eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27.7هزار دنبال‌کننده
29.6هزار عکس
2هزار ویدیو
103 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
A: سلام خسته نباشید پودر گوجه چ جوری تهیه میشه؟ و این خانمی ک عکس نان گذاشتن با چ دستگاهی نان رو درست کردن؟ ✅☝️👇 گوجه هارو حلقه حلقه برش بدید و توی سینی بزارید و زیر افتاب مذتبا جابه جا کنید تا خشک بشه و بعد هر بار برای مصرف پوور کنید خواهری گه نان رو تهیه کردند با دست درست کردند نه دستگاه اموزشش توی کانال هست @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
یه کانال ایجاد کردیم که شما به اموزش های داخل کانال تراریخته راحت تر دسترسی داشته باشید این دو .کانال مکمل هم دیگه هستند هر دو رو حمایت کنید 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/449052696Cf828d5d4a5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آبگوشت لپه مواد لازم: 🔸گوشت ماهيچه يا استخوان سردست گوسفندي و كمي دنبه: ۷۵۰ گرم 🔸لپه : ۵۰ گرم 🔸ليمو عماني: ۴ عدد 🔸پياز متوسط: ۲عدد 🔸نمك دریاو فلفل: به مقدار كافي 🔸زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوري طرز تهیه: پياز را خرد و با روغن به حدي سرخ مي كنيم كه طلايي شود. بعد لپه را تميز مي كنيم و مي شوييم و با پياز يك تفت مي دهيم . سپس گوشت را تكه تكه مي كنيم و داخل پياز و لپه ميريزيم و حرارت را ملايم مي كنيم تا آب گوشت كشيده شود. بعد زردچوبه را اضافه مي نماييم و بهم مي زنيم بعد ۵ تا ۶ ليوان آب سرد داخل گوشت مي ريزيم و مي گذاريم جوش بيايد بعد در ظرف را محكم مي بنديم و حرارت را ملايم مي كنيم كمي كه آبگوشت جوشيد. و نيم پز شد ليمو عماني را تكه تكه مي كنيم و هسته ي آن را مي گيريم و داخل آبگوشت مي ريزيم و مي گذاريم گوشت كاملاً بپزد. در اواخر طبخ ۵ عدد سيب زميني اسلامبولي يا پشندي را پوست مي كنيم و با كمي نمك و فلفل داخل آبگوشت مي ريزيم و ميگذاريم سيب زميني بپزد. اگر با مقدار آب تعيين شده فوق گوشت نپزد. بايد مقداري آب گرم جوشيده به آن اضافه نمود. میتوان یک قاشق رب به این غذا اضافه کرد. طرز تهیه #آبگوشت به: اين آبگوشت مثل آبگوشت لپه تهيه مي شود به جاي ريختن سيب زميني نيم كيلو به را پوست مي كنيم و خرد مي نماييم و داخل آبگوشت مي ريزيم و مي گذاريم بپزد. ممكن است در اين آبگوشت ۲۵۰ گرم آلوقيسي نيز اضافه كرد تا طعم آن ترش و شيرين شود. @GMO_NO
دستورالعملخشک کردن انجیر در زیر افتاب مرحله اول انجیرها را بشویید که هر گونه آلودگی و خاکی که روی آن نشسته شسته شود. مرحله دوم  ساقه را ببرید و همه ی لکه ها را با یک چاقوی کوچک برش دهید. مرحله سوم انجیر را از بالا به پایین نصف کنید. مرحله چهارم یک قفسه سیمی را با یک پارچه توری که به اندازه کافی بزرگ باشد که تمام انجیرها را پوشش دهد و آن ها را معرض نور خورشید قرار دهید. مرحله پنجم انجیرها را به خط روی سیم ها بگذارید ؛ اما آن ها را لمس نکنید. مرحله ششم انجیرها را با یک پارچه ی توری بپوشانید که از گزند حشرات حفظ شوند مرحله هفتم انجیرها را دو روز زیر نور خورشید قرار دهید، هر روز صبح آن ها را چک کنید. پس از پایان دو روز انجیرها بایدد نرم و قابل انعطاف باشند و در هنگام فشردن خشک باشند. @GMO_NO
علی: سلام.خداقوت.میشه بفرمایید کره گاوی رو تو فریزر نگهداری کنیم بهتره یا اینکه تبدیلش کنیم ب روغن؟ دوم اینکه چطوری باید کره رو تبدیل کنیم ب روغن؟ ممنونم ✅👇☝️ روش تهیه اش رو توی کانال اشپزی قرار خواهیم داد @GMO_NO
با عرض سلام و خسته نباشید ضمن تشکر و قدردانی از روشنگری هاتون در مورد تراریخته و تغذیه سالم لطف کنید در مورد آب آشامیدنی هم روشنگری کنید،اینکه چطور از آب لوله کشی استفاده کنیم،بجوشانیم یا از آب تصفیه کن استفاده کنیم،امکان استفاده از آب چشمه رو نداریم طرز استفاده از آب لوله کشی رو بیان کنید که چطور استفاده کنیم که مضراتش کم بشه ممنون،اجرتون با صاحب الزمان ✅☝️👇 در مطالب ابتدایی کانال مفصل صحبت کردیم که برای شما دوست عزیز مجدد میانب. خواهیم زد @GMO_NO
🌹🌹☝️☝️
لَبَیکَ یامَهدی لَبَیکَ یازَهرا: سلام،خیلی متشکرم ازکانال خوبتون،هستندکانال هایی که معرفی میکنن اماراهکارنمیدن...ممنون ازکانال عالیتون....خداقوت. ✅☝️👇 🌹🌹🌹🌹ارادتمندیم.حضور شما مایه خوشحالی ماست ان شا الله بتونیم کمکی به اصلاح تغذیه و روش زندگی هم میهنانمون داشته باشیم @GMO_NO
اعظم سراغی: سلام خسته نباشید. ببخشید کتری که برای آب جوش استفاده میکنیم از چه جنسی باشه بهتره؟ بعد ببخشید آب تصفیه کن خونه برا نوشیدن خوبه ؟ یا باید بجوشانیم ✅☝️👇 مبانبر به مطالبی درباره سوال شما خواهیم زد کامل مطالعه بفرمایید 🌹 @GMO_NO
میانبر به بحث ظروف ☝️☝️☝️ @GMO_NO
زهره: سلام.این کوزه هایی که دکتر روازاده گفتن بزاریم رو هم داخل یه استوانه وبعد روی یک کلمن تا تصفیه خانگی درست بشه از کجا بیارییم ✅☝️👇 استاد طالقانی پیرو مباحث دکتر روازاده اما ساده تر این روش رو توصیه می کنند که ...👇 اب لوله رو بریزید توی ظرف یک ربع بجوشه و بعد خاموش کنید بزارید کنار سرد که شد تا یک ساعت ..یک قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق ابلیمو توش بریزید و مصرف کنید بسیار خوشگوار و خوب هست و مواد مضر اون مثل کلر هم از بین رفته @GMO_NO
F.B: F.b: سلام خسته نباشید.می خواستم بدونم پودر سوخاری خونگی هم میشه درست کرد؟اگر میشه لطفا طرز تهیه شو بزارید.ممنون ✅👇☝️ این هم طرز تهیه پودر سوخاری برای شما بانوان عزیز👇👇 ارد سوخاری با نون خشک سبوس دار استفاده کنید و اسیاب کنید ولی نه ریز ریز نه درشت درشت باشه بعد روی گاز تفت بدید و ادویه بزنیدش زرچوبه فلفل قرمز .نمک .فلفل سیاه و پودر گوجه اگر داشتید بزنید و کمی دارچین و زنجبیل بزنید. و حتما سویق گندم هم اضافه کنید . @GMO_NO
🍁S.E🍁: سلام علیکم.سپاس کانال تون خیلی عالیه. اجرتان با خانم حضرت زهرا س فقط من الان میخواهم طرز تهیه لیمو عمانی پیدا کنم هرچه میزنم نمیاد. با هشتک بدون هشتک با فاصله خط تیره نمیشه چند نفر هستیم همین مشکل داریم باید کانال کامل چک کنیم که خسته کننده ست. لطفا فهرست تمام دستورات یک مورد قرار بدید تا ما بتوانیم دسترسی آسان داشته باشیم. ممنونم. ✅👇☝️ ما بخاطر شما عزیزان کانال جدا ایجاد کردیم که اموزش ها رو اسون پیدا کنید ولی خب در اسرع وقت هشتگ گذاری هم خواهد شد @GMO_NO
فرزانه غبیشاوی: لیموها روشسته ونمک میزنیم ومیزاریم یک روز بمونه بعد ابکشی میکنیم ،تو قابلمه اب ویه فنجون سرکه میریزیم ومیزاریم بجوشه سپس لیموها رو میریزیم تو ابجوش وبه مدت ده ثانیه میجوشونیم بعدتو ابکش میریزیم وبا اب سرد ابکشی میکنیم دوباره لیموها رو تو ابجوش وسرکه میزاریم به مدت یک دقیقه بجوشن بعد ابکشی میکنیم ولی اب نمیریزیم،لیموها رو روی یه پارچه تمیز تیره (که بهتر افتاب جرب کنه) میزاریم وبه مدت ده روز زیر افتاب قرار میدیم بعداز خشک شدن هم چند رو توی سبد وتوی سایه قرار میدیم ،لیموعمانی ما اماده شده قبل از قرار دادن زیر افتاب با خلال دندان یه سوراخ تو لیموها ایجاد کنید @GMO_NO
فیلم ارسالی یکی از کاربران عزیز جالبه ببینید حتما @GMO_NO
دوستان سوال پرسیده بودند بابت مزاحمت حشراتی مثل مورچه و ساس و... در منزل این جواب یکی از اساتید هست 👇👇👇👇👇 سلام و عرض ادب یکی از بهترین راهکارها دود کردن چوب درخت انار یا پوست خشک شده انار می باشد استفاده از زردچوبه و دارچین در سوراخ لانه اشان بی تاثیر نیست ولی دود چوب انار بسیار عالی جواب میدهد دود هم غلیظ باشد و تا ساعاتی اشخاص در منزل نباشند @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم نانی که یکی از بانوان عزیز کانال پخت کردند @GMO_NO
طرز تهیه نان بالا☝️👇 مواد لازم برای۶ نفر شکر قهوه ای ۴ قاشق چای خوری نمک دریا ۱ قاشق چای خوری روغن حیوانی یا ارده ۶ قاشق غذا خوری شیر یا آب ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه فوری ۳ قاشق چای خوری آرد سبوس دار ۳ لیوان طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکرقهوه ای را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن ارده کنجد و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.دمای لازم این خمیر 180 تا 200 درجه سانتیگراد و زمان20-30 دقیقه هست. 5.میشه این خمیر رو با دست پهن کرد و توی روغن با شعله کم هم سرخ کرد @GMO_NO
سلام خسته نباشید میشه درمورد خرما هم توضیح بدهید چه خرمایی خوبه رطب خوبه بشوریم بعد مصرف کنیم یالازم نیست بشوریم درمورد بامیه ولوبیا سبزهم لطفا توضیح بدهید طبعشون سرد ه یاگرم ممنون که توضیح میدین ووقت میزارین ✅☝️👇 مصرف انواع خرما مناسب است بشرط اینکه در مصرف اعتدال باشه مردم مناطق جنوبی کشور و مرکزی مثل کرمان می تونن راحت هر روز مصرف کنند چون خرما بومی ان مناطق است ولی برای بقیه افراد در نقاط دیگر کشور باید به حد اعتدال باشه در مورد لوبیا سبز و بامیه ..مزاج ان سرد هست برای مصرف باید با ادویه جات گرم اون و به اعتدال برسونید @GMO_NO
Baran Golzari: سلام. اینم کلوچه هایی که من امروز با آرد سبوسدار و شیر محلی و تخم مرغ محلی برا بچه ها درست کردم. ⚫لبیک یا حسین ⚫: احسنت درود بر شما @GMO_NO
avinar 444: سلام از کانال خوبتون ممنونم با وجود اطلاعات زیادی که در مورد تغذیه طبیعی داشتم ولی مطالعه مطالب کانال شما خیلی در من تاثیر داشت به شدت نسبت به خرید تنقلات و مواد غذایی توجه به خرج میدم نمی خوام بگم کاملا همه موارد رو رعایت میکنم ولی حدود ۹۰ درصد تغذیه خودم و خانوادم طبیعی شده دیگه وقتی سوپر مارکت میرم دلم نمیخواد تنقلات بخرم درمورد سوال اون خانم که گفته بودن برای بچه ها چی برای تغذیه مدرسه بزاریم من خودم همیشه خاگینه خرما ،کماج ، کرپ و کیک فنجانی بخار پز برای بچه هام درست میکنم بااینکه شکر داره و حتی بعضی ها سرخ میشه ولی به نظرم از کیک و کلوچه کارخانه ای خیلی بهتره خاگینه خرما بدون شکر درست میشه فقط خرما بدون پوست و هسته تخم مرغ و ارد و بکینگ پودر به نسبتی که یه خمیر شلی بشه قاشقی تو روغن کم و شعله کم درست میشه (خرما زود میسوزه) بچه های من که خیلی دوست دارن بازم از کانال خوبتون ممنونم تندرست باشید خدا خیرتون بده ✅☝️👇 🌹ممنونم خدا به شما سلامتی بده @GMO_NO