🍪 طرز تهیه نان خانگی 🍪
♨️ روی ساج یا تنور
✅ مــــــــــواد لازم:
📍آرد سالم(سبوس گرفته نشده) ۲ لیوان
📍نمڪ دریا۱/۲ قاشق چایخورے
📍آب سالم به میزان لازم(تا وقتے آرد خمیرے بشه)
🔥 طــــــــــرز تهیه:
🔹🔸 آرد و نمڪ دریا رو مخلوط ڪنید و بهش آب ولرم اضافہ ڪنید و با دست مخلوط ڪنید تا خمیرے یڪدست و نرم بدست بیاد.
👈خمیر نباید چسبناڪ باشہ ولی خشڪ هم نباشہ. این نون بدون خمیر مایہ تہیہ میشہ.
🔹🔸خمیر رو ورز بدید و بعد روش رو بپوشونید و بزارید به مدت ۲۰ دقیقہ استراحت ڪنہ.
🔹🔸خمیر رو به ۸-۹ قسمت تقسیم ڪنید و روے میز ڪار ڪمے آرد بپاشید و با ڪمڪ وردنہ یا دست خمیر رو نازڪ پهن ڪنید و با دست از اطراف ڪمے بڪشید تا نازڪتر شود (البتہ این کار ڪمے مہارت و تجربہ نیاز داره که بعد از مدتی بدست میارید) حالا خمیر رو روے میز پہن ڪنید
🔹🔸حالا تابہ اے رو آماده ڪنید و بزارید رو حرارت تا داغ بشه(در صورت نبود ساج از تابہ استفاده میشه)
👈حرارت باید متوسط باشہ چون نون زود میسوزه و اگر هم ڪمتر باشہ نونتون خشڪ و سفت میشہ پس حواستون باشہ.
🔹🔸خمیر رو بندازید داخل تابہ یا روی ساج یا بکوبید به دیواره ی تنور
👈برای دفعات بعدی یک مشت از خمیر را بعنوان مایه نگه دارید تا نان های بعدی بیشتر قوام پیدا کند ولی دفعه اول ،نیازی به خمیر مایه نیست.
اینم از اموزش پخت نان 🌹☝️
@GMO_NO
#نخود عسلی دارچینی
مواد لازم:
🔸روغن ارده کنجد یا حیوانی: دو قاشق چایخوری
🔸دارچین: یک قاشق چایخوری
🔸نخود پخته: (در صورت تمایل پوست آن را گرفته) ۴۰۰گرم
🔸شکر قهوه ای : یک قاشق غذاخوری
🔸عسل : یک قاشق غذاخوری
🔸نمک دریا: یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را در دمای ٣٧۵فارنهایت گرم می کنیم.
نخودهای پخته شده را روی دستمال خشک می کنیم. روغن را با شکر قهوه ای و دارچین در ظرفی مخلوط می کنیم. نخودها را داخل این مواد ریخته و مخلوط می کنیم. نخودها را در سینی فر می چینیم ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار میدیم تا کاملا ترد بشن.
نخودهای برشته رو در حالی که هنوز داغ است در کاسه ای ریخته و عسل و کمی نمک دریا روی نخودها می ریزیم و هم میزنیم و دوباره در سینی میچینیم و میگذاریم خشک بشه.
در ظرف دربسته در دمای اتاق نگه می داریم
✅ نخودها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و هنگامی که بو داده شوند، حالت تردی رضایت بخشی پیدا می کنند و اگر آنها را با کمی عسل و دارچین بو دهید،یک #خوراکی شیرین خوشمزه خواهید داشت که انرژی شما را نیز افزایش می دهد.
🍁خواص🍁
مقوی ارواح و اعضاء رییسه.
یک دوای غذایی لطیف
@GMO_NO
فاطمه گلی گلی:
سلام میشه خشک کردن هلو رو بگید چطور انجام بدم
ممنون میشم
✅☝️👇
سلام .بستگی به نوع برش زدن شما داره
یک نوع رو در نظر بگیرید
و برش بزنید و دونه دونه توی سینی بچینید و بزارید توی افتاب
اگر همراه با پوست باشه بهتره
برش خلالی هم خوبه
اینطور به جهتی که پوست دار6 می زارید تو افتاب هر دو طرفش کاملا خشک میشه و بعد اینکه کاملا خشک شد می ریزید توی کیسه فریزر و می زارید تو فریزر بمونه بعد از یکی دو ساعت خارج می کنید و هیچ وقت دیگه خراب نمیشه و می زارید تو طبقه پایین یخچال
@GMO_NO
هدیه:
سلام
وقت بخیر
ببخشید لیست کانال که چیزهای تراریخته هست ویفر جام شرین شهد یزد روش زده تراریخته ولی چند روز پیش یه نفر برای ما هدیه اوره همین ویفر رو هرچی میگردم اصلا کلمه تراریخته یا ... پیدا نمیکنم یعنی میشه کارخانه یه بار بنویسه یه بار ننویسد🙄🤔
✅👇☝️
سلام بله ممکنه یه سری تولیدش برچسپ خورده و یسری نه
هنوز خیلی از تولید کننده ها زیر بار
برچسپ زدن نرفتن
@GMO_NO
...:
سلام خوبین خسته نباشید ...
چکار کنم بچه ام که سه سال و نیمشه رشدش خوب بشه واینقدر لاغر نباشه ...ممنون میشم راهنمای کنید..
مکمل های غذای وشربت های خارجی خوب هستن بدم تا وزنش خوب بشه
اجرتون با امام حسین
✅☝️👇
سلام فقط و فقط تغذیه مناسب
مصرف مخلوط سه شیره (انگور.خرما.توت)
مصرف سیب یا اب سیب
مصرف شیر محلی با عسل هرروز
این سه رو حتما در تغذیشون قرار بدید
یک روز در میان کل بدنشون و با روغن بادام شیرین بمالید و روز بعد حمام ببرید بزارید تو افتاب بره و این روغن کاملا به بدنش بشینه
@GMO_NO
Z S:
سلام خدا قوت وخسته نباشید به خاطر زحماتتون
من یک سوال داشتم درمورد قند وشکر قهوه ای ایا موادی به قند قهوهای میزنن که قهوهای میشه ومراحل درست شدن شکر وقند ونبات قهوه ای رو تو کانالتون بگذارید وقتی ما به دیگران توصیه مصرف رو میدیم میگن اینها هم مواد بهش میزنن که قهوه ای شده وجوابی ندا ریم
ممنون اجرکم عندالله
✅👇☝️
سلام خیر قند و شکر قهوه ای از نیشکر تهیه میشن و مزاجشون گرمه
بعد طی فرایندی .یک سری مواد بهش میزنن تا سفید بشه و تبدیل بشه به شکر سفید که سرد هست و به لحاظ سلامتی توصیه نمیشه
@GMO_NO
Kian:
سلام خسته نباشید بابت پاسخویی سوالات ممنونم ازتون من وقتی واردکانال شماشدم کلا روغن ازسبد غذایی مون حذف کرد به جاش روغن حیوانی یاشحم گاوی ..رب خونگی درست میکنم..سویاکلاحذف کردم
فقط یه سوال آیا دونه روغنی که خشکبارفروشی دارن اونم تراریخته ؟؟
✅☝️👇
سلام خوش امدید .بله مصرف نکنید چون سویای سالم در ایران نداریم
@GMO_NO
موادلازم برای تهیه ی مربای انجیر:
انجیر1کیلو
شکرقهوه ای نیم کیلو
گلاب دوقاشق غذاخوری.
هل پودرشده یک قاشق چایخوری.
ابتدا انجیرها راتمییزشسته وبا یک لیوان آب میپزیم.درب قابلمه روگذاشتم که زودپخته بشه.بعدشکر رو اضافه کردم ودرآخرگلاب وهل رو اضافه کردم وگذاشتم جا بیفته.
هرچقدر دوست داریدآب داشته باشه ویاغلیظ باشه اجازه بدیدکه انجیرباشکربپزه.
@GMO_NO
#آش دوغ
موارد لازم:
🔸نخود:۲ونیم پیمانه
🔸سبزی (تره جعفری،شوید): ۷۰۰ گرم
🔸برنج: یک پیمانه
🔸دوغ ترش: ۲ لیتر
🔸نمک دریا، فلفل، سیر خرد شده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود ها را از شب قبل خیس کرده، و آب آن را عوض کنید.
برنج را نیز از شب قبل با آب و نمک خیس کنید.
نخودها را با شش لیوان آب رو شعله گذاشته تا بپزد.
بعد از پختن نخود برنج را نیز به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مغز پخت شود.
دقت کنید آب آش زیاد نباشد ،
اینک سبزی خرد شده را اضافه میکنیم ،
و یک ربع قبل از آماده شدن، دوغ را می افزاییم و مرتب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود.
در ظرف کاملا باز باشد تا (اصطلاحا نبُرد).
در آخر نمک و فلفل غذا را زده و موقع سرو کردن ، سیر تازه خرد شده را اضافه میکنیم.
@GMO_NO