❓برای اینکه به اهلبیت علیهم السلام نزدیک شویم و قلبمان سراسر محبت و عشق به ایشان باشد چه کنیم ؟
✍️ پاسخ:
حداقل هفتهای یکبار به عقیده اینجانب زیارت جامعه کبیره بخوانید، این زیارت لازم نیست کنار قبر مطهر امام باشد. زیارت جامعه محبت اهلبیت علیهم السلام را در قلبمان میکارد، این زیارت تولی است، برای تبرّی هم مداومت کنید به زیارت عاشورا، و برای تضرع هم دعای توسل بخوانید. ما باید تبرّی و بعد تولی و سپس تضرع داشته باشیم تا به جایی برسیم.
📚 کتاب معبری به آسمان، پرسشهای شما و پاسخهای آیت الله العظمی گرامی، صفحه ۱۵۱.
📎 #پرسش_و_پاسخ
📎 #زیارت_جامعه_کبیره
═══✼🍃🌹🍃✼══
🆔 @GERAMI_ORG
بسمه تعالی
سلام علیکم
به اطلاع میرساند درس خارج فقه آیت الله العظمی گرامی؛ چهار شنبه(1402/12/09) تعطیل و روز شروع درس شنبه(1402/12/12) می باشد .
آیت الله العظمی گرامی : لازمه ی زندگی اجتماعی این است که افراد جامعه در مقدرات خودشان دخالت کنند .
یکی از مسائل مهمی که به مقدرات جامعه مربوط هست انتخابات است...
🆔@GERAMI_ORG
4_5942982393919964866.mp3
1.52M
✳️ لزوم شرکت در انتخابات در بیان مرجع عالیقدر حضرت آیت اللّه العظمی گرامی
@GERAMI_ORG
🔵 حدیث هفته
حق پدر بر فرزند
پیامبر خدا صلى الله عليه وآله:
🌺 «سَأَلَ رَجُلٌ رَسُولَ اللَّه صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ مَا حَقُّ الْوَالِدِ عَلَى وَلَدِهِ قَالَ لاَ يُسَمِّيهِ بِاسْمِهِ وَ لاَ يَمْشِي بَيْنَ يَدَيْهِ وَ لاَ يَجْلِسُ قَبْلَهُ وَ لاَ يَسْتَسِبُّ لَهُ».
🌸 مردى از رسول خدا صلى الله عليه وآله پرسيد: حق پدر بر فرزندش چيست ؟ فرمود: او را به اسم صدا نزند، جلوتر از او راه نرود، پيش از او ننشيند و برايش دشنام نخرد.
📚 الكافی، ج2، ص158.
📎 #حدیث_نگاشت
📎 #احترام_به_والدین
📎 #سبک_زندگی
═══✼🍃🌹🍃✼══
🆔 @GERAMI_ORG
12-12-1402 جلسه 84.mp3
43.41M
#درس_خارج_فقه
حضرت آیت الله العظمی گرامی
کتاب مکاسب محرمه
جلسه 83
شنبه12-12-1402
@GERAMI_ORG
13-12-1402 جلسه 85.mp3
45.63M
#درس_خارج_فقه
حضرت آیت الله العظمی گرامی
کتاب مکاسب محرمه
جلسه 84
یکشنبه13-12-1402
@GERAMI_ORG
❓اثر شفا در تربت حضرت امام حسین علیهالسّلام تا چند متر است ؟
بفرماييد مقدار ميل در روايت ذيل که مربوط به تربت حضرت سيدالشهداء عليهالسّلام میباشد چند متر است؟ و چهار ميل چند متر میشود؟ 《َيُسْتَشْفَى مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ الْقَبْرِ عَلَى رَأْسِ أَرْبَعَةِ أَمْيَال》.
✍️ پاسخ :
باسمه تعالی
دربارۀ میل به اختلاف سخن گفته شده، شاید این گفته صحیح تر باشد که میل شرعی تقریباً 1860 متر میباشد و چون قطع نداریم طبق قواعد فقهی باید عمل نمود یعنی گاهی اخذ به متیقن و گاهی استصحاب حالت سابقه، که به حسب موارد فرق میکند؛ به مسئله 1312 رساله توضیح المسائل اینجانب هم رجوع کنید در معنای فرسخ مفید است. در مسئله تبرّک به تربت حضرت، به قدر متیقن عمل شود.
والسلام
🌐 پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله العظمی گرامی قمی
📎 #پرسش_و_پاسخ
📎 #تربت
═══✼🍃🌹🍃✼══
🆔 @GERAMI_ORG
1_10139079130.mp3
14.85M
#درس_خارج_فقه
حضرت آیت الله العظمی گرامی
کتاب مکاسب محرمه
جلسه 85
دوشنبه14-12-1402
@GERAMI_ORG
🔵 ترويج روحيه تلاش
شیبانی میگوید: حضرت امام صادق علیه السلام را دیدم که بیلی به دست گرفته و در باغ خویش کار میکند و عرق میریزد،گفتم: فدایت شوم به من بده تا به جای شما انجام دهم.
فرمود: دوست دارم که مرد در طلب زندگی، سختی حرارت آفتاب را ببیند.
به نظر می رسد که مهمترین راه برای دورکردن فقر و فلاکت همین است که شخصی که خود را رهبر جامعهای میداند، عملا افراد آن جامعه را از نظر تبلیغی، روزانه به کارهای تولیدی دور از تظاهر و ریا تشویق نماید تا همچون بسیاری از محیطهای عقبافتاده ثروت مفت با بیکاری، علامت تشخص و عظمت شخص نباشد و آنگاه زمینه کار و کسب و زراعت از طرف اولیاء امور آماده شود تا مزاج مردم مزاج فعالیت و کار گردد.
کشورهایی که به فقر دچارند کشورهایی هستند که با تشویق مردم به تجمل و مدپرستی و افراط در غریزه زیبادوستی، زمینه کارهای تولیدی که اساس اقتصاد سالم کشورند، از میان میرود، مردم اهمیت را در پشت میزنشینی و اداری بودن و سروکار داشتن با اجناس لوکس ميبينند و از کارهایی همچون کشاورزی که با خاك تماس دارد گریزان میشوند، در ادارات کارگشایی مردم، توجه بیشتر به قیافههای روز میشود وقیافههای کارگری و کشاورزی تحقیر میشوند، و اگر اولیاء امور هم مردم را به کار تشویق کنند، در برابر زمینهای که خودشان در محیط به وجود آوردهاند هرگز تاثیری نخواهد داشت و تشویق های زبانی و عملی آنها حمل بر تظاهر و ریاکاری میشود.
📚 برداشتي از کتاب مالکیت خصوصی در اسلام، صفحه ۲۱۷.
📎 #برگی_از_یک_کتاب
🆔 @GERAMI_ORG
🔸 حدیث هفته
ایمنی یافتگان روز قیامت
امام کاظم علیه السلام:
🚩 «إِنَّ لِلَّهِ عِبَاداً فِي الْأَرْضِ يَسْعَوْنَ فِي حَوَائِجِ النَّاسِ هُمُ الْآمِنُونَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَ مَنْ أَدْخَلَ عَلَى مُؤْمِنٍ سُرُوراً فَرَّحَ اللَّهُ قَلْبَهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ».
🚩 خداوند در زمين بندگانى دارد كه براى برآوردن نيازهاى مردم میكوشند؛ اينان در روز قيامت در امان و آسوده هستند. هر كس كه بر دل مؤمنى شادمانى وارد كند، خداوند در روز قيامت، قلبش را شاد مىسازد.
📚 الکافی، ج۲، ص۱۹۷.
📎 #حدیث_نگاشت
═══✼🍃🌹🍃✼══
🆔 @GERAMI_ORG