مضرات کلزا:
قابلیت فاسدشدن آن نسبت به سایرروغن ها بیشتراست.
وقتی در دمای بالا به آن گرما داده شود،دود ناشی از آن باعث ابتلا به سرطان ریه میشود.
تحقیقات و آزمایشات نشان می دهد که وقتی این روغن را در دمای بالاگرمادهیم، سم ایجاد می شود.
سبب تولید رادیکالهای آزادی می شود که برای بدن مضر است.
@GMO_NO
امروزه روغن پالم دومین روغن نباتی جهان از نظر تولید به شمار میآید ضمن آنکه بالاترین میزان صادرات را در میان روغنهای نباتی به خود اختصاص داده است. این روغن از سال 2004 با افزایش تولید مواجه شده و روغن سویا را که تا پیش از آن سرد مدار تولید در جهان بوده کنار زده است.
مصرف روغن پالم در صنایع صابون سازی و همچین مشتقات روغن پالم در صنایع مختلف آرایشی، بهداشتی و شیمیایی از گذشته مطرح بوده است.از روغن پالم میتوان در تهیه چربیهای مورد استفاده در خوراک دام، کاربردهای ترکیبات شیمیایی، صابون، لوسیونها و کرمهای آرایشی، مرکبهای چاپ، انواع شمع، گریسهای روانساز و انواع اسفنج پلی اورتان استفاده كرد. امروزه یکی دیگر از صنایعی که در آن روغن پالم مورد استفاده قرار گرفته صنعت سوخت است به نحوی که از این روغن بهجای بنزین به عنوان سوخت خودرو استفاده میشود.
@GMO_NO
سلامتی جامعه خیلی مهمه
امنیت غذائی ما کم شده
شیوع سرطان
بیماری های گوارشی
خیلی ناراحت کننده است
بیاید برگردیم به زندگی سالم
@GMO_NO
روکشهاي کاکائويي مواد غذايي(بستني، کيک، تافي، پيراشکي و...) که بر پايه روغن نارگيل و هسته پالم توليد ميشوند، جزء مضرترين و بی کيفيت ترين روغنها هستند.
-جامد بودن این روغن موجب تمایل به رسوب چربی در جدار عروق می گردد.
@GMO_NO
لازم به ذکر است که اگر روغن مایعی مثل آفتابگردان خالص باشد قیمتی 15 الی 20 برابر قیمتی خواهد بود که در بازار به فروش می رسد در صورتی که یک روغن 1 کیلویی آفتابگردان از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است!
😱😱😱😱😱😱😱😱
😨😨😨😨😨😨😨😨
😰😰😰😰😰😰😰
@GMO_NO
آفتابگردان گیاهی است یکساله و تا حدود سه متر رشد میکند.گیاه بومی آمریکا که سرخ پوستان آن را بهخاطر تخم آن که به مصرف غذا میرسد میکاشتند و پرورش میدادند.
روغن این گیاه گرم و خشک است و فوایدی برای آن بیان شده است.ولی فقط مقدار کمی از این روغن در روغن های صنعتی که به نام روغن آفتابگردان به فروش می رسد وجود دارد. بیشتر محتوای این روغن از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و... می شود که کشنده است.
@GMO_NO
بحث روغن بسیار حساس. و حیاتی است
عمده بیماری هایی که امروزه گریبان گیر بشر شده
بواسطه روغنهاست
در مباحث چند روز اخیر متوجه شدیم که روغن هایی که امروزه
به خورد مردم داده می شود
غالبا مصارف خوراکی ندارد
و عمده آسیب هایی که به ما می رسد از ناحیه روغن است
چون مزاج اصلی بدن را تحت شعا قرار داده و به آن آسیب می زند
@GMO_NO
⭕از چند دهه پیش در مورد مصرف روغن های مایع و جامد نباتی هشدار داده شد اما گوش شنوایی در مسئولین یافته نشد
🍶حالا وقتی چربی شیر را که سرشار از مواد مغذی است گرفته و روغن پالم خارجی را جایگزین می کنند می فهمیم که چرا این همه بیماری ها از شیر پاستوریزه عاید مردم شده است❗
⭕ آنقدر روی روغن مایع آفتاب گردان و ذرت و هسته انگور شعار دادند که مردم به سوی مصرف این روغن ها روی آوردند و انواع بیماری های خطرناک، صعب العلاج و سرطان ها را به جان خریدند.
⭕ طبق آمار رسمی مسئولین بهداشت کشور ۹۲٪ روغن مورد نیاز کشور از خارج وارد می شود.حال خود قضاوت کنید که چه فاجعه ای در مسیر سلامت مردم در حال روی داده است⁉
@GMO_NO
امروز به لطف خدا از روغن های خوراکی مفید،
که عموم مردم نسبت به آن آشنایی ندارند
بحث خواهیم کرد
بهترین روغن های خوراکی:
1- روغن زیتون طبیعی و غیر صنعتی
2- روغن ارده کنجد
3- روغن محلی (روغن زرد)
4- روغن دنبه گوسفند
5.روغن شحم گاوی
@GMO_NO
بهترین نوع روغن زیتون، روغن
بدون تصفیه است
هر چه روغن زیتون بماند خاصیت آن بیشتر است
روغن زیتون، برای پخت و پز به دلیل خواص زیادی که دارد بسیار مناسب است
استفاده در اش و سوپ ها
اما برای سرخ کردن بهتر است
تحت حرارت زیاد قرار نگیرد
مصرف یک قاشق روغن زیتون
در نصف استکان آب ولرم
نیم ساعت قبل از غذا
سبب پاکسازی روده و رفع یبوست می شود
مصرف یک هفته ناشتا یک قاشق روغن زیتون در سال
سبب درامان ماندن از یبوست می شود
@GMO_NO