eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستان سوال پرسیده بودند بابت مزاحمت حشراتی مثل مورچه و ساس و... در منزل این جواب یکی از اساتید هست 👇👇👇👇👇 سلام و عرض ادب یکی از بهترین راهکارها دود کردن چوب درخت انار یا پوست خشک شده انار می باشد استفاده از زردچوبه و دارچین در سوراخ لانه اشان بی تاثیر نیست ولی دود چوب انار بسیار عالی جواب میدهد دود هم غلیظ باشد و تا ساعاتی اشخاص در منزل نباشند @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم نانی که یکی از بانوان عزیز کانال پخت کردند @GMO_NO
طرز تهیه نان بالا☝️👇 مواد لازم برای۶ نفر شکر قهوه ای ۴ قاشق چای خوری نمک دریا ۱ قاشق چای خوری روغن حیوانی یا ارده ۶ قاشق غذا خوری شیر یا آب ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه فوری ۳ قاشق چای خوری آرد سبوس دار ۳ لیوان طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکرقهوه ای را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن ارده کنجد و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.دمای لازم این خمیر 180 تا 200 درجه سانتیگراد و زمان20-30 دقیقه هست. 5.میشه این خمیر رو با دست پهن کرد و توی روغن با شعله کم هم سرخ کرد @GMO_NO
سلام خسته نباشید میشه درمورد خرما هم توضیح بدهید چه خرمایی خوبه رطب خوبه بشوریم بعد مصرف کنیم یالازم نیست بشوریم درمورد بامیه ولوبیا سبزهم لطفا توضیح بدهید طبعشون سرد ه یاگرم ممنون که توضیح میدین ووقت میزارین ✅☝️👇 مصرف انواع خرما مناسب است بشرط اینکه در مصرف اعتدال باشه مردم مناطق جنوبی کشور و مرکزی مثل کرمان می تونن راحت هر روز مصرف کنند چون خرما بومی ان مناطق است ولی برای بقیه افراد در نقاط دیگر کشور باید به حد اعتدال باشه در مورد لوبیا سبز و بامیه ..مزاج ان سرد هست برای مصرف باید با ادویه جات گرم اون و به اعتدال برسونید @GMO_NO
Baran Golzari: سلام. اینم کلوچه هایی که من امروز با آرد سبوسدار و شیر محلی و تخم مرغ محلی برا بچه ها درست کردم. ⚫لبیک یا حسین ⚫: احسنت درود بر شما @GMO_NO
avinar 444: سلام از کانال خوبتون ممنونم با وجود اطلاعات زیادی که در مورد تغذیه طبیعی داشتم ولی مطالعه مطالب کانال شما خیلی در من تاثیر داشت به شدت نسبت به خرید تنقلات و مواد غذایی توجه به خرج میدم نمی خوام بگم کاملا همه موارد رو رعایت میکنم ولی حدود ۹۰ درصد تغذیه خودم و خانوادم طبیعی شده دیگه وقتی سوپر مارکت میرم دلم نمیخواد تنقلات بخرم درمورد سوال اون خانم که گفته بودن برای بچه ها چی برای تغذیه مدرسه بزاریم من خودم همیشه خاگینه خرما ،کماج ، کرپ و کیک فنجانی بخار پز برای بچه هام درست میکنم بااینکه شکر داره و حتی بعضی ها سرخ میشه ولی به نظرم از کیک و کلوچه کارخانه ای خیلی بهتره خاگینه خرما بدون شکر درست میشه فقط خرما بدون پوست و هسته تخم مرغ و ارد و بکینگ پودر به نسبتی که یه خمیر شلی بشه قاشقی تو روغن کم و شعله کم درست میشه (خرما زود میسوزه) بچه های من که خیلی دوست دارن بازم از کانال خوبتون ممنونم تندرست باشید خدا خیرتون بده ✅☝️👇 🌹ممنونم خدا به شما سلامتی بده @GMO_NO
عذر خواهی میکنیم از عزیزانی که منتظر پاسخ به سوالاتشون هستند ان شا الله بشرط حیات در اسرع وقت پاسخگو خواهیم بود @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
🎃آیا می دانید ۹۵ درصد روغن نباتی هایی که در ایران مصرف می شود وارداتی است؟ 🎃آیا می دانید میانگین مصرف روغن نباتی در جهان ۱۲ کیلو و در ایران ۲۰ کیلو است؟ 🎃آیا می دانید تقریبا تمامی روغن نباتی های ایران تراریخته است و قسمت عمده آن علاوه بر تراریخته بود دارای پالم است؟ 🎃آیا می دانید تاکنون هیچ فیلم مستندی از خط تولید روغن نباتی در ایران تولید و پخش نشده است؟ 🎃آیا می دانید مواد روغن نباتی را با کشتی های بزرگ به ایران می آورند و این مواد مانند نفت خام است و ممکن است هر گونه آلودگی مانند موش های مرده در آن غوطه ور شوند؟ 🎃آیا می دانید اولین عامل مرگ در ایران گرفتگی قلب و عروق و سکته است؟ خوب پس چرا روغن نباتی و کارخانه ای می خوردید؟😳
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
یه کانال ایجاد کردیم که شما به اموزش های داخل کانال تراریخته راحت تر دسترسی داشته باشید این دو .کانال مکمل هم دیگه هستند هر دو رو حمایت کنید 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/449052696Cf828d5d4a5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Mahshad: سلام شبتون بخیر ببخشید برنج پاکستانی هم تراریخته هست یا خیر؟ ✅☝️👇 سلام بهتره مصرف نکنید چون تو کشور پاکستان تولید محصولات تراریخته ازاده @GMO_NO
عسل رو با هرنوع سویقی که دوست داریم مخلوط میکنیم(من از سویق سنجد و گندم استفاده کردم میشه فقط از یه نوع هم استفاده کرد) تا جایی که مخلوط سفتی بشه شل نباشه وبه دست نچسبه کمی هم کنجد (به دلخواهه )اضافه کرده تو دست قلقلی میکنیم در آرد نخودچی میغلتونیم @GMO_NO ارسالی یکی از بانوان عزیز
طرز تهیه مواد اولیه : عسل……………………………………..۱ تا ۲ قاشق چایخوری روغن بادام زمینی یا  روغن ارده یا زیتون …………..  ۲ قاشق چایخوری نمک………………………………………۱/۴ تا ۳/۴ قاشق چایخوریبادام زمینی………………………………… ۲ فنجان – ۳۰۰ گرم (بی نمک، بدون پوست) طرز تهیه کره بادام زمینی ۱. بادام زمینی ها رو با شعله کم 3 تا 5 دقیقه تفت بدید تا کاملا قهوه ای بشه ۲. برای درست کردن کره ی بادام زمینی، بادام زمینی های بو داده را داخل کاسه ی یک غذا ساز بریزید. ۱ دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی نرم و براق به دست بیاید بزنید. حالا به میزان دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. ما معمولاً نصف قاشق چایخوری نمک و ۱ و نیم قاشق چایخوری عسل می ریزیم که کره ی بادام زمینی را کمی شیرین می کند. غلظت را چک کنید. ما دوست داریم ۲ قاشق چایخوری روغن اضافه کنیم. مطابق نیاز روغن اضافه کنید.   ۳. اگر کره ی بادام زمینی را طوری درست می کنید که دانه های درشت زیر دندان بیاید، قبل از شروع کار ۱/۳ فنجان بادام زمینی بو داده را اندازه بگیرید و بعد داخل کاسه ی غذا ساز بریزید. ۸ تا ۱۰ مرتبه بزنید تا بادام زمینی ها خیلی کوچک خرد شوند. بادام زمینی خرد شده را در یک کاسه بریزید و برای بعد کنار بگذارید. سپس وقتی کره ی بادام زمینی را درست کردید بادام زمینی کنار گذاشته شده را به کره ی بادام زمینی اضافه کنید و هم بزنید. ۴. بادام زمینی ها و بادام را طبق آنچه در بالا گفته شد بو بدهید. سپس بادام زمینی و بادام بو داده را داخل کاسه ی غذا ساز بریزید. ۱ دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی نرم و براق به دست بیاید بزنید. حالا به میزان دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. ما معمولاً نصف قاشق چایخوری نمک و ۱ و نیم قاشق چایخوری عسل می ریزیم که کره ی بادام زمینی را کمی شیرین می کند. غلظت را چک کنید. ما دوست داریم ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری روغن اضافه کنیم. مطابق نیاز روغن اضافه کنید. ۵. بادام زمینی ها را طبق آنچه در بالا گفته شد بو بدهید. بادام زمینی های بو داده را داخل کاسه ی یک غذا ساز بریزید. ۱ دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی شکلاتی نرم به دست بیاید بزنید. نکات مهم: میتوانید از کنجد هم در تهیه کره استفاده کنید در این صورت محصول شما ترکیبی از کره بادام زمینی و کرم کنجد خواهد شد. میتوانید از ترکیب بادام زمینی و فندق استفاده کنید. این کره را میتوانید حداقل یک ماه در یخچال نگهداری  @GMO_NO
کربلایی می شدم ای کاش....: با سلام و تشکر از زحمات شما و همه کسانی که برای سلامت دیگران دغدغه مند هستند.خداوند متعال به خودتون و خانواده سلامتی بدهد. با اموزشهای کانال شما برخی خوراکیها رو تهیه کردیم و خوب جواب داد فقط در مورد پفک خانگی چون کوچولوها خیلی دوست داشتند با مواد جوش شیرین و ارد برنج که خودم از برنج محلی گرم تهیه کردم و زعفران وقتی کامل خشک شد در روغن زیتون با حرارت مناسب سرخ کردم ولی نمیدونم مشکل کار کجا بود که خیلی خشک شد و اصلا حالت نرم و پفکی پیدا نکرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید یا دوستانی که تجربه دارند در اختیار بگذارند ممنون. ✅👇☝️ دوستان اگر تجربیاتی دارند بفرمایند @GMO_NO
دستور تهیه: سیب رسیده که بهتر است شیرین باشد:  حداقل یک کیلو،  پوست گرفته، آب آن را بگیرید و با حرارت خیلی کم  به قوام آورید. بهتر است از ظرف استیل استفاده کنید.  می توانید به اندازه یک سوم وزن آب سیب  شکر یا خاک قند اضافه نمایید تا زودتر به قوام بیاید ولی بهتر است بدون اضافه کردن شیرینی و با صرف زمان بیشتر رب تهیه شود.  @GMO_NO
دوستان عزیزی که سوال میپرسیدید پاسخ ها همراه با سوالات شما در کانال قرار خواهد گرفت 🌹
سمانه قادری: سلام و وقت بخیر دو تا سوال داشتم محصولات تراریخته محدود بهذهمین محصولاتی هست که شما لیستش رو داخل کانال گذاشتید یا محصولات دیگری رو هم شامل میشه؟ و اینکه روی بسته بندی محصولات حتما نوشته میشه تراریخته یا نه؟یعنی اینکه ممکنه محصولی تراریخته باشه و روی بسته بندی قید نشده باشه؟ ✅☝️👇 سلام .خیر فقط محدود به این لیست نیست برای همین ما از دوستان خواهش می کنیم اگر هر جایی محصولی رو دیدند که روی اون یکی از این نوشته ها بود حتما عکس بگیذند و برای ما ارسال نمایند GMO تراریخته تغییر ژنتیک یافته اصلاح ژنتیک شده چون. خیلی از کارخانه جات و تولید کننده ها علی رغم اینکه برچسپ گذاری اجباری شده هنوز روی بسته هاشون قید نکردند بهتره دقت کنید در وقت خرید چون ممکنه ما محصولی رو در کانال به عنوان تراریخته معرفی کنیم و بیرون روی محصول فروشگاه قید نشده باشه که الحمدلله الان با پیگیری های مستمر اساتید طب ..این برچسپ گذتری به صورت جدی در حال اجراست @GMO_NO
سعید: باسلام و تشکر از مطالب مفیدترین ما در محله مون برای تهیه کشمش محلی از خاکستر چوب بنه یا پسته وحشی به جای قلع بازار استفاده میکنیم به این صورت که خاکستر رو داخل آب حل میکنیم و انگور رو داخل آب خاکستر فرو می‌بریم بعد اون رو آویزون میکنیم تا خشک بشه لطفاً تو کانالتون بذارید که بقیه استفاده کنن ✅☝️👇 ممنون بابت اطلاعات مفیدتون @GMO_NO
امین: سلام و خسته نباشید ببخشید در حالی ک همه ی روغنهای پخت و پز تراریخته هست چ روغنی باید استفاده کنیم ✅☝️👇 سلام .مطالب روغن رو براتون فروارد می کنیم تو کانال مطالعه بفرمائید @GMO_NO
🔺 ۹۰درصد روغن‌های‌مایع "ناسالم و خطرناک" است ▫️در حال حاضر بخش عمده روغن‌های مصرفی خانوارهای ایرانی را "روغن‌های مایع" تشکیل می‌دهند که تقریباً بیش از ۹۰ درصد روغن‌های مایع موجود در بازار کشورمان از "مواد اولیه تراریخته" مانند ذرت و سویای تراریخته (GMO) تهیه می‌شوند. بر اساس مطالعه سیمای مرگ، نخستین علت مرگ در ایران بیماری‌های قلبی و عروقی و دومین علت آن سرطان‌‌ها هستند. 😔 @GMO_NO
تهیه ارده کنجد:  دانه های کنجد بدون پوست خام را در آب برای 4 ساعت خیس کنید. گاهی آن را هم بزنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید. کنجد را بشوئید و بگذارید آبش برود. می توانید بگذارید برای 4 ساعت به همین حال باقی بماند. از آفتاب برای خشک کردن استفاده نمائید. دانه های کنجد را در ویتامیکس یا آسیاب کن آسیاب کنید تا مانند بلغور خیلی خیلی ریز شود. کمی کرۀ نارگیل را گرم کنید و آن را روی کنجدها بریزید و کاملا با دست هم بزنید تا وقتی که کاملا خامه ای شود. اگر توده ای تشکیل شد با قاشق آن را بخوابانید و به همزدن ادامه دهید تا هیچ توده ای باقی نماند. اگر دوست داشتید خیلی کم نمک دریا هم اضافه کنید. @GMO_NO
اسنک چی توز ☠تراریخته☠ @GMO_NO