eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینا: سلام فیلمها الان باز شد عالی بود خیلی ممنون وتوضیحی که فرستاده بودین متن خیلی کامل بود بازم تشکر میکنم به خاطر کانال خوبتون من هم سیب وبه رو خشک کردم وبه جای چایی بعضی اوقات دم میکنم عالیه مزش ✅☝️👇 نوش جان @GMO_NO
پریسا .....: سلام. خسته نباشید.برای اینکه بدنمون پاکسازی بشه ارموادغدایی که درگذشته میخوردیم ونمیدونستیم که تراریختس باید چی کارکنیم؟ لطف میکنید ببخشیدهندوانه وخربزه روچه جوری بشوریم که سمی که روی پوستش هست بره وچه جوری خودش روکلا سم زدایی کنیم ؟ منظورم اینکه میوه های کوچک رومیریزیم توی اب ولی هندوانه رو چه کارش کنیم یاخربزه وطالبی. ✅☝️👇 اول اینکه بهترین سم زدا سیب هست خصوصا سیب زرد مصرف سیب و یا اب سیب زرد رو در روز دوتا سه عدد کنید ..ورزش همراه با تعریق باعث پاکساازی بدن میشه و ان شا الله تغذیه سالم میوه ها رو برای پاکسازی حتما دو تا پنج ساعت توی اب بریزید تا غوطه ور بشه و اب کاملا میوه رو بگیره برای خربزه و هندوانه که اب زیادی خود میوه داره همون پنج ساعت کافیست @GMO_NO
الهم عجل لولیک الفرج: میشه طرز تهیه بستنی رو بذارید😊 ممنون از اینکه مثل یه خواهر دلسوز پاسخگوی سوالاتمون هستید، اجرتون با امام زمان، ببخشید خیلی سوال پرسیدم و خستتون کردم ✅☝️👇 دوستان عزیز فیلم ها همه در کانال هست فقط لازمه کمی با صبر مطالب رو مطالعه بفرمایید @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
خامه ۲۰۰ گرمی یک بسته + نصف پیمانه شکر شیر نصف پیمانه  نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر شکر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم گلاب سه قاشق غذاخوری پسته خرد شده مقدار لازم حدود دو ق غ . . اول نشاسته رو با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا غلیظ و ٭پودینگی٭ بشه و بعد در یک پیاله بریزید و بذارید یخچال تا خنک بشه، حالا قالب بستنی رو چرب کنید و کمی پودر پسته بپاشید تا به قالب بچسبه ، حالا خامه، نصف پیمانه شکر،گلاب ،پسته،زعفران و پودینگ خنک رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه.. . حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وبرای ۲۴ ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی خیلی راحت خارج بشه ،ونوش جان کنید ،این بستنی بافت خامه ای و نرم داره و واقعا لذیذه حتما امتحانش کنید... . 🔴نکته:اگر قالب بستنی ندارید میتونید بجاش از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید این هم اموزش یه بستنی دیگه 🌹🌹🌹☝️☝️☝️ @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
بستنی میوه ای خانگی مواد لازم : ۱ ـ خربزه مشهدی یا طالبی یا هر میوه دیگری نیم کیلو ۲ ـ پودر ثعلب یک قاشق و نیم چایخوری ۳ ـ گلاب به میزان دلخواه (‌ ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری ) ۴ ـ خلال بادام یا پسته به دلخواه ۵ ـ عسل یا شکر قهوه ای به میزان ذائقه طرز تهیه : ابتدا میوه دلخواه را کاملا تمیز شسته ، درون مخلوط کن می ریزیم ، پودر ثعلب و گلاب و عسل یا شکر قهوه ای نیز به آن اضافه می کنیم و به مدت یک الی دو دقیقه با همدیگر مخلوط می کنیم . سپس مواد بدست آمده درون ظرف ریخته درب آنرا می پوشانیم و به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم . سپس از فریزر بیرون آورده ، داخل مخلوط کن ریخته ، مخلوط کرده و دوباره داخل فریزر می گذاریم . این کار را تا چند بار تکرار می کنیم تا مواد کاملا یک دست و غلیظ شود . در مرحله آخر خلال مغز به آن اضافه نموده و با قاشق در مواد پخش می کنیم و داخل فریزر گذاشته تا سفت شود . به اندازه ای که یخ نزند . بستنی آماده سرو می باشد
خدا ازشون نگذره 😞 @GMO_NO
مرجع تخصصی طب سنتی
لیست محصولات کارخانه ای تراریخته: ۱) کیک نوشین ۲) پیراشکی با مغز کرم وانیلی ۳) نان توشه ،نان سحر،نا
این لیست رو مطالعه کنید و اگر محصولی در منزل دارید که روش قید شده GMO یا تراریخته یا تغییر ژنتیک یافته یا اصلاح ژنتیک شده حتما برای ما عکس بگیرید و بفرستید @GMO_NO
مهدیه خدادوست: سلام و عرض ادب و خسته نباشید ببخشید سوالم اینه که نانوایی هایی که در قم معرفی شدن آیا نظیرشون در تهران هم هست اگر هست لطف میکنید معرفی کنید ممنون میشیم 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: سلام اگر ادرس اینترنتیشون و میزاریم @GMO_NO
💠پخت نان طبیعی لینک خرید تهران: http://basalam.com/babarekat ☎️تلفن👇👇: 09903326077 ...................................... (مزرعه سلامتی)
دده م: سلام خسته نباشید آیا شما اطلاع دارید که شرکت شیر پگاه که شیر ویتامین دی دار تولید میکنه به نظرتان استفاده کنیم از نظر تراریخته و چیزهای دیگه ✅👇☝️ شیری که تو پاکت بره و تاریخ انقضاش بیش تر از سه روز باشه و مواد افزودنی باشه شیر نیست یه محصول جدیده شیر می خواید مصرف کنید فقط محلی اونم شیر گاو با عسل یا خرما @GMO_NO
حلما خانوم: سلام سلام خسته نباشید وخداوقوت.من هرچی تو کانال گشتم طرز تهیه پفک خانگی رو پیدا نکردم لطفاً دوباره بذارین ✅☝️👇 چشم @GMO_NO
پاستیل خانگی 😍😍😍😍😍
پفک خانگی 😍😍😍😍😍
سلام ،اینم کلمن سفالی که بسیار آب خنک و گوارایی داره که مدتهاست ما داریم استفاده میکنیم
احسنت به سلیقه شما بانو 👏👏👏
سلام.اینم نان هایی که در خانه به کمک مادرم درست کردم❤
احسنت خدا قوت 🌹👏👏👏
ان شا الله اگر عمری بود و به شرط حیات فردا اموزش. درست کردن قند رو تو کانال قرار می دیم عذر خواهی می کنیم از دوستانی که سوالاتشون موند و نرسیدیم پاسخ بدیم @GMO_NO
#روغن کره مواد لازم: کره محلی گاوی: به مقدار لازم طرز تهیه: مقداری کره را در یک قابلمه مسی که فضای بیشتری نسبت به حجم کره دارد ریخته، به گونه ای که حداقل چهار انگشت بالای قابلمه خالی باشد. برای جلوگیری از سرریز شدن کره که در هنگام جوش اتفاق می افتد، می توانید دور تا دور قسمت بالا و داخلی قابلمه را (تا حدود چهار انگشت، پائین درب ظرف) با کره چرب کنید. قابلمه را روی گاز قرار داده و زیر آن را روشن کرده و زمانی که جوش آمد، شعله را کم کنید و کره آب شده را مرتب هم بزنید تا آرام آرام بجوشد. پس از چند دقیقه، کره، حالت سفیدی یافته و فضای قابلمه نیز حالت مه آلود پیدا می کند. به هم زدن ادامه دهید تا این سفیدی ها، کم کم جمع شود و روغن مثل آب دریا شفاف شود. در این حالت شعله را خاموش کرده و کمی هم می زنید تا مقدار تفاله ای که روی روغن مشاهده می شود حالت طلایی رنگ پیدا کند. سپس روغن را صاف کرده تا آن مقدار تفاله گرفته شود. (برای صاف کردن می توانید از الک و پارچه حریری که روی آن انداخته شده است استفاده کنید) ✅روغن کره را به اندازه مصرف کوتاه مدت خود آماده نمایید؛ چرا که نگهداری طولانی مدت آن باعث تغییر در طعم و بوی آن می گردد. ✅کره مورد استفاده باید کره محلی گاوی باشد و اگر کره دوغی باشد، بهتر است. ✅هنگام استفاده از این روغن به منظور تف دادن یا سرخ کردن می بایست شعله گاز کم و حرارت ملایم باشد. ✅روغن کره را در ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری نمایید. @GMO_NO
هویج طبیعی(زردک) مواد لازم: 🔸گوشت گوسفند: ۷۵۰گرم یا (بوقلمون یا مرغ طبیعی در حدود ۱/۵كيلو) 🔸پیاز سرخ کرده: ۲تا۳ قاشق سوپخوری 🔸هويج طبیعی (زردک): يک كيلو 🔸آلوي خشک: ۲۵۰گرم 🔸زعفران ساييده: يک قاشق مرباخوری 🔸عسل: يک تا دو قاشق سوپ خوری 🔸روغن ارده كنجد: ۱۵۰ گرم 🔸نمك دریا : به مقدار كافی طرز تهیه: گوشت یا مرغ طبیعی را با پياز سرخ كرده و ۲ تا ۳ ليوان آب می گذاريم بپزد.بعد از اینکه مطمئن شدیم گوشت کاملا پخته شده است. زردک را بصورت یکدست و منظم خلال مي كنيم و با روغن كمی سرخ مي كنيم و با آلوی شسته شده داخل گوشت می ريزيم می گذاريم بپزد. نیم ساعت آخر زعفران را در آب جوش حل می كنيم با كمی نمک دریا و عسل داخل خورش می ريزيم و می گذاريم خورش كاملا به روغن بيفتد . ✅در صورتي كه بخواهيم خورش ترش بشود كمی آبليمو اضافه می كنيم. @GMO_NO