مرجع تخصصی طب سنتی
یک مستحب که درمان ام اس و سرطان و افسردگی...... است چرا قدیمی ها این همه بیمار نداشتند!؟😳 چه کار
پیشنهاد ویژه ادمین برای عضو شدن
من خودم عضو هستم
شما هم حتما عضو بشید 🌹🌹🌹☝️☝️
#حلوای سویق
مواد لازم:
🔸سویق جو: ۲ قاشق غذا خوری
🔸سویق گندم: ۲ قاشق غذا خوری
🔸سویق سنجد: ۲ قاشق غذا خوری
🔸سویق عدس: ۲ قاشق غذا خوری
🔸سویق نخود: ۲ قاشق غذا خوری
🔸روغن زیتون: ۴ قاشق غذا خوری
🔸خرما یا (شیره خرما): یک پیمانه
طرز تهیه:
در تابه روغن زیتون را ریخته و گاز را روی شعله ملایم قرار می دهیم.
سویقها را با هم مخلوط کرده و درون تابه می ریزیم.
هستههای خرما را درآورده و خرماها را له کرده و به مخلوطمان اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم ، وقتی شکل حلوا گرفت آن را درآورده و برای بچه ها به صورت توپ های قلقلی درست کرده و برای بقیه اعضای خانه هم به شکل حلوا تزیین کرده و نوش جان کنید .
@GMO_NO
عذر خواهی میکنم از دوستانی که سوالاتشون مونده
بشدت مشغول هستیم ان شا الله حتما طی یکی دو روز اینده پاسخ خواهیم داد 🌹
شکر 2 کیلو ترجیحا قهوه ای اگر نبود سفید
گلاب یا اب نصف لیوان بزرگ
زعفران و هل اسیاب شده به میزان لازم
همه مواد رو با هم مخلوط نموده و روی شعله قرار می دیم تا با شعله ملاسم جوش بیاد
جوش که امد شعله رو کم می کنیم
بعد از 5 تا 10 دقیقه حالت کف به خودش می گیره
در این حالت انقدر هم می زنیم تا احساس کنیم که داره سفت میشه
خاموش می کنیم و می ریزیم تو سینی دایره ای و در جایی که سایه باشه قرار می دیم تا مواد خودش رو بگیره و سفت بشه
بعد از چند ساعت قالب قند و از سینی جدا می کنیم و اجازه می دیم کاملا خشک بشه
و این کار یک تا دو روز زمان میبره
بعد از خشک شدن قند ها رو میشکنیم. و استفاده می کنیم
نوش جان 😍😍😍
@GMO_NO
مهربان زهرا:
سلام وقت بخیر ... ممنون که مارو خودکفا و بی نیاز از محصولات بازاری میکنید خداروشکر که با کانال خوب شما آشنا شدم ....
یه سوال داشتم از شما
آیا شیشه هم مثل پلاستیک برای نگهداری مواد غذایی مضر هست ؟!
✅☝️👇
سلام علیکم خیر .ظرف شیشه نه مضره نه مفید
@GMO_NO
#مربای آلبالو
مواد لازم:
🔸آلبالو : 1 كيلو
🔸عسل یا پودرنبات یا شکر قهوه ای : نیم كيلو
طرز تهیه:
آلبالوها را تميز كرده هسته هاي آن را در آورده داخل قابلمه اي مناسب ريخته و عسل را روي آن مي ريزيم
سپس چند ساعتي كنار مي گذاريم بماند تا آلبالو آب بيندازد سپس ظرف را روي آتش تند و يك نواختي مي گذاريم تا جوش بيايد. شربت كه قوام آمد مربا را از روي گاز بر مي داريم معمولاً نيم ساعت بعد از جوشيدن شربت قوام آمده است. مرباي البالو نبايد زياد بجوشد رنگ آن تيره ميشود پس از صافي رد كرده در شيشه مي ريزيد و از #شربت آن نيز استفاده ميكنيد.
@GMO_NO