مرجع تخصصی طب سنتی
تغذیه و طب ایرانی (اصلاح سبک زندگی ) اصلاح سبک زندگی .اشنایی با خواص داروهای گیاهی اشنایی با بیماری
این کانال دوم ماست دوست داشتید اینجا هم عضو بشید 🌹☝️😊
Zahra:
سلام امروز رفتم شکر قهوه ای خریدم ریختم تو اب رنگ پس داد تو اینترنت جستجو کردم فهمیدم تقلبیه خیلی دلم گرفت از این که یه عده سود جو نی گذارند سالم زندگی کنیم شرکتشم اصلا مشخص نیست کجاست
🌿يا زهرا جاااانم 🌿:
باید فقط از جای مطمئن تهیه کنید.و رنگ پس دادن دلیل بر خوب نبودن نیست
@GMO_NO
لزوما رنگ پس دادن دلیل بر خوب نبودن نیست .به. هر مطلبی در اینترنت نمیشه اعتماد کرد
@GMO_NO
آسمون:
سلام عَلَیکُم🌺
صَباحَ النّور بِالنورِقُبَّهُ الحُسَین عَلَیهِ السَّلام🌺
با آرزوی موفقیت و عاقبت بخیر برای شما استاد دلسوز و ارجمند🌺
☝️☝️☝️☝️
اینم پفک خونگی من که بیشتر از بچه ها خودم خوشحال بودم😊
دلتون نخواد در دو طعم فلفلی و نمکی😋😋😋
✅☝️👇
نوش جانتوووووون
@GMO_NO
#خورش ریواس
مواد لازم:
🔸گوشت بدون استخوان: نیم کیلوگرم
🔸پیاز: ۲ عدد
🔸شکر سرخ: ۲ قاشق (اختیاری)
🔸نمک دریا و فلفل: به میزان لازم
🔸نعناع تازه: ۱۵۰ گرم
🔸روغن ارده کنجد: ۲ قاشق غذا خوری
🔸جعفری تازه: ۲۵۰ گرم
طرز تهیه :
پیازها رو با روغن تفت میدهیم.
گوشت را بهصورت قیمه خرد کرده و با پیاز مخلوط میکنیم.
۲-۳-تا لیوان آب اضافه کرده و در ظرف را میگذاریم تا کاملا بپزد..
در این فاصله ریواس ها را پوست کنده ، بعد از شستن به قطعات کوچک خرد میکنیم
نعناع و جعفری ریز شده را اضافه کرده و و بعد از آن ریواس و نمک و فلفل و شکر سرخ را ریخته.
بعد از ده دقیقه غذا آماده است.
✅ این خورش مخصوص فصل بهار است . زیرا گیاه ریواس در این فصل می روید.
✅ ریواس نباید خیلی بپزد چون له می شود.
✅ با توجه به اینكه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شكرسرخ اضافه كنید.
@GMO_NO
جانم فدای رهبر:
خیار_شور_خانگی_ترد_و_خوشمزه
مواد لازم:
خیار سبز قلمی 4 کیلوگرم
آب 19 پیمانه
سرکه سفید 1 پیمانه
نمک 1 پیمانه
ترخون 2 پیمانه
شوبد تازه کمی
سیر 3-4 حبه
فلفل تند به میزان دلخواه
طرز تهیه:
برای تهیه خیارشور خانگی خوشمزه ابتدا باید سرکه، نمک و آب را مخلوط کرده و بجوشانید.
محلول به جوش آمده را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
در این فاصله، خیارها را شسته و داخل سبد آبکش قرار دهید تا خشک شوند.
خیارها را با استفاده از یک سوزن تمیز، سوراخ کنید به طوری که سوزن از یک طرف خیار وارد شده و از سمت دیگر خارج شود.
خیارها را درون دبه تمیز بریزید و لابهلای آنها شوید و ترخون قرار دهید.
سیرها را نیز پوست گرفته و همراه با فلفلهای تند داخل دبه بریزید.
حالا محلول سرکه و نمک را روی مواد داخل دبه بریزید به طوری که کاملا روی خیارها را بپوشاند.
برخی افراد در این مرحله چند عدد نخود خام نیز داخل دبه خیارشور میریزند به این دلیل که نخود گاز تولید کرده و باعث تردتر شدن خیارشورها میشود.
حالا درب دبه را محکم ببندید و آن را در جایی خنک بیرون از یخچال قرار دهید.
اگر از وکیومشدن در دبه مطمین نیستید میتوانید یک نایلون روی دهانه دبه قرار داده و با یک کش پلاستیکی دور آن را ببندید تا کاملا محکم شده و هیچ هوایی وارد آن نشود.
بعد از حدود یک هفته درب دبه را باز کرده و خیارها را از داخل آن بیرون بیاورید و داخل شیشههای تمیز دردار بریزید.
شیشههای خیارشور را حتما درون یخچال قرار دهید.
خیارشور خانگی ترد و خوشمزه شما آماده است. میتوانید از آنها در کنار انواع غذاها استفاده کنید
@GMO_NO
🍪 طرز تهیه نان خانگی 🍪
♨️ روی ساج یا تنور
✅ مــــــــــواد لازم:
📍آرد سالم(سبوس گرفته نشده) ۲ لیوان
📍نمڪ دریا۱/۲ قاشق چایخورے
📍آب سالم به میزان لازم(تا وقتے آرد خمیرے بشه)
🔥 طــــــــــرز تهیه:
🔹🔸 آرد و نمڪ دریا رو مخلوط ڪنید و بهش آب ولرم اضافہ ڪنید و با دست مخلوط ڪنید تا خمیرے یڪدست و نرم بدست بیاد.
👈خمیر نباید چسبناڪ باشہ ولی خشڪ هم نباشہ. این نون بدون خمیر مایہ تہیہ میشہ.
🔹🔸خمیر رو ورز بدید و بعد روش رو بپوشونید و بزارید به مدت ۲۰ دقیقہ استراحت ڪنہ.
🔹🔸خمیر رو به ۸-۹ قسمت تقسیم ڪنید و روے میز ڪار ڪمے آرد بپاشید و با ڪمڪ وردنہ یا دست خمیر رو نازڪ پهن ڪنید و با دست از اطراف ڪمے بڪشید تا نازڪتر شود (البتہ این کار ڪمے مہارت و تجربہ نیاز داره که بعد از مدتی بدست میارید) حالا خمیر رو روے میز پہن ڪنید
🔹🔸حالا تابہ اے رو آماده ڪنید و بزارید رو حرارت تا داغ بشه(در صورت نبود ساج از تابہ استفاده میشه)
👈حرارت باید متوسط باشہ چون نون زود میسوزه و اگر هم ڪمتر باشہ نونتون خشڪ و سفت میشہ پس حواستون باشہ.
🔹🔸خمیر رو بندازید داخل تابہ یا روی ساج یا بکوبید به دیواره ی تنور
👈برای دفعات بعدی یک مشت از خمیر را بعنوان مایه نگه دارید تا نان های بعدی بیشتر قوام پیدا کند ولی دفعه اول ،نیازی به خمیر مایه نیست.
اینم از اموزش پخت نان 🌹☝️
@GMO_NO
#نخود عسلی دارچینی
مواد لازم:
🔸روغن ارده کنجد یا حیوانی: دو قاشق چایخوری
🔸دارچین: یک قاشق چایخوری
🔸نخود پخته: (در صورت تمایل پوست آن را گرفته) ۴۰۰گرم
🔸شکر قهوه ای : یک قاشق غذاخوری
🔸عسل : یک قاشق غذاخوری
🔸نمک دریا: یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را در دمای ٣٧۵فارنهایت گرم می کنیم.
نخودهای پخته شده را روی دستمال خشک می کنیم. روغن را با شکر قهوه ای و دارچین در ظرفی مخلوط می کنیم. نخودها را داخل این مواد ریخته و مخلوط می کنیم. نخودها را در سینی فر می چینیم ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار میدیم تا کاملا ترد بشن.
نخودهای برشته رو در حالی که هنوز داغ است در کاسه ای ریخته و عسل و کمی نمک دریا روی نخودها می ریزیم و هم میزنیم و دوباره در سینی میچینیم و میگذاریم خشک بشه.
در ظرف دربسته در دمای اتاق نگه می داریم
✅ نخودها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و هنگامی که بو داده شوند، حالت تردی رضایت بخشی پیدا می کنند و اگر آنها را با کمی عسل و دارچین بو دهید،یک #خوراکی شیرین خوشمزه خواهید داشت که انرژی شما را نیز افزایش می دهد.
🍁خواص🍁
مقوی ارواح و اعضاء رییسه.
یک دوای غذایی لطیف
@GMO_NO
فاطمه گلی گلی:
سلام میشه خشک کردن هلو رو بگید چطور انجام بدم
ممنون میشم
✅☝️👇
سلام .بستگی به نوع برش زدن شما داره
یک نوع رو در نظر بگیرید
و برش بزنید و دونه دونه توی سینی بچینید و بزارید توی افتاب
اگر همراه با پوست باشه بهتره
برش خلالی هم خوبه
اینطور به جهتی که پوست دار6 می زارید تو افتاب هر دو طرفش کاملا خشک میشه و بعد اینکه کاملا خشک شد می ریزید توی کیسه فریزر و می زارید تو فریزر بمونه بعد از یکی دو ساعت خارج می کنید و هیچ وقت دیگه خراب نمیشه و می زارید تو طبقه پایین یخچال
@GMO_NO
هدیه:
سلام
وقت بخیر
ببخشید لیست کانال که چیزهای تراریخته هست ویفر جام شرین شهد یزد روش زده تراریخته ولی چند روز پیش یه نفر برای ما هدیه اوره همین ویفر رو هرچی میگردم اصلا کلمه تراریخته یا ... پیدا نمیکنم یعنی میشه کارخانه یه بار بنویسه یه بار ننویسد🙄🤔
✅👇☝️
سلام بله ممکنه یه سری تولیدش برچسپ خورده و یسری نه
هنوز خیلی از تولید کننده ها زیر بار
برچسپ زدن نرفتن
@GMO_NO
...:
سلام خوبین خسته نباشید ...
چکار کنم بچه ام که سه سال و نیمشه رشدش خوب بشه واینقدر لاغر نباشه ...ممنون میشم راهنمای کنید..
مکمل های غذای وشربت های خارجی خوب هستن بدم تا وزنش خوب بشه
اجرتون با امام حسین
✅☝️👇
سلام فقط و فقط تغذیه مناسب
مصرف مخلوط سه شیره (انگور.خرما.توت)
مصرف سیب یا اب سیب
مصرف شیر محلی با عسل هرروز
این سه رو حتما در تغذیشون قرار بدید
یک روز در میان کل بدنشون و با روغن بادام شیرین بمالید و روز بعد حمام ببرید بزارید تو افتاب بره و این روغن کاملا به بدنش بشینه
@GMO_NO
Z S:
سلام خدا قوت وخسته نباشید به خاطر زحماتتون
من یک سوال داشتم درمورد قند وشکر قهوه ای ایا موادی به قند قهوهای میزنن که قهوهای میشه ومراحل درست شدن شکر وقند ونبات قهوه ای رو تو کانالتون بگذارید وقتی ما به دیگران توصیه مصرف رو میدیم میگن اینها هم مواد بهش میزنن که قهوه ای شده وجوابی ندا ریم
ممنون اجرکم عندالله
✅👇☝️
سلام خیر قند و شکر قهوه ای از نیشکر تهیه میشن و مزاجشون گرمه
بعد طی فرایندی .یک سری مواد بهش میزنن تا سفید بشه و تبدیل بشه به شکر سفید که سرد هست و به لحاظ سلامتی توصیه نمیشه
@GMO_NO
Kian:
سلام خسته نباشید بابت پاسخویی سوالات ممنونم ازتون من وقتی واردکانال شماشدم کلا روغن ازسبد غذایی مون حذف کرد به جاش روغن حیوانی یاشحم گاوی ..رب خونگی درست میکنم..سویاکلاحذف کردم
فقط یه سوال آیا دونه روغنی که خشکبارفروشی دارن اونم تراریخته ؟؟
✅☝️👇
سلام خوش امدید .بله مصرف نکنید چون سویای سالم در ایران نداریم
@GMO_NO
موادلازم برای تهیه ی مربای انجیر:
انجیر1کیلو
شکرقهوه ای نیم کیلو
گلاب دوقاشق غذاخوری.
هل پودرشده یک قاشق چایخوری.
ابتدا انجیرها راتمییزشسته وبا یک لیوان آب میپزیم.درب قابلمه روگذاشتم که زودپخته بشه.بعدشکر رو اضافه کردم ودرآخرگلاب وهل رو اضافه کردم وگذاشتم جا بیفته.
هرچقدر دوست داریدآب داشته باشه ویاغلیظ باشه اجازه بدیدکه انجیرباشکربپزه.
@GMO_NO
#آش دوغ
موارد لازم:
🔸نخود:۲ونیم پیمانه
🔸سبزی (تره جعفری،شوید): ۷۰۰ گرم
🔸برنج: یک پیمانه
🔸دوغ ترش: ۲ لیتر
🔸نمک دریا، فلفل، سیر خرد شده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود ها را از شب قبل خیس کرده، و آب آن را عوض کنید.
برنج را نیز از شب قبل با آب و نمک خیس کنید.
نخودها را با شش لیوان آب رو شعله گذاشته تا بپزد.
بعد از پختن نخود برنج را نیز به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مغز پخت شود.
دقت کنید آب آش زیاد نباشد ،
اینک سبزی خرد شده را اضافه میکنیم ،
و یک ربع قبل از آماده شدن، دوغ را می افزاییم و مرتب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود.
در ظرف کاملا باز باشد تا (اصطلاحا نبُرد).
در آخر نمک و فلفل غذا را زده و موقع سرو کردن ، سیر تازه خرد شده را اضافه میکنیم.
@GMO_NO
م.ی.ش M.y.s:
سلام وقتون به خیر.
درباره ی اون ی مشت خمیر ک برای پخت بعدی نان ازش استفاده کنیم سؤال داشتم؟؟؟
اینکه چطوری نگهداریش کنیم ک کپک نزنه و خشک نشه!!!!؟
دفعه ی بعد چجوری ازش استفاده کنیم توی خمیر؟؟! ممنون میشم توضیحات ریزتری بدید.
✅☝️👇
بزارید تو مشما و ببندید جوری که هوا درش نفوذ نداشته باشه و دفعه بعد ارد و مواد و که اماده کردید این رو هم اضافه کنید .و ورز بدید خمیر رو که با مواد جدید یکی بشه
@GMO_NO
ایزدی ایزدی:
سلام علیکم
ضمن تشکر و خدا قوت، خواستم بپرسم روغن شحم گاو همان روغن زرد هست.؟در غیر اینصورت میشه شکل شحم رو بگذارید
سلام خیر..به این تصویر دقت کنید 👇👇👇
البته اگر به روغن شحم زعفران یا زرد چوبه افزوده بشه رنگش زرد میشه
@GMO_NO