💠میزان فطریه و کفاره سال ۹۹ اعلامی از دفتر مراجع معظم تقلید(حفظهم الله جمیعا) :
♻️رهبر معظم انقلاب اسلامی :
🔺فطریه حداقل : ۱۰ هزار تومان
🔺کفاره افطار با عذر : ۳ هزار تومان
🔺کفاره افطار عمدی : ۱۸۰ هزار تومان
♻️حضرت آیت الله سیستانی:
🔺فطریه حداقل : ۱۰ هزار تومان
🔺کفاره افطار با عذر : ۳ هزار تومان
🔺کفاره افطار عمدی : ۱۸۰ هزار تومان
♻️حضرت آیت الله مکارم شیرازی:
🔺فطریه(گندم) حداقل : ۱۰ هزار تومان
🔺فطریه(برنج) حداقل : ۳۰ هزار تومان
🔺کفاره افطار با عذر : ۳ هزار تومان
🔺کفاره افطار عمدی : ۱۸۰ هزار تومان
♻️حضرت آیت الله شبیری زنجانی:
🔺فطریه حداقل : ۱۲ هزار تومان
🔺کفاره افطار با عذر : ۳ هزار تومان
🔺کفاره افطار عمدی : ۱۸۰ هزار تومان
♻️حضرت آیت الله نوری همدانی:
🔺فطریه (گندم) : ۱۰ هزار تومان
🔺فطريه (برنج) حدوداً : ۵۰ هزار تومان ( مقلدان باید طبق قیمت منطقهای خود محاسبه کنند و اگر در بعضی از مناطق قیمت کمتر یا بیشتر بوده به همان عمل کنند)
🔺کفاره افطار با عذر : ۳ هزار تومان
🔺کفاره افطار عمدی : ۱۸۰ هزار تومان
♻️حضرت آیت الله علوی گرگانی:
🔺فطریه (گندم) : ۱۰ هزار تومان
🔺فطريه(برنج) تقریبا : ۵۰ هزار تومان
🔺کفاره افطار با عذر : ۳ هزار تومان
🔺کفاره افطار عمدی : ۱۸۰ هزار تومان
♻️حضرت آیت الله وحید خراسانی:
🔺فطریه حداقل : ۱۲ هزار تومان
🔺کفاره افطار با عذر : ۳هزار تومان
🔺کفاره افطار عمدی : ۱۸۰ هزار تومان
♻️حضرت آیت الله صافی گلپایگانی:
🔺فطریه حداقل : سه کیلو گندم یا برنج به نرخ محل خود
🔺کفاره افطار با عذر : ۷۵۰ گرم گندم یا برنج و طعام به نرخ محل خود
🔺کفاره افطار عمدی : اطعام ۶۰ مسکین هر کدام ۷۵۰ گرم طعام یا گندم
@gasdak313

گزارش لحظهبهلحظه/ هلال ماه شوال برای مراجع احزار شد؛
روایت رؤیت؛ گزارش دفاتر مراجع از هلال ماه شوال ۱۴۴۱ قمری
خرداد ۳, ۱۳۹۹آخرین اخبار, دیدگاه و گزارش, عبادات و مناسک, مرجعیت
برای برخی از مراجع شیعی رؤیت هلال ماه شوال به اثبات رسیده است و فردا یکشنبه ۴ خردادماه ۱۳۹۹ را عید سعید فطر اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار اجتهاد، دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیهای اعلام کرد فردا ۴ خرداد ۱۳۹۹ روز اول شوال المکرم و عید سعید فطر است.
دفتر حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای: بسم الله الرحمن الرحیم. با آرزوی قبولی طاعات و عبادات ملت عزیز در ماه مبارک رمضان، به اطلاع عموم مردم شریف ایران می رساند، بر اساس گزارشهای متعدد رسیده از راصدان کاردان و مورد اطمینان، رؤیت هلال ماه شوال المکرم در غروب شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۹ مطابق با ۲۹ رمضان المبارک ۱۴۴۱ هجری قمری برای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای (مدظله العالی) محرز شده است، بنابراین فردا (یکشنبه) ۴ خرداد عید سعید فطر خواهد بود. دفتر مقام معظم رهبری
دفتر آیتالله حسین نوری همدانی: هلال ماه شوال برای آیتالله نوری همدانی محرز و مسلم گردید و بر این اساس، یکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۹ عید سعید فطر و برابر با اول شوال المکرم ۱۴۴۱ میباشد.
دفتر آیتالله عبدالله جوادی آملی: رؤیت هلال ماه شوال در شامگاه شنبه ۳ خردادماه بر حضرت آیتالله جوادی آملی ثابت گردید و یکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۹ عید سعید فطر و برابر با اول شوال المکرم ۱۴۴۲ میباشد.
دفتر آیتالله سیدعلی سیستانی: به مومنین گرامی اعلام مینماید که پس از غروب روز شنبه ۲۹ ماه مبارک رمضان، رصد هلال انجام گردید و رویت هلال با چشم غیر مسلح در عراق و مناطق اطراف برای ایشان ثابت نگردید هر چند احتمال زیاد میرود که در شب آینده هلال بسیار بلند و روشن باشد. و لکن ارتفاع و روشنایی ماه در شب آینده دلیل بر این که ماه شب دوم میباشد، نیست. نظر به این که فتوای معظم له آن است که اول ماه در هر منطقهای تابع امکان رویت هلال با چشم غیر مسلح در آن منطقه و حوالی آن میباشد و رویت به وسیله دوربین یا تلسکوپ یا در سایر مناطق عالم ملاک نمیباشد، بنابر این فردا روز یک شنبه مکمل ماه مبارک رمضان بوده و روز دوشنبه عید سعید فطر می باشد. از خداوند تبارک و تعالی مسئلت داریم که جمیع اعمال صالحه را قبول نموده و عید را بر همگان مبارک گرداند و این مناسبت ارزنده را برای همه مسلمین منشاء خیر و برکت همه ساله قرار دهد. بدرستی که خداوند شنونده و اجابت کننده است.
دفتر آیتالله سید محمدعلی علوی گرگانی:باسمه تعالی. با رصد کارشناسان، هلال ماه در عصر شنبه سوم خرداد رویت شد، بنابراین یکشنبه ۴ خرداد ماه اول ماه شوال و عید سعید فطر است.
دفتر آیتالله ناصر مکارم شیرازی: رؤیت هلال ماه شوال در شامگاه شنبه ۳ خرداد در هیچ نقطه ای از کشور برحضرت آیتالله مکارم شیرازی ثابت نگردید و بر این اساس، فردا آخر ماه مبارک رمضان و دوشنبه عید سعید فطر است. مبنای معظمله، رویت هلال با چشم غیرمسلح می باشد.
دفتر آیتالله سید موسی شبیری زنجانی: از نظر معظمله ملاک برای اثبات شروع ماه قمری، دیده شدن ماه با چشم عادی است. بنابر این اگر برای هر کدام از مقلدین، قابلیت رؤیت هلال ماه با چشم عادی، آن هم برای منطقه مکلف و ارتفاعات نزدیک و طبق گزارشهای قابل اعتماد ثابت شود، عید فطر برای آنها ثابت شده است و کسانی که برایشان ثابت نشود فردا را باید روزه بگیرند. همچنین اندازه هلال ماه و بزرگی آن هنگام غروب فردا شرعا اثبات نمیکند که آن روز، اول ماه بوده است.
دفتر آیتالله جعفر سبحانی: مبنای رویت هلال برای معظمله با چشم عادی و غیرمسلح است و تا این لحظه در هیچ نقطهای از کشور، رویت هلال ماه برای ایشان ثابت نگردیده است، لذا فردا آخرین روز ماه مبارک رمضان میباشد.
گفتنی است، رؤیت هلال ماه شوال تاکنون برای حضرات آیات حسین وحید خراسانی و لطفالله صافی گلپایگانی ثابت نشده است، بنابراین فردا یکشنبه سی ام ماه رمضان و دوشنبه اول ماه شوال و عید سعید فطر خواهد بود.
همچنین، رؤیت هلال ماه شوال برای آیتالله سید کاظم حائری از مراجع عراقی مقیم ایران ثابت شده است.
بخوانید: گزارش ستاد استهلال رهبری درباره رؤیت هلال ماه شوال ۱۴۴۱
@gasdak313
🌹 دعای صاحب الزمان در حق شیعیان:
✍پروردگارا، شیعیان ما از ما هستند، از زیادی گِلِ ما خلق شدهاند و به آب ولایت ما عجین گشتهاند، خدایا آنها را بیامرز و گناهانشان را عفو فرما. پروردگارا، آنها را روز قیامت در مقابل چشم دشمنان ما مؤاخذه مفرما چنانچه میزان گناهانشان بیشتر و حسناتشان کم است از اعمال من بردار و به حسنات آنها بیفزای.
این مطلب به نقل از مرحوم علامه مجلسی قدس سره از ملحقات کتاب انیس العابدین و علامه میرزا حسین نوری (قدس سره) میباشد.
📚بحارالانوار، ج 53،ص302
@gasdak313
📌 #طرح_مهدوی
📝 "دعوت کردنِ مردم به امام زمان و شناساندنِ حضرت"
🔹 هر کس به میزان علم و دانش خود، باید مردم را به سوی امام دعوت نماید و مردم را به ایشان نزدیک نماید و نشر معارف مهدویت از جمله این کارهاست. شخص دعوت کننده باید علاوه بر حکمت علمی، دارای حکمت عملی بوده و بصورت عملی مردم را با حضرت آشنا نماید زیرا تاثیر بیشتری دارد.
❤️ امام معصوم میفرماید: همانا عالِمی که به مردم معارف دینشان را یاد میدهد و ایشان را به امامشان دعوت میکند، از هفتاد هزار عابد، برتر است.*۱
🌸 آیت الله موسوی اصفهانی نویسنده کتاب ارزشمند مکیال المکارم میفرماید: (وظیفه ما در زمان غیبت) دعوت کردنِ مردم و هدایت آن ها به سمت امام زمان است و این کار از "مهمترین" طاعات و "واجبترین" عبادات است.*۲
📚 ۱. مکیال المکارم ج ۲ ص ۲۷۴
۲. مکیال المکارم بخش ۸
💢 مبادا مولایمان را چشم به راه بگذاریم...
#وظایف_منتظران
🔜 @gasdak313
سیستم عالم مثه یه توپ دارم قلقلیِ خلق شده!!!
👌یعنی بخوری زمین هوا میری🕊
👈مَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ عَمَلًا صالِحاً فَأُوْلئِكَ یُبَدِّلُ اللَّهُ سَیِّئاتِهِمْ حَسَنات
✅فقط دستت رو رو زانوهات بذار و یا علی بگو.
💠اینجاست که زمین خوردن خودِ خودِ پرواز کردنِ😊ِ
اما...
🌗بدون که این شبا کفترم باشی میشی إیرباس.
🌸دیگه خودتی و خدایِ خودت.
😊پس وا نده.
🖤یاعلی مدد
❣ @gasdak313
#دختران_کلاسداری
✅عطر تقوی، لازمه ی اداره شهر و کشور
✅بالأخره آدم بايد بويي، خاصيّتي داشته باشد!
🔸يك سواد متوسط براي يك شهر كافي است اما با يك تقواي صد درصد.
🔸مردم وقتي طهارت تقوا، بوي تقوا، عطر تقوا را از يك امام جمعه، امام جماعت، از يك واعظ، از يك مدرّس استشمام كنند شيفته او هستند.
🔸هر كس بخواهد شهري را اداره كند لازم نيست حالا علامه طباطبايي بشود؛ بر فرض حالا اگر كسي علامه طباطبايي شد اين فقط بايد در حوزه بنشيند و كتاب بنويسد، اين ديگر به درد مردم نميخورد.
🔸يك سواد متوسط و يك تقواي صد درصد، شهري را، كشوري را اداره ميكند.
🔸مگر ممكن است به مردم بگويند آقا شما از اين گُل استفاده كنيد، از عطر استفاده كنيد؟!؛ خود عطر، جاذبهاي دارد كه تمام شامّهها را جذب ميكند.
🔸بالأخره اگر ما در حدّ گياهان هم بخواهيم زندگي كنيم يا بايد عود باشيد يا عبير؛ و اگر در حدّ حيوانات است يا بايد مُشك باشيم يا عنبر.
🔸بالأخره آدم بايد بويي، خاصيّتي داشته باشد؛ بعضي از چوبها هستند كه فقط به درد هيزم شدن ميخورند، اما ميبينيد بعضي از چوبها هستند كه ميشود عود.
🔸اين عود، چوبي بيش نيست اما فضايي را معطّر ميكند؛ عَبير هم فضايي را معطّر ميكند؛ آن نافه آهو هم بالأخره گوشهاي از بدن آهوست، آن عنبر هم گوشهاي از بدن ماهي است.
🔸بالأخره انسان اگر در حدّ حيات حيواني هم زندگي بكند بايد فضا را معطّر كند؛ اگر در حدّ گياهي هم زندگي بكند بايد فضا را معطّر كند.
🔸تقوا واقعاً معطّر است، عدل واقعاً معطّر است، ادب واقعاً معطّر است.
🔸اين با عقل عملي حل ميشود؛ اينكه شده آقاي بهجت، آنكه شده آقاي خوانساري، آنكه شده آقاي قاضي.
🔸مردم شيفته آن طهارت و طيباند كه «إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيِّبُ» ... وقتي ميبينند اين راه معطّر است ... اگر فهميدند فقير الي اللهاند به طرف الله ميروند.
🔸خُب كدام راه ميروند؟ كدام جادّه ميروند؟ ... آن جادّهاي كه كَلِم طيّب ميرود؛ آن تقوا، آن عدل، كَلِم طيّبي است كه به سرعت، انسان را به لقاي الهي ميرساند و راحت ميكند كه «رزقنا الله و إيّاكم انشاءالله».
🔹فراز پایانی درس تفسیر قرآن حضرت آیت الله العظمی #جوادی_آملی /سوره فاطر، آیات 12 الی 17
@gasdak313