eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
26.9هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Sajjad 4: سلام میخوام روغنمونو عوض کنم. لطفا راهنمایی کنید؟ 💚سید💚: سلام علیکم پیشنهاد ما این هست برای شروع از روغن زیتون کارخانه ای بی بو استفاده کنید کم کم روغن ارده رو بهش اضافه کنید و زیتون کارخانه ای رو حذف کنید روغن ارده برای پخت و سرخ کردن عالیست ان شا الله میتونید کنارش از شحم بی بو یا روغن حیوانی هم استفاده کنید این پرسه باید زمان دار و با حوصله باشه که اعضای خانواده ذائقه شون به روغن ها عادت کنه
❤S❤اَنتَ فِی قَلبِی❤A❤: سلام علیکم ببخشید من چند سال هست چون میگرن دارم و حساسیت پوستی اصلاً از وایتکس استفاده نمی‌کنم. به جاش جوش شیرین و سرکه‌رو مخلوط میکنم با چندقطره مایع ظرفشویی و ظرفشویی، سرامیک‌ها، دستشویی و حمام و حتی جرم‌های کهنه شده داخل فر و اجاق‌گاز رو هم تمیز می‌کنه. می‌خواستم ببینم خوبه این روش یا چون کمی مایع ظرفشویی داره، اینم ضرر داره. در ضمن از اول ازدواجم که حدود ده سال گذشته اصلا برای سفید کردن ظروف از وایتکس استفاده نکردم و به موقع شستم که تغییر رنگ ندن و در صورت نیاز فقط از همون ترکیب بالا استفاده می‌کنم. ممنون میشم جواب بدین 💚سید💚: سلام درود بر شما
❌❌❌❌❌دوستان عزیز پودر سوپر فود مورد تایید نیست لطفا استفاده نکنید بنر هاش و بزودی تکمیل می کنیم و توی کانال قرار میدیم 🙏🙏🙏☝️☝️☝️
1⃣⚜کامبوجاچیست؟ ✅نوشیدنی کامبوچا با افزودن گونه خاصی از باکتری های پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود در طول این فرآیند، باکتری و مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن قارچ کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره نوشیدنی کامبوجا جدید تهیه کرد به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “چای قارچی” هم گفته میشود ✅قارچ کامبوجا و باکتری های پروبیوتیک برای فعال موندن و انجام تخمیر مناسب احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (علاوه بر مضرات و سردی قارچ سردی و عوارض شکر سفید هم نکته مهم موضوع است) ✅مصرف کامبوجا بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد ✅. همچنین استفاده از کامبوجا چای سبز میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود ✅استفاده از نوشیدنی کامبوجا بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید ✅نوشیدنی کامبوجا مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند عوارض جانبی👇 گرفتگی یا درد عضلات اسهال خستگی شدید سر درد گرفتگی سینوسی تب 📜منابع.yjc @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
منتظر عکس های یلداییتون هستیم البته سفره هایی سالم و بدون تجملات و مواد مضر ☺️😉🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پروتئین سویا ☠تراریخته☠ @GMO_NO
2⃣⚜کامبوجاچیست؟ ✅. استفاده از کامبوجا چای سبز میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود ✅استفاده از نوشیدنی کامبوجا بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید ✅نوشیدنی کامبوجا مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند عوارض جانبی👇 گرفتگی یا درد عضلات اسهال خستگی شدید سر درد گرفتگی سینوسی تب 📜منابع.yjc @GMO_NO
3⃣⚜کامبوجاچیست؟ ✅نوشیدنی کامبوچا با افزودن گونه خاصی از باکتری های پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود در طول این فرآیند، باکتری و مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن قارچ کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره نوشیدنی کامبوجا جدید تهیه کرد به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “چای قارچی” هم گفته میشود ✅قارچ کامبوجا و باکتری های پروبیوتیک برای فعال موندن و انجام تخمیر مناسب احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (علاوه بر مضرات و سردی قارچ سردی و عوارض شکر سفید هم نکته مهم موضوع است) ✅مصرف کامبوجا بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد 📜منابع.yjc @GMO_NO
Z: سلام.خیلی از ما این سؤال رو میپرسند که وقتی شحم براحتی در ظرف و قاشق می ماسد و خودش رو میگیره در بدن چطوره؟باعث بسته شدن رگها و عروق میشه و تفاوتی با روغن نباتی نداره 💚سید💚: سلام خیر در بدن چون حرارت درونی بالاست این اتفاق نمی افته و براجتی جذب بدن میشه الا ما یک منع مصرف داریم برای افراد بالای چهل و پنج سال که بدون تحرک هستند و بدن ها در این سن و بالاتر غالبا سرد هست که میگیم بهتره این نوع روغن رو مصرف نکنند @GMO_NO
شهید زین الدین: سلام این لیست که تو کانال گذاشتید و محصولات تراریخته رو معرفی کردید با چه سندی هست.یعنی تحقیق کردید؟ 💚سید💚: سلام تصاویر تک تکش موجود هست از ابتدای کانال مطالعه کنید شهید زین الدین: بله دیدم.اگر تو ترکیبات محصولی تراریخته قید نشده بود میشه مطمئن شد ترایخته نیست؟ از کجا تشخیص بدیم 💚سید💚: نه ..اینطور نیست خیای از شرکت ها و کارخانه ها هنوز راضی به برچسپ گذاری نشدن برای همین ما کد دادیم اگر محصولی در تهیع موادش از سویا .کلزا .کانولا .یا ذرت استفاده کرده بود و یا لیسیتین سویا یا روعن های هیدروژنی و نباتی همگی باید احتیاط کرد برای مصرفشون @GMO_NO
شهید زین الدین: سلام این لیست که تو کانال گذاشتید و محصولات تراریخته رو معرفی کردید با چه سندی هست.یعنی تحقیق کردید؟ 💚سید💚: سلام تصاویر تک تکش موجود هست از ابتدای کانال مطالعه کنید شهید زین الدین: بله دیدم.اگر تو ترکیبات محصولی تراریخته قید نشده بود میشه مطمئن شد ترایخته نیست؟ از کجا تشخیص بدیم 💚سید💚: نه ..اینطور نیست خیای از شرکت ها و کارخانه ها هنوز راضی به برچسپ گذاری نشدن برای همین ما کد دادیم اگر محصولی در تهیع موادش از سویا .کلزا .کانولا .یا ذرت استفاده کرده بود و یا لیسیتین سویا یا روعن های هیدروژنی و نباتی همگی باید احتیاط کرد برای مصرفشون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلام وعرض ادب طبخ غذای محلی (دانو) برای میان وعده در قابلمه سنگی؛ گندم جوانه زده مقدارکمی نخود و ریزه های کشک (بَگِل) باتشکر از استاد عزیزی که باعث آگاهی بخشی خانواده ها شدن💐🙏 فرخنده محمدیان: باسلام وعرض ادب طبخ غذای محلی (دانو) برای میان وعده در قابلمه سنگی؛ گندم جوانه زده مقدارکمی نخود و ریزه های کشک (بَگِل) باتشکر از استاد عزیزی که باعث آگاهی بخشی خانواده ها شدن💐🙏 💚سید💚: سلام درود بر شما 🌹 @GMO_NO
دوستان و همراهان کانال ااین بنرها☝️☝️تبلیغی است و ما در قبال ان هیچ گونه مسئولیتی نداریم 🌹
پروتئین سویا ☠تراریخته☠ @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯نتایج تحقیقات دانشگاه کان فرانسه در مورد عوارض تراریخته ها ☘ منبع: یورو نیوز @GMO_NO
چرا مسئولین بطور شفاف به مردم ‌نمی گویند کدام محصول تراریخته است؟ چرا قانون برچسب زنی بر محصولات تراریخته اجرا نمی شود؟ مردم ‌چگونه متوجه شوند کدام ‌محصول تراریخته است؟ چرا در اروپا بروی همه محصولات و حتی فراورده هایی که در آنها تراریخته وجود دارد برچسب می زنند؟ ولی در ایران فقط بروی برخی روغن های نباتی آن هم بشکل ریز نوشته شده دستکاری ژنتیکی شده، و بقیه برچسب ندارند. چرا برخی در ایران اجازه بر چسب زدن را نمی دهند؟ چون منافعشان به خطر می افتد؟ یعنی منافع این عده‌ از سلامت مردم مهم تر است؟ چرا مردم ایران نباید بدانند کدام‌ محصول تراریخته است؟ چرا اروپایی ها باید بدانند ولی ایرانیان نه؟ حرف ما این است که ملت ایران حق انتخاب دارند؟ مردم حق دارند بدانند چه مصرف می کنند؟ مردم ایران شایسته سالم ترین محصولات غذایی فاقد سم‌ و کود شیمیایی و تراریخته هستند. ما برای آگاهی‌ و ارتقا سلامت ملت ایران اطلاع رسانی می کنیم تا مردم حق خود را مطالبه کنند. @GMO_NO