل رو اضافه كنيد تا زماني كه شكلات خوب اب بشه هم بزنيد.در مرحله اخر خامه رو اضافه كنيد و ٥دقيقه با همزن برقي خوب هم بزنيد
.داخل ظرف هاي سروتون بریزید، تزيين كنيد و ٣ساعت در يخچال استراحت دهيد
#رسپی پای سیب 🍎
تخم مرغ ۳ عدد
عسل ۲۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۶۰گرم
ارد ۱۳۰گرم
گلاب ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق.چ
بکینگ پودر ۱/۲ ق.چ
سیب حلقه حلقه شده یا برش خورده به مقدار لازم پودر هل و دارچین به مقدارلازم
سیب های که حلقه حلقه کردین رو با دارچین و یک قاشق شکر مخلوط کنید کنار بزارید
.سفیده رو با همزن بزنید تا فرم بگیرد بعد کم کم شکر رو اضافه کنیدتا شکر کامل حل بشه و ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه
عسل را داخل زرده ریخته هم میزنیم تا خوب مخلوط شه بعد روغن مایع را اضافه کرده سپس وانیل وهل و گلاب اضافه کرده وبعد به سفیده اضافه کرده با قاشق یا لیسک فولد کنید بگینگ پودر را داخل ارد ریخته و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کرده وموادو هم میزنیم از همزن استفاده نکنید به ارامی مخلوط کنید تا پف مواد نخوابه وقتی مواد یکدست شد داخل قالب ها کپسول مخصوص پای سیب بگذاریدو یک الی دوقاشق مواد رو بریزید بعد سیب حلقه شده رو بزارید دوباره از مواد بریزید حواستون باشه خیلی مواد نریزید تا درفر سرازیر نشه و در فر ۱۸۰درجه گذاشته تا خوب پخته شه و طلایی بشه.
#پارفه چیز کیک شکلاتی🌸
(لايه بيسكويتي): يك ليوان بيسكويت پتي بور شكلاتي پودر شده(يا هر بيسكويت شكلاتي ديگه)+دو ق غ سر صاف پودر كاكائو+يك ق غ پودر قند يا پودر شكر+دو ق غ كره ذوب شده رو مخلوط كنيد تا مواد با هم تركيب بشن،بعد يك لايه در ظرفهاي سرو بريزيد و با يك وسيله مثل دسته ي گوشت كوب ،فشرده كنيد و در يخچال بذاريد.
مواد چيزكيك : يك و نيم ليوان پنير ماسكارپونه(تقريبا سيصد و پنجاه تا چهارصد گرم)+يك خامه صبحانه از نوع پاكت صورتي+نصف ليوان پودر قند يا پودر شكر+يك چهارم ليوان پودر كاكائو+يك چهارم ق چ پودر وانيل رو با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست بشه.اين مواد رو روي لايه بيسكويتي بريزيد و بذاريد يخچال.دو سه ساعت بمونه خوبه،بعد ميتونيد سرو كنيد.براي روش ميتونيد صد گرم ماسكارپونه رو با يك ق غ خامه صبحانه و يك ق غ پودر قند با همزن بزنيد و روي دسر رو باهاش تزيين كنيد.