چند خاصیت زیره
🔸لاغری
🔹تقویت کننده قوای ذهنی
🔸تقویت کننده معده
👈اما مصرف طولانی آن سبب جوش زیر پوستی میشود.
❌زیره پوست را تیره می کند .
💥💥💥💥💥💥💥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه ای بسازیم🍃🌸
لبریز از آرامش
دیوارهایش را با عشق 💖
پیرامونش را
با مهر و محبت🍃🌸
منظره اش را با افکار
زیبا و سبـز بیاراییم
زندگی فقط یک بار
فرصت است
زیبا زندگی کنیـم🍃
چند خاصیت زیره
🔸لاغری
🔹تقویت کننده قوای ذهنی
🔸تقویت کننده معده
👈اما مصرف طولانی آن سبب جوش زیر پوستی میشود.
❌زیره پوست را تیره می کند .
💥💥💥💥💥💥💥
چند خاصیت زیره
🔸لاغری
🔹تقویت کننده قوای ذهنی
🔸تقویت کننده معده
👈اما مصرف طولانی آن سبب جوش زیر پوستی میشود.
❌زیره پوست را تیره می کند .
💥💥💥💥💥💥💥
✍سال هاست که تقریباً هیچکس #ماست نخورده، ولی توی شهرهای بهداشت زده ما ماست بندی ها فراوان است❗ فکر می کنید این ماست ها از چه درست شده اند⁉ آیا غیر از شیر خشک و شیر پاستوریزه و روغن پالم است❓ اگر چیز دیگری است چرا وزارت بهداشت به مردم نمی گوید❓
🔶🔸 مردم بتدریج آگاه می شوند و روزی خواهد رسید که بساط متخصص تغذیه و نظام سلامت و بشقاب غذای سالم شبکه غرب زده سلامت وزارت بهداشت را بر خواهند چید
✅ ماستی که برای انسان مفید و باعث طول عمر می شود، ماستی است که از دام مستقیماً گرفته شود و پس از جوشاندن شیر بدون آن که چربی اش گرفته شود به ماست تبدیل شود. چربی شیر سرشار از مواد مغذی و ویتامین هاست که درمان آرتروزها و حساسیتها و آسم و ناراحتی های قلب و عروق می باشد
⭕هرگز چربی شیر باعث چاقی مفرط نمی شود، در عین حال ماست طبیعی دارای اسیدی است که چربی را خنثی می کند اما ماست های صنعتی و ماست بندی ها چنین کیفیتی ندارند. باید مردم سری به روستاهای مصون مانده از نظارت وزارت بهداشت بزنند تا ببینند ماست طبیعی چه کیفیتی دارد‼
@GMO_NO
Sajjad 4:
سلام میخوام روغنمونو عوض کنم.
لطفا راهنمایی کنید؟
💚سید💚:
سلام علیکم
پیشنهاد ما این هست برای شروع از روغن زیتون کارخانه ای بی بو استفاده کنید
کم کم روغن ارده رو بهش اضافه کنید و زیتون کارخانه ای رو حذف کنید
روغن ارده برای پخت و سرخ کردن عالیست
ان شا الله میتونید کنارش
از شحم بی بو
یا روغن حیوانی هم استفاده کنید
این پرسه باید زمان دار و با حوصله باشه که اعضای خانواده ذائقه شون به روغن ها عادت کنه
چرا مسلمانان گوشت خوک نمی خورند ؟
مختصری درمورد گوشت خوک 👇👇👇
1⃣ خوک جسد و مردار گندیده میخورد حتی اگر مردار پدرش باشد.😱
2⃣ خوک همه چیز میخورد حتی ادرار و مدفوع خود و دیگر حیوانات
3⃣ مقدار سم کشنده در گوشت خوک 30 برابر گوشت گوسفند است.
4⃣ خوک عرق نمی کند ،پوست خوک اسفنجی است بە همین دلیل تمام کثیفی ها را جذب خود میکند این خود فاجعە است.
5⃣ برای هضم کردن گوشت گوسفند به(٦-۹)ساعت زمان نیاز است و جگر انسان برای جذب کردن مقدار کمی از سم زمان زیادی نیاز دارد؛ اما برای هضم گوشت خوک به(۱-۲) ساعت زمان نیاز است به همین دلیل جگر پوشیده و مملو از آن سم کشنده خواهد شد.
6⃣ جنس نر خوک با هر حیوان دیگری جفت می شود حتی اگر جفتش هم نر باشد به همین دلیل خوک منبع بسیاری از بیماری هاست.
7⃣ 3ساعت بعد از کشتن خوک کِرم از بدنش خارج میشود ..
8⃣ نوعی کِرم در گوشت خوک موجود است کەنە با پختن نە سرخ کردن(برشتە) از بین نمی رود.
9⃣ پختن گوشت خوک نیاز بە 6ساعت زمان دارد گوشت خوک قابل سرخ کردن نیست زیرا کم کم آب میشود تا چیزی از آن باقی نمی ماند (مانند گوشت انسان)
🔟 در سر خوک خون لختە زیادی جمع شدە است چون خوک تنها حیوانی است کە نمی تواند سرش رابە طرف بالا بلند کند.
1⃣1⃣ کرک و موی خوک جز با سوزاندن از بین نمی رود.
2⃣1⃣ خوک هرگز چیزی را که می خورد بو نمی کند بلکە اگر خوراکش پاک هم باشد قبل از خوردن آب دهان و بینی اش را به آن می مالد.
3⃣1⃣ کسانی که سازننده تاتو هستن اول روی پوست خوک آن را تست میکنند.👇👇
چرا مسلمانان گوشت خوک نمی خوردند❓❓❓
@GMO_NO
ایا می دونستید توی خیلی از محصولات شیرین کارخانه ای از ژلاتین استفاده میشه !!!
ایا می دونستید بخاطر گرون بودن ورق ژلاتین حلال گاوی
قاچاق ژلاتین خوکی ارزان تر ِ و بیشتر استفاده میشه
✅فلینظر الانسان الی طعامه
پس انسان به عذایش نگاه کند
و این (فاء)
تاکید داره بر دقت در خوراک
@GMO_NO
🔸🍃 شما می توانید مواد خوراکی مناسبی تهیه و جایگزین این خوراکی های ناسالم که سلامتی خود و خانواده تان را به خطر می اندازد، کنید، به طور مثال شما می توانید انگشت پیچ تهیه کنید و خود و کودکانتان میل کنید. برای این کار یک کیلو آب میوه درست کنید و به مقدار نصف آن با عسل مخلوط کنید و بگذارید در ظرف مسی با شعله کم بجوشد تا آن آب تمام شود و بگذارید تا خنک شود که به آن، انگشت پیچ می گویند یعنی دور انگشت آن را می پیچند و میل می کنند.
#ژله
#پاستیل
#مضرات
🍃
🌷❀
🌸🍃❀
🌷°•○┈•🌸
@GMO_NO
❓آیا می دانید که #ژله، #پاستیل و #مواد_ژلاتینی باعث ایجاد اختلال در هضم می گردند❗️
🔸🍃 یکی از دسرهایی که در سفره های مهمانی ها و مراسم مختلف به چشم می خورد ژله های رنگارنگ با طعم های مختلف می باشد.
ژله های رنگارنگ با طعم موز، پرتقال، توت فرنگی، آناناس، انار و … که از مواد شیمیایی و ژلاتین تهیه شده اند یکی از بدترین مواد برای خوردن می باشد چرا که نه تنها شکر، مواد شیمیایی و اسانس های بکار رفته در آن سودازا بوده و برای بدن ضرر دارند، بلکه باید بدانید مواد ژلاتینی برای معده بسیار مضر هستند، حتی اگر طبیعی هم درست شده باشد، باز طبع بلغمی آن برای هضم مشکل ایجاد می کند.
🔸🍃 امروزه در کنار انواع چیپس ها و پفک ها یکی از جذاب ترین تنقلات برای بچه ها، پاستیل است، خوراکی نرم و چسبنده ای که در اشکال مختلف و با رنگ های گوناگون تولید می شود.
🔸🍃 متاسفانه با این که بسیاری از خانواده ها در مورد محتویات این خوراکی اطلاعات کافی ندارند، پاستیل را در تقریباً در هر فروشگاه مواد غذایی می توان پیدا کرد و در سبد خرید بسیاری از افراد دیده می شود.
🔸🍃 طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی، شکر، شربت گلوکز و ژلاتین موادی هستند که در ساخته شدن پاستیل به کار می روند. ژلاتینی که در ساخت ژله و پاستیلها استفاده میشود از استخوان گاو و یا خوک به دست میآید.
🔸🍃 در ساخت پاستیل از پودر استخوان استفاده میشود که به شکلات حالت ژله مانندی میدهد و هنگام خوردن در دهان آب میشود و بسیار چسبناک است. در مورد پاستیل ها این باور وجود دارد که ژلاتین استفاده شده در این خوراکی خاصیت غضروف سازی دارد و برای استخوان ها مفید است، در حالی که این تصور اشتباه است و صحت ندارد.
🔸🍃 متخصصان تغذیه می گویند، پاستیل و ژله فاقد هر گونه کالری است اما در سال های اخیر برخی از کارخانه ها به آن ها ویتامین c و مولتی ویتامین اضافه کرده اند که چون شیمیایی هستند، ضرر آن را بیشتر می کند و به اصطلاح گل بود و به سبزه نیز آراسته شد.
🔸🍃 از مضرات پاستیل می توان به افزایش پوسیدگی دندان، وجود پریون ها (پروتئین های بیماری زا) در برخی از انواع ژلاتین (که سبب تخریب مغز و نخاع می شود)، و انتقال بیماری از گاو به انسان (در صورتی که ژلاتین استخراج شده به طور صحیح فن آوری نشود) اشاره کرد.
لذا همان گونه که قبلاً سفارش کرده ایم، مجدداً توصیه می کنیم کلاً مصرف مواد کارخانه ای ممنوع است
#ژله
حکیم دکتر روازاده
@GMO_NO
( تاملی در حکمت های شب یلدا)
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
برپایه آیین شب یلدا در فرهنگ ایرانیان (پارسیان) ریشه در سنتی دیرینه دارد .نکته بارز و محوری شب یلدا توجه واهتمام به تغذیه روح وجسم بطور همزمان بوده است .عملی نمودن دستورات طب سنتی و اسلامی که در پی تامین نشاط وسلامت انسانهاست که درآداب و رسوم این شب جلوه کاملی دارد مانند (صله رحم ،دیدار و گفتگو های رودررو وابزارهای مهربانی و دوست داشتنی های عمیق قلبی، تکیه گاه قرار دادن بزرگان خانواده ) سهم بسزایی در تامین نشاط روح وروان افراد داشته است که این هدف با ابزارهایی بسیار جذاب دنبال می شده که از جمله آنهانقل داستان های (شاهنامه ) شعر خوانی ، همراه با خوردن تنقلاتی شیرین و خوشمزه همچون ( مویز، انجیر خیس خورده ، طبخ کدوی حلوایی با شیره انگور )بسیار قابل توجه بوده است.
ولی متاسفانه دراین رسوم عادات غلط تغذیه رخنه کرده که برخی از آنها عبارتند ؛ خوردن هندوانه ، ومرکبات ترش ومیوه های غیر فصل که دارای مزاج سرد هستند و اختلال در مزاج افراد ایجاد میکنند و ما آن را توصیه نمی کنیم.
در پایان خوب است خوانندگان محترم و عزیز کانال ، همت خود را در تامین غذای سالم با بهره مندی از تنقلات (بادام ، خرما)که به صورت عمومی مزاج گرم وتر دارند ومزاج را به سمت اعتدال می برند فرو نگذارند و با لحاظ کردن فصل (سرما ) وزمان در ارتقای سلامت جسم وروح خود بیش از پیش کوشا باشند.
حکیم دکتر محسن اسماعیلی
🍇🍌🍎🍒🍍🍐🍏🍇🍌🍍🍒🍏
@GMO_NO
❤❤مارکا❤❤:
.سلام وقتتون بخیر.ببخشید برای اطلاح روغن اول باید چ روغنی استفاده کنم؟چون خیلی سخته از قدم اول برم سراغ روغن شحم و زیتون طبیعی
💚سید💚:
سلام روغن زیتون کارخانه ای بی بو
بعد از مدتی روغن ارده بگیرید و باهاش مخلوط کنید حین پخت
و کم کم روغن زیتون و حذف کنید و ارده استفاده کنید
و توصیه مخصوص ما اینِ
برای اینکه جامعه ما الان غالبا دچار کبد چرب هستند حتما مصرف روغن زیتون بکر (بودار)رو توی تغذیتون داشته باشید
روغن زیتون توی پخت غذا که استفاده بشه
بعد از اماده شدن خیلی کم بوش احساس میشه
@GMO_NO
سید مسعود طوسی:
سلام سید عزیز، من چند سال کره تلمی از لبنیاتی تهیه میکردم و بعنوان روغن تو غذا استفاده میکردیم، دو ماه پیش از چندتا لبنیاتی درباره فرق کره خامه و کره ماست سوال پرسیدم، متوجه شدم که کره همه لبنیاتی ها از خامه گرفته میشه، و متاسفانه از ماست کره نمیگیرن، چون نمی صرفه، بعضیاشون میان با هم مخلوط میکنن و گرون تر میفروشن، اما کره خامه درواقع ترکیب خامه شیر نجوشیده و کره گیاهی یا پالم هست که براحتی به خورد مردم میدن، منم رفتم یک دستگاه کره گیر برقی خریدم و الان دوماهه که خودم دارم کره درجه یک و خالص از ماست میگیرم، مصرف خودم و جندتا خونواده رو تامین میکنم،
اگه بقیه دوستان هم سلامتی براشون مهمه باید به این سمت برن، چون دشمن داره از طریق لبنیاتی ها هم مواد مضر مثل کره گیاهی و پالم رو به خورد مردم میده، ممنون
💚سید💚:
احسنت درود بر شما
یا صاحب الزمان(عج):
سلام وقتتون بخیر ممنون بابت کانال بسیارخوبتون بنده خیلی شیوه زندگیم سالم تر وبهتر شده؛؛ نکته ای که فکر میکنم شاید این روزا گفتنش خالی از لطف نباشه اینه که برای بهبود آنفولانزا یا سرماخوردگی یه پرتقال رو سرش میکَنیم و اون یه چیز سفید رنگ از وسط با چاقو خارج میکنیم یه قاشق چایخوری کاملا پر نمک دریا داخل همون شیار خالی پرتقال میریزیم مجددا سر پرتقال رو با خلال دندان میبندیم این پرتقال رو داخل یه ظرف کوچک میگذاریم وهمون ظرف رو داخل یه قابلمه درحال جوشیدن به مدت ۲۰الی۳۰دقیقه قرارمیدیم مواظب باشیم آب داخل قابلمه به ظرف کوچک انتقال پیدا نکنه ؛این مدت که گذشت پرتقال رو خارج میکنیم میزاریم تقریبا خنک بشه پوستش رو میکَنیم و به بیمار میدیم طعم زیاد جالبی نداره ولی خیلی زیاد تاثیرداره مادر بنده ایجوری دوسه روزه خوب شدند؛ویه نکته دیگه پیاز رو داخل یه مشما قرار میدیم و با هاون پیاز درون مشما رومیکوبیم طوری که سر مشما سفت بسته باشه خوب ک کوبیده شد سریع مشما رو باز میکنیم و باحلق وبینی این پیاز کوبیده شده رواستشمام میکنیم شاید احساس سوزش کنیم اما کلا مجرای تنفسی خیلی خوب میشه ؛اینها تجارب شخصی بود اگر دوست داشتید انتشار بدید امیدوارم اگه موثربود بنده رو از دعای خیرتون محروم نفرمایید ببخشید طولانی شد دست حق نگهدارتون یاعلی🙏
💚سید💚:
سلام ممنون 🌹
@GMO_NO
بعضی از دوستان سوال کردند درباره قارچ گانودرما که یکی دومورد از کسانی که ظاهرا در طب شهرتی دارن قارچ گانودرما رو تایید میکنند
این جواب اساتید بنده است
نام دکتری که قارچ گانودرما رو تایید کردند حذف میکنیم
☝️👇✅✅✅
اقای ........ برخلاف اسم و رسمی که بهم زده زیاد هم قابل تعمیم نظر نیستند ایشان از مدرک پزشکی اشان استفاده نمودند و یک دوره ۶ ماهه ی مخزن الادویه و قرابادین را گذراندند و به راحتی تمامی مجوزات لازم جهت انجام کار را دریافت نمودند و صاحب نظر شدند ایشان مازندرانی بوده که پاره وقت در تهران مشغول به کار می باشند. مطالب و نظرات ایشان حجت علمی برای ما نمی باشد و اگر اساتیدی چون خیر اندیش و روازاده که صاحب نظر و استاد بلامنازع این سیره می باشند به بلامانع بودن مصرف این گونه قارچ ها دستور فرمودند اطاعت امر می نماییم.
در خصوص انتساب برخی اظهار نظرها به اساتید هم باید شک نمود چون کار تبلیغاتی شگردهای دروغین بسیاری دارد
(کلیت مطلب این هست که اگر دکتر روازاده و دکتر خیراندیش تایید می کردنو ما هم می پذیرفتیم چون حجت ما در طبابت ایشان هستند و لا غیر )
⚜پاستیل و ژله خوکی(2)
✅حلال بودن ژلاتین های وارداتی مشخص نیست زیرا:
۱٫ در میان صادرکنندگان ژلاتین به ایران کشورهایی چون امارات، هند، کره، بنگلادش و … دیده میشود که اصلاً کارخانهای برای تولید ژلاتین در آنجا وجود ندارد و معلوم نیست منبع اصلی این ژلاتینها کدام کشور است و حلالیت این ژلاتینها بسیار مشکوک به نظر می رسند!
✅ژلاتین های وارداتی یا از خوک هستند که نجس بوده و خوردن آن حرام است و یا از گاو هستند که در کشورهای غیر مسلمان ذبح شرعی نمی شوند و در نتیجه این نوع ژلاتین نیز نجس بوده و خوردن آن حرام است.
✅مسئولین ادعا می کنند که ژلاتین خوکی وارد کشور نمی شود👇
با پرداخت ۱۰۰ دلار می توان از بعضی کشورها گواهی حلال دریافت کرد و این گواهی که برای ژلاتینهای خوکی استفاده می شود بیشتر جنبه تجاری دارد.
✅مسئولان غذا و دارو ادعا می کنند که از طریق آزمایشPCR متوجه حلال بودن و یا نبودن ژلاتین وارداتی می شوند، اما این آزمایش برای تشخیص گوشتهای وارداتی کاربرد دارد و برای ژلاتینهای وارداتی نمی توان از آن استفاده کرد
📜منابع..خبرگزاری فارس پلاس
✅تمام
⚜پاستیل و ژله های خوکی(1)
✅در تهیه خوراکی هایی مثل بستنی، ماست، پنیر خامه ای، مارگارین و… از ژلاتین به عنوان تثبیت کننده، غلیظ کننده و یا ترکیب کننده استفاده می کنند.
✅معمولاً در غذاهای کم چرب برای ایجاد حالت چربی در دهان و حجم دادن به غذا بدون زیاد شدن کالری آن، ژلاتین به کار می برند.
از ژلاتین برای شفاف نمودن آب میوه ها و سرکه استفاده می شود
✅ژلاتین، در ساخت پوشش کپسول های خوراکی به کار می رود.
ژلاتین به چسب استخوان معروف است و در ساخت ورقه های شنی، عاملی برای اتصال اجزا محسوب می شود.
در تهیه کاغذ چاپ براق و کارت های بازی و همچنین برای ساخت فیلم و کاغذ عکاسی از ژلاتین استفاده می کنند.
✅ژلاتین معمولاً بهعنوان عامل ژله ای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی بهکار میرود.
❌به گزارش یزدرسا، طبق آمار کمرگ در ۱۰ ماهه نخست سال۹۵ بیش از ۳۲۰۰ تن ژلاتین به کشور وارد شده است!! واردات این حجم از ژلاتین به کشور در حالی است که حلال بودن آنها مشخص نیست
📜منابع..مجله طب سنتی.
✅ادامه دارد 👈
@GMO_NO
⚜خطرات سونوگرافی سه بعدی و چهار بعدی(2)
✅به دلیل آموزش انجام شده در اروپا و آمریکا مادران باردار حاضر به انجام سونوگرافیهای حتی معمولی هم نیستند و در کشور انگلستان هم حداکثر یک بار و برای تعیین تاریخ زایمان سونوگرافی انجام میشود و در کشوری مثل آمریکا حتی این یکبار هم از طرف مادران تقاضا نمیشود.
✅این در حالی است که در ایران در طول دوره بارداری چندین مورد سونوگرافی انجام میشود که اغلب به اصرار زائو و برای تعیین جنسیت جنین می باشد و هیچ ضرورتی در انجام این امر وجود ندارد.
✅هم اینک به سبب عدم آگاهی نسبت به خطرات جدی این نوع سونوگرافیها مادران اغلب برای تعیین جنسیت جنین با تهیه عکس سه بعدی برای استفاده در آلبوم، اقدام به انجام این نوع سونوگرافی میکنند که هیچگونه کاربرد علمی ندارد
✅سونوگرافیهای سه و چهار بعدی در مراحل اولیه بررسی علمی قرار دارد و کاربرد علمی آن در بسیاری از موارد ثابت نشده .
✅در بین عامه مردم سونوگرافی بدون ضرر به نظر میرسد در صورتی که انجام سونوگرافی میتواند عواقب ناخوشایندی درپی داشته باشد.
✅تمام
@GMO_NO