eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
25.8هزار دنبال‌کننده
34.8هزار عکس
2.3هزار ویدیو
108 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جانم فدای رهبر: خیار_شور_خانگی_ترد_و_خوشمزه مواد لازم: خیار سبز قلمی 4 کیلوگرم آب 19 پیمانه سرکه سفید 1 پیمانه نمک 1 پیمانه ترخون 2 پیمانه شوبد تازه کمی سیر 3-4 حبه فلفل تند به میزان دلخواه طرز تهیه: برای تهیه خیارشور خانگی خوشمزه ابتدا باید سرکه، نمک و آب را مخلوط کرده و بجوشانید. محلول به جوش آمده را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. در این فاصله، خیارها را شسته و داخل سبد آبکش قرار دهید تا خشک شوند. خیارها را با استفاده از یک سوزن تمیز، سوراخ کنید به طوری که سوزن از یک طرف خیار وارد شده و از سمت دیگر خارج شود. خیارها را درون دبه تمیز بریزید و لابه‌لای آن‌ها شوید و ترخون قرار دهید. سیرها را نیز پوست گرفته و همراه با فلفل‌های تند داخل دبه بریزید. حالا محلول سرکه و نمک را روی مواد داخل دبه بریزید به طوری که کاملا روی خیارها را بپوشاند. برخی افراد در این مرحله چند عدد نخود خام نیز داخل دبه خیارشور می‌ریزند به این دلیل که نخود گاز تولید کرده و باعث تردتر شدن خیارشورها می‌شود. حالا درب دبه را محکم ببندید و آن را در جایی خنک بیرون از یخچال قرار دهید. اگر از وکیوم‌شدن در دبه مطمین نیستید می‌توانید یک نایلون روی دهانه دبه قرار داده و با یک کش پلاستیکی دور آن را ببندید تا کاملا محکم شده و هیچ هوایی وارد آن نشود. بعد از حدود یک هفته درب دبه را باز کرده و خیارها را از داخل آن بیرون بیاورید و داخل شیشه‌های تمیز دردار بریزید. شیشه‌های خیارشور را حتما درون یخچال قرار دهید. خیارشور خانگی ترد و خوشمزه شما آماده است. می‌توانید از آن‌ها در کنار انواع غذاها استفاده کنید @GMO_NO
پفک خانگی 😍😍😍😍😍
🍪 طرز تهیه نان خانگی 🍪 ♨️ روی ساج یا تنور ✅ مــــــــــواد لازم: 📍آرد سالم(سبوس گرفته نشده) ۲ لیوان 📍نمڪ دریا۱/۲ قاشق چایخورے 📍آب سالم به میزان لازم(تا وقتے آرد خمیرے بشه) 🔥 طــــــــــرز تهیه: 🔹🔸 آرد و نمڪ دریا رو مخلوط ڪنید و بهش آب ولرم اضافہ ڪنید و با دست مخلوط ڪنید تا خمیرے یڪدست و نرم بدست بیاد. 👈خمیر نباید چسبناڪ باشہ ولی خشڪ هم نباشہ. این نون بدون خمیر مایہ تہیہ میشہ. 🔹🔸خمیر رو ورز بدید و بعد روش رو بپوشونید و بزارید به مدت ۲۰ دقیقہ استراحت ڪنہ. 🔹🔸خمیر رو به ۸-۹ قسمت تقسیم ڪنید و روے میز ڪار ڪمے آرد بپاشید و با ڪمڪ وردنہ یا دست خمیر رو نازڪ پهن ڪنید و با دست از اطراف ڪمے بڪشید تا نازڪتر شود (البتہ این کار ڪمے مہارت و تجربہ نیاز داره که بعد از مدتی بدست میارید) حالا خمیر رو روے میز پہن ڪنید 🔹🔸حالا تابہ اے رو آماده ڪنید و بزارید رو حرارت تا داغ بشه(در صورت نبود ساج از تابہ استفاده میشه) 👈حرارت باید متوسط باشہ چون نون زود میسوزه و اگر هم ڪمتر باشہ نونتون خشڪ و سفت میشہ پس حواستون باشہ. 🔹🔸خمیر رو بندازید داخل تابہ یا روی ساج یا بکوبید به دیواره ی تنور 👈برای دفعات بعدی یک مشت از خمیر را بعنوان مایه نگه دارید تا نان های بعدی بیشتر قوام پیدا کند ولی دفعه اول ،نیازی به خمیر مایه نیست. اینم از اموزش پخت نان 🌹☝️ @GMO_NO
#نخود عسلی دارچینی مواد لازم: 🔸روغن ارده کنجد یا حیوانی: دو قاشق چایخوری 🔸دارچین: یک قاشق چایخوری 🔸نخود پخته: (در صورت تمایل پوست آن را گرفته) ۴۰۰گرم 🔸شکر قهوه ای : یک قاشق غذاخوری 🔸عسل : یک قاشق غذاخوری 🔸نمک دریا: یک هشتم قاشق چایخوری طرز تهیه: فر را در دمای ٣٧۵فارنهایت گرم می کنیم. نخودهای پخته شده را روی دستمال خشک می کنیم. روغن را با شکر قهوه ای و دارچین در ظرفی مخلوط می کنیم. نخودها را داخل این مواد ریخته و مخلوط می کنیم. نخودها را در سینی فر می چینیم ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار میدیم تا کاملا ترد بشن. نخودهای برشته رو در حالی که هنوز داغ است در کاسه ای ریخته و عسل و کمی نمک دریا روی نخودها می ریزیم و هم میزنیم و دوباره در سینی میچینیم و میگذاریم خشک بشه. در ظرف دربسته در دمای اتاق نگه می داریم ✅ نخودها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و هنگامی که بو داده شوند، حالت تردی رضایت بخشی پیدا می کنند و اگر آنها را با کمی عسل و دارچین بو دهید،یک #خوراکی شیرین خوشمزه خواهید داشت که انرژی شما را نیز افزایش می دهد. 🍁خواص🍁 مقوی ارواح و اعضاء رییسه. یک دوای غذایی لطیف @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فاطمه گلی گلی: سلام میشه خشک کردن هلو رو بگید چطور انجام بدم ممنون میشم ✅☝️👇 سلام .بستگی به نوع برش زدن شما داره یک نوع رو در نظر بگیرید و برش بزنید و دونه دونه توی سینی بچینید و بزارید توی افتاب اگر همراه با پوست باشه بهتره برش خلالی هم خوبه اینطور به جهتی که پوست دار6 می زارید تو افتاب هر دو طرفش کاملا خشک میشه و بعد اینکه کاملا خشک شد می ریزید توی کیسه فریزر و می زارید تو فریزر بمونه بعد از یکی دو ساعت خارج می کنید و هیچ وقت دیگه خراب نمیشه و می زارید تو طبقه پایین یخچال @GMO_NO
هدیه: سلام وقت بخیر ببخشید لیست کانال که چیزهای تراریخته هست ویفر جام شرین شهد یزد روش زده تراریخته ولی چند روز پیش یه نفر برای ما هدیه اوره همین ویفر رو هرچی میگردم اصلا کلمه تراریخته یا ... پیدا نمیکنم یعنی میشه کارخانه یه بار بنویسه یه بار ننویسد🙄🤔 ✅👇☝️ سلام بله ممکنه یه سری تولیدش برچسپ خورده و یسری نه هنوز خیلی از تولید کننده ها زیر بار برچسپ زدن نرفتن @GMO_NO
...: سلام خوبین خسته نباشید ... چکار کنم بچه ام که سه سال و نیمشه رشدش خوب بشه واینقدر لاغر نباشه ...ممنون میشم راهنمای کنید.. مکمل های غذای وشربت های خارجی خوب هستن بدم تا وزنش خوب بشه اجرتون با امام حسین ✅☝️👇 سلام فقط و فقط تغذیه مناسب مصرف مخلوط سه شیره (انگور.خرما.توت) مصرف سیب یا اب سیب مصرف شیر محلی با عسل هرروز این سه رو حتما در تغذیشون قرار بدید یک روز در میان کل بدنشون و با روغن بادام شیرین بمالید و روز بعد حمام ببرید بزارید تو افتاب بره و این روغن کاملا به بدنش بشینه @GMO_NO
Z S: سلام خدا قوت وخسته نباشید به خاطر زحماتتون من یک سوال داشتم درمورد قند وشکر قهوه ای ایا موادی به قند قهوهای میزنن که قهوهای میشه ومراحل درست شدن شکر وقند ونبات قهوه ای رو تو کانالتون بگذارید وقتی ما به دیگران توصیه مصرف رو میدیم میگن اینها هم مواد بهش میزنن که قهوه ای شده وجوابی ندا ریم ممنون اجرکم عندالله ✅👇☝️ سلام خیر قند و شکر قهوه ای از نیشکر تهیه میشن و مزاجشون گرمه بعد طی فرایندی .یک سری مواد بهش میزنن تا سفید بشه و تبدیل بشه به شکر سفید که سرد هست و به لحاظ سلامتی توصیه نمیشه @GMO_NO