eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
26.9هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام سعی کنید حتما ماستش چکیده باشه که بهش ضرر نکنه @GMO_NO
بر طبق اموزه هایی که دریافت کردیم طب سنتی یا همان (ایرانی .اسلامی) تلفیقی است از سنت و دین که به همه جوانب از جمله مزاج شناسی اقلیم شناسی .نوع شناسی .مذهب با رعایت حال فرد دقت دارد در حالی که در سایر طب ها این دقت وجود نداره بقیه طب ها خوب هستند ولی ب6 لحاظ جامعیت طب ایرانی اسلامی بهتر از بقیه است از بزرگان این طب می توان از (دکتر خیر اندیش .دگتر روازاده .دکتر موسوی .حکیم طالقانی .حکیم دکتر اسماعیلی )نام برد @GMO_NO
برای دریافت اطلاعات جامع و کامل وارد سایت دکتر روازاده بشید و مطالعه کنید @GMO_NO
بله حتما 🌹🌹 👇👇👇👇 @GMO_NO
🌾😋😲 مواد لازم : نان لواش ماشینی روغن ارده کنجد زرچوبه نمک و در صورت تمایل پیشنهاد می‌کنم 👇: جعفری خشک و پودر شده پیاز خشک و پودر شده سیر پودر شده فلفل قرمز و سیاه گوجه فرنگی خشک و پودر شده کره محلی 🌻نان گندم که بهتره از نون لواش ماشینی‌های خیلی نازک بخرین و بعد اونا رو تکه تکه کنین تکه‌ها خیلی درشت نباشن خیلی هم خرد نکنین که به دست گرفته نشه، مثلا حدود 4- 5 سانتی بهتره حالا بذارین کاملا خشک بشه یه ظرف مسی بذارین کاملا داغ بشه حالا روغن بریزین و بعد از ده ثانیه خاموشش کنید و بلافاصله کمی زرچوبه داخلش بریزیدو در صورت تمایل کمی کره اضافه کنید (دقت کنید که حرارت فقط در‌حدیه که روغن و همینطور زرچوبه بوی خامی نده و هم زرچوبه نسوزه و تغییر رنگ نده)، یک کفگیر از نان را داخل روغن ریخته و تند‌تند زیر‌و‌رو کنین تا روغن به همه جای قطعات نون برسه با کفگیر نون رو خارج کنین و داخل ظرف دیگه ریخته مقداری نمک بریزید و زیر‌ورو کنید چیپس گندم آماده‌است ☀️حالا اگه کمی پودر پیاز و جعفری هم بپاشین خیلی خوشمزه می‌شه سیر یا فلفل هم معرکه است پودر گوجه فرنگی هم عالیه این مراحل رو همینطور تکرار کنین تا نون تموم بشه 🍀نکته: روغن رو مر حله به مرحله بریزین تا هم کمتر مصرف بشه هم چند بار داغ نشه اگه روغن از داغی افتاد شعله رو روشن کنید و اگه روغن کم بود اضافه کنید ظرف بهتره گود باشه که نون داخلش خوب بچرخه و با روغن کمتری کارتون راه بیفته نوش جون @GMO_NO
اگر میتونه مسواک بزنه یک پنجم نمک دریا چهار پنجم عسل رو مخلوط کنید و بصورت خمیر دندان استفاده کنید @GMO_NO
نکته ❌نکته👇👇👇 ️سبزی پخته را به هیچ عنوان در فریزر نگهداری نکنید !❌ نگهداری سبزی ‌ها به صورت پخته در فریزر نیز باعث ترکیب نیترات با اسیدهای آمینه میشود که ماده ‌ای به نام نیتروزامین تولید میکند، این ماده سرطان ‌زاست و فرآیند تولید آن در یخچال و فریزر رخ میدهد. @GMO_NO
البته ما به کرات تو کانال توضیح دادیم ممنون از این دوست خوبمون که دوباره توضیح دادند @GMO_NO
#ترشک آلو رو بشورید و با مقدار خیلی کمی آب بذارید روی حرارت تا جوش بیاد.به محض جوش اومدن می بینید که پوست آلو ترک ترک شده و به له شدن نزدیک میشه بعد از این حالت بذارید 5 دقیقه دیگه آلوها با در بسته بپزه. بعد شعله رو خاموش کنید. آلو ها رو از یک سبد رد کنید تا پوست و هسته اش جدا بشه و عصاره از سبد رد بشه. بنا به ذائقه اتون ترشیش رو تنظیم کنید و بهش مقداری شکر و نمک اضافه کنید. اگر برگه های قیصی خیلی درشت هستند باقیچی آشپزخانه کمی خردشون کنید. آلبالو خشک ، آلوی جنگلی یا هر نوع میوه خشک دیگه رو در صورت لزوم خیس کنید تا تمیز بشه بعد آبکش کنید . همه میوه ها رو تو ظرفی بریزید و همراه با عصاره آلو روی حرارت بذارید تا شکر و نمک حل بشه و اینقدری با عصاره بجوشه تا کمی غلیظ بشه ، حرارت رو خاموش کنید ترشک رو برای 10 تا 12 ساعت بذارید تو فضای آشپزخونه بعد از این مدت ترشک قابل استفاده است . ترشک رو تو ظرف در دار تو یخچال نگهداری کنید. اینم ارسالی کاربر عزیز مهربانو ☝️☝️☝️ @GMO_NO
مرجع تخصصی طب سنتی
#ترشک آلو رو بشورید و با مقدار خیلی کمی آب بذارید روی حرارت تا جوش بیاد.به محض جوش اومدن می بینید ک
البته ما خودمون این و با شیره انگور درست میکنیم برای بچه ها چون سرشار از اهنه الو خشک ها رو می ریزید تو اب می زارید رو شعله با مقداری زرشک وانار خشک ..و برگ زردالو و اجازه می دید بپزه تا خوب نرم بشه نرم که شد خاموش می کنید و می زارید سرد بشه و بعد مقداری رب انار و شیره انگور بنا بر ذائقتون بهش اضافه می کنید تو شیشه می ریزید و می زارید تو یخچال بسیاررررررر بچه ها دوست دارند @GMO_NO
دغدغه شما رو درک میکنم اگر قرار باشه برای هر چیزی رهبر مستقیم وارد بشه پس وظیفه ریس جمهور و وزرا چی میشه ؟؟؟؟ وزیر کشاورزی مگه غیر از اینه که بابد به کشاورزی و وضعیت معیشت در حوزه کاشت و برداشت رسیدگی کنه ولی مشکل ما با تفکر یست که الان حاکم شده وقتی مسیول تفکر لیبرالی داشته باشه قادر نخواهد بود به فکر مردم و سلامت اونا باشه بلکه فقط راحت طلبی رو اختیار میکنه در بحث محصولات تراریخته مراجع بارها صحبت کردند حتی خود مقام معظم رهبری که در حد تحقیقات مانعی نداره و تولید جایز نیست و لی متاسفانه توجهی نمیشه و واردات ازاد و کشور دامنگیر تراریخته @GMO_NO
عسل خوب دارای ساکارز زیر 3 میباشد رس میبنده .و مزه تند داره و ترجیحا هر چه زنبور از گیاهان بیشتری تغذیع کرده باشه بهتره باید عسل رو از نزدیک دید ما هرگز عسل کارخانه ای رو توصیه نمیکنیم و عسل خوب هملزوما گرون نیست بقول استاد ما 30 درصد هم عسل باشه برای بدن مفیده اگر عسل درجه یک گیر بیاد که عالیست والا سخت نگیرید @GMO_NO
خواص سویق ها ✍جو:مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود. ✍گندم: مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است. ✍برنج: برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است ✍عدس: مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است. ✍سنجد: مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر ✍سیب: برطرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است. ✍نخود: مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر ✍کامل: مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود. ✍کودک: همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر ✍جو شسته: قوت را در پاها نازل می کند مخصوص افراد دیابتی ✅روش خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد. سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود. ‌باتشکر از درمانخانه اسلامی @GMO_NO
اینم نظر یکی از معلمان عزیز که تو کانال عضون و برای راحتی اعضا مطلب رو کپی کردیم👇👇👇 هیچ مدرسه ای حق نداره بدون اجازه و رضایت والدین فلورایدتراپی رو انجام بده ممنون میشم اطلاع رسانی بفرمایید اگر جایی بدون اجازه چنین کاری انجام شد حتما از مدرسه و مسئولینش که بدون کسب رضایت این کار رو انجام دادن شکایت بشه اگه اینکار انجام بشه و کسی هم صداش نشه من بعد بدون رضایت و به صورت اجباری فلوراید تراپی در مدارس مرسوم خواهد شد درست مثل واکسن پس خواهشا اطلاع بدید در صورت شکایت از اون مدرسه و مدیر به مقام بالاترش کسی که اینکارو بدون رضایتنامه انجام داده باید پاسخگو باشه البته دیگه نمیشه ضرر وارده رو جبران کرد ولی لا اقل بدون اجازه جرات پیدا نخواهند کرد ممنون از شما @GMO_NO
❎سلام خداقوت چندتا سوال دارم درمورد واکسن بچه ها شنیدم ضررداره درست من یه بچه ده ماهه دارم حال نمیدوم واکسن یک سالگیشو باید بزنم یانه دوم اینکه اگه هویچو رنده کنیم بزاریم تو فریزر اشکال داره تشکر که جواب میدین 🙏 ✅جواب ...در رابطه با واکسن سایت دکتر روازاده رو مطالعه بفرمائید کاملا مبسوط توضیح دادند و لطفا لطفا لطفا هیچ موادی رو بصورت طولانی در فریزر قرار ندید @GMO_NO
باسلام وعرض تشکر وقدردانی فراوان از شما بزرگوار بجهت شناساندن مواد غذایی سالم. تصویر گوجه محلی ایلام،منطقه علی آباد خدمتتون ارسال کردم. بنابر شنیده ها این گوجه سمپاشی نمیشع وکود شیمیایی داده نمیشه
اینم ارسالی دوست عزیز ☝️☝️☝️
پریسا .....: سلام. ببخشیدتوکانال گذاشته بودیدبه جای قرص اهن که به بچه بدیم سیب وعسل وعرق بیدمشک.این خیلی خوبه ولی سیبهای الان که پوستشون پره واکسه وخودش شیمیایی.چطوری هم سیب وهم پوستش روپاکسازی کنیم ازسموم. ✅جواب قبلا گفتیم سیب ها رو سه تا چهار ساعت توی اب قرار بدید و بعد بشویید سموم دفع میشه @GMO_NO
سلام. خسته نباشید.ببخشیدمن شنیدم پختن غذادرقابلمه سنگی خیلی مفیدوارگانیکه.من یه دونشودارم که مال خیلی سال پیشه.توزیرزمین بوده.امروزاززیرزمین اوردمش بیرون.گفتم سوال کنم باچی تمیزش کنم که اگه میکروب داره بره وایاواقعیت داره که پخت وپز توش مفیده؟ ✅جواب👇 تراشیدن سنگ بجای مانده را با دستمال کاملا خشک تمیز کنید. دیگ را نشویید به جای آن ، تمام سطوح داخل ، بیرون و درب ظرف دیزی سنگی با روغن دنبه و یا روغن حیوانی یا ارده کاملا چرب کنید . بعد از اینکه ظرف را کاملا چرب کردید بگذارید گوشه ای مدت یک روز بماند تا روغن را کاملا به خود جذب کند . پس ﺍﺯ یک روز ظرف دیزی سنگی ﺭﺍ با ابر کاملا تمیز و مایع ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ . آبندی ظروف سنگی به اتمام رسیده و اکنون ظرف دیزی سنگی شما آماده ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ . @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انرژی بهتر از این هم هست برای شروع 🌹🌹🌹🌹🌹 @GMO_NO
دوستان عزیز ببینید قبلا گفتم تمام محصولاتی که تو این لیست تمام عسل و تصویرش با محوریت تراریخته توی کانال هست دقت کنید 👇 @GMO_NO
این هم اولین پیام دقت کنید ☝️☝️☝️
❎سوال 👇 سلام وقت بخیر،من روغن شحم درست کردم وخداروشکر خیلیییی خوب شده اصلا بونمیده وغذاروخوش طعم میکنه اماچیزی که یک کم برام نگران کننده است اینکه پسرم بعدازغذاآب میخوره 6سالش هست هرچی هم بهش میگم آب نخور بازم کار خودشو میکنه اب سرد میخوره آیااین کارمشکلی بوجودمیاره؟آیاازاین روغن میشه درهمه غذاها استفاده کرد؟خودمون مشکل فشارخون وچربی نداریم ولی پدرومادرم چادر وفشارخون دارن این روغن برای اوناهم خوبه یانه؟ببخشید سوالم طولانی شد؟باتشکر ✅جواب👇 خب الحمدلله ما خوشحال میشیم که شما خودتون تولید می کنید 🌹 برای بچه ها اب خوردن بین غذا طبیعیه سعی کنید کم کم اب خوردنش رو کم کنه روغن شحم و میشه برای همه غذاها استفاده کرد فقط یک نکته✅ اونم اینکه اگر گسانی که اون و مصرف میکنن بالای چهل سال باشن باید تحرک داشته باشن حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی @GMO_NO