eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️این حق ماست که بدانیم در بازار چه محصولی سالم است وچه محصولی تراریخته است، چرا به مردم اعلام نمی کنید⛔️ 👈 مردم حق دارند میوه خود را انتخاب کنند . ⁉️ از من سوال می کنند دکتر در بازار چه چیزی تراریخته است؟ می گویم : نمی دانم، چون به مردم اطلاع نمی دهند. ✅ می پرسند : شما که می فرمایید تراریخته مضر است حد اقل راهکار هم بدهید. 🌸 واما راهکارها : ❌❌❌ روغن نباتی را کاملاً از زندگی خود حذف کنید . ✅ روغن کنجد فرابکر، روغن زیتون فرا بکر را جایگزین کنید . ✅ نان خود را از سفید به تیره تبدیل کنید . ✅ نان سبوس دار مصرف کنید . ✅ دنبال طب اسلامی وسنتی باشید . 👈 نگویید دکتر تهیه این محصولات گران است زیرا یک تیکه از کبد شما بیش از صد میلیون تومان ارزش دارد . @GMO_NO
به این موارد دقت کنید بعضی از تولید کننده ها فقط به علامت اختصاری تراریخته بسنده میکنند Gmo بدونید که همان تراریخته است @GMO_NO
دوستان اگر کسی می تونه یه لیست از مواد کارخانه ای تراریخته که تو کانال گذاشتیم از ابتدا بصورت لیستی تهیه کنه لطفا تو پی وی اعلام کنه متاسفانه انقدر سرمون شلوغه که وقت این کار رو نداریم 🌹🌹🌹🌹 @GMO_NO
اگر غلبه دارید در مثلا سودا (سرد و خشک) باید از مواد سرد و خشک پرهیز کنید و عکس این مواد که میشه گرم و تر رو مصرف کنید و اگر غلبه ندارید از همه مواد بصورت ترکیبی استفاده کنید اما مواد سرد و خشک رو افراط نکنید @GMO_NO
اگر به لحاظ سلامت بسته بندی باشه بله درسته اما به لحاظ کیفیت تغذیه ای و توقعی که از شیر میره نه ...شیر کارخانه ای بهیچ وجه کیفیت شیر محلی رو نداره و سردیش چند برابر هستش @GMO_NO
⚠️ ارتباط محصولات تراریخته با تومور، آلرژی‌ها و مرگ زودرس طبق مطالعه‌ای که در نشریه “غذا و سم‌شناسی شیمیایی” منتشر شده‌است، محصولات تراریخته باعث آسیب کبد و کلیه و مرگ زودرس می‌شوند. تاکنون مطالعه طولانی مدتی درخصوص محصولات تراریخته انجام نشده است ولی هرچه‌قدر که در این زمینه تحقیق و مطالعه می‌شود، خطرات این محصولات بیشتر آشکار می‌شود. محصولات تراریخته، دقیقاً همان هستند که نامشان بیان می‌کند. موجوداتی(در این مورد غذا) که از لحاظ ژنتیکی تغییر پیدا کرده ‌اند. محصولات ترا ریخته کدهای ژنتیکی” DNA” یک ارگان زنده را با وارد نمودن ژن‌هایی از سایر موجودات شامل سایر اشکال گیاهی، حشره‌کش‌ها باکتری‌ها و ویروس‌ها تغییر می‌دهند. درحال حاضر بیشتر محصولات تراریخته برای مقاومت بیشتر یا تولید سموم کشاورزی تغییر یافته‌اند. (مثل روغن کانولا) طبق گزارش دکتر Oz، بیش از ۸۰ درصد غذاهایی که روزانه مصرف می‌کنیم، حاوی یک یا بیش از یک نوع محصول تراریخته هستند @GMO_NO
🌸طرز تهیه سس سنتی🌸 مواد لازم : 👈روغن زیتون: یک لیوان 👈 ارده: کمتر از نصف قاشق غذاخوری 👈نخود پخته: شش الی هفت قاشق غذاخوری 👈 سیر: یک حبه 👈نمک دریا: یک قاشق چای خوری 👈فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری 👈 آبلیموی ترش تازه: نصف استکان 👈طرز تهیه: تمام مواد را با مخلوط کن، کاملاً مخلوط نمایید تا سس یکنواختی به دست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به سس اضافه کنید و مجدداً آن را مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند، این سس بسیار خوشمزه است و پایه سس های دیگر به شمار می رود، از این سس می توان برای تهیه سالاد الویه و سایر سالادها استفاده کرد. خواص: این سس، لینت دهنده (نرم کننده) دستگاه گوارش می باشد و چاق کننده نمی باشد @GMO_NO
این پیام☝️☝️☝️☝️ زمینه ای بشه برای بحث فردا ان شا الله @GMO_NO
لیست محصولات کارخانه ای تراریخته: ۱) کیک نوشین ۲) پیراشکی با مغز کرم وانیلی ۳) نان توشه ،نان سحر،نان تلاش،نان قدس رضوی ۴) بیسکوئیت ویفر ستاک،بیسکوئیت تالو ۵) کلوچه نارگیلی ۶) ویفرنادی ۷) بیسکوئیت کوپا ۸) کرم کاکائو فندقی پارمیدا ۹) کیک دولایه وانیلی ۱۰)کیک کوپا ۱۱)کیک اسفنجی چنگولک ۱۲) ویفر کرمدارسیمرغ ۱۳)ویفر کرمدار،ویفرلوله ای ناز رول ۱۴) فرآورده کاکائویی سایرو ۱۵)دراژه کاکائویی پارمیدا،شکلات تلخ پارمیدا ۱۶)کیک و کلوچه واردرو ۱۷) بستنی حیدر بابا ۱۸) کیک تالو ۱۹) دراژه کاکائویی ۲۰) حلوا مسقطی تیرازیس ۲۱) بیسکوئیت سبوس دار قهرمان ۲۲) پیراشکی درنا ،کیک دولایه درنا،کیک کاکائویی درنا،دونات درنا ۲۳) بیسکوئیت نادین محصول نادی ۲۴) ویفر کاکائویی اترنو،ویفرپرتقالی سیمرغ ۲۵) بیسکوئیت سبوس دار کوپا ۲۶) بیسکوئیت سبزیجات بنیس ۲۷) بیسکوئیت جوجمانه،بیسکوئیت ستاک ۲۸) شکورول نادی ۲۹) نان رضوی ۳۰) شکلات تلخ برنوتی ۳۱) تافی ترش شرکت داداش برادر ۳۲) برنجک پیاز وجعفری داچی ۳۳) کلوچه کلمپه با مغز کاکائو ۳۴) ویفر جام شیرین شهد یزد،بیسکوئیت جام شیرین یزد ۳۵) قطاب حاج خلیفه مدیران ۳۶) ویفر شکلاتی رامتین ۳۷) کلوچه جوادیان ۳۸) مسقطی ترنج ۳۹) نان شکلاتی رضوی ۴۰) کیک لایه ای طغرا ۴۱) شکلات کاکائویی بات بال ۴۲) نان چوانمخروطی سور بن ۴۳) کلوچه گردویی آذر لیما،کلوچه آذر لیما لاهیجان ۴۴) شکلات سمی نوتلا 46)بستنی الیسا 47)کلوچه نور 48)نان کنجدی زرشناس 49)کلوچه نوش ناز لاهیجان 50)شکلات سایرو 51)ویفر موز سیمرغ انواع روغنهای تراریخته: ۱)روغن نازگل ۲) روغن مایع گلدن مایز ۳)روغن خوراکی غنچه ۴) روغن خوراکی خزر ۵) روغن مخصوص سرخ کردنی ورامین ۶) روغن خوراکی آفتاب ۷)روغن نباتی قو ۸) روغن نگین ۹) روغن خوراکی فامیلا ۱۰) روغن مایع تبرک ۱۱) روغن خوراکی الکا ۱۲)روغن بهار ۱۳) روغن طبیعت ۱۴)روغن نسترن ۱۵) روغن لادن طلایی ۱۶) روغن سرخ کردنی اتکا 17)روغن هایلی 18(روغن گل بانو 19)روغن سرخ کردنی ویسپو 20)روغن جامد نهان گل انواع سویا تراریخته: ۱) پروتیین سویا محرم ۲) سویای نادر ۳) پروتیین سویای گلها ۴)سویای داتیس آرین ۵) پروتئین سویای اوین ۶) پروتئین رسویایnc ۷) پروتئین سویای خشمناک ۸) پروتئین سویای همدل ۹) پروتئین سویای آذوقه ۱۰) پروتئین سویای برکت انواع مواد غذایی فرآوری شده تراریخته: ۱) سوسیس گوشتیران ۲) تن ماهی ناتلی ۳) پودر کتلت آسان ۴) فلافل منجمد نیمه آماده( روغن سویا تراریخته) ۵) همبرگر نارسیس ۶) سوپ الیت ۷) عصاره مرغ الیت ۸) کباب لقمه ویژه ۹) عصاره بره آماده لذیذ ۱۰) فلافل مارین ۱۱) پیاز سرخ شده طلایی ( پاکر) ۱۲) بلغور ذرت ( فرآورده حجیم شده بلغور ذرت) ۱۳) سوسیس کاربر ۱۴) همبرگر تامیس ۱۵)ماکت مرغ گوشتیران ۱۶) بلغور ذرت مینو ۱۷) کنسرو لوبیا چیتی ۱۸) سوپ قارچ آماده ۱۹) تن ماهی اویلا ۲۰ ) ناگت مرغ شام شام ۲۱) سوسیس کیان ۲۲) سوسیس ویژه صدک 23).پروتئین سویا صیتی 24)عصاره گوشت اماده لذید خوراکی‌های تراریخته مورد علاقه بچه ها: ۱) چی توز ۲) پاپ کرن کچاب پاپریکا ۳) تافی ترش شومیز ۴) چی توز توپی ۵) پفک نمکی مینو ۶) اسنک پنیری چی توز ۷)چی توز چرخی ۸) پفک نمکی سو بان ۹) پاپ کرن شو فیل ۱۰) کرانچی چی توز ۱۱) آبمیوه رانی 12)دانه ذرت اجیلی کشت سبز 13)ویفر شکلاتی بایکیت 14)برگر لقمه ای کسری سس‌های ترانه ریخته: ۱) سس تک نفره ساواچی ۲) سس گلوریا ۳) سس ساواچی ۴) سس گوجه تبرک 5)کنسرو بادمجان یک و یک 6)برنج خزر 7)برنج فجر ممتاز الماس @GMO_NO @GMO_NO @GMO_NO
این هم لیستی که دوستان سفارش داده بودند یکی از اعضا کانال تهیه. کردند خداوند بهشون سلامتی بده 🙏 @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام علیکم قانون برچسپ گذاری تازه اعمال و اجبار شده. و منظور از سیب 🍎 سلامت یعنی این محصول در شرایط پاگیزه. و بهداشتی بسته بندی شده و معنی دیگه ای نداره @GMO_NO
سلامممم به دلیل حجم. بالای سوالات ان شا الله کم کم پاسخ خواهیم داد @GMO_NO
پیگیر هستیم ولی دولت همکاری نمیکنن کل اتفاقی که افتاده اینِ ک6 برچسپ گذاری اجباری شده و کاشت تراریخته ممنوع @GMO_NO
مانگفتیم سیب زمینی تراریخته است فقط وقت خرید نوع کوچیکش رو انتخاب کنید و مصرفش رو کم کنید
ما دوست داریم نظر اساتید بزرگ طب رو درباره واکسن بگیم ولی دستمون بسته است خود شما به سایت دکتر روازاده .دکتر خیراندیش مراجعه کنید یا سایت های خارجی رو نظرشون و درباره واکسن مطالعه کنید
درباره فلفل ترجیحا از فلفل سبز استفاده کنید و از فلفل های رنگی استفاده نکنید
بحث امروز درباره سس ِ سفید هستش که بسیارررررر استفاده اش زیاده متاسفانه با ما همراه باشید تا بعد نماز 🌹 @GMO_NO
شما باید جا بندازید که جامعه بدون مواد کارخانه ای هم زندگی میکنه چون مردم ما انقدر مصرف گرا شدن که گمان میکنن بدون مواد کارخانه ای نمیشه ولی ما سالهاست ثابت کردیم میشهِ تازه خود بنده هنوز خیلی راه دارم ولی اساتید ما کانلا زندگی سالم و سنتی دارن و البته ساااااالم
🔴😱آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود⁉️ @GMO_NO
گرفتگی عروق ، کبد چرب ، فشار خون ، سنگ کیسه صفرا ، چاقی بیش از حد ، آلرژی ، تاثیر بر استخوان ها به خصوص ستون فقرات و ... تنها بخشی از بیماری هایی است که در اثر مصرف سس مایونز بوجود میآید . در ضمن موادی همچون کربنات پتاسیم و بنزوات سدیم که سرطان زا هستند جزو مواد تشکیل دهنده مایونز هستند که مشهور به سم کبد میباشند. راستی مهمترین عامل جوش و آکنه در صورت مصرف سس مایونز است که به شدت تحریک کننده آن است. @GMO_NO
خدا حفظشون کنه🌹🌹🌹